St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 17:29:25 GMT 2
"Mina ütlen, et lükkame ikka küll," vaidles Alexandria vastu. kuigi ei talunud ka seda, kui emotsioonitu Remy välja nägi. Kuidas see võimalik oli, et kui tema väga endast väljas oli, siis suutis Remiel hoopis ütlemata emotsioonitu olla? See polnud aus! "Arvad nii? Tead, mul ükskõik!" kehitas näitsik õlgu, kui noormees mainis, et ta valetada ei osanud. "Ja tead, tegelikult on mul isegi hea meel, et ma sulle "ei" ütlesin. Sest nagu näha, suutsid sa endale kohe kiiresti järgmise tüdruku leida, tubli," märkis tüdruk ja naeratas võltsilt. "Ah et nüüd sa ei taha enam mu mentor ka olla? Hästi, niipea kui ma siit pääsen, lähengi ja otsin endale kellegi teise," kehitas ta seejärel õlgu, olgugi et ta tegelikult Remyst kui oma mentorist ilma jääda ei tahtnud. Kui ta hetke pärast mehe järgmiseid sõnu kuulis, kergitas ta kulmu ja vaatas sõjakal pilgul Remyle otsa. "Okei, kui sa neid leeke ära ei kustuta, tulen ma läbi nende välja. Ja kui ma siis põletushaavu saan, on see ka peaaegu et sinu süü, mis sa sellest arvad?" küsis tüdruk seejärel ja mõõtis enda ümber olevaid leeke pilguga, mõeldes endamisi, kas tal õnnestuks läbi nende minna, ilma et ta juuksed kõrbema läheks... Remieli küsimust kuuldes surus näitsik hambad kokku ja raputas pead. "Sest ma tean, et täpselt seda sa tahadki ja ma ei kavatse seda teha!" sõnas ta ärritunult.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 17:58:26 GMT 2
"Ma ei vaidle sinuga rohkem sel teemal," lausus Remiel tuimalt ning raputas pead, kuid ei kavatenudki Alexandra jonnimisele alla anda. "Sinu jaoks on vist iga minu naissoost sõber mu tüdruk. Saa üle juba," kehitas mees õlgu ega teinudki neidise võltsist naeratusest välja. "Lase käia," sõnas Remiel tuimalt, kui Alex lubaski endale teise mentori otsida, ehkki ei arvanud, et tüdruk seda hetkel just tõsiselt mõtles, olgugi et Remiel ise oli tal soovitanud teine mentor otsida, kes ta tujudele järele suudaks anda. "Siis sa oled lihtsalt idioot," sõnas mees lühidalt, kuigi sedagi ei suudaks Remiel endale andestada, kui Alex peakski päriselt nii tegema. Rohkem tüüp aga midagi ütlema ei hakanudki, kuid ei ajanud end maast ka veel püsti, kui Alex siiski talle järgmise valusööstu peaks tahtna saata.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 18:23:17 GMT 2
"Tore, sellisel juhul on tänaseks kõik. Lase mind siit välja!" teatas Alexandria Remy sõnade peale ega pööranud mehelt pilku. Miks ta pidi nii kuradi tuim ja võimatu olema?! "Mind isegi ei huvita, kas sa oled temaga koos või mitte! Mul on lihtsalt hea meel, et sa Natalie kasuks ei otsustanud, sest sellisel juhul ei suudaks ma sinuga enam suhelda," lausus Alex, tundes kuidas tal samal ajal juba mõõt täielikult täis hakkas saama. "Mul ei ole isegi kahju, kui sa enam minu mentor pole! Tegelikult võime su minu mentoriks olemise sama hästi juba praegu lõpetatuks kuulutada. Nii et lase mul minna," lisas Alexandria siis pisut rahulikumalt ning samuti veidi tuimalt, kui ta seda taipas. Kui Remy tõesti tahtis, et tüdruk endale uue õpetaja leiaks, siis ei kavatsenud näitsik teda ümber veenma ka hakata, vaid hoopis sõnasabast kinni võtta. Sest täpselt nii põikpäine ta oligi. "Ära nimeta mind idioodiks!" hüüdis neidis vihaselt, kui Remy järgnevaid sõnu kuulis. Kuidas see küll juhtunud oli, et nad jälle tülli olid suutnud minna? "Ma ütlen sulle viimast korda - kustuta need leegid minu ümbert ära, kurat võtaks!" kisas näitsik, tundes et ta murdumisele juba üsna lähedal oli. Aga ei, Remy nähes ta nutma nüüd küll ei saa hakata..
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 18:38:12 GMT 2
"Sa oled võimatu," kehitas mees õlgu, kui Alex tema sõnu hoopis enda kasuks väänata otsustas. Remiel polnud temaga kaugeltki lõpetanud, kuigi tüdruku järgmised sõnad läksid küll ühest kõrvast sisse ja teisest teistpidi välja. "Sa ei mõtle seda tõsiselt," lausus Remiel Alexi ähvardust kuuldes, sest isegi tema ei mõelnud päris tõsiselt seda, kui soovitas Alexil uue mentori otsida. Tal oli vaja see jonnakas laps lihtsalt paika panna. "Aga seda sa oled, kui sa läbi nende leekide lähed. Sa ikka tead, et ma ei suudaks seda endale andestada, kui sa isegi põletushaavadega pääsed ja armid kogu ülejäänud eluks saad?" hakkas mees nüüd ka kannatust kaotama ning tema häälgi muutus pisut valjemaks ning ka tigedamaks. Mees ei tahtnud, et Alex tema pärast terve ülejäänud elu arme peab peitma, sest need ei olnud nagu siniseks löödud silm, mis mõne päeva või nädalaga kaob. "Okei," kehitas Remiel allaandvalt õlgu, kui Alex leegid palus kustutada, ent selle asemel, et need kustutada, tegi mees hoopis nii, et nad mõlemad selles tulesõõris oleks, ajades end seejärel püsti. "Tundub, et nüüd me oleme mõlemad selles tuleringis," lausus ta tasasel häälel ning lükkas Alexi õrnalt vastu koopa ühte seina, et enda käed mõlemale poole Alexit seinale asetada ning neidisele lihtsalt otsa vaadata.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 18:56:18 GMT 2
Remy esimestele sõnadele ei hakanud Alex isegi vastu vaidlema, sest see oli ju tõsi. Ja samas oli Remiel ise ka võimatu, vähemalt tüdruku arvates. "Mõtlen küll. Sul pole aimugi, kui tõsiselt ma seda mõtlen," vastas neiu seejärel. Ta oli vihane ja kurb ja pettunud ja solvunud üheaegselt, kas korraga nii palju tunda oli üldse võimalik? Igatahes oli näitsik nii kaugele aetud, et ta enam isegi ei mõelnud, mida ta rääkis. "Siis oled sa ise idioot, et sa neid leeke ära ei kustuta!" lausus tüdruk ka mehe sõnu kuuldes. Muidugi ei meeldiks neidisele ka kogu ülejäänud elu mingite armidega olla, kuid sellele ta polnud mõelnud ja oleks isegi päris tõsiselt otsustanud läbi leekide minna, kui Remy järgmisel hetkel hoopis nii poleks teinud, et nad mõlemad leekide sisse jäid. See polnud küll päris sama, mis leekide kustutamine, kuid vähemalt teadis Lexi nüüd, et ei pea sinna hommikuni jääma. Sest kui Remy ise oleks välja tahtnud minna, oleks ta sõõri kuskilt ikkagi katki pidanud tegema või ära kustutama. "Oi, päriselt? Ma tahan siit ära! Lase mind välja!" ei jätnud Alex endiselt oma jonni, kuigi silmitses siis tõsiselt, kuidas mees talle lähemale astus ja lõpuks üldse neiu vastu seina lükkas. Hetkeks jäi neidis lihtsalt vait ning raputas siis pead. "Miks sa nii teed?" küsis ta järgmisel hetkel vaiksemalt, hoides oma pilku kutil, üritades mitte välja teha oma südamelöökidest, mis veidi kiiremks olid muutunud. Ühel hetkel üritas Remy neidu endast välja viia ja kui see tal õnnestus, siis nüüd pidi ta muidugi tegema midagi hoopis kummalist ja lõpuks lükkas ta neidise vastu seina, jäädes talle nii lähedale seisma ja rääkides üldse nii tasasel häälel. Saa sa sellest Remielist siis aru.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 19:18:03 GMT 2
"Sa ei tea, millest sa räägid," lausus Remiel emotsioonitult, sest ei arvanudki siiski, et Alex enda sõnu tõsiselt mõtles, kuigi võib-olla poleks pidanud teda marru ajama, et ta mehele uue valusööstu tekitaks. "Kurat küll, Alex!" käratas mees, kui neidis endiselt arvas, et võib midagi väga lolli teha ja siiski leekidest läbi minna. See poleks talle nagu midagi tähendanud, et Remiel temast hoolib. Nüüd olid nad aga mõlemad tulest ümbritsetud ja Alexi jonnimisest ei teinud mees esialgu väljagi, vaid vaatas vaikides mõned hetked tüdrukut, kelle ta vastu seina sisse oli piiranud. Ta ei tahtnud rohkem midagi öelda ega ka Alexit endast veel rohkem välja ajada, sest tundis, et neile mõlemale kuluks ära see, kui nad natukene rahunevad, kuid ometi tegi Alex esimesena suu lahti. "Esiteks mulle ei meeldi sinuga tülitseda, aga ma arvasin, et saan su niimoodi endale valusööstu tekitama, sest ma tõesti ei tahtnud tänast korda edasi lükata ja ma tahan, et sa enda võimet kontrollima õpiksid. Ja palun ära ütle, et see ei tööta sinu puhul, sest see ei ole tõsi," lausus mees, hoides enda pilku Alexi silmadel. "Teiseks ei mõelnud ma seda tõsiselt, kui soovitasin sul uue mentori leida, sest sa oled mulle kallis ja ma siiski tahan sind edasi õpetada," jätkas ta. "Ja kolmandaks - kui tahad, siis olgu peale, lükkame selle tunni edasi ja ma lasen su vabaks, aga ma olen meeles pidanud su nõuannet ega saa sind enne minema lasta, kui ma olen teinud midagi, mida ma tõesti väga teha olen tahtnud," lisas mees, kuid järgmisel hetkel vajutas ta enda huuled Alexi omadele.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 19:40:12 GMT 2
"Tean väga hästi," lausus Alexandria napisõnaliselt Remyle vastuseks. Pealegi oli ju Remy ise selise idee talle andnud, et mentorit vahetada. Ja kuna neiule tundus, et mees seda just soovis, siis oli temal ka niiöelda üskõik. Kuigi tegelikult ei tahtnud ju temagi Remyst ilma jääda. Olgugi et jutt käis ainult mentoriks olemisest. Kui Remy seejärel vandus ja tema nime mainis, võpatas neidis vaevumärgatavalt, sest need sõnad olid kõlanud nii, nagu noormeeski üsna viimase piirini oleks viidud. Seejärel olid nad aga mõnda aega vaid, kuid neidis ei suutnud siiski kaua nii olla, ilma et ta poleks nõudnud Remylt, et miks kurat ta nii käitus ja kõik nii keeruliseks tegi. "Mul oligi siis õigus ja sa lihtsalt provotseerisid mind? Sa oled segane. Suutsid mu nii endast välja viia...," kommenteeris tüdruk Remy esimese põhjuse peale. Talle ei meeldinud ju ka mehega tülitseda, ent ometi arvas mees, et see oleks hea põhjus, kuidas Alexit provotseerida? "Sa ei mõelnudki seda tõsiselt?" kordas ta vaikselt, kui Remy teatas, et tahtis ikkagi neiu mentor olla ega tahtnud, et Alex mentorit vahetaks. Nüüd tundis Lexi küll, kuidas tal pisarad silmis olid, kuid hoidis end siiski tagasi. Remy kolmanda põhjuse peale noogutas ta kergelt, sest tahtis endiselt harjutamistundi edasi lükata ja sealt koopast ka pääseda. Ent Remieli viimased sõnad tõmbasid neiu tähelepanu täielikult mehele ja ta kinnitas ka oma pilgu noormehe omale. Ja kui Remy järgmisel hetkel oma huuled Alexi omadele surus, ei mõelnud näitsik midagi ning suudles tüüpi automaatselt koheselt vastu. Ta oli juba ammu oodanud, et see jälle juhtuks ning lõpuks oligi Remiel teda suudelnud ja see tunne oli pööraselt hea.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 19:59:07 GMT 2
"Jah, kahju, et see seekord ainult ei töötanud. Ja eks ma ise pingutasin ka üle, vabandust selle pärast," vastas Remiel, sest oli arvanud, et mida rohkem ta Alexit endast välja ajab, seda rohkem kaotab tüdruk kontrolli oma võime üle ja tekitab talle lihtsalt valusööstu. "Vähemalt kinnitas see seda, et sa suudad ka nii vihasena enda võimet kontrolli all hoida ja mitte mulle valusööstu tekitada. Selle üle olen ma vähemalt uhke, et sa seda oskad," lausus Remiel, sest nii vihasena polnud ta neidist varem näinudki, isegi kui Alex ta vahepeal viimse piirini suutis viia. Kuulnud neidise küsimust raputas mees pead. "Ei mõelnud," kinnitas ta enda sõnu. Kui tema ja Alexi esimesed suudlused olid olnud võrdlemisi jõulised, siis seekord suudles Remy neidist õrnalt, ent ei jätnud seda sellegipoolest lühikeseks, kuna oli ju meeski seda ammu teha tahtnud ja Alexilt saadud nõuande järgmine paistis ka töötavat. Noormees libistas neidist suudeldes ühe enda käe hellalt tema pikkadesse heledatesse juustesse ning sealt mööda tema keha neiu puusadele, kuhu ta ka enda teise seina vastas olnud käe asetas.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 20:21:20 GMT 2
Alexandria lihtsalt silmitses niisama Remyd, kui too oma teguviise seletas ja vabandas. Vabanduse oli tüdruk ära teeninud küll, seda arvas neiugi ja vabanduse eest oli ta tänulik ka, kuigi ei tahtnud seda tüli kohe ka unustada, ükskõik kui kenasti Remy nüüd ei käitunud. Mehe järgmiste sõnade peale pööritas ta silmi, kuigi muigas õrnalt, sest jah, vähemalt oli ta suutnud oma võimet piisavalt kontrollida, et mitte vihahoos noormehele illusiooni tekitada. Vähemalt oli Remiel tema üle uhke. See oli ju hea. Rohkem ei lausunudki tüdruk aga midagi, sest kui Remy teda suudles, unustas neidis hetkeks kõik muu. Talle meeldis ka see veidi õrnem suudlus ning näitsik läks sellega kaasa, suudeldes meest päris pikalt vastu. Ka oli hea tunda Remy käsi enda kehal, samal ajal libistas Lexi enda käed kuti rinnale. Kuigi suudlus kestis kaua, siis mõne aja pärast oli neidis siiski see, kes Remyd endast eemale lükkas. Küll mitte eriti jõuliselt, kuid piisavalt tugevalt, et mees aru saaks, et tüdruk tahtis selle lõpetada. Oma pea keeras ka Alex siis ära ning järgmisel hetkel vabastas ta end üldse noormehe ja seina vahelt ning lükkas oma juuksed veidi segaduses olles üle pea, et siis kutist paar sammu eemale astuda. "Kas sa kustutaksid nüüd need leegid?" küsis Lex vaikselt ja küllaltki rahulkult, kuigi ta Remyle just otsa ei vaadanud.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 20:31:51 GMT 2
Alexit suudeldes oleks ka Remieli pea justkui tühjaks läinud ja isegi kui neidis oli teda eelmisel korral hammustanud, siis ei oodanud mees, et ta seda sellel korral teeks, kui lõpetada tahab. Kui Alexi käed mehe rinnale liikusid, võis neidis tunda, kuidas noormehe süda järjest kiiremini lõi, ent tajunud, et neidis tahab lõpetada, tõmbus Remiel eemale, kuid täitis siis Alexi soovi, tajudes isegi, kuidas neid ümbritsenud tule soojus karge talvise õhuga asendus. "Jah, ma lubasin sul nüüd minna lasta, nii et sa oled vaba," lausus mees enda pilku Alexil hoides, olgugi et neidis tema pilku jällegi mingil põhjusel vältis.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 20:45:15 GMT 2
"Ma ei lähe veel kuskile," lausus Alexandria, olles isegi pisut üllatunud, et Remy üldse arvas, et ta nüüd sõnagi selle suudluse kohta lausumata lahkub. Millalgi tuli ju oma asjad selgeks rääkida. Kaua see ikka kestab, et nad nii tihti tülitsevad, kuid siis lõpuks hoopis end üksteise käte vahelt leiavad... Talviselt külma õhku nende ümber tundes, pani Alex käed rinnale risti ja pidi tunnistama, et polnud üldse hea mõte mehel see tulesõõr kustutada lasta. Ent siiski ei hakanud ta paluma, et Remy uuesti selle koopasse tekitaks, selle asemel asus näitsik kohe asja kallale, pöördudes kuti poole. "Miks sa seda tegid?" esitas ta küsimuse. Ta polnud suudluse pärast pahane ega midagi, aga tundis lihtsalt vajadust kõik nende vahel ära klaarida. "Kaua see nii kestab, et me pidevalt tülitseme ja siis lõpuks kumbki meist alla annab ja teist suudleb? Pealegi meil oli kokkulepe," tuletas tüdruk meelde seda õhtut Remy toas, kui nad olid otsustanud, et hoiavad mõlemad end tagasi. "Ma ei saa juba ammu aru, kas me oleme üldse sõbrad või hoopis mingid vaenlased või midagi kolmandat? Äkki valgustad mind," tahtis Alex.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 20:56:30 GMT 2
Remy oli hoopis üllatunud sellest, et Alex ei tahtnudki ära minna, kuigi hetk tagasi oli ta just nõudnud, et mees need tulesõõrid kustutaks ja tal minna laseks. Märganud aga, et Alex käed rinnale risti asetas ja tal ilmselgelt külm oli, tegi mees siiski ühe suurema lõkke, mis sooja annaks, kuid ei teinud sellest tulesõõri, juhuks kui neidis peaks ikkagi minna tahtma. "Tahtsin," andis Remiel Alexile kõige ilmselgema vastuse, sest tüdruk niikuinii teab juba tema tunnetest. "Seda kokkulepet on võimatu järgida, kuid mulle ka tülitsemine ei meeldi," vastas mees, kuna Alexit suudeldes oli tema juba alla andnud ning kokkuleppest taganenud. Pealegi aitas Alexi tollel õhtul antud pisike nõuanne sellele ainult kaasa. "Ma ei öelnud põhjuseta, et su sõber on raske olla, kuid kohe kindlasti pole sa ka mu vaenlane," lausus mees enda pilku Alexil hoides. "Kuna mina ka ei saa aru, mis me täpselt oleme, aga meievaheline tõmme on ilmselge, siis teeme asja lihtsaks ja hakkame käima?" pakkus mees ühe võimaliku lahenduse. Vähemalt oleks neidise armukadedus siis õigustatud.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 21:31:29 GMT 2
Tänu taevale, et Remy järgmisel hetkel siiski koopasse lõkke tegi. Ei tea, kas ta taipaski, et Alex juba selle vähese ajaga külmetama oli jõudnud hakata? Igatahes oli tuld jälle hea näha ning näitsik nihkus sellele veidi lähemale ka, sest siis oli soojem. Kuulnud, et Remy lihtsalt oli tahtnud teda suudelda, ilmus Lexi huulile õrn naeratus, sest see oli nii talle omane vastus. Tegi ju tüdruk peaaegu alati seda, mida tahtis. Kuidagi huvitav, et Remy seda sama oli nüüd teinud. Seejärel kuulas Alex üsna sõnatult ja vaikides mehe järgmised sõnad ka ära ja selle aja jooksul jõudis tema peast ikka päris palju mõtteid läbi käia. Vähemalt oli hea teada, et nad noormehega veel vaenlasteks polnud pöördunud... Seejärel kuulas ta jälle Remy sõnu ning viimase pakkumise peale ilmus näitsiku huulile esimese asjana õrn naeratus. Ent suhtesse astumise mõte hirmutas neidu sellegi poolest, kuna ta lihtsalt ei osanud suhtes olla ja siiamaani olid kõik tema suhted katastroofiliselt lõppenud. Remyga tülitsesid nad küll koguaeg, aga ei tahaks ju, et noormees ka lihtsalt järjekordne lühiajaline suhe oleks... "Kas me peame tingimata suhtesse astuma? Me võiks lihtsalt leppida sellega, et me pole ainult sõbrad, kuid samas pole me ka suhtes, nii et meil poleks mingeid kohustusi...," lausus tüdruk, üritades õigeid sõnu leida. Sest, kurat, Remy oli hea suudleja ja neiu ei tahtnudki enam ainult tema sõber olla. "Ma lihtsalt ei oska suhtes olla! Ma ei ole hea tüdruksõber ja ma ei taha seda," lausus Alex ning lükkas uuesti juuksed oma näo eest ära, et siis Remyle otsa vaadata. Oeh, ei tea, mis neist küll saab?
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 21:53:01 GMT 2
Kui Remy võimaliku lahenduse välja käis, tundus Alexi näole ilmunud naeratus mehele pigem lootustandev, kuigi ta kuulas ka näitsiku ära. "Kui sa tahad olla friends with benefits, siis ütlen mina sulle ära, kuna ma pole seda tüüpi mees," ütles Remiel, kuigi õnneks polnud nad veel teineteise riideid seljast rebida jõudnudki ja piirdusid ainult suudlustega. Noormees aga sellist suhet ka ei tahtnud. "Ja kui me võtaks seda nii, et meil pole mingeid kohustusi, siis sa oled ikkagi pahane, kui ma suhtlen ka teiste tüdrukutega ja ma siiski eelistaks midagi kindlat," rääkis mees, hoides enda pilku Alexil, sest selline vahepealne variant ka just kõige parem mehele ei tundunud. "Kuidas sa seda tead?" uuris mees siiski näitsikult, kui ta väitis, et ei ole hea tüdruksõber. "Kõik paarid tülitsevad... või noh, vähemalt enamus. Ja ma tõesti tahan sinuga olla ja kuni ma sind kellegi teisega ei pea leidma, ma jääks ka sinuga. Me võiks ikkagi proovida," seletas mees ning võttis neidise käed endale pihku.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 22:13:46 GMT 2
Alexi suu vajus piltlikult öeldes lahti, sest Remy kavatses tema pakutud variandile ja üldse temale ka ära öelda? Seda ei juhtunud neidisega küll tihti ning fakt, et tegemist Remyga oli, kellega nad niigi juba mitmeid kordi kirglikke suudluseid olid jaganud, oli lihtsalt ootamatu. "Ma ei keela sul ju teiste tüdrukutega suhtlemist! See, et mulle ei meeldi, kui sa nendega liiga sõbralikult läbi käid, ei tähenda, et ma iga kord, kui sa mõne tüdrukuga koos oled, kohe pahane oleksin," lausus tüdruk, olles ise selles veendunud. Ta ei olnud ju mingi päris alusetult armukade psühh ka. "Kuidas ma seda tean? Mis sa arvad, miks kõik mu suhted väga lühikest aega kestnud on? Miks mul siin koolis olles ühtegi päris kutti pole olnud? Või miks ma siiamaani sinu lähenemiskatseid olen tõrjunud?"küsis tüdruk jällegi veidi sõjakamalt, kuigi ei tahtnud uuesti tujutsema hakata. "Jah? Sa tahad öelda, et kõik paarid tülitsevad? Kas sa mäletad üldse, millal me viimati nii koos aega veetsime, et me kordagi vaidlema ei hakanud või tülli ei läinud?" küsis Alexandria. "Sa ei saa sellist lubadust anda," lisas ta pead raputades, kui Remiel mainis, et jääks neiuga ka siis, kui nad palju tülitseks. Siiski lasi ta mehel enda käed oma pihtu võtta ja viis oma pilgu siis kuti sinistele silmadele ka.