St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 16:33:10 GMT 2
"On küll vahet! Ma tahan, et mul oleks õigus sellepärast, et mul päriselt ongi õigus, mitte sellepärst, et sina ei viitsi vaielda," teatas Alexandria, olgugi et tema sõnad juba ka sassi hakkasid minema ning äsja öeldud lase vist kõige loogilisem polnudki. Aga vähemalt sai tüdruk ise aru, mida ta öelda tahtis. "Ma ei hakka sinuga kätt suruma! Ma ei taha lisaks ühele silmale veel kuskilt mujalt ka vigaseks jääda," lisas näitsik, vihjates mehe musklile, mis neiu omast ikka suurem oli. Milline võimalus oleks tüdrukul üldse käesurumine Remy vastu võita? "Vähemalt ei hakka meil igav, kui me koos põrgusse lähme," leidis Alex. "Ja tegelikult ma kahtlen, kas sa oled ainus kutt, kes enda tuppa tüdrukuid on toonud," lisas neidis. Ehk kohtavad nad põrgus tuttavaid nägusid ka. "Sa kasutad oma võimet ikka jube palju enda huvides ära," muigas Lexi, kui Remy vastust kuulis. Kuid kuna kutil juba selline plaan valmis oli, siis viskas neidis järgmisel hetkel padja ikkagi uuesti tema poole.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 16:42:29 GMT 2
"Okei, okei..." tõstis Remiel allaandvalt käed, kui Alexi sõnu kuulis, sest ei viitsinud nüüd sellepärast ka Alexiga jälle vaidlema hakata. "Nagu soovid," lausus mees, kui Alex ei tahtnudki temaga kätt suruda. See olekski vist niikuinii hoopis selline, et Remiel lihtsalt laseks meelega neiul võita, kuna ehk pole viimasel muidu tõesti mingitki võimalust Remyle pähe teha. "Võib-olla ei olegi, aga ma ei tea ka kedagi, kes vahele oleks jäänud. Ja pealegi... Mis nad meile ikka teha saavad?" mõtles noormees valjult, sest välja pole tema teada keegi siiani lennanud. Vaevalt midagi hullu ka vahele jäämise korral juhtuda saab. "Jah, aga tead kui lõbus see on," lausus mees naerdes ning korraga lahvatas akna taha jääv puu heleda leegiga põlema. Kui padi korraga mehe poole lendas, ei visanud ta seda Alexile tagasi, kuid virutas sellega õrnalt tüdrukule.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 17:01:26 GMT 2
Alexandriale pakkus vähemlt seegi head meelt, et Remy käed tõstis ja paistis tahtvat alla anda. Mehe järgmiste sõnade peale noogutas ta ka, kuna tõesti ei pidanud eriti targaks kätt suruma hakata. Pealegi ei meeldiks tüdrukule see ka, kui noormees tal lihtsalt niisama võita laseks. "Mitte midagi," arvas Lexi, kui Remy küsis, et mida neile ikka teha saaks, kui nad vahele jääkski. Ei arvanud neiugi, et karistus midagi hullu võiks olla. "Tegelikult on see üldse tobe reegel," arvas näitsik. See, et tüdrukud poiste tubades viibida ei tohtinud ja vastupidi. "Ja reeglid ongi ju rikkumiseks," lisas Alex muiates. "Ma tean. Mulle meeldib ka oma võimet kasutada.... Kuigi ma ei saa seda just eriti tihti katsetada kellegi peal, kes pole sina," sõnas Alexandria järgmisel hetkel mõtlikult ja noogutas kergelt. Kui ta aga järgmisel hetkel aknast paistvat leekides puud märkas, pöördus ta naeratades Remy poole. "Ma arvasin, et loodus meeldib sulle, aga nüüd panid sa täiesti terve puu põlema," vangutas ta pead, sest talle juhtumisi meeldis Remy kallal norida ka. Kui ta järgmisel hetkel aga kergelt padjaga sai, haaras Lexi padjast kinni ja üritas sellega Remyle ka virutada, kuigi see hästi õnnestuda ei tahtnud. Kuid samas ei lasknud neiu padjast ise lahti ka.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 17:14:02 GMT 2
"Ma arvan ka, et see reegel peaks pigem lasteaialastele kehtima," nõustus Remiel Alexi sõnadega, sest mis nad ikka väga hullu teha saavad. Võib-olla kaklevad natuke, võib-olla teevad midagi muud, aga nii kaua kuni see putka püsti jääb, peaks ju kõik hästi olema. "Jah, kes neid reegleid ikka vajab," kehitas mees õlgu, kuna pidi taas neiuga nõustuma, aga ehk oligi see sellepärast, et Alex tõi ka Remieli mässajaliku külje välja. "Kui see juba jutuks tuli, siis mis sa arvad sellest, kui me teekski enda järgmise treeningtunni koobastes?" uuris Remiel, kuna tahtis Alexi niikuinii ühel päeval sinna viia ja miks mitte seal siis treenida. "Parem see üks puu kui minu tuba," lausus Remiel muiates, sest see puu oli niikuinii vana ja kui ta poleks seda põlema pannud, oleks see mõne tormiga võinud kuti toa akendesse lennata. Kui neidis aga padjast haaras, ei tahtnud ka Remiel sellest lahti lasta. "Seda ma küll ära ei anna," lausus mees kiuslikult ning kiskus patja enda poole.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 17:26:11 GMT 2
"Näed, milleski oleme me isegi ühte meelt," muigas Alexandria, sest muidu võis jääda mulje, et nad Remyga alatasa ainult vaidlesidki, kuigi tegelikult päris nii see ka polnud. Kui mees seejärel neidise sõnade peale õlgu kehitas ja nõustus reeglite rikkumise osas, tõi seegi Lexi huultele muige. "Koobastes? Kui sa valuillusiooni käes piinled, on su karjumist niigi raske taluda. Koobastes ju kajab, seal on see ilmselt veelgi hullem, või ei ole?" kergitas näitsik kulmu. Võib-olla oleks see motivatsiooniks küll, kuid siiski eelistas neiu kohta, kus ei kajaks. Samas, võib-olla kõigis koobastes ei kajanud ka? "Sa peaks päris segane olema, kui oma toa põlema paneksid," mainis Lexandria kuti sõnu kuuldes, kuigi muigas samuti kergelt. "Mina ka ei anna," teatas ta aga siis, kui Remy lubas padjast mitte lahti lasta. Samas sikutas tüdruk patja ikkagi enda poole, olgugi, et Remy patja samuti päris tugevalt hoidis.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 17:43:29 GMT 2
"Äkki see on see osa, kus me lõpuks ühise keele leiame?" arvas Remiel, kui nad juba ühes osas Alexiga ühte meelt suutsid olla. Muidu võis tõesti tunduda, et nad ainult vaidlevad, olgugi et mees üritas näitsikut ikka mõista ka. "Ei tohiks vist hullu olla, kuni see varingut ei põhjusta. Pealegi tahtsin ma sind niigi sinna viia juba," arvas Remiel, aga eks Alex teab ise paremini, kas tahab koobastes harjutada või minna ikka kuskile lageda taeva alla. "Õnneks nii palju mul siiski on veel oidu, et seda mitte teha. Pealegi oleks see puu mõne tormiga niikuinii võinud aknast sisse lennata ja siis oleks keegi akent pidanud parandama," rääkis Remiel ning vaatas siis akna taga põlevat puud, mis varsti äragi hakkas kustuma. "Ise tead," lausus mees kavalalt, kuid sikutas seekord seda patja enda poole liiga tugevalt, nii et peagi võis kuulda riide kärisemist ja varsti lendasid välja suled, millest osa nii Remyl kui Alexil maandus, ent sellegipoolest hakkas mees laginal naerma.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 17:52:12 GMT 2
"Ma olen kindel, et kohe varsti leiame me uue asja, milles me eriarvamustel oleme," oli Alexandria veendunud, kuigi tal oli siiski hea meel, et nad millestki üksmeelel ka olid. Neidis üritas ka mõnikord Remieli mõista, kuid suurema osa ajast suutis ta siiski rohkem enda ideedele keskenduda ja oli kindel, et just temal on alati õigus... "Siis lähme järgmine kord koobastesse ja vaatama. Kui seal väga hull on, siis harjutame lihtsalt koobaste ees väljas, või kuskil," arvas neidis. Siis on tal äkki võimalus Remy koopamaalinguid ka näha. Kuulnud noormehe sõnu põlema pandud puu kohta, kehitas neiu õlgu. Kui Remiel nii arvas, siis olgu nii. Ka Lexi pilk liikus uuesti puule, mis enam väga suure leegiga ei põlenudki. Samas ei kavatsenud ka tema padjast lahti lasta ning kuulnud Remy sõnu, noogutas ta ainult ja ootas, mida kutt nende sõnadega mõtles. Järgmisel hetkel kuuliski ta aga, kuidas padjariie katki kärises ning seejärel olid mõlemad noored järsku sulgedega kaetud. See oli nii ootamatult absurdne ja koomiline, et ka Alexandria selle peale laginal naerma hakkas. "Mida sa just tegid?!" nõudis Lex naerdes ning viskas katkise padjariide mehele. Seejärel võttis ta peotäie sulgi ja viskas need ka naerdes Remy poole.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 18:07:06 GMT 2
"Tasa, ära sõnu ära," lausus Remiel, kuigi tegelikult pidi temagi tõdema, et neidise sõnades oli ivake tõtt. Nad võisid vähemalt ühes asjas samal arvamusel olla, kuid seda ei saa välistada, et nad millegi üle varsti jälle vaidlema hakkavad. "Tead, see on isegi päris tore, kui me vahelduseks millegi üle ei vaidle," lausus mees naeratades, hoides enda pilku Alexil. Nii võiks isegi et kogu aeg olla, kuigi seda on ilmselt palju tahetud. "Teeme nii," nõustus mees Alexi sõnadega, sest need kõlasid isegi mõistlikult, ja see oli neidise juures midagi üllatavat, kui arvestada seda kui impulsiivne Alex tavaliselt olema kipub. "Oih," vastas mees naerdes Alexi küsimusele, kuid saatis ka neiu poole peotäie sulgi. Oh, seda on hiljem päris tore vähemalt koristada. Võtnud siis ühe sule niisama kätte ja seda pisut uurinud, kaardusid mehe huuled muigeks. "Sa pead ilmselt ingel olema, sest see näeb välja täpselt nagu üks sulg sinu tiiva küljest," ütles ta siis enda pilku Alexil hoides ning ulatas sule neiule.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 18:24:34 GMT 2
"Sa tead ise ka, et see on niikuinii tõsi," lausus Alex, kui Remy tal seda ära sõnuda ei lubanud. Aga neidise arvates oli see pigem nagu fakt. Kuulnud noormehe järgmiseid sõnu, ilmus neiu huulile naeratus ja ta noogutas kergelt. "Aga sinuga vaielda pole ka teab mis hull asi. Eriti siis, kui minu sõna peale jääb," teatas ta seejärel naeratades. Näitsiku endagi arvates olid tema enda sõnad koopasse mineku kohta samuti küllaltki mõistlikult kõlanud. Vot milline üllatus. Kui tüdruk järgmisel hetkel ise ka peotäie sulgi enda peale sai, hakkas temagi veelgi enam naerma. "Ma hakkan juba aru saama, miks tüdrukutel ja poistel üksteise tubadesse keelatud on minna. Sest enam-vähem alati, kui meie kokku saame, lõppeb see kaosega," muigas ta ning võttis peotäie sulgi, et need õhku visata, kust need siis aeglaselt mõlema noore peale ja põrandale langesid. Kui Remy hetke pärast oma järgmised sõnad kuuldavale tõi, hakkas neidis neid kuuldes kergelt naerma. Kutt oli ise ka üsna võimatu, sest praegu kõlasid tema sõnad nii, nagu oleks ta kasutanud seda oma pickup line'ina. Aga ei, kas nad polnud just hetk tagasi kokku leppinud, et on sõbrad? Sule võttis neidis siiski vastu, kuid asetas selle järgmisel hetkel oma peopesale ja puhus selle siis Remy poole, ise seejärel naeratades. "Sa tead ikka, et need on ilmselt pardisuled?" lausus ta muiates, hoides oma lõbustatud pilku noormehel.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 18:36:23 GMT 2
"Muidugi tahavad kõik, et nende sõna peale jääks," turtsatas Remiel ning kehitas siis õlgu, kuigi tema oli alati see, kes ikkagi esimesena järele andma kippus. "Ma arvan, et asi pole üldse sugudes, vaid elementides. Nad ei tohiks kahte tule elemendi valdajat ühte tuppa lasta, sest see lõppeb tõesti kaosega," parandas Remiel Alexi sõnu, kuna nemad olid mõlemad tule elemendi valdajad ja noh, sellest väga head nahka ei tulnud, kuigi hetkel oli vähemalt mõlemal lõbus vaatamata sellele, et Remieli toast juskui keeristorm üle oleks käinud. Muidugi olid nad Alexiga kokku leppinud, et on sõbrad, kuid keegi ei öelnud, et Remy tüdrukuga sellegipoolest flirtida ei või ja muidugi pidi noormees seda siis kohe ära kasutama. "Aga need võivad ka kanasuled olla," lisas kutt ning puhkus sule omakorda Alexi poole, hakates järgmisel hetkel kana häält järgi tegema.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 18:51:03 GMT 2
Remy sõnade peale noogutas Alex nüüdki, sest nendele just vastu vaielda ei saanud. "Sellist reeglit oleks väga raske kirja panna," arvas näitsik, kui Remy mainis, et kahte tule elemendi valdajat ei peaks ühte tuppa laskma. "Mis su toakaaslase toetav element on?" tahtis näitsik teada. Lõbus oli neil praegu tõesti, olgugi et nad Remieli toas paraja kaose olid tekitanud. Kui nad olid kokku leppinud, et on sõbrad, siis oli tegelikult Remyst päris õel neidisega samal ajal flirtida. "Tead, kui me poleks hetk tagasi just kokku leppinud, et me olene sõbrad, siis ma arvaks, et sa flirdid minuga," lausus näitsik ning kergitas kulmu. "Kana? Kas see oli mingi vihje selle kohta, et ma võiks olla nii ingel, part kui ka kana?" kergitas tüdruk uuesti kulmu ning tõusis põlvili, et siis maast kahe peotäie jagu sulgi võtta ja seejärel Remieli poole liikudes need mehele kaela puistada. Samal ajal üritas ta tõsist nägu teha, kuid Remy ajas teda ikka naerma, nii et tõsise näo tegemisest ei tulnud eriti midagi välja, vaid selle asemel naeris Lexi taas lõbustatult.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 19:17:32 GMT 2
"Maa," vastas Remiel. "Ja kui ta siin on, on teda väga raske toast välja meelitada, sest ta on vägagi antisotsiaalne ega suhtle väga inimestega," rääkis mees, kuigi tema ka just teab mis sotsiaalne liblikas ei olnud. Samas mõne inimesega Remiel ikka suhtles, mitte ei veetnud enamikku oma ajast nelja seina vahel. "Keegi ei ole flirtimise kohta midagi öelnud," lausus Remiel kavalalt ning kergitas samuti pisut kulmu. "Sa meenutad mulle kõige rohkem siiski seda esimest varianti," vastas mees tüdruku küsimusele, kuid hakkas siis naerma, kui hunniku sulgi kaela sai. Mees küll järgmist peotäit sulgi Alexile kaela ei visanud, kuid korjas mõned suled tüdruku heledatest juustest ära, pilk näitsikul.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 19:41:10 GMT 2
"Ja ta läks nüüd üksi kuskile tripile?" küsis Alexandria kulmu kergitades, kui Remy oma antisotsiaalsest toakaaslasest rääkis. Neidis oli ka üsna veendunud, et tema Remieli toakaaslast ei tundunud. Kui kutt siis järgmisel hetkel mainis, et flirtimise kohta polnud nad varem midagi kokku leppinud, pööritas Lexi silmi, kuigi seda tema päikseprillide tagant taaskord näha polnud. Samal ajal sirutas ta oma käe ka välja, et Remyd natuke vastu õlavart togida. "Sa ikka tead, et sa ei muuda meie suhteid praegu üldse vähem veidraks?" küsis näitsik sõjakalt, tundes kuidas ta jälle Remy peale ärrituma hakkas. Kuigi ta ei tahtnud nii, sest tegelikult talle isegi meeldis, et Remiel nende kokkuleppest natuke kõrvale hiilis. Aga ikkagi, see ei muutnud ju nende suhteid siiski paremaks. "Jäta," lausus tüdruk, kui Remy uuesti mainis, et neiu talle pigem ikkagi inglit meenutas. Nojah, tegelikult oli see ikkagi õige vastus, sest kui kutt teda hoopis kana või pardi sarnaseks pidanud oleks, oleks siit jälle sõnasõda lahti läinud. Kui Remiel seejärel neiu juustest mõned suled ära korjas, kinnitus Alexi pilk samuti mehele. See oli kuidagi selline armas hetk, kui nad mõlemad vaikides üksteist silmitsesid, kuid järgmisel hetkel pidi Alex siiski selle rikkuma. "Tead, sa näed välja nagu sa oleksid kuskil kanalas käinud," lausus ta naerdes ja sirutas siis oma käe ka välja, et Remy õla pealt paar sulge ära võtta.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 19:55:13 GMT 2
"Tal polnud muud valikut," rääkis Remiel, kuigi tegelikult oligi hea, kui tema toakaaslane mõnda aega ära on, sest tal oleks ilmselt ütlemist kui palju olnud, kui Remy siiski tüdruku nende tuppa tõi ja tal jääda ka lasi, mitte et sellel tüübil endal kunagi mõni tüdruk oleks olnud. "Ma olen sellest täiesti teadlik, kuid su külgetõmbejõud on meeletu," lausus Remiel süütult, kuigi ei tahtnud tüdrukut tegelikult üldse jälle närvi ajada. Neiu sõnad ajasid meest aga pigem naerma, aga ta ei nimetakski neidu pardiks või kanaks, sest see lihtsalt ei sobinud ja see oleks rohkem nagu mõnitamine ka. Kui ta neidise juustest sulgi ära korjas ja nad teineteist vaatama jäid, võitles Remiel sooviga neidis siiski enda käte vahele tõmmata ja teda suudelda, kuid ta üritas siiski nende kokkuleppest kinni pidada, välja arvatud see flirtimise osa, mida mees lausa häbitult tegi. Kuulnud aga seda, millega neidis vaikuse murdis, puhkes mees laginal naerma. "Kui see pidi kompliment olema, siis tänan," lausus ta naerdes ning vaatas näitsikut, kui too mehe õla pealt mõned suled ära võttis.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 20:20:17 GMT 2
Alexandria noogutas aeglaselt, kui Remy mainis, et toakaaslasel polnud muud varianti, kui et pidi ära tripile minema. Huvitav, miks? Kuhu tal asja oli? Ega ometi Remy ise teda ära ei ajanud? Okei, see viimane oli üsna ebaloogiline. "Kas su toakaaslasel oleks midagi selle vastu, kui ma siia teie tuppa ööseks jääks?" küsis neidis lihtsalt huvi pärast. "Remy," lausus neidis hoiataval toonil, kui noormees mainis, et tema külgetõmbejõud lihtsalt meeletu oli. Muidugi meeldis neiule selliseid sõnu kuulda, kuid ikkagi ei teinud Remiel sellega nende suhteid vähem veidramaks. "Sa ajad mind segadusse!" teatas Lexi järgmisel hetkel ning põrnitses noormeest. "Alguses sa teed suure numbri sellest, kuidas me pole paar ja kuidas me ei saa ühes voodis magada ja et me peame oma suhted korda saama. Ja siis, kui me lepime kokku, et me oleme sõbrad, teed sa mulle selliseid vihjeid, et ma ei saa enam üldse aru, mis meie vahel toimub!" lausus neidis ja raputas pead. Kui mees aga seejärel pärast väikest vaikust neiu sõnade peale naerma puhkes, ei suutnud ka Lex ise tõsiseks jääda. "Ma ei tea, kuidas sa seda komplimendina saad võtta, aga kui sa seda tõesti komplimendiks pead, siis okei," kehitas näitsik muiates õlgu, pilk kinnitunud Remyle. Kui ta siis mehe õlalt mõned suled ära võttis, tajus ta endal kuti pilku, kuid ei vaadanud talle meelega otsa, vaid vaatas parem maas olevaid sulgi, käega neid aeg-ajalt laiali lükates ja õhku visates. Kui ta lõpuks siiski Remy poole korraks oma pilgu heitis, tabaski ta noormehe pilgu ning tundis järsku, kuidas temagi tahaks hoopis mehe käte vahel olla ja natuke aega tagasi kokku lepitud sõpruse kus see ja teine jätta.