St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Gareth R. Montrell on Nov 20, 2014 19:51:01 GMT 2
Kell helises. 'Pagan,' mõtles Gareth. 'Ma ei kavatse ju oma enda esimesse tundi hiljaks jääda,' lisas ta veelgi. Kiirelt katkestas ta oma konversatsiooni trepil ühe koolitöötajaga ettekäändel, et peab tundi kiirustama, muidu pälvib õpilaste pahameele. Nii siis tormaski Gareth veel viimased sammud trepist üles ning astus oma klassi uksest sisse - õpilased ei näinud eriti häiritud olevat, et õpetaja veidi hilines, kõigil paistis oma teema pooleli olevat, kuid nüüd pidi see lõppema. Ukse sulgenud, asetas mees oma materjalid lauale ning kohendas veidi oma pintsakut, enne kui alustas. "Nii siis," lausus ta veidi kõvema häälega, et saavutada täielik tähelepanu klassis. "Mina olen teie Strateegia ja Loogika õppejõud Gareth Montrell, kes veel ei tea," sõnas ta naeratades noogutades kergelt uute õpilaste poole. "Uutele õpilastele nii palju, et teil läheb siin aines vaja vaid üht vihikut ning pastakat, ei midagi enamat," rääkis mees oma iga-aastast juttu, mis võis vanematele õpilastel juba kergelt tüütav tunduda, kuid mis parata. "Oskab mulle keegi öelda, mis moodi on strateegia ja loogika seotud?" küsis Gareth sama küsimuse, mis igal aastal, kui ta oma esimest tundi alustas.
Post by Andrea Winzterh on Nov 26, 2014 14:21:14 GMT 2
See oli üks vähestest tundidest, millest Andrea huvitus ja mitte selle aine pärast. Ta teadis Gareth't mingil määral ent oli endiselt liiga palju asju, mida ta ei teadnud. Nad pidid koostööd tegema aga see viimane ei hakka sujuma, kui nende vahel ei ole usaldust. Seega otsustas Andy jälgida meest. Panna kõrva taha asju, mida kuuleb ja mis võivad olulisteks detailideks osutuda. Andrea pidi teadma inimest enne, kui ta oma usalduse talle annab. Muidugi seda mees ei pidanud ju teadma. Praegu oli neidis pelgalt õpilane ja sedasi oli õpetajat kõige kergem jälgida. See kuidas ta õpilastega suhtles, andis juba mõningad vastused. Andrea naeratas mõtlikult kuulates samal ajal meest, kes end ja ainet nüüd tutvustas. Küsimust kuuldes kallutas tüdruk pead. Ta ei kavatsenud vastama hakata, mitte juhul, kui õpetaja tema poole ei pöördu ent see oli vähe tõenäoline.