St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 19:21:48 GMT 2
Alexit ajas pisut naerma see, et Remy tõesti kavatses pildi ära raamida. "Sa kavatsedki selle päriselt ära raamida? See on sinust armas," muigas tüdruk. Tegelikult oli see joonistus ju lihtsalt kaks kriipsujukut, kelle ümber on tuleleegid ja nende nimed all. Aga ometi oli see kuidagi armas, ilmselt seetõttu, et nad selle koos olid joonistanud. "Hmh, mis su toakaaslane selle kohta ütles siis?" küsis Alexandria kulmu kergitades ja Remyle otsa vaadates. Ta ei tundnud Remy toakaaslast ega teadnud, milline too oli, kuid kui ta ikka väga nõmedalt käitus, siis oleks võinud talle ühe illusiooni tekitada küll.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 19:29:52 GMT 2
"Ma ei tea, ma lihtsalt ei arva, et mu kirjutuslaua sahtlipõhi nüüd alatiseks selle kohaks peaks jääma," kehitas Remiel õlgu, sest isegi kui need olid kõigest kaks kriipsujukut, siis oli mehe jaoks sellel pildil siiski oluline tähendus ning nad joonistasid selle Alexiga koos. "Esiteks ütles ta seda, et see näeb välja nagu lasteaialaste joonistus," alustas Remiel, kuigi see oli tegelikult isegi tõsi, olgugi et vähemalt mehele endale tähendas see pilt midagi. "Ja siis ta lihtsalt arvas, et ma olengi hull rebija ja sina oled mu järjekordne vallutus, kuid tegelikult olen ma seda juba nii kaua oodanud, et saaksin sind enda tüdruksõbraks nimetada," rääkis mees, viies enda siniste silmade pilgu nüüd seinalt Alexile.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 19:53:48 GMT 2
Alex naeratas Remy sõnade peale. Kui kutt tõesti tahtis selle oma seinale riputada, siis oli see ju lihtsalt armas ja neidis tahaks seda isegi tema seinal rippumas näha. "Tunnista, see nägigi välja nagu lasteaialaste joonistus," turtsatas Alex, kui mehe vastust kuulis. Ent tema järgmine lause neidu eriti naerma ei ajanud. "Ta nimetas mind sinu järjekordseks vallutuseks?!" küsis neidis viimaseid kahte sõna rõhutades ning lasi Remyst lahti, et käed järgmisel hetkel hoopis risti rinnale panna. "Mis sa talle vastasid?" küsis Lexi. Ta teadis küll, et noormees oli päris kaua tema järele oodanud ja tahtnud temaga suhet alustada, kuid neiule siiski ei meeldinud, kui keegi võõras teda kellegi vallutuseks pidas. See oli nõme väljend! "Kas ma võin millalgi teie tuppa tulla ja su toakaaslase piinlema panna?" tegelikult neidis päris luba ei küsinud, pigem andis ta mõista, et oleks hea meelega selle Remy toakaaslase kannatama pannud.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 20:06:28 GMT 2
"No nägi jah, aga sa ei saa öelda, et see midagi ei tähendanud," lausus Remiel, kuna ei arvanud, et see Alexandriale ka midagi just ei tähendanud. See oli ju joonistus, mis aitas tüdruku tuju sellel õhtul parandada lisaks veel sellele, et Remy talle lille tegi. Neidise sõnu kuuldes mees noogutas. "Käskisin tal oma pirukamulgu kinni panna ja kobisemine lõpetada, sest tal endal pole kedagi," vastas mees, kuna tema toakaaslane kippuski vahel liiga palju rääkima ja igasuguseid kommentaare tegema. "Ausalt, ma ei hakkaks sind isegi keelama. See kuluks talle ära," vastas Remiel muiates, pilk tüdrukul.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 20:24:53 GMT 2
Alex noogutas ning naeratas, kui selle joonistuse endale silme ette manas. "Mulle meeldis see pilt. Isegi kui see nägi välja, nagu oleks mõni lasteaialaps selle teinud," muigas ta seejärel, sest see oli talle tol õhtul nalja pakkunud ja Remy oli nii suutnud tõepoolest tema tuju parandada. "Aga mulle ei meeldi su toakaaslane," lisas tüdruk järgmisel hetkel kindlalt. Ta polnud ise küll selle tüübiga varem kokku puutunud, kuid see polnudki tähtis. Remy sõnade järgi oli ta mingi nõme tüüp. "On ta koguaeg selline? Ma imestan, kuidas sa temaga ühes toas suudad olla," lisas Alex. Või et see tüüp nimetab teda Remy vallutuseks! Hmh! "Siis ma teengi seda," lisas ta veel ka ning tundis siis, et ei viitsi seal rohkem seista ning istus hoopis tulesõõri keskele maha, võttes siis Remyl käest kinni, et noormees temaga ühineks.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 20:35:18 GMT 2
"Äkki sa tahad seda enda toa seinale?" pakkus Remiel, sest siis ei saa tema tüütu toakaaslane ka enam pildi ega Remieli suhte kohta kommentaare teha. Pilt oli nalja pakkunud ka mehele, kui nad Alexiga mõlemad seda täiendasid ja mees selle musta markeriga lõpetas. "Jah, kuid temaga on hea norida, sest ta ise ei tule toast väljagi ja siis imestab, et tal kedagi ei ole ja naised teda ei taha. Ma ei saa teda küll välja lüüa, aga mulle meeldib ta endale ka rohkem, kui ta kuskil ära on ja mul selles toas üksi laseb olla... või noh, siis ma saaks sind enda toakaaslaseks laenata," lausus mees, kuna talle isegi meeldis see kui Alex tema toas oli, olgugi et nad ikka sellel õhtul päris palju vaidlesid. "Lase käia," lausus Remiel muige saatel ning istus samuti tulesõõri keskele maha, tõmmates Alexi hoopis endale sülle, et seejärel tüdruk enda embusse võtta.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 21:16:03 GMT 2
"Me võime minu toa seinale uue pildi joonistada," arvas Alexandria muige saatel, kui Remy küsimust kuulis. Pealegi oli ta ise selle joonistuse Remielile lubanud jätta. "Kas su toakaaslane käib tihti ära? Millal ta jälle ära läheb?" küsis neidis naeratades ning Remyle otsa vaadates, kui mees mainis, et tallegi meeldis siis rohkem, kui üksi oma toas olla sai. Alexil poleks ka midagi selle vastu, kui saaks ise veel Remy toakaaslast mängida. Naeratus püsis näitsiku huulil ka siis, kui Remy niiöelda oma toakaaslase piinamise heaks kiitis. Alexi arvates oleks kasvõi kohe võinud minna, kui praegu seal koopas tulesõõri sees ja Remy embuses nii hea olla poleks olnud. Kuna neil hetke eest teemaks too õhtu oli, mil tüdruk mehe toas ööbinud oli, siis otsustas Lexi küsida ka selle kohta, mille pärast ta Remy peale veel hiljemgi pahane oli olnud. "Remy, miks sa mind sellel õhtul ei suudelnud, kui ma sinu juures olin ja sul põhimõtteliselt käskisin seda teha?" uuris neiu, lihtsalt uudishimust. Tegelikult polnud ta otseselt küll käskinud, pigem nagu loa andnud. Igatahes enam ta selle pärast pahane polnud.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 21:28:34 GMT 2
"Oli see vihje, et ma sinu toakaaslast ka mängiks?" uuris Remy, sest paberit ja pliiatsit ta just kaasas ei kandnud ning praegu ei saanud nad Alexi toa seinale just sarnast pilti joonistada. Samas said nad joonistatud pilti paljundada, sest õnneks olid olemas koopiamasinad, mida mõnikord ikka kasutada ka sai. "Ma ei oska sulle seda praegu öelda, aga kui ta toast üldse välja tuleb, siis ainult tundidesse või läheb pikemaks ajaks ära," vastas Remiel, kuigi tallegi meeldiks, kui ta toakaaslane jälle ära läheks. Ta võis teda küll taluda või vähemalt üritadagi, aga tema suu võiks ka siis rohkem kinni püsida. "Ma ei tea... ma arvasin, et sa saad siis ka pahaseks või midagi," vastas mees enda pilku neiu silmadel hoides. "Aga me saame selle nüüd mitmekordselt tagasi teha," lisas ta ning vajutas enda huuled näitsiku omadele.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 21:50:38 GMT 2
"Äkki oligi?" muigas Alexandria Remy poole vaadates. Tema toakaaslane tundus neiule veidi ohkem talutavam kui mehe oma. Ja enda toakaaslasega sai tüdruk isegi võrdlemisi hästi läbi, kuigi aeg-ajalt seegi tüdruk Alexi tujudele alla kippus jääma ning mõnikord nad tülligi läksid. Õnneks suutsid nad siiamaani veel ühes toas vastu pidada. "Ta tundub nagu tõeline erak," lausus Lexi, kui Remy veel oma toakaaslasest rääkis. Kui noormees siis mainis, et oli kartnud, et neidis tema peale pahaseks saab ning seepärast teda suudelnud polnud, ei teadnud Alex, kas naerda või olla pahane. "Näh. Ma ei ole ju nii hull ka...," arvas neiu. Pealegi oli ta ju siis ise enda arvates küll mõista andnud, et tahtis seda suudlust. Kuigi tegelikult, mis sellest enam ikka rääkida. Ja samas oli mehel õigus, et nad nüüd selle mitmekordselt tasa said teha, ning kui Remy teda suudles, suudles Lexandria meest loomulikult vastu, suudeldes seekord meest veidi nõudlikumalt kui varem.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 22:24:17 GMT 2
"Jah? Ta ei ole siis nii hull kui minu toakaaslane?" uuris Remiel, sest Alex polnud just rääkinud ka kui tüütu tema toakaaslane võib olla, samas kui Remieli kaaslane enda kommentaaridega talle närvidele suutis käia. "Oleks ta siis selline erak, kes vait ka suudab püsida. Näed siis, miks ma väljas tahan pigem olla," kehitas mees õlgu, kuigi tegelikult oli väljas olemise pluss ka see, et tulega sai rohkem mängida ja polnud seda ohtu, et terve korruse niimoodi maha põletab. "No igatahes sellel õhtul ma sind rohkem närvi ajama hakata ka ei tahtnud," lausus Remiel. Kui Alex meest nõudlikumalt suudles, libistas ka mees enda sõrmed neidise juustesse ning sealt edasi mööda tema keha neidise puusadele.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 22:44:31 GMT 2
Temai toakaaslase kohta käiva küsimuse peale kehitas Alex õlgu. "Minu toakaaslane on vist tõesti normaalsem. Ma suudan temaga isegi enam-vähem häti läbi saada, kuigi mõnikord me tülitseme ka...," lausus tüdruk vastuseks. Remy järgmiste sõnade peale neidis noogutas taaskord. Kui temal selline toakaaslane oleks olnud, oleks vist pidevalt tüli majas olnud, Remy võttis seda lihtsalt veidi rahulikumal. "Tead, et ma isegi ootasin seda. Ja ma olin pärast su peale hoopis pahane, et sa mind ikkagi ei suudelnud," lausus näitsik, olgugi et see üsna tobe põhjus kellegi peale pahane olemiseks oli. Samas ei jõudnud neiu midagi rohkem lisadagi, sest siis suudles Remy teda ning neidis vastas sellele suudluselegi üsna nõudlikult, lastes sellel kauem kesta ka. Nüüdki ei saanud Alex midagi parata, et tema süda jällegi kiiremini lööma hakkas. Remyl ja tema suudlustel lihtsalt oli selline mõju. Ning tundes mehe käsi mööda enda keha liikumas, libistas Alexandria enda käed noormehe kaela taha ja tõmbas teda endale lähemale.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 5, 2014 0:04:31 GMT 2
"Siis on sul vist toakaaslasega rohkem vedanud kui mul," arvas Remy, kuigi ilmselt oli tema toakaaslasest tüütumaidki toakaaslasi. Samas meeldiks mehele Alexiga jälle toakaaslasi mängida, ainult nii et nad ei pea selleks tülitsema ja mees ei pea Alexi nägu järjekordselt puhtaks tegema. Nüüd aga ei teadnud mees, kas peaks vabandama tolle korra eest, kui Alexit ei suudelnud või mitte, kuid tema arvates polnudki praegu vahet, sest niikuinii sai see nüüd tasa tehtud. Neidist suudeldes läks mehe pea täiesti tühjaks ja ta keskendus ainult sellele hetkele. Tundes, kuidas neidis teda endale lähemale tõmbas, liikusid mehe huuled neidise kaelale ja sealt tagasi, kuni uuesti neidise huuled leidsid.
Post by Alexandria Hensley on Dec 5, 2014 19:28:28 GMT 2
"Võimalik. Kuigi mulle meeldiks ka rohkem üksi elada," vastas Alexandria pisut mõtlikult ning kehitas õlgu. Selles ta kindel polnud, kas nad Remyga kauem kui ühe päeva koos suudaks elada, kuigi neidis oleks hea meelega sedagi proovinud, ent see polnud ju võimalik. Selle ühe õhtu jooksul, mil tüdruk noormehe juures oli ööbinud, olid nad jõudnud küll tülli minna ning siis jälle leppida ja uuesti tülli minna, või midagi sellist. Kuid võib ju loota, et nüüd, kui nad suhtes on, arvestavad nad rohkem teineteisega ega kisu igast asjast tüli üles? Vähemalt Alex lootis nii. Kuigi seegi saab ilmselt siiski keeruline olema... Alexandriale tundus, et sellist suudlust polnudki neil varem justkui olnudki ning seetõttu suutis ka tema ainult sellele keskenduda. Üsna varsti tundis Alex jälle, et tema süda kiiremini taguma hakkas, ning kui mees tema kaelale liikus, libistas Alex ühe käe hoopis Remy juustesse ning liibus ise ka mehele veidi lähemale, enne kui teda taas kirglikult vastu suudles.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 5, 2014 22:17:25 GMT 2
"Suudaksid kaua üksi elada?" uuris Remiel, sest ei arvanud, et Alex just rohkem omaette hoidvat tüüpi on. Äkki hakkab üksindus ka neidisele mingi hetk närvidele käima? Remielil polnud samas ka üksinduse vastu midagi, kuigi ilmselt kaotaks temagi mõistuse, kui väga kaua ainult omaette peab olema. Natuke pidi ta ikka suhtlema ka. Samas lootis ka Remiel, et nüüd, kus nad Alexiga käivad, ei tülitse nad nii palju kui enne, sest mees kavatses küll veel hoolikamaltki oma sõnu valida, et Alexit mitte endast välja ajada. See ajas meest hulluks, kui Alex enda käe ta juustesse libistas ning teda isegi lähemale tõmbas, aga siin ei tahtnud mees küll amelemisest kaugemale just minna, sest isegi kui neil on tulesõõr ümber, võib keegi iga hetk tulla ja pealegi on külm ka, kui need leegid äkki kaduma peaks. "Sa ajad mind hulluks, Alex," pidi mees siiski ütlema, kui neidisest eemale tõmbus ning teda lihtsalt enda käte vahele hoidma jäi.
Post by Alexandria Hensley on Dec 6, 2014 18:12:54 GMT 2
Küsimust kuuldes kehitas Alex õlgu. "Võib-olla. Ma ei veedaks ju kogu oma vaba aega kuskil üksi oma toas. Aga vahepeal veidi rohkem privaatsust poleks üldse halb," arvas neidis. "Pealegi, siis ma saaks sind endale külla kutsuda," lisas ta muiates. Noh, praegu võis ta ka kuti endale külla kutsuda, kui ta saaks oma toakaaslasega kokku leppida, et viimane mõneks ajaks lahkuks. Sest kolmekesi toas olles oleks üks neist üleliigne ja raske arvata, kes... Mis Alexisse puutus, siis ta võis ju praegu mõelda, et võib end ka nüüdsest alates pisut rohkem kontrollida. Kuid ilmselt ta lihtsalt ei suuda seda, sest oli lihtsalt loomu poolest liiga emotsionaalne ja mis sa siis ikka teha saad... Alexandria tundis suudluse ajal küll, kuidas ta ehk kaugemalegi oleks tahtnud minna, sest tõmme nende vahel tõepoolest nii tugev oli. Kuid ilmselt poleks see tõesti kõige parem koht olnud ning siis pidi muidugi Remy see mõistlik olema, kes lõpuks eemale tõmbus. Mehe sõnade peale naeris näitsik kergelt. "Jah? Miks sa siis eemale tõmbusid?" küsis Alex pisut õrritaval toonil. Tegelikult polnud neiul muidugi midagi niisama mehe käte vahel istumise vastu ka.