St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Natalie S. Worthington on Nov 27, 2014 22:13:11 GMT 2
Tunnid olid läbi ja väljas oli vähemalt Natalie jaoks kaugeltki liiga külm, et seal midagi teha, ja ausalt öeldes polnudki tal tuju täna välja minna. Pärast tundide lõppu puhkaski naine oma toas, kuid siis läks ta enda kitarriga juba puhkeruumi, kus ta kohtus Remieliga, kes üllataval kombel ka välja just läinud polnud, kuigi Natalie oli teda alati just looduslapsekeseks pidanud, kuna mees viibis nii palju väljas. Nad rääkisid mõnda aega juttu, naersid, tinistasid kitarri ja veetsid muidu lõbusalt aega, kuni Remiel siiski minema pidi ja kes teab, kas Natalie enda sõpra täna üldse näeb. Andnud mehele ühe sõbraliku kallistuse, jäi neidis ise veel puhkeruumi ning võttis klaasi, et see vett täis panna ja siis natuke hoopis veega mängida. Naine vaatas esialgu seda püsivat vett enda klaasis, kuid siis tekitas ta sellest enda klaasi juba pisikese keerise, mis korraks väljagi purskas, ent siis klaasis enda esialgse kuju võttis.
Post by Alexandria Hensley on Nov 27, 2014 22:49:25 GMT 2
Alexandria jaoks olid ka tunnid juba läbi ning temagi polnud otsustanud välja minna, kuna väljas päris külm oli ning ennast kubujussina riidesse panna polnud ka tahtmist. Sest Remyl oli ilmselt tegemist ja pidevalt teda kaasaskantava radikana ära kasutada ka ei saanud. Rääkimata sellest, et neil viimasel ajal üldse suhted päris keerulised olid. Nii oligi neidis oma pärastlõuna veetnud magamistoas, kus ta natuke luges ja muusikat kuulas, kuni tundis, et seal juba igavaks läks. Seetõttu suundus ta järgmisel hetkel puhketoa poole. Toa uksele jõudis ta iroonilisel kombel muidugi täpselt sel hetkel, kui Remiel mingi tšikiga seal kallistust sheeris. Ja hetke pärast tundis ta muidugi ära tolle sama Remieli klassiõe, kellega kutt mõned päevad tagasi raamatukogus oli olnud. Armas vaatepilt igatahes. Kui Remiel siis toast lahkus, jäi ta hetkeks vastamisi ka Lexiga, kellega nad lihtsalt üksteist tervitasid ning mõne pilgu vahetasid, enne kui kumbki oma teed läks. Alexandria igatahes läks ja sättis ennast seejärel teleka ette tugitooli, tegemata tollest Nataliest üldse välja. Samas oli ta tüdruku kohalolekust siiski teadlik, sest tema sealolek oli nii häiriv. Ja võtnud telekapuldi endale kätte, vajutas Alex teleka lahti ja pani selle ühe muusikakanali peale, keerates ka volüümi seejärel päris valjuks, et sellega tolle plika olemist häirida, sest too paistis üritavat keskenduda oma klaasis olevale veele. Ja samas oli tema kõrval kitarr ning selle tinistamist ei tahtnud Alex kohe üldse kuulda. Ehk häirib vali muusika Nataliet piisavalt?
Post by Natalie S. Worthington on Nov 27, 2014 23:02:55 GMT 2
Nataliel oli veeklaasiga piisavalt lõbu ja ta oleks tahtnud ehk jõe äärdegi pärast minna, aga täna polnud naisel selleks tõesti tuju. Kohe pärast Remieli lahkumist nägi ta hoopis seda blondi näitsikut, kes paistis olevat Remy tüdruksõber... või nii arvas vähemalt Natalie. See tuli muidugi päris ülbelt ruumi ja keeras kohe muusika ka peaaegu põhja, mille tõttu Natty klaasis oleva vee üheks pallikeseks koondas ning selle blondiinile vastu vahtimist saatis. "Kurdiks oled jäänud või?" pidi ta neiult küsima. "Keera vähe vaiksemaks."
Post by Alexandria Hensley on Nov 27, 2014 23:20:12 GMT 2
Kaua ei saanudki Alexandria telekat vaadata, sest varsti sai ta hoopis veega näkku ning see ei olnud just kuigi meeldiv, eksole. Pühkinud oma näolt vee ära ning raputanud oma käsi, pöördus ta vihaselt Natalie poole. "Mis sul viga on!?" nõudis tüdruk kohe esimese asjana. Tema oli enda arust küll päris rahulikult olnud ega üldsegi mitte tüli norinud. Mida kuradit siis?! "Tead, sinu enda huvides oleks parem, kui sa nüüd siit lahkuksid, sest sa ei kujuta ettegi, kui väga ma tahaks sulle selle eest tagasi teha," teatas tüdruk isegi hoiatavalt ning raputas pead. Oleks võinud ju neiu kohe ka piinlema panna, kuid siis oleks too plika kohe taibanud, et raamatukogus olles oli Alex samuti tema valusööstu taga olnud. Kuid selle asemel, et ise ära minna või heli vaiksemaks keerata, tegi Lexandria hoopiski vastupidi ja sättis ennast mugavalt tugitooli istuma ning keeras heli veelgi valjemaks, sest miks mitte.
Post by Natalie S. Worthington on Nov 27, 2014 23:29:50 GMT 2
Ilmselgelt tagajärgedele mõtlemata, nagu Natalie tegema kippus, oli ta Alexandria ka märjaks pritsinud, mille peale neiu ilmeselgelt närvi läks. "Su vali muusika segab mind," vastas Nat ning ajas end püsti, asetades käed rinnale risti. "On see sinu tuba, et sa mul lahkuda palud?" pidi naine siiski küsima, sest tema arvates võisid küll kõik siin olla. See oli ju ühisruum. "Ma ei lähe kuhugi," teatas Natalie siis ning võttis veeklaasi, et see kraanikausi juures uuesti täis panna ja võib-olla sellele pandasilmadega tüdrukule järjekordne veekera näkku visata. "Kui sa seda lärmi vaiksemaks ei pane, pesen su jubedad pandasilmad päris maha," ähvardas Natalie, sest tema ka ruumist lahkuda just ei kavatsenud ja seda muusikasaadet võis ju normaalse helitugevusega ka vaadata.
Post by Alexandria Hensley on Nov 27, 2014 23:41:56 GMT 2
"Ah et segab või?!" küsis Alexandria irooniliselt, kui Natalie talle teatas, et see vali muusika teda segas. No palju õnne siis. Alexile see igatahes meeldis, kuigi veelgi enam meeldis talle see, et sai antud juhul tollele plikale närvidele käia ja tema kannatusega mängida. Kuigi selle käigus hakkas ta juba ise samuti kannatust kaotama, kuna oli klaasitäie vett näkku saanud ja see polnud sugugi hea tunne. Kui Remy klassiõde siis järgmisel hetkel püsti tõusis, ei kavatsenud Alex ise samaga vastata, vaid istus lihtsalt rahulikult edasi. Samas tuleb tunnistada, et kui Natalie uuesti klaasi täitma läks, ärritus Alex ise veelgi enam. Teist korda ta seda veega märjaks kastmist küll enam nii rahulikult ei võtaks. "Sa ähvardad mind? Päriselt?" küsis neidis muiates. "Kas Remiel ei olegi sulle siis rääkinud, mida ma sulle teha võin? Arvestades seda, kui lähedased te hetk tagasi välja paistsite, oleks ma seda küll arvanud," lisas Lexandria rõõmutu muige saatel, kuid tõusis siis järgmisel hetkel siiski ka püsti. "Kui ta sulle siiski seda ei maininud, siis nüüd tunned sa selle kindlasti ise ka ära...," sõnas ta seejärel ning pidi nüüd veidike keskenduma, et Nataliele valuillusioon tekitada.
Post by Natalie S. Worthington on Nov 27, 2014 23:50:21 GMT 2
"Tegelikult ma tahtsin sulle just öelda, et sa ei pea oma poiss-sõbra pärast muretsema. Mul ei ole mingit kavatsust teda sinult üle lüüa, me oleme lihtsalt sõbrad," lausus Natalie rahulikul häälel, sest see, kuidas Alex Remyst rääkis, tundus Natyle justkui armukadedusena või oligi tšikk nii paranoiline. Kui Natalie järsku valusööstu tundis ja maas väänles, suutis ta end nii palju kokku võtta, et veekraan purskama panna ja klaasis olev vesi järjekordseks pallikeseks teha, et see Alexile vastu vahtimist saata ja ta lõpetama sundida. "See olid sina," lausus Natalie tigedalt, sest nüüd tundis ta küll ära selle, kes talle tookord raamatukogus mingi seletamatu valusööstu tekitanud oli. "Huvitav, millega su kutt selle ära oli teeninud, et sa teda ka piinama kukkusid? Jumal küll, talitse oma armukadedust," lausus Nat end püsti ajades, saades ise ka purskavast veekraanist märjaks, ent naist see ei häirinudki nii väga.
Post by Alexandria Hensley on Nov 28, 2014 14:26:38 GMT 2
"Remy ei ole mu poiss-sõber," lausus Alexandria esimese asjana, kui Natalie sõnu kuulis. Lihtsalt, et see selge oleks. "Mitte et sul oleks võimalustki teda Minult üle lüüa, kui ta ka oleks," lisas näitsik veendunult, rääkides ka praegu veel küllaltki rahulikult, kuigi ta siiski küllaltki ärritunud juba oli. Kui Natalie siis järgmisel hetkel aga valuillusiooni käes põrandal väänles, pakkus see Lexile küll rahuldust, kuigi seda täpselt nii kaua, kuni ta jälle endale vett näkku ja igale poole mujale ka sai, sest siis ei suutnud neidis enam keskenduda ning Natalie pääses ka illusiooni käest. "Jah, muidugi olin see mina," lausus Lexi naeratades, kui Natalie selle valusööstu ära tundis. "Ma ju ütlesin - ta ei ole mu kutt!" nähvas Alexandria aga seejärel, kui tüdruku järgmist küsimust kuulis. Küsimusele vastama ta ei hakanudki, kuna poleks osanud ühtegi head põhjust tuua - oli ta ju tegutsenud lihtsalt hetkeemotsioonide ajel. Pealegi polnud Nataliel vaja kõike teada. "Kas sa tahad veel piinelda või jätad sa selle kuradi kraani lõpuks seisma?!" tahtis hoopis Lex teada, tõmmates käega läbi oma märgade juuste ning vahtides vihaselt Natalie poole.
Post by Natalie S. Worthington on Nov 28, 2014 14:40:02 GMT 2
"Jajah, mida iganes," kehitas Natalie Alexi sõnu kuuldes õlgu. "Aga tunnista, et ta on pikk, kena, ilmselt selle kooli kõige ilusama sinise silmapaariga," ei jätnud Natalie siiski järele, kuid tema huuled kaardusid lõbustatud naeratuseks. "Kahju küll, et ta su kutt ei ole, sest ma võiks ta siis ikka sinult ära näpata ja see poleks isegi üle löömine," rääkis Natalie seda just Alexi kiusamiseks, sest tegelikult polnud naine Remielist niimoodi huvitatud, olgugi et tüüp oli vägagi nägus. "Tead, kullake, ma ei usu, et see enam võimalik on, sest see kraan on katki," vastas Natalie süütult neidise küsimusele. Kui valuillusiooni lõpetamiseks kraani ära pidi lõhkuma, siis loomulikult tegi neidis seda meelega, olgugi et see sugugi nii ei paistnud, nagu oleks kumbki neist meelega kraani ära lõhkunud. Torumeest oli lihtsalt vaja.
Post by Alexandria Hensley on Nov 28, 2014 14:56:30 GMT 2
"Sa tahad, et ma tunnistaks seda, mis on niigi ilmselge?" pööritas Alexandria silmi. Jah, Remy oli pikk ja kena ja tal olid ilusad silmad. Seda ei saanud ju eitada. Ja tegelikult tunnistaks seda tüdruk ka siis, kui ta tõepoolest ise ka Remyst kui ainult enda sõbrast mõtleks. "Lase käia. Kuigi see läheb sul raskeks, sest viimane kord, kui me kohtusime, olid tal endiselt Minu vastu tunded," lausus neidis salvavalt, kasutades seda olukorda ära. Huvitav, ega Remiel neiule nende suudlustest polnud rääkinud? Alex tõesti lootis, et see oli ainult tema ja Remy vaheline asi... "Oi, ja mina veel arvasin, et sa oskad vee elementi piisavalt kontrollida, et see vesi mujale suunata. Minu viga!" teatas Lexi ja keskenduski hetkeks, et Nataliele uus valuillusioon tekitada. "Tead, kui väga ma seda praegu naudin? Sa näed välja nagu väike väänlev ussike," lausus näitsik ja naeratas võltsilt, enne kui illusiooni siiski lõpetas - kusjuures see nõudis päris suurt pingutust-, ning siis ootama jäi, mida Natalie veel öelda või teha kavatseb.
Post by Natalie S. Worthington on Nov 28, 2014 15:16:48 GMT 2
"Aga mina meeldin talle ka. Tegelikult oleks me eile isegi suudelnud, aga üks õppejõud pidi tulema ja vahele segama," valetas Natalie, kuid seda just pigem enda lõbuks, et seda varsti enam mitte nii pandasilmset tütarlast veelgi kiusata. See oli ju üsna ilmselge, et Alexile meeldis Remy ja Natalie leidis, et seda on päris hea selle pisikese plika kiusamiseks ära kasutada, kuna Alex ei kontrollinud absoluutselt oma armukadedust. Sellest ei andnud Natalie endale muidugi absoluutselt aru, et seda plikat kiusates ka enda ja Remieli sõpruse ohtu pani ja pärast seda enda kokku keedetud suppi helpima peab. Järgmisel hetkel sai Nat juba aga uue valusööstu ning väänles karjudes põrandal. "Ja sina ei näe varsti enam välja nagu panda, vaid mingi märg, pesemata näoga armetu kutsikas," surus Nat läbi hammaste ning tegi kraanist purskavat veejuga tugevamaks, et see Alexi täiesti läbimärjaks pritsiks.
Post by Alexandria Hensley on Nov 28, 2014 15:33:08 GMT 2
Kuulnud, et Remyle Natalie ka meeldis, ei teinud Alex teist nägugi, sest meeldimist võis ju kahte moodi võtta, eks. Aga kui ta kuulis sellest, kuidas Natalie ja Remy peaaegu suudelnud oleks, jättis neidise süda küll automaaselt vist löögi vahele. Ahah. Võinii. Nii et Remiel hoidiski siis kahte rauda korraga tules? Oli tal äkki juhuslikult veel mõni tšikk kuskil? Alex ei tahtnud seda eriti uskuda küll, kuid mõistus jäi siiski peale ning loomulkult üritas tüdruk oma haiget saamist varjata sellega, et ta veelgi vihasema näo tegi ja seejärel valuillusiooniga Nataliele sõnade eest tagasi püüdis teha. Kui ta aga järgmisel hetkel juba üleni märjaks sai, kaotas neiu hoobilt oma keskendumisvõime ja enesevalitsuse ning oli hoopis paari sammuga Natalie juures, sest ta tüdrukule lihtsalt kätte tahtis maksta. "Kuradi mõrd selline!" kisas Lexi ja lükkas teist tšikki, et järgmisel hetkel tema juustest haarata ja kõvasti sikutada. Varsti kaotasid nad aga juba ka tasakaalu, nii et nad mõlemad põrandale kukkusid ja Alex siis Natalie peale ronis, et talle veel võimalikult palju haiget teha. Eriti tore oleks muidugi, kui keegi nüüd puhketuppa sisse astuks.
Post by Natalie S. Worthington on Nov 28, 2014 15:40:36 GMT 2
Esialgu ei jõudnud Nat reageeridagi, kui pandatüdruk korraga tema juustest haaras ja nad põrandale kukkusid. Siis haarasid aga naise käed ka Alexi juukseid ning naine lihtsalt raputas seda plikat, jättes enda pikkade küüntega ka neidise põskedele paar veritsevat triipu. "Keegi ei ütle mulle mõrd!" sisistas ta ning lajatas Alexile veel paar kõrvakiilu, nii et tüdruku põskedele uued kriimud jälle tekkisid. "Sulle sobib loomulik pandasilm paremini," lausus ta ning andis ka rusikaga hea hoobi neidisele näkku.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 28, 2014 15:48:58 GMT 2
Kui Remiel Nataliega hüvasti jättis ja korraks Alexitki nägi, naeratas ta kergelt neidisele ning kadus siis mõneks ajaks raamatukokku ja seejärel veetis ta natuke aega ka oma toas. Siiski ei olnud tema rahu kauaks, kuna ta hakkas mingit lärmi kuulma ja läks vaatama, mis toimub. Mida lähemale ta puhketoale jõudis, nägi ta äkki, et koridori on voolanud vesi ja ka mingi hull kisendamine ja laamendamine käib seal. Okei... mis toimub? See, millele mees aga lõpuks peale sattus, ei meeldinud talle üldse - Natalie ja Alex teineteisel kallal, põrand ujub, kraan purskab kohe täie jõuga. "Aitab! Lõpetage!" käratas ta ning tõmba Natalie Alexi pealt ära, lükates ta siis eemale. "Te võiks vähemalt üritadagi läbi saada! Hullem kui sõimerühm, ausalt!" lausus mees tigedalt, kuid ulatas siis Alexile käe, et ta põrandalt püsti aidata. "Oled kombes?" pöördus ta veidi leebemal toonil Alexi poole. "Tule, lähme teeme su puhtaks ja sul on kuivi riideid ka vaja," lausus mees Alexile otsa vaadates. Natalie oli hetkeks üldse ununenud, kuigi meest kohe väga huvitas, mis seal juhtus, et nad teineteisele kallale olid läinud.
Post by Alexandria Hensley on Nov 28, 2014 16:03:08 GMT 2
Alexandria jagas ise samuti Nataliele kõrvakiile ning rusikahoope, nii kaua kuni Natalie positsioone vahetas ning ise neiu peale sattus. Ennast selle nõia hoopide eest kaitsta oli üsna raske ning ka valuillusiooni ei suutnud tüdruk tekitada, kuna ei olnud aega, et keskenduda. Kui Alexandria aga mõne aja pärast tuttavat häält kuulis ja järgmisel hetkel Natalie tema pealt ära kisti, ajas Alex ennast ise samuti püsti, pühkides käega üle oma näo. Remy kätt ta vastu ei võtnud, selle asemel saatis ta mehele ka ühe vihase pilgu. "Ära puutu mind! Kas ma näen välja, nagu ma oleks kombes?!" karjus tüdruk. Loomulikult ei kavatsenud ta Remyga ka kohe kuskile kaasa minna, sest Natalie oli ju veel seal. Astunud mehest eemale, sulges neidis oma silmad ja keskendus taas, et siis Nataliele valuillusioon tekitada. Nüüd oli see võimalik, kuna ta oli vaba ja vihane ning võimeline keskenduma. Endale ei teadvustanud neidis üldse, et ta ilmselt välja nägi, nagu oleks transis olnud. Keskendudes ainult Nataliele haiget tegemisele, sammus Alex ka neiu poole, olles valmis talle uuesti kallale minema, et tüdrukule haiget teha, kuna tema arvates polnud nende bitchfight Remy vahele sekkumisega veel kaugeltki läbi.