St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 22:29:36 GMT 2
"Kui sõbralik on liiga sõbralik?" pidi Remiel nüüd küsima, sest vähemalt ta ei pannud nende tüdrukutega tatti ega flirtinud nendega. Alexi küsimusele mees vastama ei hakanudki, viad kuulas ta lihtsalt ära. "Jah, tegelikult oli see meie harjutustund kolm nädalat tagasi, kui me tõesti tülli ei läinud. Ma ei tea, kuidas me seda tegime, aga katsume edaspidi ka nii," oskas mees vähemalt sellele neiu küsimusele vastata, kuid see oli üsna lootustandev ka. "Ja võib-olla ei olegi asi üldse sinus ega selles, et sa halb tüdruksõber oleksid," tuli mees siiski korraks nende eelmise teema juurde tagasi, pilk kinnitunud Alexi silmadele. "Jah, võib-olla tõesti ei saa, aga kui sa lased, siis ma kavatsen sulle näidata, et suudan sellest vähemalt kinni pidada," lausus Remiel ning lükkas ühe Alexi näole tulnud juuksesalgu tüdrukule kõrva taha.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 22:40:28 GMT 2
"Ma ei tea. Näiteks see, kui otsitakse füüsilist kontakti või...," ei osanud Alexandria paremat vastust välja mõelda. Parem oleks, kui Remiel oma teiste sõbrannadega tatti ei pannud ega nendega ei flirtinud... "Näed siis, kolm nädalat tagasi! Ma isegi ei mäleta seda, mis tunne on sinuga mitte tülitseda," liialdas tüdruk nüüd natuke. Sest viimasel ajal nad ju ainult tülitsesid ja siis jälle leppisid ja siis tülitsesid jälle ja leppisid uuesti ja nii edasi. "Mida sa sellega öelda tahad? Sa ju tead, kui lihtne on minuga tülli minna ja mind ärritada. Pole ju ime, kui kõik kutid seda välja ei kannata. Ma isegi imestan, et sa ikka veel minuga... olla tahad," lausus Alex, viimata ka enda pilku mehelt. "Ma ei tea, Remy," ohkas neidis siis natukese aja pärast ning raputas pead. "Ma ei taha, et me hiljem midagi kahetsema peaks, kui sellest midagi välja ei tule. Ja ma ei taha ise ka haiget saada," tunnistas Alexandria. Nüüd kõlas juba nii, nagu oleks tal suhtesse astumise suhtes mingi foobia olnud, kuigi päris nii see vist ka polnud.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 22:52:54 GMT 2
"Ei, Alex, ma ei maga nendega ega tee ka midagi muud. Ma ei ole selline," lausus Remiel, sest sai aru, et Alex mõtles seda füüsilist kontakti niimoodi. "Eks ma siis katsun edaspidi jälle enda sõnu valida, et sind mitte närvi ajada. Hoiab tüli ka ära," arvas Remiel, kuna seda oli ta teinud, kui just ei tahtnudki harjutustundide käigus Alexit niimoodi võimet kasutama saada või kui sõnad ise üle huulte parajasti ei lipsanud nagu nad viimasel ajal tegema kippusid, kuigi Remy ise käitus ka vahetevahel Alexi moodi ega mõelnud, mida ta ütleb. "Ma tahan sellega lihtsalt öelda seda, et järelikult ei hooli nad sinust päriselt, kui su tujude pärast su kohe pikalt saadavad. Jah, muidugi need käivad närvidele, aga sa oled mulle sellest hoolimata kallis ja ma ei lõpeta sinust just selle pärast hoolimist," rääkis mees siiralt, kuid haaras tüdruku tema järgmisi sõnu kuuldes hoopis kaissu, lastes enda sõrmedel õrnalt tema pehmeid heledaid juukseid silitada. "Äkki me ei peaks sellele mõtlema ja lihtsalt proovima?" arvas mees. "Ja vähim, mis ma tahan, on sulle haiget teha," lisas mees.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 23:19:25 GMT 2
"Ma ei mõelnudki, et sa nendega magad! Pealegi sa just ütlesid, et sellised suhted pole sinu jaoks," lausus Alexandria. Pealegi poleks ta suutnud uskuda, et kui Remy väitis, et Alex talle nii palju meeldis, siis oleks mees mingite teiste tšikkidega voodisse läinud. Sest kui nad ise nii kaugele polnud jõudnud, siis oleks olnud päris uskumatu, et kumbki kellegi teisega vahepealse aja jooksul nii kaugele läks.. "See on praegu väga vale aeg, et hakata minu tujudest rääkima, Remy. Ja sellest, kuidas ma sulle närvidele käin," lausus näitsik hoiataval toonil kuti õla vastas, kui mees ta endale kaissu haaras. Samas sellele järgnevad sõnad selle hoolimise kohta olid jällegi armsad ning Alex lasi end ka lõpuks lõdvaks ja põimis oma käed Remieli ümber, nii tema kaissu jäädes. "Ma ei kavatse ennast muuta, nii et kui sa tõesti seda tahad, siis sa pead leppima minuga täpselt sellisena, nagu ma olen," lausus Alex seejärel ning pani korraks silmad kinni ja hingas sügavalt, tundes Remy kaisus olles mehe lõhna ning tundis, kuidas ta veidi veel rahunes. Kuulnud Remieli viimaseid sõnu, ilmus tüdruku huulile õrn naeratus ning ta avas oma silmad, et siis pilk Remyle viia.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 23:43:04 GMT 2
"Ei olegi," kinnitas Remiel enda äsja öeldud sõnu. Ta ei olnud sellist tüüpi mees, kes mehkeldaks teiste tšikkidega, kui tal oli südames ainult üks. "Ma ei oska sulle oma pointi paremini selgitada, nii et vabandan," lausus mees kerge muige saatel, sest mõte oli sama ja paistis, et ta oli selle Alexile edasi suutnud anda. Kui tüdruk juba ise mehele lähemale puges, vajutas Remiel tema otsmikule ühe musi ning hoidis enda pilku Alexil, kuulates, mis tüdrukul öelda on. "Ma arvan, et sellega ma saaks hakkama küll," naeratas Remiel ja vaatas Alexile otsa, kui tüdruk lõpuks endapoolsed tingimused esitas, ja tõstis õrnalt neidise pead, et enda huuled tema omadele vajutada.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 15:22:53 GMT 2
"Ära vabanda," raputas Alex kergelt pead, kui Remieli vabandust kuulis. Point oli tüdrukule kohale jõudnud küll, kuigi talle see näide tõesti ei meeldinud. Neiu polnud ise samuti otseselt teiste kuttidega viimasel ajal just sahmerdamas käinud, kuigi vahepeal oli tal küll püüdnud rohkem teiste kuttidega ka aega veeta, et kuidagi eitada oma kasvavaid tundeid Remy vastu. Neiu oli päris pikalt üritanud mitte välja teha sellest, et Remiel talle rohkem kui sõbrana meeldis, kuigi lõpuks oli näitsik siiski oma tunnetele alla pidanud vanduma. Noormehe sõnade peale naeratas Alex nüüdki õrnalt, enne kui siis Remyd taas vastu suudles. Aga kui mees arvas, et Lexil suhtesse astudes ainult üks tingimus oli, siis eksis ta küll. Kutti oli küll hea suudelda, kuid mõne aja pärast tõmbus Alex eemale ja vaatas Remy poole. "Meist ei saa sellist paari, kes on pidevalt ninapidi koos ja kellel silmi ainult teineteise jaoks jätkub. Avaliku amelemise vastu pole mul nii kaua midagi, kuni see liiga käest ära ei lähe. Ja me ei hakka kunagi teineteisele mingeid nõmedaid ninnu-nännu hüüdnimesid panema," teatas Alex seejärel ja jäi siis Remy reaktsiooni ootama, pilk suurema osa ajast mehe silmadel või siis tema huultel.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 15:53:56 GMT 2
Nüüd ei saanud Remiel enam üldse aru, mille pärast ta vabandama peab ja mille pärast mitte, sest enne oli Alex just temalt vabandust oodanud ja nüüd, kus mees üritas näitsikule midagi selgitada, ei tahtnudki tüdruk, et ta vabandaks, kuigi mees oli seda juba teinud. Katsu siis sellest Alexist veel aru saada. Kui Alex mehest lõpuks eemale tõmbus, kuulas Remiel tüdruku ära ning lasi siis ühe naeruturtsatuse kuuldavale. "Nagu soovid, jänkuke," lausus kutt naerdes, hoides enda pilku Alexi silmadel. "Veel midagi, millega ma peaksin arvestama?" küsis Remiel lõbusal toonil, sest polnud kindel, et see ka veel kõik on.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 16:38:26 GMT 2
Enne oli Remiel lihtsalt meelega Alexit närvi ajanud ning tüdruk oli sellepärast päris kuri olnud ning siis arvas, et oli vabanduse ära teeninud. Nüüd oli Remy küll nõmeda näite toonud ja Alexi tujusid kommenteerinud, aga kokkuvõttes oli mehe mõte, mida ta edasi oli tahtnud anda, siiski armas, ja seepärast ei pidanud tüdruk ka vabandust eriti oluliseks. Päris iga asja pärast ka ju vabandada ei saa. Kui Remiel siis järgmisel hetkel tema sõnade peale naerma hakkas, vaatas neiu teda kurjal pilgul, kuigi ei suutnud päriselt seekord kurjaks saada. "Jänkuke?!" kordas ta ning silmitses Remyd. "Vaata ette, muidu me lähme lahku veel enne, kui me üldse käima jõuame hakata," lausus ta naeratades, kuigi ei mõelnud oma sõnu nüüd nii tõsiselt ka. Mehe lõbustatud toonil esitatud küsimuse peale mõtles tüdruk hetke. "Kui ma peaksin nägema, et sa flirdid mõne teise tšikiga, siis korraldan ma skandaali. Ja ballidele või pidudele lähme ka edaspidi koos. Rohkem ei tule mulle praegu midagi pähe," lisas neidis, kuigi oli ise ka kindel, et seegi polnud veel kõik. "Kas oledki nüüd siis minu... poiss-sõber?" esitas Alex järgmisel hetkel küsimuse, viimast sõna veidi kahtlevalt lausudes, sest ta polnud päris pikalt kellegagi nii suhtes olnud.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 17:21:56 GMT 2
Kui Alex Remy sõnu kordas, ajas see meest veel rohkem naerma ja tema sõnad kõlasid ka naljakalt, sest see oli selge, et neidis neid tõsiselt ei mõelnud. Siiski kuulas mees ära ka näitsiku järgmised tingimused ja noogutas. "Rohkem usaldust, neiu," lauuss Remiel, sest tal ei tuleks mõttessegi mõne teise tüdrukuga flirtida, kui tal on juba Alex. " Ja sellisel juhul on sul rangelt keelatud mulle "ei" öelda, kui ma sind endaga kuskile ballile või peole kutsun," tuli Remiel siiski tingimuste peale, mis tal veel Alexile olid, et ei peaks korduma see, mis jõuluballil juhtus, kuigi siis polnud nad veel paar. "Jah," vastas noormees naeratades Alexi küsimusele ning vajutas näitsiku huultele põgusa suudluse. "Ja sa tahadki nüüd siia jääda, tüdruksõber?" uuris Remiel, hoides enda pilku Alexi silmadel, sest natukese aja eest oli neiu siiski ära tahtnud minna.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 17:37:58 GMT 2
Oma sõnu Alex tõepoolest tõsiselt ei mõelnud, kuigi taoliseid hüüdnimesid pidas ta siiski nõmedaks ja katsugu Remy teda edaspidi jänkukeseks kutsuda või panna talle mõni veel hullem hüüdnimi. Kui Remy tahtis, et tüdruk teda rohkem usaldaks, ei osanud neidis esialgu midagi kosta. Võib-olla oli asi selles, et ta oma viimasele päris poiss-sõbrale tolle sünnipäeval peale oli sattunud, kui too teisega ameles. Ja ilmselt seepärast ta lihtsalt kippus Remyd ka hoiatama. Kuigi, tõsi, Remiel polnud praegu küll veel midagi sellist teinud, mille tõttu Lexi temas kahtlema peaks. Kuti järgmiste sõnade peale turtsatas neidis kergelt. "Sa ei pea ju mind isegi kutsuma. On üsna loogiline, et kui me koos oleme, siis ei lase ma sind ju kellegi teisega kuskile peole," arvas neidis naeratuse saatel. Kui ta siis mehe jaatavat vastust kuulis, suudles temagi kutti lühidalt vastu. "Jah, ma ei taha enam kuskile minna," lausus Alex. "Ja sa võiksid sellest lõkkest meie ümber sõõri teha, sest siin on ikka veel külm," pidi ta lisama, enne kui siis ise Remyd suudles ja oma käed noormehe kaela taha pani.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 17:55:33 GMT 2
"See variant mulle sobib," arvas Remy ning naeratas Alexile, sest praegu tundus küll nii, et järgmisele peole läheb ta kindlasti Alexiga ja see mõte mehele isegi meeldis. Mess noogutas, kui Alex enam kuskile minna ei soovinud, sest Remiel ise ka veel koopast lahkuda ei tahtnud, vaid hoopis tule paistel enda tüdruksõbraga olla. "Aitäh, et meelde tuletasid," sõnas mees naeratades ning tegigi nende ümber leekidest tulesõõri, enne kui ta Alexi suudlusele vastas ning enda sõrmed hellalt Alexi heledatesse juustesse libistas. "Ma vannun pühalikult, et hoian sind alati soojas, Alexandria Delilah Hensley," lausus mees neidisest eemale tõmbudes ning naeris kergelt enda sõnade peale. "Ja kas sa nägid seina?" tuli Remyle pähe küsida, sest ta pidi midagi juba enne neidisele näitama.
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 18:17:17 GMT 2
Nähes naeratust Remy huulil, ilmus naeratus ka Alexi näole. Päris uskumatu ju, et nad nüüd järsku juba suhtes olid. Sest natuke aega tagasi olid nad alles tülitsenud ning Alex oli olnud mehe peale vist isegi vihasem kui iial varem. Asjad võivad ikka päris kiiresti muutuda, nagu näha. Kui noormees seejärel nende ümber tulesõõri tekitas, tundis neidis kohe, kuidas õhk palju soojemaks muutus. Ja nii oli hea. "Tead, see oleks palju paremini kõlanud, kui sa mu keskmist nime poleks kasutanud. Sa tead, et see ei meeldi mulle," lausus Alex seejärel, kuigi turtsatas siiski Remy sõnade peale, mis nii pühalikult olid kõlanud. Kui mees siis tema tähelepanu seinale pööras, viiski neiu oma pilgu sellele ning "koopamaalingut" nähes hakkas Lexi lihtsalt naerma. "Sa oled tohutult andekas, Remy. Aga vähemalt on aru saada, et need on kriipsujukud," noris tüdruk natuke, huulil lõbustatud mulje. "Millega sa need sinna joonistasid?" küsis ta seejärel.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 18:34:59 GMT 2
Õhk muutus noorte ümber tõesti soojemaks, kuid Remiel tundis, et tal on nendes tulesõõrides lausa palav ja ta võtaks vähemalt selle paksu jaki pealt ära, kuid selleks peaks ta Alexi lahti laskma ja seda ka mees vähemalt praegu veel teha ei raatsinud. "Sa ütled, et mul on nimede osas halb maitse, kuid su keskmine nimi on sellegipoolest ilus," ei jätnud Remy ikka seda juttu, mis ta korra juba Alexile öelnud oli. Mehele küll meeldis neidise keskmine nimi ja ta isegi ei mõistnud, mis Alexil selle vastu oli. Lexy sõnu kuuldes ei suutnud mees aga naeruturtsatust tagasi hoida, kuigi imestas isegi, et need veel seinal olid püsinud. "Puuoksakesega. Polnud midagi muud," vastas Remiel ning vaatas ise ka hetke enda "kunstiteoseid".
Post by Alexandria Hensley on Dec 4, 2014 18:49:26 GMT 2
Alexandria arvates oli tulesõõris soe küll, kuid vajadust midagi seljast võtta ei tundnud vähemalt tema praegu küll. Oli lihtsalt parajalt hea soe olla. Kuigi võib-olla mõne aja pärast harjub tema kui külmavares ka selle soojusega ikkagi ära. Ka Alex tundis ennast Remy käte vahel päris hästi ning nii oleks võinud veel mõneks ajakski jääda, "Mu keskmine nimi ei ole ilus. Ja jah, sellisel juhul on sul tõesti nimede osas halb maitse," noogutas näitsik. Jah, kunagi oli neil see nimeteema juba arutamisel olnud, kuid oma arvamust polnud Alex endiselt muutnud. Vastuse peale, mis koopamaalinguid puudutas, noogutas tüdruk. "Mis sa selle joonistusega tegid, mille me koos tegime, siis kui ma ööseks sinu tuppa jäin?" küsis Alexandria muige saatel, kui korraks seinalt pilgu tagasi Remyle viis. See õhtu polnud küll midagi sellist, mida neidis meenutada tahaks, kuid kõige halva juures oli siiski see kriipsujukude joonistamine päris armas olnud.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 4, 2014 19:05:22 GMT 2
Sarnaselt Alexile polnud enda arvamust muutnud ka Remiel, kuid edaspidi ta siis neiu keskmist nime enam ei kasutanud, kui viimasele see niikuinii ei meeldinud. "Ma ei ole saanud seda küll raamida, kuid see on minu toas sahtlis praegu. Ootab seda aega, millal ma raami saan, et see seinale panna," vastas mees, sest see oli tõesti armas isegi tema olematu joonistusoskuse kohta. "Sa tahad mu toakaaslasele nüüd küll vist valuillusiooni tekitada või kallalegi minna, aga ta tegi selle pildi üle nalja," otsustas Remiel siiski mainida. Ise toast väljas ei käinud, aga kui Remiel ka seal oli, siis oli tüüp küll kohe hull ütleja.