St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 23, 2014 20:09:12 GMT 2
"Nad leiavad kindlasti hea põhjenduse, miks meile mitte mõnda vorstikest või lihakäntsakat anda," oli Remiel kindel, kuna alati tuldi selle vabandusega lagedale, et midagi peab ikka toidu sisse ka jääma. Vorstid ja liha olid ka toit. "Ma ei ütle seda selleks, et sinu olemist paremaks teha. Mulle päriselt meeldib see nimi," vaidles Remiel siiski vastu ning turtsatas, kui neiu leidis, et see on nii naljakas, kui palju mees muutunud oli. "Ma arvan, et sa poleks tahtnudki mind siis tunda, kuigi mul isegi oli tüdruk, kellega ma umbes pool aastat koos olin, enne kui ma siia sattusin ja ta suhte lõpetada otsustas," rääkis mees, kuid leidis, et tegelikult oli see isegi mõistlik, sest see tüdruk poleks niikuinii siia saanud tulla ja nad olekski ilmselt suhtlemise lõpetanud. "Mulle hakkab juba sama tunduma," nõustus mees Lexi sõnadega ning vaatas tüdrukule otsa. "Ära muretse, ämblike jaoks on siin liiga kuum," lausus Remiel rahustavad sõnad. Isegi kui siia mõni ämblik satuks, võtaks mees ta lihtsalt kätte ja viskaks üle leekide kuskile eemale. Ämblike tapmine pidi ju halba õnne tooma.
Post by Alexandria Hensley on Nov 23, 2014 20:34:35 GMT 2
"Siis tuleb ikkagi vargile minna," arvas Alexandria noogutuse saatel, Ja see tõotaski tulla lõbusam ettevõtmine kui et lihtsalt minna ja küsida. "Sellisel juhul on sul äärmiselt halb maitse nimede suhtes," arvas tüdruk kindlalt, kui noormees kinnitas, et talle päriselt meeldiski neiu nimi. Lexi jäi ikka endale kindlaks ega kavatsenud oma arvamust muuta ka. "Nalja teed? Ma oleks sind äärmiselt huvitavaks ja ohtlikuks pidanud! Kui me mõnel peol oleks kohtunud, oleks ma sulle kindlasti ligi ajanud, isegi kui sul oleks tüdruk olnud," lausus näitsik, enne kui taipas, mida ta rääkis. Okei, seda vist poleks pidanud ütlema... "Samas, kahjuks või õnneks on meie vanusevahe piisavalt suur, nii et kui sina juba oma suuri tegusid tegid, olin mina alles... umbes kümme? Või üksteist?" turtsatas tüdruk, kui seda taipas. Paras pätakas alles ju. "Ja tegelikult eelistan ma sind sellisena nagu sa praegu oled," lisas Alex siis järgmisel hetkel siiralt, vaadates nüüdki Remy poole. "Mu kõige pikem suhe kestis kuu ja pool ning vähemalt pool koos oldud ajast me lihtsalt tülitsesime," rääkis Alex seejärel nagu muuseas ning veidi rõõmutult muiates, kui Remiel oma kunagist tüdrukut ja suhet mainis. Kuti viimaste sõnade peale tüdruk noogutas, sest need vastasid ka tõele, jah.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 23, 2014 20:54:48 GMT 2
"Ouch," sõnas Remiel, kui Alex arvas, et tal on nimede suhtes äärmiselt halb maitse. Nojah, eks igaühel ole õigus arvamusele ja Remy ei kavatsnued ka Lexy arvamust tema nimest muuta. Kui tüdrukule ei meeldinud, siis ei meeldinud, aga vähemalt Remyle meeldis. "Sellisel juhul oleksid pidanud korvi saamisga leppima, sest ma poleks seda enda tüdrukule teinud," lausus Remy ning vaatas Alexile otsa. Nii et neidisele meeldisid siis hoopis pahad poisid? "Meil on peaaegu kuus aastat vahet," muigas Remiel, kuigi tema arvates polnud see tegelikult üldse palju, kui praegu nii mõelda. Palju oli see siis, kui Remiel oli kuusteist ja Alex alles 10 või 11, ilmselt mängis nukkude või millega iganes. Naeratus ilmus mehe huultele siis, kui Alex siiski kinnitas, et mees meeldib talle ka sellisena, nagu ta praegu on. "See tüdruk, kellest ma enne rääkisin - see oligi mu esimene ja ainuke suhe, mis mul üldse kunagi olnud on," pidi ka Remy mainima, kui kuulis, et Alex enda eksiga pidevalt tülitses.
Post by Alexandria Hensley on Nov 23, 2014 21:17:40 GMT 2
Alexandria naeris kergelt ning noogutas, sest paistis, et Remyl ikkagi oli nimede suhtes halb maitse. Või siis oli Alexil halb maitse, et talle enda keskmine nimi ei meeldinud... Aga see selleks. "Ouch!" oli siis Alexi kord öelda, kui Remy mainis, et neidis oleks temalt korvi saanud. Tegelikult ajas see neidist veidi naerma, kuna nad rääkisid lihtsalt stiilis "mis oleks, kui". Kui noormees talle otsa vaatas, vastas neiu tema pilgule, mõeldes samal ajal kuti sõnade üle ning tunnistades, et Remy võiks olla iga tüdruku ideaalne kutt. "Aga meie vanusevahe ei tundu üldse veider ega imelik. Mulle isegi ei tundu, nagu meil oleks nii suur vanusevahe," muigas tüdruk, sest nad said nii hästi läbi ja koos olles ei mõelnud neiu nende vanusevahele, sest see ei häirinud teda üldse. Seejärel kuulas ta ära ka kuti viimased sõnad ning kergitas neid kuuldes üllatunult kulmu. "Sul on olnud ainult üks suhe? On sul tõesti tüdrukute suhtes siis nii kõrged nõudmised?" muigas Alex ega pööranud oma pilku Remylt. Neiul endal oli suhteid rohkem olnud, kuigi need olid kõvasti vähem kestnud.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 23, 2014 21:33:53 GMT 2
"Ehk ongi hea, et sa sellel ajal veel ise nii väike olid," lausus Remiel kergelt muiates, isegi kui neidis väitis, et talle oleks ohtlik ja huvitav Remy ka meeldinud. Remy enda mineviku üle just kuigi uhke polnud, aga õnneks olid need ajad nüüd möödas ja vaevalt nad kordumagi kipuvad. "Minu arust ka. Creepy oleks see siis, kui ma oleks hoopis kolmkümmend neli," arvas mees, kuna kuusteist aastat on ikka kõvasti suurem vahe kui kuus ja ega mehelegi need kuus aastat ette ei jäänud. "Asi ei ole kõrgetes nõudmistes," sõnas Remy, sest tema küll tüdrukutele mingeid kriteeriume peale ei pannud. Kes meeldis, see lihtsalt meeldis. "Enne siia tulekut oli mul rohkem aega enda kahtlaste sõprade jaoks, selle tüdrukuga, kellega ma olin, poleks niikuinii midagi välja tulnud, sest varem või hiljem oleksime me niikuinii suhtlemise lõpetanud, kui ma siin olin. Ja noh... siin ma lihtsalt ei sebi ringi," rääkis mees, kuigi ringi ei sebi ta just Alexi pärast, sest kui talle üks tüdruk juba meeldis, siis teised väga huvi enam ei pakkunudki.
Post by Alexandria Hensley on Nov 23, 2014 21:55:11 GMT 2
"Ma arvan ka. Ja mul on hea meel, et me sinuga alles siin kohtusime," lausus Alexandria. Sest kui nad oleksidki väljaspool kooli kuskil kohtunud, siis arvestades nende mõlema minevikke, võib-olla poleks nad nii hästi läbi saanudki. "Appi, kolmkümmend neli oleks tõesti palju," noogutas neidis ning naeris kergelt, sest poleks kujutanud ette, et ta suudaks nii hästi läbi saada endast rohkem kui poole vanema mehega. Viis aastat oli selle kõrval ikka üsna vähe. Kui Remy siis mainis, et asi polnudki kõrgetes nõudmistes, kergitas tüdruk taas kulmu ja kuulas siis vaikides ära ka mehe järgmised sõnad. "Aga teil pidi vist päris tõsine suhe olema, kui te nii kaua koos suutsite olla," arvas Alex natuke mõtlikult. "Kas sul ei ole kahju, et teie suhe nii läbi sai?" mõtles neiu valjult. Tema suhted olid kõik küllaltki vähe kestnud ja katastroofiliselt lõppenud, seepärast ei suutnud ta ette kujutada, mis tunne oleks kellestki lahku minna ainult sellepärast, et üks pool kuskile kooli ära peab minema. Selle peale, et Remy koolis ringi ei sebi, ei osanud neidis kohe justkui midagi öelda. Seda just selle tõttu, et kutt hiljuti oli talle tunnistanud, et Alex meeldis talle, ning neiu ei osanudki midagi nüüd kosta.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 23, 2014 22:05:17 GMT 2
"Mul on hea meel, et me üldse kohtusime," lausus Remiel siiralt ning vaatas Alexile otsa. Neiu järgnevate sõnade peale puhkes aga meeski laginal naerma, sest mõnel kolmekümne nelja aastasel võis isegi juba Alexi-vanune laps olla, kuigi neid polnud sugugi palju. "Eks ta oli jah ja eks mul natuke oli kahju ka, aga kui järele mõelda, tundus see ikkagi mõistlik," rääkis mees, kuigi nüüdseks oli ta sellest tüdrukust juba ammu üle. Nüüd suutis ta lihtsalt kättesaamatusse tüdrukusse armuda, aga ega ta Alexit ka enda peast just välja saada ei suuda. Mees vaatas mõnda aega Alexit, kuid viis siis enda pilgu taevale, kui ta pilvede varjust isegi kuud suutis näha. "Vaata," ütles ta Alexile ning osutas taevale. "Sul oli vist ikkagi õigus," lisas mees, kuna taevas paistis tõesti selginema hakkavat.
Post by Alexandria Hensley on Nov 23, 2014 22:24:17 GMT 2
Remy sõnad tõid nüüd küll taas siira naeratuse Alexandria huulile, sest need kõlasid nii armsalt. "Mul on ka hea meel, et me kohtusime... ja et sa mul olemas oled," lausus Alex, vaadates endiselt naeratades Remy poole, oma silmi temalt pööramata. Remyst oli talle nii hea sõber saanud, et neidis ei kujutanud oma elu ilma temata enam ettegi. Nende vanuseteema üle arutamine ajas tüdrukutki naerma, nii et temagi üsna lõbustatult naerma hakkas. Kui Remiel aga taas oma tüdrukust rääkis, tõsines neiu ilme siiski, kuigi ta kuulas kuti vaikides ära ja noogutas mõtlikult tema sõnade peale kaasa. Mõnda aega silmitses Lexi veel kutti, enne kui Remy sõnu kuuldes end uuesti selili sättis ja oma pilgu siis taevale viis. "Oh," lausus tüdruk siis vaikselt ning imetles natuke taevast ja tähti, mis nüüd palju paremini juba paistsid. "Mida sa sooviksid, kui praegu mõni täht alla langeks?" esitas Lexi küsimuse, kui ta juba mõne minuti lihtsalt taevast oli vaadanud.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 23, 2014 22:31:11 GMT 2
Alexi sõnu kuuldes kaardusid Remieli huuled laiaks naeratuseks ning kutt tõmbas tüdruku endale lihtsalt korraks kaissu, et talle siis üks kallistus anda. Mees ei kujutanud ise ka enda elu enam ilma Alexita ette, sest oligi tüdrukuga juba nii ära harjunud. Igatahes enda eksist mees enam rääkida ei soovinud, nii et ehk sellega see vestlus lõppeski. "Ma ei saa sulle seda öelda, sest äkki ei lähe see soov muidu täide," vastas mees Alexi küsimusele, ent paraku ühtegi langevat tähte ta veel ei näinud ja kes teab, kas mõnda õnnestubki näha. Peab ikka neid perseiite ootama, aga need on suvel. "Sa mulle ka enda soovi ju ei ütleks?" vaatas Remy küsivalt Alexile otsa.
Post by Alexandria Hensley on Nov 23, 2014 22:56:47 GMT 2
Alexandria kallistas Remieli vastu ka, kui noormees ta ühel hetkel enda kaissu tõmbas. Neidis oli veel arvanud, et pärast seda, kui kutt talle tunnistas, et neiu talle meeldis, muutuvad nende suhted imelikuks, kuid õnneks oli Alex siis eksinud. Sest praegu said nad küll endiselt hästi läbi. "Tegelikult on see ikkagi natuke uskumatu, et sul ainult üks suhe on olnud," pidi Lexandria siiski mainima, sest Remy oli koolis juba mitu aastat ju käinud. Huvitav, et tal selle aja jooksul ühtegi tšikki tekkinud polnud. Ja huvitav, et tal ühtegi tüdrukut järgi ka ei jooksnud, kuna tegelikult oli Remy ju päris äge kutt. "Näh," lausus neidis muiates, kui Remy talle oma soovi ei tahtnud avaldada. Kui noormees siis talle omakorda küsimuse esitas, kehitas näitsik õlgu. "Võib-olla siis ütleks, kui sina enne enda oma ütleksid," arvas Lexi. Päris huvitav oleks ju teada, mida Remy sooviks. Korraks pilgu enda kõrval lamavale Remielile heitnud, vaatas tüdruk siis taas taeva poole.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 23, 2014 22:59:54 GMT 2
"Miks see sulle nii uskumatu tundub?" tundis Remiel siiski siirast huvi. Mees lihtsalt oli korralik ega tõmmanud ringi ja ehk sellepärast ei saanud ta ka väga tüdrukute tähelepanu, et rohkem omaette hoidis või Alexandriaga kogu aeg koos oli. See võis ju tekitada ka jutte, nagu mees käikski Alexiga, sest kõrvaltvaatajale võivad nad isegi paarina tunduda. "Alex, kas sa pole kuulnud, et soov ei lähe täida, kui see välja rääkida?" esitas mees neidisele hoopis küsimuse, kui neidis teda kergelt öeldes isegi veidi pinnida üritas. Ei, soovid jäägu ikka saladuseks. "Leia mõni tähtkuju parem üles, kuni me seda langevat tähte üldse ootame," lausus mees Lexy poole vaadates.
Post by Alexandria Hensley on Nov 23, 2014 23:13:34 GMT 2
"Ma ei tea, sa oled kakskümmend neli, enamik sinuvanuseid on selle aja jooksul juba mitmes suhtes olnud," kehitas Alexandria õlgu ning muigas kergelt, sest tundis, et tegelikult polnud ta sellel teemal just kõige õigem rääkima. "Pealegi räägitakse ju, et tänapäeval on nii raske vallalisi mehi leida, sest kõik normaalsed mehed on kas võetud või on nad geid. Ja sinu puhul ei vasta ju kumbki tõele," lisas tüdruk endiselt muige saatel, sest tajus, et see vestlus kiskus vaikselt juba kahtlaseks kätte ära. "On su soov siis nii suur ja tähtis, et sul kahtlemata vaja on, et see täida läheks?" püüdis Lexi nüüd hoopis nii uurida, mida Remy tahtis. Aga ilmselt ei õnnestu seegi. "Ma leidsin juba natuke aega tagasi Põhjanaela üles, vaata," lausus näitsik seejärel, kui mehe sõnu kuulis, ning osutas sõrmega ühe eriti heleda tähe poole.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 23, 2014 23:24:47 GMT 2
"Su jutt kõlab nagu peaks ma eriti meeleheitel olema," leidis Remiel ning puhkes siis naerma, sest temal küll midagi selle vastu polnud, et ta üks neist vähestest oli, kellel tegelikult üldse palju suhteid pole olnud, kuigi veelgi rohkem ajasid meest naerma neidise järgmised sõnad. "Ma ei tea, kust selline arvamus üldse tuli," lausus mees naerdes ning raputas pead, kuigi oli seda isegi varem kuulnud. Äkki on see neidude enda viga, et nad valedesse meestesse kipuvad armuma, kui kardavad, et ei saagi normaalset meest. "Ei, aga mulle meeldib seda saladuses hoida," vastas mees ning vaatas siis seda heledat tähte, millele Alex osutas. Nüüd oli aga Remieli kord mingi tähtkuju leida ja vaadanud veidi tähistaevast, leidis ta suure vankri. "Ja seal on Suur Vanker," osutas mees enda leitud tähtkujule.
Post by Alexandria Hensley on Nov 23, 2014 23:44:27 GMT 2
Kui Alexandria nüüd Remy sõnu kuulis, hakkas temagi naerma, kuigi tegelikult oli Remy temast valesti aru saanud. "Ma ei mõelnud seda üldse nii," raputas tüdruk endiselt kergelt naerdes pead. "Sa pole kohe kindlasti veel nii vana, et peaksid meeleheitel olema," arvas näitsik. "Ma ka ei tea, kust see tuli. Aga tegelikult vastab see isegi enam-vähem tõele. Kuigi sina oled siis lihtsalt mingi erand," muigas Alex. Seejärel oli neiu hetke vait, enne kui noormehe sõnade peale pead raputas. "Ja sa oled kindel, et sa ei taha mulle seda öelda?" küsis ta, sest oleks ikkagi teada tahtnud, mida Remy võimaluse korral sooviks. Kui järgmisel hetkel töhtkujude otsimiseks läks, silmitseski neiu mõnda aega kahte leitud tähtkuju, enne kui kolmandat veel märkas. "Vaata, Väike Vanker on seal ka," sõnas tüdruk ja osutas sellegi poole. "Ja rohkem ei tea ma ühtegi tähtkuju," pidi ta siis kergelt turtsatades lausuma ning vaatas Remieli poole.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 24, 2014 0:09:47 GMT 2
"See kõlas igatahes niimoodi," naeris Remy, sest tegelikult väga meeleheitel ta polnudki ja hea oli lihtsalt teada, et ta nii vana veel ka polnud. "Äkki armute teie, tüdrukud, hoopis valedesse meestesse?" oletas Remy, huultel püsimas lõbus muie. Mis muidu ikka sellisteks arvamusteks alust sai anda? Kuulnud mõne hetke pärast siiski neiu küsimust, raputas mees pead. Ei, Alex temalt küll seda võimalikku soovikest välja ei pinni. Kui neidis järgmise tähtkuju peale osutas, vaatas meeski korraks sinna ja ega temagi neid rohkem leidnud. Ei tundnud lihtsalt neid tähtkujusid nii palju, et need kõik üles oleks leidnud. "Ma pole ka just astronoom, aga neid tähti võib niisama ka vaadata," arvas mees. "Kas sa usud tulnukatesse?" küsis Remiel äkki Alexilt, kuid puhkes siis laginal naerma, sest see küsimus oli nii totter.