St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 30, 2014 16:29:23 GMT 2
"Kuule, ma üritan sul olemist praegu paremaks teha, eks," lausus Remiel kerge muige saatel ning kallutas pea kergelt viltu, pilk Alexil. Ilmselt tuleb neidisel balliks lihtsalt rohkem meiki näkku panna, et sinine silm ära peita ja see temalt vaevalt mingit pingutust nõuaks. "Tean," vastas Remiel kindlalt ning sai sellele ainult kinnitust, kui Alex need prillid tõesti endale ette pani. "Pisikesel tripil. Tema ka täpselt ei öelnud ja pole väga minu asi ka," vastas Remiel ning tõmbas kirjutuslaua tagant välja tooli, et sinna istuda. "Okei, sa võid minu voodis magada, eks lähen ise siis põrandale või enda toakaaslase voodisse" ei hakanud Remiel Alexile isegi vastu vaidlema. Vaevalt toakaaslane pahandaks, kui Remy ka öö tema voodis veedaks.
Post by Alexandria Hensley on Nov 30, 2014 16:46:07 GMT 2
"See ei õnnestu sul eriti!" teatas Alexandria, kui Remy mainis, et üritas neiu olemist paremaks teha. Noh, tegelikult ju tüdruk muidugi mõistis seda ja hindas kuti üritamist, aga ega tegelikult ei suutnud miski hetkel tema tuju paremaks muuta. Vähemalt nii arvas ta praegu. Päikseprillid peas olles toas istuda oli ehk natuke veider, kuid mis sa ikka teed. Alex ei tahtnud, et Remy ka rema sinist silma näeks. Kui meestel võisid armid ja sinikad mehisust näidata ja nad neid auga kandsid, siis naistel oli see kohe kindlasti teistmoodi. "Sa ei julge minuga ühes voodis magada või?" järeldas Lexi siis mehe sõnadest, kergitdes ise kulmu. Mitte et ta seda noormehele otseselt nüüd pakkunud oleks. Lihtsalt noris meest, sest tal endal tuju halb oli. "Aga minu pärast võid sa põrandal ka magada. Seal on kindlasti palju mugavam," lisas neidis ning tõmbas oma jalad ka voodile ja pani siis käed risti rinnale. "Mida me siin nüüd teeme? Magama on veel vara minna," lausus ta siis järgmiseks, kusjuures tema toon endiselt üsna tõre oli. Kuigi ega ta tegelikult Remy peale ju pahane ei olnud ja seepärast püüdis Lexi ennast vaos hoida ka, kuigi nagu näha, siis see hästi ei õnnestunud.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 30, 2014 17:16:57 GMT 2
"Nojah, ma võin lihtsalt vait ka olla ja sinust siis mitte välja teha, kui sa seda tahad," lausus Remiel, kuigi hea oli teada, et ta vähemalt üritas. Võib-olla neidis siiski rahuneb ja lõpetab selle tujutsemise. Neidise sinine silm Remieli ei häirinud, sest ta nägi seda juba siis, kui tüdrukul näo puhtaks aitas teha ja pealegi paraneb see niikuinii mingi aja möödudes ära. "Alex, what the fuck?" nõudis mees tüdruku järgmisi sõnu kuuldes. "Ma ei maga sinuga ühes voodis, sest me ei ole paar ja ehk hoiab see ära järjekordse veidra olukorra," selgitas Remiel, mitte et nende vahel asjad juba niigi veidrad ei oleks. Neiu küsimust kuuldes mees ohkas, kuid võttis siis kätte ühe paberilehe, millest ühe lille voltis, ja selle siis korraks põlema pani, et see kohe ka ära kustutada ja see rohkem roosi meenutama panna. "Kui mina ei suuda su tuju parandada, siis see äkki suudab," lausus mees ning ulatas enda "kunstiteose" Alexile.
Post by Alexandria Hensley on Nov 30, 2014 17:34:26 GMT 2
"Kas sa suudaksid üldse vait olla?" päris Alexandria Remy poole vaadates, kuid üritas siis edaspidi ikkagi oma hääletooni valitseda ja võib-olla mitte nii tõre olla. Lexit ennast häiris see sinine silm küll ja ilmselt palju rohkem, kui üldse kedagi teist. Mehe reaktsiooni peale kehitas neidis lihtsat õlgu. "Ainult paarid tohivad koos magada? Kui me lõkkeplatsil kõrvuti oma öö veetsime, siis see sind küll ei häirinud," lausus Alex. "Sa ei arva, et meie olukord on juba niigi veider?" lisas näitsik järgmiseks. Seejärel oli ta natuke aega vait ning vaatas, mida Remy tegi. "Vau, sa oskad lille voltida?" oli tüdruku esimene reaktsioon, kui ta siis mehe tegevuse tulemust nägi. Kui Remiel selle järgmisel hetkel neiule ulatas, naeratas Lexi vaevumärgatavalt ning võttis lille vastu. "See meeldib mulle," lisas ta ning silmitses natuke roosi. "Miks sa minu peale pahane ei ole?" jätkas tüdruk järgmisel hetkel küsimusega, näppides natukse seda lille. "Mina olin ju see, kes su klassiõele esimesena kallale läks," lisas Lex.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 30, 2014 17:45:08 GMT 2
Remiel ei hakanud Alexandria küsimuse peale rohkem midagi ütlema, nii et see pidi juba ilmselt mehe enda eest neidise küsimusele vastama. Mees võis küll vait olla, kui tahtis, kuigi antud hetkel paitsis Alexandria seda ise soovivat, ehkki see ei teeks neiule endalegi paha, kui ta oma pirukamulku mõnda aega kinni hoiaks. "Aga see oli üldse teine asi," lausus Remiel tüdinult, sest siis ei olnud neil voodit ja mees ei saanud praegugi väga aru, miks neidis üldse temaga samas voodis tahtis magada. "On ja mulle ei meeldi see. See tuleb kuidagi ära lahendada," vastas Remiel siis, sest tahtis ise ka, et nende suhted ei oleks praegu sellised nagu nad on, kuid neiu ise ajas asju kogu aeg keeruliseks. See, et Lexi nüüd mõneks ajaks vait jäi, kulus täiesti ära ja mehe näole ilmus naeratus, kui tüdrukule tema tehtud lill isegi meeldivat paistis. "Enda niigi olematu kunstiande juures jah," vastas ta ning naeratas rahulolevalt, sest paistis, et oli siiski suutnud neidise olemist veidi paremaks teha. "Nüüd pole enam niikuinii vahet," vastas ta tüdruku küsimusele. "Pealegi on sinu peale võimatu kaua aega pahane olla, isegi kui su tujud käivad mulle vahepeal närvidele," tunnistas mees ning asetas enda ühe käe ümber tüdruku õlgade.
Post by Alexandria Hensley on Nov 30, 2014 18:03:56 GMT 2
Vau, Remy suutiski vait olla, tabas Lexi ära, kui mees tema küsimusele ei vastanud. Okei, tegelikult ei tasunud riskida sellega, et mees jääbki vait ning nad siis ülejäänud õhtu kuidagi vait olles mööda saadavad. Mis Alexasse puutus, siis enamuse ajast ei mõelnud ta üldse oma sõnade peale, vaid ütles seda, mis pähe tuli. Ja ega neiu tegelkult ei tahtnudki kindlasti kohe Remieliga nüüd ühes voodis magada. Pigem oli teda alguses päriselt huvitanud, kas kutt julgeks üldse nii. Kuid Remyl oli hulgaliselt põhjuseid küll, miks keelduda. Tüübi järgmiste sõnade peale oli Lexi ka hetke vait, sest ei osanudki nagu esialgu midagi öelda. Ka talle ei meeldinud see, millises seisus nende suhted olid. Kuid lahendusviise oli tüdruku arvates ainult üks ning seda oli raske välja öelda, kuigi hetke pärast ta siiski seda tegi. "Minu arust on lahendus väga lihtne - järgmine kord, kui me kuskil kahekesi oleme, siis ära ürita mind suudelda!" teatas Alexandria ning viis oma pilgu lillelt Remyle. "Sa tahad öelda, et sul pole kunstiannet? Ma ei oska isegi lille voltida," sõnas tüdruk seejärel mehe sõnade peale. Joonistada talle isegi aeg-ajalt meeldis, kuid muu käsitöö eriti mitte. "Kas sa ütlesid just, et ma olen tujukas?" kergitas neidis oma kulmu, kui Remy vastust kuulis. No tore. Remy käsi ümber tema õlgade mõjus samas jällegi rahustavalt.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 30, 2014 18:14:39 GMT 2
"Kui sa arvad, et see aitab, siis ära suudle mind ise ka, millal iganes tahad," lausus Remiel, kui Alex nii soovis, sest mees polnud sugugi ainus. Alex oli teda mitu korda ise ka suudelnud ja Remy ei pidanud sellega ise algustki tegema. "Sa saaksid aru, mida ma mõtlen, kui su ühel päeval koobastesse viin... kui need koopajoonised on siis muidugi veel alles," lausus mees ning vaatas Alexile otsa. "Ma mõtlesin lihtsalt seda, et ma ei joonista kriipsujukutki sirgelt," lisas ta siis, kuna need mehe tehtud wannabe koopajoonised oleks ehe näide olnud sellest, et Remy ei oska joonistada. Neidise küsimuse peale raputas mees pead, kuigi tema suul mängles lõbusatud muie. "Ma ei öelnud midagi, sa kuulsid valesti," lausus ta pilku neidiselt pööramata.
Post by Alexandria Hensley on Nov 30, 2014 18:24:55 GMT 2
"Sina olid esimene, kes seda alustas! Kui sa mind suudelnud poleks, ei oleks ma ise selle peale tulnudki, et sind suudelda," lausus Alexandria, olles juba äärmiselt teadlik, et see vestlus neil aina veidramaks kiskus. "Ja ütle, kas sa siis ka olukorra veidraks muutmise peale mõtlesid, kui sa mind esimest korda suudlesid? Ja siis teist korda? Ja kolmandat? Neljandat?" esitas neidis küsimuse. Ta polnud enam isegi kindel, kui mitu korda nad suudelnud olid, aga Remy ründamiseks oli selline küsimus ju hea. Tüdruk vaatas sõjakalt kuti poole ka ja pani lille enda käest ära. Kui Remy aga mingites koobastes käimist mainis, turtsatas näitsik. "Sa käisid koobastes koopamaalinguid tegemas?" küsis ta umbusklikult ning raputas naeratades pead. Ettekujutus sellest nägi juba niigi absurdne välja. "Ütle veel, et ma olen tujukas ja ma ei vastuta siis oma tegude eest!" lausus ta hoiatavalt ja tõstis ühe nimetissõrme.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 30, 2014 18:37:36 GMT 2
"Ei, ma olin lihtsalt isekas, sest ma tahtsin seda niikuinii teha ja ma ei kahetse," tunnistas Remiel, kuigi tüdruk teadis seda juba ilmselt isegi. Keeruline, kuid mis seal ikka. See vestlus läks ka muidugi veidramaks, kuid mees oli neiuga vähemalt aus. Kuna Alexil olid veel mehe päiksekad ees, ei näinud Remiel seda sõjakat pilku tema silmis, kuid tüdruku olek andis selle siiski välja ja see pani mehe muigama. "Ma huvi pärast proovisin jah ja ma ütleks, et isegi koopameestel oleks häbi," rääkis mees kergelt naerma hakates ja võttis siis järgmise paberilehe ning pliiatsi, kuhu ta joonistas küll kriipsujuku, aga tegi sellele kriipsujukule pikad juuksed ning seeliku ja kirjutas juurde Alexi nime, enne kui ta lehe tüdrukule ulatas. "Sa ei vastutagi ju," lausus Remiel naerdes, kuid tõstis siis allaandvalt käed.
Post by Alexandria Hensley on Nov 30, 2014 19:18:47 GMT 2
"Siis oled sina süüdi, et meie suhted nii veidrad nüüd on!" lausus Alex süüdistavalt, kuigi ta tegelikult ei tahtnud päris nii kõlada. Ja ometi polnud nende suhted veel nii hullud, et kumbki neist teist vältima hakkaks või nad koos enam aega ei tahaks veeta. Sest vähemalt Alexandria tundis küll, et teda justkui tõmbas Remy poole, ükskõik kas nad olid siis tülis või mitte. Näiteks praegugi tundus, et neil läks jälle sõnasõjaks, kuid sellegi poolest ei kavatsenud Alex lahkuda. Ja hirmul kellelegi vahelejäämise ees polnud sellel küll mingit pistmist, sest seda neidis ei kartnud. "Okei, lihtsalt, edaspidi üritame üksteist mitte suudelda, eks? See on kindlasti võimalik," pakkus neiu välja, kuigi see ettepanek talle endalegi eriti just ei meeldinud. Alex ei suutnud siiski oma pahameelt säilitada, kui Remiel oma koopamaalingutest rääkis. See oli lihtsalt koomiline. Siis jälgis tüdruk hetke ka, kuidas Remy üht kriipsujukut joonistas, ning kui noormees lõpuks sinna tema nime kirjutas ja selle talle ulatas, hakkas Lexi pilti vaadaes lihtsalt naerma. "On sarnane, eks?" muigas ta, tõstes paberilehe enda näo juurde. Seejärel võttis ta aga Remylt pliiatsi ja joonistas samasuguse teise kriipsujuku veel sinna kõrvale, ainult et ei joonistanud talle seelikut selga, ning kirjutas kriipsujuku juurde Remy nime. Kui see valmis, ulatas ta lehe muiates mehele. Kuulnud aga, et ta ei vastutagi oma tegude eest, virutas Lexi lihtsalt Remyle vasti õlavart.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 30, 2014 21:07:41 GMT 2
"Kuss," ütles Remy Alexi sõnade peale ning tõmbas tüdruku hetkeks justkui kallistusse. Mees ei nimetaks seda isegi sõnasõjaks, vaid niisama teineteise kallal võtmiseks, mida ju ka aeg-ajalt ikka ette tuli. "Aga kui keegi meist alla peaks andma?" uuris Remiel, sest ka see variant oli olemas, kuna neiu pakutud variant polnud just ka kergete killast, ent siiski piisavalt kerge, et seda mitte võimatuks nimetada. "Muidugi on, ainult ma unustasin talle päikeseprillid ette joonistada," lausus Remiel, kuid vaatas siis, kuidas Alex ka teise kriipsujuku joonistas, kes pidi olema Remy. Võtnud lehe neiult vastu, hakkas kutt naerma. "Me oleme päris armsad," tõdes ta, kuid otsustas seda joonistust täiendada veel paari tuleleegiga, mis ta musta markeriga kriipsujukude ümber joonistas, enne kui lehe Alexile tagasi ulatas. "Ai, ära peksa," naeris mees, kui Alexilt järgmisel hetkel siiski obaduse vastu õlga sai, ent võttis siis hoopis padja, millega ta tüdrukut viskas.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 15:04:40 GMT 2
"Sa tead, et mul on õigus, sellepärast sa midagi vastu ei ütlegi," pomises Alex, kui Remy järgmisel hetkel rahustavalt "kuss" ütles ja neidise endale kallistusse tõmbas. Kuidas ta saaks olla pahane Remieli peale, kui too iga kord suutis nende pisemadki tülitsemised ja sõnelemised ära lahendada, nii et nad lõpuks ikkagi ära leppisid. See põgus kallistus oli Alexi jaoks ka nii rahusav, et ta rohkem midagi sellel teemal öelda ei tahtnudki. "Ära mõtlegi alla anda. Talitse ennast siis ja hoia end vaos!" teatas neiu, kuigi kõlas siiski jälle natuke pahuralt. Tüdruk oli peaaegu lootnud, et noormees ei nõustu tema sellise plaaniga, aga praegu tundus just, et Remyle sobis see ka. Järgmisel hetkel suutsid aga need kriipsujukud teda taas naerma ajada. "Vähemalt ei joonistanud sa talle sinist silma," lausus Lexi seejärel. Kui Remy tema ühe silma tumedama oleks joonistanud, oleks tüdruk kuti lihtsalt maha löönud. Kui Remy teatas, et nad päris armsad olid, vaatas Alex pilti ning naeratas kergelt. Olid jah armsad. Seejärel jälgis näitsik, kuidas Remy joonistust veel täiendas, ning kui kutt sellega valmis sai, võttis Lexi pildi vastu ja muigas. "See näeb päris kunstiline välja. Peaks selle lausa ära raamima ja seinale riputama," arvas Alex muige saatel. Kui ta aga järgmisel hetkel padjaga sai, kergitas neiu kulmu ning pani joonistuse käest. "Sa tahad padjasõda või?" naeris Lex ning viskas järgmisel hetkel Remyd sama padjaga vastu.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 15:37:52 GMT 2
"Teil, naistel peab ju alati õigus olema ja eks ma siis täna lasin sul selle õiguse saada ka," lausus Remiel õrnalt Alexi pikki blonde juukseid silitades. "Ma peaksin sulle seda sama ütlema," sõnas mees, kuigi tegelikult oli see isegi kaheldav, kas ta kaua nii suudab, kui teda niigi täiesti hullumeelselt Alexi poole tõmbas. "Sest sul ei peakski seda olema, ja isegi kui sul on, siis mina ei näe seda," lausus Remiel ning saatis Alexile ühe naeratuse. Joonistus, mis lõpuks valmis sai, nägi küll välja nagu mõne algklassi lapse joonistus, kuid ka Remyle endale isegi meeldis see, sest see nägi siiski kihvt välja. "Millisele seinale? Sa tahad seda enda tuppa või jääb see siia mulle?" taipas Remy küsida, sest nad ei elanud samas toas ja see polnudki siin elumajas tegelikult lubatud, kuigi juba praegu oli mees keeldudest sellega üle astunud, kui Alexi enda tuppa tõi ja tal jääda ka lasi. Aga noh, milleks need reeglid ikka on, kui just mitte rikkumiseks? "Ma teen sulle veel padjasõda," lausus Remiel naerdes ning viskas padja taas Alexi pihta.
Post by Alexandria Hensley on Dec 1, 2014 16:09:16 GMT 2
"Sa lasid mul õiguse saada ainult sellepärast, et sa arvad, et naistel peab alati õigus olema? Mul oli päriselt õigus!" lausus Alexandria ning kissitas Remy poole silmi. Kuulnud noormehe järgmiseid sõnu, pani neidis käed risti rinnale ja vaatas kuti poole. "Hästi, kui sa nii arvad. Äkki surume selle peale kätt ka või?" pakkus Alex irooniliselt, sest ega tegelikult talle see idee endiselt ei meeldinud. Aga Remiel ju tahtis nende suhteid parandada, nii et mis seal ikka. "See on sinust kena, aga sa ju tead, et ma saan aru, et sa valetad, eks?" targutas neiu veidi, kuid ei suutnud siiski hoida ära muiet, mis tema huulile ilmus. Remy käitus lihtsalt armsalt. "Ma võin selle sulle siia jätta, kui sa lubad mul seda tahtmise korral alati vaatamas käia," lausus neiu pühalikult, kui kutt pildi kohta küsis. Kui mees siis padja uuesti tema poole viskas, kiljatas Alex, kuid pani siis käe suu ette, kui taipas, et nad võivad nii kellelegi vahele jääda, kuigi seegi pakkus tüdrukule pigem nalja. "Mis sa siis teeksid, kui keegi seda kuulis ja su tuba praegu kontrollima tuleks? Kuhu sa mu peidaks?" küsis Lexi muiates ning jäi hetkeks patja hoidma, põimides enda käed ümber selle.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 1, 2014 16:21:31 GMT 2
"Ei, ma lasin sul õiguse saada, sest ma ei viitsinud enam vaielda ja sa võisid selle saada ka, aga... vahet pole," lausus Remiel muiates. "Minugi poolest, aga meil on käe surumiseks tasasemat pinda vaja," lausus Remiel, sest miks mitte päriselt Alexiga kätt suruda ja vaadata, kumb siis peale jääb. Seda pole proovinudki, aga idee poolest võiks ju. "Jah, äkki olekski võinud vähe usutavama valega lagedale tulla," kehitas mees õlgu, kuid juba sellega oli ta rahul, et oli siiski Alexi tuju suutnud parandada. "Ma luban sul seda vaatamas käia, kui sa käid nii, et sa vahele ei jää, kuigi... me oleme juba niikuinii kindlad põrgusse minejad," naeris Remiel, hoides enda siniste silmade pilku Alexil. Alexi kiljatus pani ka Remieli laginal naerma, kuigi meeski taipas, et nii riskivad nad veel rohkem vahele jäämisega, ent ometi oli neil lõbus. "Ma ei pea sind peitmagi, sest ma võin tähelepanu kõrvale juhtimiseks ühe pisema tulekahju kuskile koridori tekitada. Neil ei tuleks pähegi siia vaadata, kui nad avastavad, et prügikast põleb ja ähvardab süüdata kõik enda ümber," rääkis Remiel. Mõnikord oli tema võime ikka nii hea, sest sellest juba piisas, et vajadusel kellegi tähelepanu kõrvale tõmmata, kui vaja.