St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 20:49:25 GMT 2
"Võib-olla, võib-olla mitte," kehitas Remy õlgu, hoides enda pilku siiski Alexil. "Ta hakkaks märkusi tegema ja ma arvan, et pigem oleks sinul midagi selle vastu, et ta meie kohta neid märkusi teeb," selgitas noormees, sest teadis isegi, kui kerge on neidist närvi ajada, ja kindlasti oleks tema toakaaslane see, kes kohe Alexi pahameele ära suudaks teenida. "Ma tean, Alex, mina ka ei saa. Sellest kokkuleppest on liiga raske kinni pidada," tunnistas mees, sest see oligi ilmselt peamine põhjus, miks Remy sellest siiski kõrvale üritas hiilida ja neidisega flirtis. "Kui ma sulle seda ütleks, oleks ma surnud mees," lausus mees üsna lihtsa põhjenduse, kui Alex ei saanud aru, kuidas mees tema sõnu komplimendina sai võtta. "Ära tee seda minu jaoks võimatuks," lausus Remiel vaikselt, kui nad mõnda aega jälle Alexiga teineteist vaatasid, ja lükkas ühe tüdruku juuksesalgu tema näost eest ära.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 21:08:30 GMT 2
"Arvad, et ma ei saaks su toakaaslasega hakkama või?" muigas Alexandria, kui Remy sõnu kuulis. Tema oli küll kindel, et suudaks paika panna ükskõik kelle, kes nende kohta midagi öelda julgeks. Või siis lähekski ta närvi ja hakkaks karjuma ja siis annaks toakaaslane alla või võtaks oma sõnad tagasi. Midagi sellist. Kui Remiel siis mainis, et ei saanud ise ka aru, mis nende vahel toimus ja et sellest kokkuleppest nii raske kinni pidada oli, raputas näitsik kergelt pead. "Ma ju ütlesin, et talitse ennast," lausus neidis isegi ehk natuke nõrgalt, kuigi ta üritas need sõnad karmil toonil lausuda. Kui Remy oli enne öelnud, et Alex ajas nende suhted keeruliseks, siis nüüd oli ju just täpselt vastupidi. "Ütle mulle, millest ma aru ei saanud?" küsis neidis kulmu kergitades, sest ilmselt oii ta mehe sõnadest midagi kahe silma vahele jätnud. Ja tegelikult teda päriselt huvitas, kuidas noormees kanalas käimist komplimendina võtta sai. Uudishimulikuks tegi muidugi eriti veel see, et noormees arvas, et kui ta ütleks, siis ta surnud mees oleks. Seejärel laskus jälle hetkeline vaikus noorte vahele ning kui Remy ühe juuksesalgu neiu silme eest ära lükkas, mõjus see justnagu kuidagi hüpnotiseerivalt, nii et tüdruku pilk lihtsalt mehe omale kinnitus. "Ära räägi nii," lausus Lexandria samamoodi veidi vaiksemalt ning raputas õrnalt pead, kui kuti sõnu kuulis. "Võib-olla ma peaks ikkagi ära minema," lisas ta hetke pärast, sest tundis, et neil läheb sõpradena seal toas olemine ikka aina raskemaks.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 21:22:50 GMT 2
"Nojah, sa saad enda võimega ta vähemalt paika panna," vastas Remiel, sest sellisel juhul ei hakkaks ta isegi tüdrukut keelama. Kui toakaaslane enda kommentaaridega selle ära teenib, siis kannatagu. "Seda on nii lihtne öelda," lausus Remiel vaiksel häälel. Võib-olla ei tule nende sõprusest siiski midagi välja, kui nendevaheline tõmme tugevam on? "Mis mõttes millest sa aru ei saanud?" ei saanud nüüd ka Remy enam aru, millest Alex rääkis. Noh, surnud mees oleks tüüp igatahes juba sellepärast, et võib-olla võtab Alex seda solvanguna ja vihastab jälle Remieli peale nii, et lööks ta või maha. "Ma ei hoia sind kinni," lausus mees Alexi sõnu kuuldes ning lasi lahti Alexi juuksesalgu, millega ta mõnda aega mänginud oli.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 21:45:26 GMT 2
"Jah, see oleks talle paras," lausus Alexandria noogutuse saatel, kuigi tegelikult nad ju praegu ainult oletasid, sest ei saanud ju kindlad olla, kuidas Remy toakaaslane käituks. Teda polnud ju seal. Seejärel mehe sõnu kuulnud, noogutas Alex vaevumärgatavalt, sest tundis ise ka, et palju lihtsam oli rääkida kui et oma sõnu järgida. "Sa ütlesid, et sa oleks surnud mees, kui sa midagi mulle mainiksid...;" ei olnud neiu ka enam päris kindel, mille kohta see käinud oli. Aga tegelikult polnud enam eriti vahet ka. Kui Remiel siis tema juuksesalgu lahti lasi ja teatas, et ei hoia tüdrukut kinni, noogutas Lexi ja mõtles hetke, enne kui püsti tõusis. Mhh, miks see pidi nii raske olema? Korraks vaatas näitsik ukse poole, kuid mõtles siis ümber ja suundus hoopis akna juurde, mis asus voodist lihtsalt piisavalt kaugel. "Äkki ma ei taha ära minna," lausus Alexandria siis, justkui oleks Remiel tal lahkuda käskinud, ning viis akna juurest oma pilgu Remyle.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 21:53:06 GMT 2
"Ei, sa said sellest väga valesti aru," raputas Remiel muiates pead, sest ta ei mõelnud üldse enda sõnu niimoodi. "Ma oleks surnud mees, kui ma ütleksin sulle, et sa oleks justkui kanalas käinud," lausus Remiel, sest oli selles peaaegu et täiesti kindel ja Alexile ta midagi halvasti öelda ei tahtnud, kuid ta ei suutnud taluda, et ka keegi teine seda tegi. Näiteks Natalie kommentaar oli üsna halvustavalt kõlanud ja see just Remielile ei meeldinud, et ta Alexi kohta nii ütles. Kui Alex mehe kõrvalt voodilt akna juurde läks, heitis Remiel üldse pikali, asetades käed kukla taha, ent ometi püsis tema pilk neiul. "Siis ära mine," ütles ta Alexile, kui ta väitis, et ei taha ikka ära minna. Ka Remielile meeldis pigem mõte sellest, et tüdruk jääks.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 22:05:07 GMT 2
"Aa," oli Alexandria esimene reaktsioon, kui Remiel talle oma sõnu selgitas. Järgmisel hetkel ta muigas kergelt, kuid peagi tõsines tema ilme taas. "Sa ütlesid praegu ikkagi, et ma näen välja, justkui oleks ma kanalas käinud," lausus neidis seejärel ning vaatas Remyle otsa. "Ja sul on õigus, sa saaksid veel selle eest mitu obadust, kui ma praegu paremaks ei peaks sinust eemale hoida," lausus ta ja pani käed rinnale risti, kuid vaatas siiski noormehe poole, eks end järgmisel hetkel voodile pikali sättis. "Oota, kas see tähendab, et sa hõivasid nüüd voodi ja Mina pean põrandale minema?" küsis Lexi näpuga voodis pikutava noormehe poole osutades, kusjuures neidise hääletoon andis küll mõista, et nii ei lähe. "Jah, võib-olla ei lähegi," kehitas tüdruk siis õlgu, sest polnud ise ka veel päris kindel, mida ta lõpuks otsustab teha.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 22:21:33 GMT 2
"Ei öelnud, sest see oli tingivas kõneviisis ja sina närid praegu tähti," lausus Remiel, kuid siiski panid Alexi sõnad teda muigama. Vedas tal, et ta Alexist praegu mitu meetrit eemal oli, kui too isegi millegi sellise eest obadusi jagab, mida mees talle tegelikult ikka ei öelnud. "Ei. Esiteks läksid sina akna juurde, sest sulle tundus, et ma olin liiga palju su isiklikus ruumis. Ja kui sa magama tahad minna, siis ütle ainult ja ma kaon eest ära," vastas mees, kuigi paistis, et endiselt on natuke liiga vara magama. Selles osas, mis ta enne ühes voodis magamise kohta oli öelnud, oli mees juba peaaegu et ümbergi mõelnud, kuna tegelikult talle isegi meeldiks, kui saaks Alexit kaisus hoida ja temaga koos magama jääda "Mulle tegelikult meeldib see mõte, et sa jääd," pidi Remiel selle siiski kõva häälega välja ütlema.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 22:30:48 GMT 2
Alexandria muigas õrnalt, kui Remiel siiski eitas seda, et neiu välja nägi nagu oleks ta kanalas käinud. Nojah, tegelikult ei uskunud neiu ise ka, et noormees talle midagi sellist üldse ütleks. "Sa arvad, et sa olid liiga palju minu isiklikus ruumis? See on ju sinu tuba ja sinu voodi, mitte minu," lausus Lexi, kuigi nüüdki näris ta vist rohkem sõnu. Tegelikult oli noormehel isegi veidi õigus, sest Lex oli ju eemale läinud, kuna nende vahel midagi justkui toimus ja et midagi ära hoida, selleks oli vajadus distantsi hoida. "Okei, ma tahan magama minna," teatas tüdruk järgmisel hetkel. "Muidugi meeldib sulle see mõte. Sa oled lihtsalt toakaaslasega harjunud ja ei julge üksi enam magada," arvas Alex ehk isegi õige pisut õelalt, natuke Remy kallal norides.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 22:36:59 GMT 2
"Ma arvan, et sa närid tähti," lausus Remiel Lexi sõnade peale, sest just nii see tundus ja tüdruk oskas päris hästi tähti ka närida, lisaks sellele, et ta mehe pea juba niigi kogu aeg sassi ajab. "Selleks on küll vara, aga kui sa just tahad..." lausus mees ning ajas end istuli, kuid sellegipoolest ei läinud ta voodilt päris ära, vaid hakkas Lexy norimise peale pigem naerma. "Muidugi ei julge ma üksi magada, nii et tule kaissu," haaras ta hoopis Lexy sõnadest kinni ja tegi tüdrukule enda juures ikkagi ruumi. Mees võiks iseenesest veel üleval olla, aga kui Lex väsinud oli, siis talle võis ju natuke ruumi ka teha.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 22:47:16 GMT 2
"Ah, arvad või?" kergitas Alex kulmu, kui Remy sõnu kuulis. Okei, ega tegelikult noormees ju väga mööda ei pannud ka. "Kell pole enam üldse nii vähe," leidis näitsik, sest nad olid kutiga juba seal toas ka päris pikalt olnud. "Aga kui sa käiksid välja parema idee, mida me võiks siin toast lahkumata veel teha, siis ma kuulan huviga," pöördus ta kuti poole, sest ega temagi just ääretult väsinud polnud. Kui Remy talle siis voodis ruumi tegi, kortsutas neidis veidi kahtlevalt kulmu. "Mida kuradit, Remy?!" nõudis Lexi seejärel, kui kuti sõnu kuulis ja pani käed risti rinnale, jõllitades nii meest. "Kas sa enne just ei kommenteerinud seda, kuidas me ei ole paar ja sa keeldusid sellepärast minuga ühes voodis magamast ka. Ära unustasid või?!" nõudis ta, olles kindel, et tüüp bluffis temaga. Aga neidisele ei meeldinud see, kui kutt kavatses selle üle nalja teha. "Ei, tänan väga, ma võin põrandal ka magada," teatas tüdruk seejärel ning vaatas sulgedega kaetud põranda poole, sest polnud kindel, kuhu ta siis nüüd pikali heitma peaks.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 22:53:26 GMT 2
"Mängime mingit mängu? Näiteks viit asja?" pakkus mees välja, sest temagi just palju parema idee peale ei tulnud ja teineteist nad juba joonistasid, kuigi kriipsujukudena. Selle pildi oli Remiel igatahes kirjutuslauale praegu asetanud, sest kumbki seda rohkem ei täiendanud ka pärast seda, kui sinna musta markeriga joonistatud leegid ilmusid. "Ei unustanud, ümber mõtlesin. See ei ole nali," vastas mees tõsiselt Alexi küsimusele, rõhutades eriti veel viimast lauset. "Aga okei, sa võid üksi ka magada," lisas ta ning ajas end voodilt püsti, et Alexile sinna ase teha ja pärast seda tegi ta enda aseme hoopis toakaaslase voodile. Vaevalt see tüüp pahandaks, kui Remiel ühe öö tema voodis veedaks.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 23:10:37 GMT 2
"Okei, mina alustan. Nimeta viis asja, mis sulle hetkel tohutult, tohutultnärvidele käivad?" küsis Alex sõjakalt, tehes mänguga algust, sest Remy oli seda mängu pakkunud. Oma küsimusega vihjas näitsik küll natuke sellele, et kui küsimust temalt oleks küsitud, oleks tema esimene vastus olnud Remy! Okei, võib-olla neidis liialdas natuke, kuid seda kippus ta niikuinii kõige puhul tegema. "Ma ei saa aru. Mis sul viga on?" nõudis tüdruk seejärel, sest polnud varem tähele pannudki, et ka Remy võis nii kiirelt milleski ümber mõelda. "Nojah, kui sa seda tõsiselt mõtlesid, siis jäid sa hiljaks. Ma magan üksi," lisas Lexi ja noogutas Remy sõnade peale, kui noormees end seejärel ka voodilt püsti ajas. Natukese aja pärast istus tüdruk taas Remy voodile, kuid ei heitnud pikali. "Ma ei saa magada, sa lõhkusid oma padja ära," teatas Alex. Ilma padjata oli ju äärmiselt ebamugav magada.... Sisimas lootis neidis, et ehk ei käi ta Remyle veel oma tujudega väga närvidele, kuigi tegelikult poleks ta isegi imestanud, kui kutt lõpuks tal ise lahkuda paluks.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 23:54:35 GMT 2
"Raske küsimus," tõdes Remy, kui arvestada seda, et tal oli ainult kümme sekundit aega, et vastata. Viit asja ta vist selle ajaga küll kokku ei saa. "Meie järjekordne vaidlemine, sinu tujud, aeg sai otsa," lausus mees pilku kellale heites, kuid rohkem talle midagi pähe ei tulnudki. "Nimeta viis asja, mida sa hetkel üldse tahad," oli Remieli kord küsimus esitada, kuigi punkte ta enda vastuse eest just ei saanud. "Ja siis sa imestad, et mina sinult seda pidevalt küsin," raputas Remiel Alexi küsimuse peale pead, kuid kehitas õlgu, kui neidis siiski üksi otsustas magada. Tema valik. Alexi hädaldamise peale mees ainult ohkas, kuid viskas siis enda toakaaslase voodilt talle terve padja, nii et see Alexit vastu pead tabas. Õnneks ei saa padjaga haiget ja Remiel võis sama hästi siis ise ilma padjata magada, kui printsess ilma padjata ei saanud.
Post by Alexandria Hensley on Dec 2, 2014 14:28:49 GMT 2
Kui Remy teatas, et see raske küsimus oli, põrnitses Alexandria teda lihtsalt hetke, enne kui noormehe vastust kuulis. "Nii et põhimõtteliselt käin mina sulle lihtsalt närvidele?" järeldas tüdruk, sest tema oli ju järjekordse vaidluse enam-vähem põhjustanud ja tema tujud käisid ka tema iseloomu juurde. Kui mees järgmisel hetkel hoopis neiule küsimuse esitas, ei mõelnud Lexi üldsegi kaua, vaid hakkas kohe pihta. "Ma tahan, et sa vait jääks ja mind rohkem ei ärritaks. Mulle teeks väga suurt rõõmu, kui sa praegu kohe Kuu peale lendaksid ja mitte kunagi enam tagasi ei tuleks!... Samas tahaks ma sinuga ära leppida, aga see tundub praegu päris võimatu... Ja kõige lõpuks tahan ma magama minna!" teatas Alex, olgugi et tema vastus kohe kuidagi kümne sekundi sisse ära ei mahtunud ja viimane soov vale oli, sest tegelikult tal just und polnud. Aga mis sellest. Remieli järgmised sõnad jättis neidis tähelepanuta, kuid kui ta seejärel varsti padjaga vastu pead sai, hüppas näitsik voodilt püsti, jättes padja kus see ja teine. "Kas sa teed seda meelega?! Sa tahadki mind ärritada või? Äki sulle meeldibki, kui ma su peale karjun?!" nõudis Lexi, vahtides läbi tumedate prilliklaaside Remy poole. Tem hääletoon oli ka juba üsna vali, kuid seda ei pannud ta ise eriti tähelegi. Võib-olla taipab ta ise seda alles siis, kui keegi uksele otsustab juba koputada, sest neidise kisamist võis ilmselt juba koridori kuulda küll.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 2, 2014 14:43:58 GMT 2
"Jah, sa käid mulle praegu täiega närvidele, sest ühel hetkel me saame läbi ja järgmisel hetkel sõidab sul katus ära ja sa hakkad märatsema," ei hoidnud ka Remiel ennast enam tagasi, rõhutades just praegust hetke. Samas ei käinud tüdruk talle veel nii palju närvidele, et ta viimasele sellegipoolest ust näitaks, olgugi et oli lubanud tal jääda. "Räägime ära leppimisest siis, kui sa maha rahuned... ja sellest mängust ei tule enam midagi välja," lausus mees pead raputades ning istus enda toakaaslase voodile. "Ma viskan sulle terve padja ja sa tänad mind nii?" vangutas mees pead, tegemata Alexi karjumisest väljagi. "Tead, printsess, istu maha, hinga sügavalt ja loe kümneni, ehk aitab see sul rahuneda," andis mees ühe soovituse, kuid viis enda siniste silmade pilgu siis Alexilt enda kätele. Ta ei tahtnud rohkem midagi öelda ja tüdruk oli niikuinii soovinud, et ta vait jääks.