St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 0:46:35 GMT 2
Alexander ja Adeline ei oleks saanud olla rohkem erinevad. Esimese pilguga saanuks pealtvaataja kohe aru, et Alexander ürita pooltki nii palju kui noor neiu, et tema kooliasjad oleks organiseeritud. Või et noormees ise oleks organiseeritud. Kuigi peab tunnistama, et see et ta oli tundi ilmunud nii pastaka kui kaustikuga, ükskõik kui katkised need olid, oli tema jaoks organiseeritud. Ning noormehele oli ilmselge, et nende elud olid ka väga erinevad olnud. Ta oleks võinud kihla vedada, et sellel ajal kui tema noortevanglas kaklustesse sattus, oli Adeline kuskil peenes kohas, nagu Prantsusmaal, suvitamas.
Kuid see, et Adeline'l oli olnud parem ja kindlam elu ei häirinud Alexandrit. Tegelikult talle meeldis vahel katsetada, kui kaugele enda headest kommetest tal õnnestuks see korralik neiu tõmmata. Alex naeratas tüdrukule ning torkas enda pastaka tagasi enda kotti. "See oleks sinust väga kena," ütles ta meeldival toonil. Kui ta enda käe enda kotist uuesti välja tõmbas oli see tindine. Alexander vaatas seda korra kõvera muigega ning üritas siis sõrmed enda kaustiku lehtede peal puhtaks pühkida. Samal ajal jätkas ta aga vestlust:"Pole sinuga tükk aega rääkinud. Kuidas sul läinud on?" Adeline ei olnud mitmel peol, kus Alex oli viimase paari nädala jooksul käinud. Kuid Alexander ei käinud läbi just kõige viisakama rahvaga.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 1:27:41 GMT 2
Kuulnud, et Sophia on ainus, keda ta teab, muigas neidis kergelt. "Alex on ka... Ja teda on nii palju kui sa tahad," muigas Hayley ning just nagu tellitult sisenes Alexander klassiruumi. Ta teadis, et Blair ja Alex just väga hästi läbi ei saa, kuid oli mingi võimalus, et ka see võib muutuda. Sellegipoolest julges Sophia selles kahelda. Need kaks olid küll liialt erinevad inimesed. "See, et sa nii vähe inimesi tead, see on alguse asi. Küll sa peagi tunned neid rohkem. Peaasi et sa ise ka teistega suhelda üritad," rääkis Sophia Blairile. Kuidagi võõras oli enda kasuõega niiviisi rääkida, kuid Sophia arvas, et see võib ehk isegi tavapäraseks saada.
Post by Blair Simmons on Nov 17, 2014 1:30:59 GMT 2
Blair turtsatas sarkastiliselt neidise sõnade peale ning pööras enda pilgu uksele just siis, kui Alexandes klassi astus ning enda kohale suundus. "Persse," pomises neidis närviliselt enda käsi vaadates. Ta ei saanud noormehega tõepoolest läbi. Liialt palju lahkhelisid ning nad olid liiga erinevad inimesed. "Ma enne korraldan peo kui temaga vabatahtlikult hästi läbi saama hakkan," sosistas ta Sophiele ning manas seejärel huulile õrna naeratuse. Võib-olla oligi pidu asi, mida Blair vajaks selleks, et end inimestele nähtavaks muuta. Ta ju tahtis seda teha. Veidi. Natuke. Kuid mingit peokorraldajat temast küll ei olnud. Neidis polnud purjuski olnud, olgugi, et alkohol talle võõras ei olnud. Vahel jõid nad Mike'ga ikka paar-kolm õltsi ära, kuid see küll eriliselt purju neidist ei jootnud.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 1:53:36 GMT 2
"Rahune maha. Kõik on hästi," lausus Sophia kerge muigega Blairi pomina peale. Erinevalt Blairist sai Hayley Alexandriga üllatavalt hästi läbi. Samas eks nende vanusevahe oli ka kõige väiksem. Kasuõe edasised sõnad tulid Sophiale täieliku üllatusena. "Ma jään siis seda pidu ootama," muigas neidis kergelt. Naine ei kujutanud ette, milline see pidu küll tuleks, kuid ilmselt oleks ta seal kohal. Ta isegi poleks seal arvatavasti ainus, kuna paljud kasutaksid peovõimalust ära. Seni kuni hea muusika olemas oli, seni oli kõik muu piisava alkoholi puhul mööda vaadatav.
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 14:58:08 GMT 2
Kuulnud, et Remy oli nii omades mõtetes olnud, oleks Alexandria peaaegu kohe uurima hakanud, et millest noormees siis mõelnud oli. Kuid viimase vastus tema küsimusele andis juba niigi mõista, et eks need varesed ja langevad lehed tal just mõttes olidki olnud. "Sa tahtsid varesteparve põlema pista?" võttis neidis kuti vastuse kokku nii, kuidas ta aru oli saanud, kuigi ta seejuures kergelt muigas. Ei tea, miks oleks pidanud need linnud noormehele ette jääma. Kuid noh, mõned tegid selliseid asju puhtast igavusest ka ja ega seda poleks saanud süüks ka panna. Tund polnud veel peal ja seal klassiruumis oli küllaltki igav nii tegevusetult istuda. "Okei, tee siis ruumi," lausus neidis järgmisel hetkel tõsiselt ning vaatas Remyle otsa. Noormehe süles oleks kindlasti mugav istuda, kuigi tegelikult neidis ei uskunud, et Remiel sellega kaasa läheks. Tund oli ikkagi iga kell algamas ning kui Alexandria oleks tema sülle roninud, oleks see lihtsalt veider olnud. Aga sellegi poolest tahtis Alex kuti reaktsiooni näha. "Ma arvan, et sa lugesid läbi umbes viis raamatut, mis rääkisid strateegiast ja loogilisest mõtlemisest ja õppisid need kõik endale sõna-sõnalt pähe, on mul õigus?" lisas tüdruk siis samuti küllaltki tõsiselt, olgugi et ta tegelikult nii ei arvanud. Ja mis tema jalgadesse puutus, siis need vedelesid endiselt laual, sest nii oli päriselt ka mugav.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 15:12:57 GMT 2
Alexandria küsimust kuuldes jäi Remy küll hetkeks suurte silmadega neidisele otsa vaatama, kuid lasi siis kuuldavale kerge turtsatuse. "Miks ma peaksin need tüütud kraaksujad põlema pistma?" esitas mees omakorda Alexandriale küsimuse. "See teeks minust linnupiinaja," lisas mees ning vangutas kergelt pead. Nii sadistlikke mõtteid lindude suhtes ta täna kohe kindlasti ei mõelnud, aga seda linnuparve oli sisiki huvitav jälgida, eriti kui nad korraga õhku tõusid ja siis veel hallide pilvede taustal tiirutasid. Selle vastu poleks mehel aga midagi olnud, kui mõnele lehehunnikule tule otsa oleks saanud panna, enne kui keegi need riisutud kuhjad jälle laiali ajab ja siis uuesti riisuma peab hakkama. Mees poleks loomulikult arvanud, et Alex tema sõnu nii tõsiselt seekord võtab, ent ometi otsustas ta kaasa mängida ja liikus enda tooliga pisut tahapoole, justkui teekski tüdrukule enda süles ruumi, olgugi et tund on kohe kohe algamas. "Jaaaah..." venitas Remy, kui oli neidise ära kuulanud, hoides enda siniseid silmi tüdrukul. "Kui need raamatud mingil põhjusel muidugi kaminas ei lõpetanud," lisas tüüp kerge sarkasmiga ning kehitas õlgu.
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 15:50:29 GMT 2
Remy suuri silmi nähes kergitas Alexandria kulmu, kuigi see teema talle pisut endalegi nalja pakkus. "Sa ütlesid just praegu, et nad on tüütud kraaksujad. Järelikult nad ei meeldi sulle. See on piisav põhjus,"kehitas Alex õlgu ning vaatas hetke noormeest, et kas neiu oli nüüd ka valesti aru saanud või pani ta otse kümnesse. Kuigi Remy poolt enda linnupiinajaks nimetamine ajas näitsikut küll kergelt turtsatama. Kui kutt seejärel tema sõnade peale end veidi lauast eemale lükkaski, ilmus Alexi huulile muie. Remy kindlasti ju ei arvanud, et tüdruk talle nüüd tõsimeeli sülle istub? Aga just sellepärast, et kutt ise kaasa mängis, ei kavatsenud Alexandriagi sellele risti ette lüüa. Seega, järgmisel hetkel tõstiski ta oma jalad laualt hoopis Remielile sülle ja upitas ennast ise ka järele, nii et ta lõpuks ilusti noormehe sülle istuma jäi. "Sa arvasid, et ma ei tee seda, eks ju?" muigas neidis, vaadates muiates Remy poole. Seejärel viiski ta aga oma pilgu aknast välja, sest nüüd nägi ta päris korralikult seda, mis väljas toimus. Kuigi midagi väga huvitavat seal ei toimunudki. "Ja näed, ongi varesed seal," lausus tüdruk, kui taevas tiirutavaid linde märkas. Noh, ega neid just väga huvitav jälgida ei olnud, kuid Remy süles oli küll päris mugav. "Ma arvan, et ma jäängi siia istuma, mis sa arvad?" lisas Alexandria järgmisel hetkel nagu muuseas. Tüdrukul oli Remyga praegu piisavalt huvitav rääkida, nii et ta ülejäänutest klassis olevatest õpilastest eriti välja ei teinudki.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 16:06:01 GMT 2
"Aga ma pole mingi julmur ka, kes need linnukesed põlema paneb," lausus mees. Noh, mis kellegi põlema panemisse puutus, siis nooremana pani ta isegi inimesi põlema ja sellepärast oli ta end isegi süüdi tundnud, kuigi ei muretsenud enam selle pärast nii väga, kui ta enda võimet kontrollima oli õppinud. Rohkem polnud mees ju tahtlikult kedagi põlema süüdanud, sest selleks polnud lihtsalt vajadust tekkinud. Kui neidis aga ühel hetkel mehe süles oli, põimis Remy enda käed ümber näitsiku ja jäi teda lihtsalt hoidma, vangutades tüdruku küsimust kuuldes pead. "Ei, aga sina ju ka ometi ei arvanud, et ma tõmbangi kortsu?" uuris mees näitsikult ning vaatas talle otsa. Need varesed seal akna taga tiirutagu aga edasi, kui tahavad, rohkem nad mehele nii väga pinget ei pakkunudki. "Mul ei oleks selle vastu midagi, kui sa jääksid, aga professoril ilmselt oleks," kehitas mees õlgu.
Post by Adeline Frost on Nov 17, 2014 16:40:19 GMT 2
Adeline võis tõesti jäta kõige viksi ja viisakama mulje, sest ta oligi üles kasvatatud põhimõttega, et ükskõik, milline ta tegelikult oli pidi ta vajalikele inimestele jätma siiski kõige parema arvamuse endast. Ta oli selles ausalt öeldes suht pro ja ta oskas seda enda kasuks ära kasutada. Polekski olnud raske saada Addy't mingeid reegleid rikkuma, sest enamasti pääses ta neist puhta nahaga tänu oma suurepärasele reputatsioonile.
Adeline avas pinali ja võttis sealt pastaka, mille ta Alexandri ette lauale asetas. Nähes aga, et noormees tõmbas oma käe kotist tindisena välja ja üritas siis seda vihiku lehtedesse pühkida, neiu muigas ja võttis oma kotist salfakapakist ühe pabertaskurätiku välja, mille ta oma pinginaabrile ulatas. Ta oli loomult abivalmis ja kuna ta polnud Alexandriga ka mingil sõjajalal, siis polnud tal põhjust ta vastu vähem abivalmis olla kui teiste inimeste vastu.
"Nii ja naa. Pole midagi väga hullu, aga kiire on viimasel ajal olnud," vastas Addy õlgu kehitades ning pani siis oma koti laua kõrvale maha. Ta polnud isegi kindel, mille tõttu tal oli kiire olnud, kuid igatahes oli, sest see oli ka üks põhjustest, miks ta nagu mitte ühelegi peole polnud jõudnud. "Ja kuidas sul endal?" uuris ta muidugi ka vastu.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 18:04:10 GMT 2
Alexandri käsi puutus vastu Adeline oma kui ta salfaka vastu võttis. Noormees naeratas talle soojalt, tema silmad kavalalt helkimas. Kus see professor oli nüüd? Kas oli tõesti vaja oodata kuni Alex midagi tobedat tegema hakkab. Ta ei tahtnud ennast sellest tunnist välja visatud saada ja kui tund varsti ei alanud, siis hakkab ta kindlasti leidma endale meelelahutusviise, mis selleni viiks.
Kuid ta üritas hästi käituda ning keskendus nende vestlusele:"Mul läheb nii nagu alati." Jäi see siis Adeline'le endale välja mõelda, mis see tähendas, kuigi Alexandril oli tuntud selle poolest, et ta oli heatujuline, oskas lõbutseda ja alati peole alkoholi sisse smuugeldada. Tema lõbus naeratus kinnitas, et ta ei ole sugugui kurb olnud. "Sa ei ole liiga kaua lõbutseda saanud. Me peaks midagi korralda." Ta viskas pilgu oma noorimale kasuõele, kes pidudele allergiline tundus. "Me saaks mõne esmaskursuslastele näidata, et siin ei ole ainult tuupimine oluline."
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 18:07:41 GMT 2
"Okei, tore, siis nad saavad õnnelikult edasi elada ja lennata," lausus Alexandria õlgu kehitades, kui Remy mainis, et ta ikka nii suur julmur nüüd ka polnud. Kui Alex siis ennast noormehele sülle istuma sättis ja Remy oma käed ümber tema pani, tundis päris tõsiselt, et mehe süles oli hea istuda ja sinna oleks võinud istuma jäädagi. Sest paistis, et Remielil polnud ka midagi selle vastu, olgugi et see hoopis ülejäänud klassis viibijatele veidi veider ehk ju tunduda võis. Aga mis sellest. "Tegelikult arvasin küll," teatas neidis, kui Remy oletas, et tüdruk polnud samamoodi arvanud, et noormees talle päriselt enda süles ruumi teebki. "Ma arvasin, et sa ei usu, et ma päriselt sulle sülle istuksin. Aga ma uskusin, et sa ikkagi teed mulle ruumi, lihtsalt sellepärast, et veenduda, et ma ei mängi nii pikalt kaasa," lisas neidis muige saatel. Vot sulle loogikat. Ei pööranud Alexandriagi rohkem nendele väljas tiirutavatele varestele tähelepanu, vaid vaatas nende asemel hoopis Remieli. "Võib-olla professor üldse ei märkagi, et ma siin olen. Eks me näeme seda kohe varsti," arvas Alex. Tema oleks raudselt kuti süles kuni õpetaja saabumiseni istunud, kui Remy teda ise just ära ei aja.
Post by Adeline Frost on Nov 17, 2014 18:30:05 GMT 2
Adeline'i suunurgad tuksatasid tagasihoidlikult kui ta käsi Alexandri omaga kokku läks ja ta pilk tema omaga samuti hetkeks kohtus. Noormehe vastuse peale muigas ta kavalalt. Ta oli täitsa teadlik tolle heatujulisest ja mõneti ülemeelikust mainest, nii et ta võis täitsa ette kujutada, milline ta 'nii nagu alati' oli. Järgneva peale kerkisid aga Addy kulmud natuke kõrgemale nende naturaalasendist. "Tunnistan lõbutseda pole ma saanud, aga ise korraldada?" oli ta veidi imestunud. "Idee on küll hea, aga ma kardan, et ma pole läbude korralduse osas nii vilunud kui sina," lausus ta, mõtlemata seda halvaga. Pealegi võis seda juba ette kujutada, kuidas noormees oleks lihtsalt alkot kokku ajanud ja pidu olemas ning Addy oleks mõelnud kõike üle ja leidnud, et vajalikud on ikkagi ka suupisted ja taldrikud ja mida kõike veel. Samas ehk oleks nad kokku saanud just selle õige tasakaalu.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 18:34:23 GMT 2
"Pauku peaks tegema, siis lendavad laiali," arvas Remiel, kuigi mingit püstolit või paugutajad tal käepärast ei olnud ja ilutulestikku ta tekitada ei osanud. Pealegi polekski päevasel ajal ilutulestikul mingit mõtet, nii et las need varesed lendavad ja törtsutavad siis õhust mõnele õnnetule või õnnelikule ehk pähe ka. "Kuidas nii?" uuris noormees Alexandriale otsa vaadates, kulmud pisut kerkimas, kuid temalgi polnud selle vastu midagi, et neidis tal süles istus. Teistele klassikaaslastele tundus see tõesti ehk veider ja ilmselt palub professor ka neil korralikult istuda, aga kuni vähemalt õpetajat klassis pole, oli mehel ka juba täiesti kama, mida need klassikaaslased arvavad. "Tead, sa paistad küll välja," pidi mees siiski mainima, kui neidise sõnu kuulis. Ehk ei märkaks professor teda ainult juhul, kui ta oskaks nähtamatu olla, aga seda võimet omas ilmselt juba keegi teine.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 18:55:59 GMT 2
Alexander naeratas laialt. Mis seal siis korraldada oli? Selle kooli noored olid nii meelelahutuse näljas, et kui keegi kasvõi sosistas et kuskil pidi olema pidi siis inimesed ilmusid kohale. Isegi kui esimene ütleja tegi nalja, siis see levis nagu kulutuli. Pidu korraldas põhimõtteliselt iseennast. Alex ütles Adelinele:"See ei ole keeruline. Ma näitan sulle, see käib umbes nii..."
Siis ajas Alex end sirgu ja ütles valjemini üle klassi:"Hey Laughlin! Pidu Sub Vicus'es, homme õhtul?" Ta oli vanema klassikaaslasega varemgi kokku puutunud, vähem küll kooli peal, kuid väga mitmelgi peol. Neid oli siin läbi aastate väga palju korraldatud. Ning arvestades seda et Remieli süles istus tüdruk, kes arvatavasti oli üks esmaskursuslastest, siis oli see üks paremaid viise, kuidas jutt liikuma panna.
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 19:42:27 GMT 2
"Kui sa tahad neid vareseid hirmutada, siis sa võid mõne puu ka seal väljas põlema pista, küll nad siis samamoodi minema lendavad," arvas Alexandria. Kui Remy siis aga oma küsimuse esitas, kehitas Alexandria õlgu. "Võib-olla on mul lihtsalt kaks võimet, lisaks piinamisele veel selgeltnägemine ka?" muigas neidis ning viis oma pilgu Remyle. "Või võib-olla ma lihtsalt tunnen sind piisavalt hästi,"käis neiu teise variandi ka välja, mis ehk veidi loogilisem ka oli. Kuna noormees teda enda sülest ära ei ajanud, tahtis Alex nüüd just nimelt näha, kuidas professor ta ise enda kohale saadab. Või äkki võibki ta terveks tunniks kuti sülle jääda? See oleks päris lõbus. Et ennast veel mugavamalt tunda, pani tüdruk järgmisel hetkel ühe käe ümber Remy kael ka. "Noh, sellisel juhul on ükskõik. Ma jään ikkagi siia,"teatas ta.
Seejärel korraks uuesti aknast välja vaadanud, püüdis siis tema tähelepanu aga üks teine klassis olev noormees, kes ühel hetkel püsti tõusis ja korraga Remy poole pöördus. Oh, tüüp kavatses peo korraldada? Seda ei saanud Alex kohe kuidagi enda kõrvust mööda lasta, olgugi et kutt oli pöördunud Remieli poole. "Homme õhtu sobib hästi, super!" teatas aga Lexi omalt poolt ka ja tõstis oma pöidlad, enne kui ühe käe uuesti Remy kaela ümber pani.