St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 18:27:51 GMT 2
Kuna harjutustund Alexiga oli kokku lepitud hoopis muuks ajaks kui tänaseks, ei tahtnud mees sellegipoolest pärast tunde ka tervet ülejäänud õhtut enda magamistoas veeta. Selle asemel pani ta natuke rohkem riideid selga ning tuli hoopis õue. Tundes karget läheneva talve lõhna, jalutas mees metsa alla ja sealt edasi matkaraja äärde, kus talle samuti aeg-ajal peatuda meeldis ja kus olid olemas päris korralikud tuleasemed, kuhu lõke teha, et mitte niisama kuskil maapinda pisut kärsatada, mida mees samuti vahetevahel ikka teinud on. Jõudnudki ühe lõkkeplatsini, istus mees ühele madalale puupakule ning süütas lõkke, jäädes seda esialgu vaatama, kuid varsti asetas mees selle kohale ka enda käed, et leekidest õhkuvat soojust tunda.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 19:40:53 GMT 2
Ka Alexandrial polnud sel päeval plaanis pärast tunde lihtsalt ülejäänud õhtut oma magamistoas veeta. Seetõttu otsustas temagi ühel hetkel välja jalutama minna. Riietusele ta väga palju ei mõelnud, pigem lootis lihtsalt sellele, et äkki tal ei hakka külm. Õue jõudes tundis temagi, et tegelikult polnud talv enam kaugel, kuid külmast ilmast hoolimata arvas Lexi, et võiks ikkagi jalutama minna. Ja seda ta tegigi. Esmalt leidis neiu tee pankrannikule, kus ta natuke aega oli ja vaadet nautis. Kuid kuna rannikul oli tuul liiga kõva ja külm, tegi Lexandria sealt üsna varsti minekut ja võttis lõpuks suuna matkarajale. Õnneks ei kandnud ta täna just väga platvormsaapaid ning sai matkarajal ikka ilusti liigelda. Lõpuks jõudis Lexandriagi täiesti kohta raja ääres, kus tuleasemed olid ning kuhu keegi juba tule isegi püsti oli pannud. Muidugi tundis tüdruk juba kaugelt ära Remy, kes üksi seal lõkke ääres istus, ning kergelt naeratades võttis ta suuna just kuti poole, lähenedes talle selja tagant. Noormehe selja taha jõudes asetas Alex oma käed Remy silmadele. "Ma tean, et sulle ei meeldi arvamismängud, aga nüüd pead sa küll arvama, kes see on," teatas tüdruk ning muigas kergelt. Tegelikult lootis ta lihtsalt, et sellise tobeda saabumisega teeb ta Remy tuju heaks või siis muudab see nende suhted uuesti selliseks nagu varem. Loota ju võis?
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 19:48:08 GMT 2
"Palun võta oma käed mu silmade pealt ära," lausus Remy ja asetas enda käed leekide kohalt neiu kätele, et need juba ise enda silmade eest ära võtta. Mees sai juba häälest aru, et tegu oli Alexandriaga, kes kuidagi temani enda tee leidnud oli, olgugi et noormehel polnud päriselt ka õrna aimugi, mis plaanid näitsikul täna tegelikult olid. "Sa oled täna küll heas tujus," tegi noormees tähelepaneku, keerates end veidi, et Alexile hoopis otsa vaadata. "Kuidas sa teadsid, kust mind leida?" pidi mees ka küsima, kuigi see küsimus oli seekord rohkem naljaviluks, olgugi et mees muidu väga nalja ei mõistnud, sest kippus tõsine olema.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 20:25:08 GMT 2
"Miiks? Sa pead enne arvama," lausus Alexandria, kuid kui Remiel oma käed tema omadele asetas ja need enda silmade eest ära võttis, langetaski Lexi oma käed ja jättis selle asja sinnapaika. Kuulnud, et tal hea tuju pidavat olema, kehitas Lexandria õlgu. Ega ta just päris rõõmurull polnud, aga samas polnud ka millegi üle ju õnnetu olla, või midagi muud säärast. "Jah, keegi pole mind tänase päeva jooksul veel välja vihastada suutnud," lausus neidis ning naeratas kergelt. See oli piisavalt hea põhjus, et veidike heatujulisem välja näha. Seejärel kuti küsimust kuulnud, pööritas Alex silmi ja turtsatas kergelt. "Ma lihtsalt mõtlesin sinu peale ja järgisin oma südame häält ja siin ma nüüd olen," teatas tüdruk üsna irooniliselt, taibates alles siis, et võib-olla poleks pidanud päriselt südame järgimise üle nalja tegema. Seega raputa ta hetke pärast kiirelt pead ning avas uuesti oma suu. "Miks sa mind oma lõkkeõhtule ei kutsunud? Ma oleks juba varem tulnud ja vahukomme kaasa toonud," lausus ta õige pisut süüdistavalt ning võttis siis samuti ühel puupakul istet.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 20:34:21 GMT 2
"Su häält pole raske ära tunda, Alex," lausus mees, sest juba see oli üks põhjus, miks seal midagi arvata polnud, kelle käed ta silmadel just olid. "Kust see ime veel tuli?" küsis Remiel turtsatades, sest ei suutnud oma kõrvu uskuda, kui Alex väitis, et keegi polnud suutnud teda täna veel välja vihastada. Isegi Remy valis ju alati enda sõnu, kui näitsikuga rääkis, sest üks vale sõna võis ka juba ei tea mitmenda maailmasõja lahti päästa. "Jah, muidugi sai sinust üleöö hoopis telepaat," turtsatas Remiel ning kehitas õlgu, ent tegi näitsikule sellegipoolest enda juures ruumis. Tal nii lai ahter ka polnud, et terve puupaku ära hõivaks, nii et ärgu laiutagi siin midagi. "Ma arvasin, et sul olid juba teised plaanid," vastas Remiel ning tegi lõkke hoopis suuremaks.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 20:57:34 GMT 2
"Seda oleksid sa pidanud kohe ütlema," leidis Alexandria, kuigi ei pidanudki seda üldse uskumatuks, et Remy ta kohe ära oli tundnud. Ilmselt oleks tema ka Remieli ära tundnud, kui olukord vastupidine oleks olnud. Kui noormees siis tema vastuse peale turtsatas, muigas ka Lexandria. "Kell ei ole veel väga palju, kellelgi on veel võimalus mu päev ära rikkuda," arvas neidis, kuigi muidugi lootis, et seda ei juhtu. Praegu oli ta vähemalt Remyga koos ning uskus, et noormees teda seekord välja ei vihasta. Kuulnud siis ka kuti kommentaari, turtsatas kergelt Lexigi. Võtnud siis Remy kõrval paku peal istet, sirutas Alex oma jalad tule poole ning käed niisamuti, ennast nii veidi soojendades. "Ei tea, mis plaanid mul ikka reede õhtul olema peaksid? Pealegi ma eelistaks niikuinii lõkkeõhtut sinuga rohkem," muigas tüdruk ning vaatas siis hetkeks Remy poole, enne kui pilgu uuesti tulele viis.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 21:24:00 GMT 2
"Ma loodan, et see mina pole," lausus Remiel, kui Alexandria leidis, et siiski on kellelgi veel võimalus ta päev ära rikkuda. Isegi kui noormees ise Lexy peale pahaseks sai, ei suutnud tema aga näitsiku peale kaua pahane olla ja ega ta vihastanudki kutti väga välja. Siiski kõlasid Alexandria järgmised sõnad mehele piisava üllatusena, et enda siniste silmade pilk lõkkelt hoopis neiule viia ning teda pikalt silmitsema jääda. "Kõigil on reede õhtul plaanid," lausus mees, kuigi jah, tema oli tavaliselt erand. "Ja miks mina nii eriline olen?" pidi tüüp siiski küsima, kuigi Alex oli talle juba mõista andnud, et Remyl pole temaga ilmselt võimalustki.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 21:45:55 GMT 2
Kuulnud, kuidas Remy lootis, et tema neidu välja ei vihasta, hakkas Lexandria selle peale kergelt naerma. "Jah, tead, mina loodan seda ka," lausus ta noogutuse saatel ja naeratas, kui oma pilgu taas Remyle viis. Kõige nõmedam oligi vihastada kellegi lähedase peale, teised inimesed ei läinud Alexile just eriti korda, aga tema sõbrad ja pere küll. Kui Remy siis tema vastuse peale üllatunult teda üsnagi pikaks ajaks silmitsema jäi, ilmus neidise huulile taas muie. "Võib-olla. Minul täna pole," kehitas ta õlgu. Tavaliselt käis Lexi muidugi tihti reede õhtuti väljas ega istunud magamistoas, kuid tänane oli siis erand. "Aga ma võin omale veel plaane teha. Ja nüüd ongi minu missiooniks täna sinu õhtu sisustamine," lausus näitsik muige saatel ning jäi ootama, kas Remyl on vastuväiteid. "Sa oled mu parim sõber," vastas tüdruk naeratades ning toetas korraks oma pea mehe õlale. "Ja sinuga on alati hea soe...," lisas ta siis ausalt ning judistas kergelt õlgu.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 22:04:03 GMT 2
"Rahulik reede, või mis?" uuris Remy, hoides enda pilku Alexandria silmadel. Mehel olid vist iga nädal rahulikud reeded ja ega tal midagi nende vastu olnud ka. Vähemalt mäletas ta enda nädalavahetust, sest ei joonud end igal reede õhtul kuskil läbul täis nagu mõned teised noored. "Mulle see sobib," lausus Remiel naeratades, kui Alexandria teatas, et plaaniski nüüd mehe õhtut hoopis sisustada. Selle vastu ei saanudki Remyl muidugi midagi olla, sest sai olla kellegagi, kellest ta sügavalt hoolib. Kui tüdruk enda pea äkki Remieli õlale asetas, tõmbas noormees neiu endale lihtsalt kaissu ning vajutas ühe pisikese musi tema otsmikule. "Mulle ei meeldigi, kui sul külm on," lausus mees ning lasi nende ees põleval lõkkel hoopis levida ja leekidest nende ümber ühe kõrgema tulesõõri moodustada.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 22:52:39 GMT 2
"Seekord küll," noogutas Alexandria, kuid tegelikult polnud tal sellise rahulikuma reede vastu absoluutselt midagi. Või noh, võib-olla siis oleks, kui ta peaks selle üksi kuskil oma magamistoas veetma, või nii. Aga õnneks oli ta praegu Remieliga koos, see oli hea. Kuulnud, et noormehel polnudki midagi selle vastu, et neidis tema õhtu ära sisustada kavatses, naeratas tüdruk. Kui ta oma pea siis noormehe õlale asetas ning too siis neiu enda kaissu tõmbas, pani Lexi oma slmad hetkeks kinni ning pidi tunnistama, et nautis nii olemist päris palju. Aga nad olid ikkagi sõbrad, nii et see oli ju normaalne, eks? Saanud siis ühe musi oma otsmikule, naeratas tüdruk kergelt ning vaatas rahulolevalt lõkke poole. "Sul endal polnud ka siis tänaseks plaane? Või mõtledki sa terve õhtu siin lõkke ääres istuda?" uuris tüdruk. Remy järgmised sõnad olid ka jälle väga armsad. Üldse oli mees nii kena tema vastu... "Mulle meeldib, kui sa nii teed," lausus Alexandria, kui Remy järgmisel hetkel taas nende ümber tulesõõri tekitas.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 23:03:53 GMT 2
"Rahulik reede on mulle nii tavaline," lausus Remiel ning raputas pead, aga teatud mõttes talle isegi meeldis, et see nii oli, ja seda ei kavatsenud mees küll muuta. Samas polnud hea ka pidevalt nelja seina vahel magamistoas olla, veel enam seetõttu, et kui ta seal mingeid tulesõõre tekitama hakkab ja enda võimega veidi mängib, võib juhtuda, et tuletõrjealarm läheb tööle ja eks tuppagi jää mingid tulekahjujäljed, isegi kui mees sellest päris tulekahjut ei tekita. "Mul ei ole tavaliselt kunagi reede õhtuks plaane. Ja terve õhtu siin tule ääres on parem kui õhtu nelja seina vahel, kus ma saan ainult küünlaid põletada," vastas mees ning libistas enda sõrmed Alexi pikkadesse blondidesse juustesse, et neid õrnalt silitada. "Sulle meeldib, kui ma teen mida?" küsis mees tasasel häälel, pilk kinnitunud Alexi silmadele.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 23:37:53 GMT 2
"Ma olen just harjunud rohkem nagu midagi reede õhtuti ikka tegema," lausus Alexandria mõtlikult. "Aga mulle päris meeldib praegune hetk ka," leidis neidis siiski, olgugi et ta tavaliselt nii oma reedeseid õhtuid ei veentud. Kuid see rahulikult lõkke ääres ja Remy kaisus istumine oli kuidagi mõnus. "Parem on siin küll kui kuskil toas," arvas ka tüdruk ning oleks noogutanud ka, kui ta oma pead endiselt noormehe õlal poleks hoidnud. "Kui sa tahad, siis võime mõnikord koos reede õhtuks mingid plaanid teha. Lähme näiteks kuskile peole või midagi, neid ikka aeg-ajalt korraldatakse siin," muigas tüdruk. Mitte et nad poleks Remyga aeg-ajalt koos õhtuid veetnud, kuigi see, et nad lähedased sõbrad oldi, ei tähendanud samas ka seda, et nad pidevalt ninapidi koos oleks olnud. "Mulle meeldib küünlaid põletada. Need on ilusad," pidas Lexi siis hetke pärast vajalikuks mainida. Temagi põletas mõnikord oma magamistoas küünlaid. Ka see, kui Remy järgmisel hetkel oma sõrmed tema juustesse libistas, oli isegi kuidagi... meeldiv. "Kui sa tekitad meie ümber selle tulesõõri. See on kena ja soe," vastas tüdruk seejärel küsimusele, jäädes siis veidike kauemaks vaatama Remieli siniseid silmi, mis temale kinnitunud olid. Ja samas meeldis talle ka niisama kuti kaisus istuda ja tunda tema sõrmi oma juukseid silitamas. Ja üldse temaga lihtsalt rääkida ja koos aega veeta.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 22, 2014 0:01:16 GMT 2
"Me oleme erinevad," tõdes mees, ent leidis ometi, et neil Alexiga oli ka päris palju ühist peale selle, et neil oli sama toetav element. Praeguse hetke vastu polnud ka Remyl midagi, kuna sai Alexit hoida ja neiuga sooja tule ääres olla, mis neid nüüd hoopiski ümbritses ja olemise mõnes mõttes isegi pisut romantiliseks muutis, olgugi et nad olid ainult head sõbrad. "Jah, nii elaks isegi mõne öö siin lageda taeva all üle," pidi Remy tõdema, sest ehk see võime teda nii väga ei kurnanudki, kui ta ise ka tuld ära kasutas ja sellest energiat ammutas nagu Alex viimastel treeningutel. "Tahaks su ise tegelikult kuskile viia," lausus Remiel, kuigi see võis kõlada liigagi palju nagu kohtingukutse ja mees ei tahtnud neidist jälle ära hirmutada. "Need on ilusad jah, aga nende leek on pisike," lausus Remiel, sest talle meeldis ikka suuremaid leeke näha, täpselt selliseid nagu need, mis hetkel tema ja Alexi ümber tantsisklesid. "Sest ma tahangi sind soojas hoida," lausus mees vaikselt, kuid ei pööranud ka enda pilku neidise silmadelt, kui too teda ka pikemalt vaatama jäi. Hetkeks langes mehe pilk isegi neiu huultele, kuid siis raputas Remiel pead ning pööras enda pilgu taas leekidele.
Post by Alexandria Hensley on Nov 22, 2014 0:44:50 GMT 2
"Aga samas on meil ikka midagi ühist ka," arvas Alexandria, kui Remy teatas, et nad erinevad olid. Sellele ei saanud muidugi vastu vaielda, ent ometi said noored nii hästi läbi. Alex ise ei mõelnudki eriti sellele, et praegu nii koos Remyga tuleringi sees istuda ehk isegi romantiline oli. Pigem tegi neiu lihtsalt seda, mida tahtis, ning hetkel tahtiski ta just seal ja nii olla. "Mis sa arvad, kas sa suudaksid neid leeke terve öö üleval hoida? Ja kas sa saaksid samal ajal ise magama jääda?" uuris Lexi, sest ei kujutanud seda ise hästi ette, aga eks Remiel teadis ise paremini. Ja kui noormees mõlemale vastusele jaatavalt vastaks, ei oleks Alexil midagi selle vastu, kui nad selle järele prooviksid. Kui kutt siis järgmisel hetkel teatas, et tahaks Alexandria hoopis ise kuskile viia, kergitas neidis veidi küsivalt kulmu. Ta lootis, et Remy ei riku seda hetke praegu ära... Kuid samas olid need sõnad neius siiski mingit huvi äratanud. "Jah? Kuhu sa mu siis viia tahaksid?" küsis näitsik, puhtast uudishimust. Lexandria silmitses Remieli veel hetke kauem ka siis, kui too ka oma vaikselt lausutud sõnad tüdruku soojas hoidmise kohta lausus ning siis oma pilgu ära viis. Tüdrukule ei jäänud märkamata seeg, kuidas kuti pilk korraks tema silmadelt veidi alla poole liikus, ilmselt neiu huulteni, ning see ajas näitsiku jälle kergelt närvi. Remy ei võinud nii teha! "Remy... ära tee nii," lausus Lexi ka mehele, kuna too ilmselt teadis, et neiu mõtles selle all nii neid sõnu kui ka seda pilku...
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 22, 2014 7:02:09 GMT 2
"Seda küll," kehitas Remy õlgu, kuigi talle isegi meeldis see, et nad vaatamata enda erinevustele läbi suutsid saada. Mõnel juhul vastandid vist siiski tõmbuvad. "Ma ei tea, ma ei ole seda kunagi proovinud," vastas Remy Alexi küsimusele, kuid siis võibki ju katsetada. Hästi oleks, kui ta ühe öögi niimoodi suudaks, siis võiks täitsa lageda taeva all ka magada. "Ma ei saa sulle seda praegu nii kindlalt öelda, aga kui ma olen selle juba välja mõelnud, küll siis näed," lubas Remy, sest ilusaid kohti oli siin küll ja mehel poleks midagi selle vastu, kui saaks ka Alexi mõnda neist viia. "Ei tee mida?" küsis Remy, kui enda pilgu uuesti leekidelt tüdrukule viis.