St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 2, 2014 22:43:55 GMT 2
Kui järjekordne harjutustund kätte oli jõudnud, meenus Remielile tema ja Alexi jutuajamine koopajoonistest ja sellest, kuidas nad võiksid proovida järgmise harjutustunni koobastes või nende juures teha. Samas tundus neidis olevat pahane, et Remy ballile hoopis Sierraga läks, kuigi Alex ise oli keeldunud tema kutsest ja ballil oli Remiel talle mõne tantsu siiski kinkinud. Kuna talv oli külmalt alanud, ei oodanudki Remiel neidist mitte väljas koobaste juures, vaid suisa koobastes, kuhu ta endale lõkke tegi ning end selle paistel soojendas. Heitnud pilgu seintele, märkas mees, et tema kõverad kriipsujukud polnudki kuskile kadunud, nii et nüüd saab Alex ka soovi korral tema "koopajooniseid" näha, kuigi kriipsujukusid olid nad teineteisest juba joonistanud küll.
Post by Alexandria Hensley on Dec 2, 2014 22:59:37 GMT 2
Alexandria oli jah Remy peale endiselt pisut pahane. Osalt selle ballieelse õhtu pärast, mil Remy teda suudelnud ei olnud. Ja samas ka selle pärast, et mees lõpuks ballile ka koos ühe teise tšikiga oli läinud. Jah, Alex oli küll ise kutile "ei" öelnud, ja raske öelda, kas ta oma otsust kahetses, kuid noormeest mõne teise tüdrukuga koos lõbusalt aega veetmas näha ei olnud ikkagi meeldiv. Ballil üritas neiu sellest hoolimata ka ise lõbusalt aega veeta ja see tal isegi õnnestus, sest üksi ballile minnes oli hea vähemalt see, et sai tantsupartnereid vastavalt tujule vahetada. Mõned korrad oli ta ka Remyga tantsinud, kuid rohkem oli kutil siiski silmi jätkunud oma kaaslase jaoks ja ega ka Alex siis Remieli tähelepanu pärast kellegagi võistlema ka ei hakanud.
Nüüd oli igatahes ballist juba pisut aega möödas ning kätte jõudnud järjekordne harjutamise tund. Alex isegi ei hoolinud eriti sellest, kus nad harjutavad, peaasi et sellega kiirelt ühelepoole saaks ja nad mõlemad Remyga oma tegemiste juurde tagasi saaks pöörduda. Koopasse jõudis neidis natuke peale noormeest. "Hei," lausus ta võrdlemisi napisõnaliselt ja sammus siis lõkke juurde, sest, noh, tal oli külm ja lõke andis sooja. "Kust me siis seekord alustame?" küsis Lexandria. Tegelikult lootis neiu, et mees polnud märganud seda, et neidis tema peale pahane oli. Veel enam lootis Lex, et Remy ei teadnud põhjust, miks ta nii käitus..
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 2, 2014 23:07:22 GMT 2
Ball oli ka Remielil vahvalt möödunud ja kuna Sierra oli ka hea sõber, oli temaga päris lõbus see õhtu ka veeta. Muidugi oleks ta veel parema meelega Alexiga selle veetnud, aga tüdruk keeldus, nii et tema enda viga, kui mees siis Sierraga hoopis oli, kuigi Alexi käitumine tundus küll selline, nagu ei tohiks Remyl ühtegi naissoost sõpra peale tema ollagi ja veel vähem tohiks mees nendega aega veeta. Soojendanud end lõkke ääres, kuulis mees varsti samme ja tuttavat häält end kõnetamas. "Meil on elav tuli ja meil oled sina, nii et näita, mida sa eelmisel korral õppisid," arvas Remiel, sest tahtiski kõigepealt näha, kui palju Alexil meeles on. Neiu olekut ei pannud mees väga tähelegi, kuigi ta ei mõistnud ka, miks Alex üldse tema ballikutsest keeldunud oli.
Post by Alexandria Hensley on Dec 2, 2014 23:22:45 GMT 2
Tegelikult polnud Alexandria vist ise ka kindel, miks ta Remy ballikutsest keeldunud oli. Ilmselt seetõttu, et ei tahtnud kutile mingit valet muljet jätta, sest oli kindel, et nad poleks suutnud tervet õhtut lihtsalt sõpradena veeta. Ja oma osa oli sellel ka tollel õhtul, mil Alex Remy toas ööbinud oli. Neidis ei mõistnud, miks polnud kutt teda tookord suudelnud, kui neiu tal põhimõtteliselt andis mõista, et ta teeks seda. Oli Remy äkki juba tema suhtes ümber mõelnud, olgugi et ta teist juttu rääkis? Nojah, mis sellest enam. Nende suhted olid küll endiselt vist pisut veidrad, kuid ehk saavad nad sellest ka millalgi ikka üle ka. "Okei," noogutas Alex, kui üsna pea oma küsimusele vastust kuulis. Tüdruk pidas targemaks kohe asja kallale asuda, et mitte aega raisata. Seepärast keskenduski ta järgmisel hetkel veidi ja viis oma käed tuleleegile automaatselt isegi lähemale, et tulest energiat ammutada. Seejärel tabas Remyd valuillusioon ning taaskord tundis neidis rahulolu, kui seda võime rakendamise tunnet tundis. Sellegi poolest ei suutnud näitsik seda illusiooni kohe lõpetada, vaid pidi laskma kutil veidi aega piinelda, enne kui kontrolli taastas ja illusiooni lõpetas. Siis jäi ta, nagu ikka, Remy hinnangut ootma, kuigi oli juba isegi kindel, et seda peavad nad vähemalt korra veel harjutama.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 2, 2014 23:36:18 GMT 2
Ausalt öeldes ei teadnud Remiel ise ka, miks ta Alexit ei suudelnud, kui tal selleks võimalus oli ja tüdruk sellest ilmselt suurt numbrit tookord poleks teinud, kuid vähemalt jättis ta viimase sõnad kõrva taha - kui midagi väga tahad, siis lihtsalt tee ja ära tagajärgedele mõtle. Nüüd tuli Remielil aga hoopis järjekordseks tugevaks valusööstuks valmistuda ning peagi väänleski ta karjudes maas, valu nii tugev, et ähvardab pilti lausa tasku visata, kuigi midagi sellist polnud neidis Remieli veel tundma pannud, olgugi et nad korra veel neidise soovil nii harjutanud olid, et viimane tulest energiat ammutab. Kui neidis aga lõpetas, jäi Remiel lõkke äärde selili lamama ning tõmbas pisut hinge, et end sellest tugevast valusööstust puhata, vaevumata end püsti ajamagi, sest ilmselt on ta järgmisest valusööstust samamoodi maas väänlemas. "Oleks sa veidi hiljem lõpetanud, oleks mul pilt taskus," lausus Remiel ning viis enda silmad koopa seinale joonistatud kriipsujukudelt Alexile. "Sa tead, kuidas energiat ammutada, sest sa tunnetad enda elementi, kuid sa pead veel harjutama, kuidas õigel ajal lõpetada. Proovi uuesti," oli mees siiski uueks sama hulluks või isegi hullemaks valusööstuks valmis.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 14:54:24 GMT 2
Kui Remy neiul end piinata laskis, tundis Alex lihtsalt, kuidas rahulolu temasse voolas ja siis oli päris raske lõpetada, olgugi et Remy päris kõvasti karjus. Kui näitsik lõpetas, oli ta peaaegu et ajataju kaotanud, sest talle ei tundunud see piinamise aeg üldsegi nii pikk, kuid Remyd maas vaadates tundus küll, et ta oli päris palju kannatanud. Ja seda tõestasid ka mehe sõnad. "Oli see tõesti nii hull?" küsis Lexi ja hammustas huulde. "Püüa mitte ära minestada, eks? Ma ei teaks, mida sinuga siis teha," hoiatas neidis.Talle ei meeldinud Remyle nii palju haiget teha, kuigi ta ikka pisut pahane mehe peale oli. Kuid samas polnud nagu tuju eriti edasi harjutada ka, sest näitsikul justkui polnud motivatsiooni, kui seda põhjuseks tuua saab. Talle meeldis küll enda võimet rakendada ja tahtis võimalikult palju uut selle kohta õppida ka, kuid täna polnud tal selleks lihtsalt tuju. "Oled kindel?" lisas ta kõhklevalt, kui Remiel tal siiski uuesti käskis proovida. Nojah, ega muidu ei õpi ju. Näitsik keskenduski siis uuesti ja järgmisel hetkel võis noormees tunda, kuidas teda uus valuillusioon tabas. Sellegi poolest ei suutnud neiu varem lõpetada ning ka seekord piinles kutt umbes sama kaua kui enne. Kui Lexandria siiski illusiooni lõpetas, oli tema ajataju kadunud ning küsivalt vaatas ta lihtsalt Remy poole.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 15:04:00 GMT 2
"Jah, peaaegu võimatu taluda," vastas Remiel, pööramata Alexilt pilku. "Püüa ennast samal ajal minu asemele panna ja sa saad aru," lisas mees, kuigi taipas, et seda oleks ilmselt juba nende esimeses harjutustunnis pidanud neidisele ütlema. Ehk aitab see tal ka õigel ajal lõpetada, kui tal üldse mingisugunegi empaatiavõime olemas on. "Siis sa pead mu tagasi lohistama või ootama, kuni ma ise üles ärkan," üritas Remiel enda üle veidi nalja teha, kui Alex kartis, et ta siiski ära minestab. Neidise küsimuse peale mees noogutas, kuid seegi kord ei tajunud ta, nagu oleks Alex varem lõpetanud, aga see valu oli lihtsalt võimatu ja pani mehe soovima, et ta just ära minestaks juba, ent enne jõudis tüdruk siiski lõpetada. Neidise küsivat pilku märgates raputas Remiel pead. "Uuesti," andis ta ilmselge vastuse, sest just õigel ajal lõpetamine oli midagi, mida neidis harjutama pidi.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 15:14:27 GMT 2
Alexandria ohkas ning vaatas Remy poole, kui too neiule soovitusi jagas. Lihtne öelda, raske teha, nagu enamasti ikka kippus olema. Päris kivist südamega tüdruk ju ka polnud ning ta ei tahtnud ju Remyle haiget teha. Ent isegi kui ta üritas end mehe olukorda panna, kuulates tema karjeid, siis paistis, et ka sellest ei aidanud. Sest kui Lexi hiinnangut oodates tema poole vaatas, teatas noormees ju ainult, et tuleb uuesti proovida. See ajas Alexit juba ennast närvi, sest ei saanud aru, mis tal viga oli. Eelmisel korral oli tal see ju välja tulnud küll. "Ei! Aitab. Mul ei tule see välja ja ma ei taha rohkem proovida! Võib-olla mõnel teisel päeval," teatas näitsik pearaputuse saatel ning läks ja istus lõkke äärde, et ennast soojendada. Neidis oli kindel, et seekord ei aitaks ka see, kui Remiel teda provotseerima hakkaks. Ta lihtsalt ei tahtnud rohkem harjutada ja kõik.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 15:28:14 GMT 2
Remiel oli juba valmis terve päeva valu taluma, sest tahtis, et Alex ikka harjutaks, kuna ta ei osanud ikka end väga kontrollida, kui tulest energiat ammutas. "Ei, ma tahan, et sa täna veel harjutaksid, sest kui sul praegu välja ei tule, siis hakkab tulema," protestis mees, kui neidis teatas, et ei taha täna rohkem harjutada. Mees ju tahtis, et Alex selle raskema osa ka selgeks saaks, isegi kui ise peab piinlema. End maast ta ka veel püsti ei ajanud, sest leidis, et neidis tuleb kuidagi enda võimet veel katsetama saada. "Või tahad terve päeva nii veeta?" esitas mees neidsele küsimuse ning lasi lõkke leekidel hoopis ringi Alexi ümber moodustada. Enne neidis sealt välja ka ei saa, kui uuesti proovib.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 15:46:12 GMT 2
Alex oleks ka ju tahtnud oma võimet veel kontrollima õppida, aga mitte täna ja mitte praegu. "Aga mina ei taha! Pealegi, võib-olla ma ei saagi õigel ajal lõpetamist kunagi selgeks? Äkki ma piinan sind praegu lihtsalt ilma asjata!" lausus näitsik ja vaatas noormehe poole. Tüdruk märkas, et kutt ei tahtnud kuidagi ennast maast veel üles ajada, ent Lexi ei kavatsenud ka oma meelt muuta. Alexandria võpatas kergelt, kui Remiel järgmisel hetkel lõkkest hoopis tema ümber ühe tulesõõri moodustas. Kuid küsimust kuuldes kehitas ta lihtsalt oma õlgu. "Tegelikult mul ei oleks selle vastu midagi. Mul on siin väga hea ja soe," vastas ta mehele. "Pigem oled sina see, kes siit varem või hiljem ära minna tahaks. Mina lihtsalt ootan," arvas neidis. Vaevalt, et Remiel oleks tahtnud temaga seal väg kaua passida. "Lõpetame lihtsalt tänaseks harjutamistunni ära," pakkus Lexandria.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 16:07:00 GMT 2
"Sa ei piina mind ilma asjata. Mis sa arvad, milleks meil need harjutustunnid on?" nõudis Remiel, hoides enda siniseid silmi Alexi omadel, sest ka tema ei kavatsenud sellel tunnil lihtsalt sellepärast raisku lasta minna, et Alex harjutada ei taha. Hakkab siis tahtma, isegi kui nad selleks järjekordselt tülli peavad minema. "Siis istudki siin seni, kuni see tuli ise ära kustub ja ma jätan su siia üksi," lausus Remiel, sest siis ei saagi Alex ilmselt enne hommikut neist koobastest minema. Leegid tegi ka mees Alexi ümber veidi kõrgemaks. "Teeme ühe asja selgeks - mina ütlen, millal me lõpetame," lausus Remiel karmimalt, kui Alex ikkagi lõpetada tahtis.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 16:17:54 GMT 2
"Oh, ma ei tea, tavaliselt harjutatakse selleks, et oma võimet edasi arendada, aga nagu näha, siis minu puhul see ei tööta!" lausus Alexandria, hakates tasapisi jälle oma kannatust kaotama. Ja tal lihtsalt polnud tuju harjutada! Miks Remy seda mõista ei võinud?! "Jah? Me mõlemad teame, et sa ei teeks nii," lausus Alex veendunult, kui noormees ähvardas teda üksinda sinna koopasse jätta. "Ja kui teeksid, siis oleks ma sinu peale väga, väga vihane, seda sa küll ei tahaks," lisas Lexi ja pani käed risti rinnale, kõlades ka seekord küllaltki kindlalt. Noormehe järgmiseid sõnu kuuldes kergitas tüdruk kulmu. "Ma ei nõustu sellega. Kui ma ütlen, et ma tahan lõpetada, siis me lõpetamegi," arvas näitsik, kinnitades oma pilgu Remyle. "Kaota need leegid ära!" nõudis ta siis hetke pärast,
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 16:29:57 GMT 2
"Kuidas sa tead, et see ei tööta?" nõudis Remiel, sest Alex ei saanud seda kohe nii ka mõelda, kui tal paar korda välja ei tule. "Sa annad lihtsalt liiga kergelt alla," lisas mees, sest tahtiski nüüd meelega Alexit marru ajada. Äkki ta siis kasutab veel enda võimet ja nad saavad sellega edasi minna. "Ma ei kaotaks sellega midagi, sest sa oled mu peale niigi kogu aeg vist vihane. Ma isegi ei mõista, miks sa mu ballikutsest keeldusid ja siis solvunud paistsid, kui ma hoopis Sierraga läksin," raputas Remiel pead, sest talle tundus Alexi loogikast päris võimatu aru saada. See tüdruk ei tea ise ka, mida ta üldse tahab ja käitub mõnikord ehk hulleminigi kui kolmeaastane laps. "Aga mina olen su mentor ja me lõpetame siis, kui mina ütlen," protestis mees, kuid selle asemel et leegid Alexi ümbert ära võtta, tegi ta need korraks veelgi kõrgemaks, nii et need üle Alexi pea lahvatasid ja siis enda endise kõrguse tagasi võtsid.
Post by Alexandria Hensley on Dec 3, 2014 16:53:23 GMT 2
"Näed ju, et see ei tule mul välja! Pime oled või?" vastas Alexandria Remy küsimusele. "Ma ei anna alla! Ma lihtsalt lükkan meie harjutamiskorda edasi. Mul ei ole täna tuju rohkem proovida!" hüüdis näitsik seejärel sõjakalt, olles kindel, et oma meelt ta täna ei muuda. Aga noh, tema tujusid arvestades poleks ime ka see, kui ta ikkagi mõne aja pärast ümber mõtleks. Kuigi see, kuidas Remy teda aina enam närvi hakkas ajama, asjale just kasuks ei tulnud. "Ma olin solvunud? Nalja teed või?" päris tüdruk siis uskumatult, kui Remiel järgmisel hetkel balli teemal sõna võttis, olgugi et mehel isegi ehk õigus oli... "Ma keeldusin, sest ma ei tahtnud sinuga koos ballile minna. Kas see ei ole sinu arust loogiline? Kokkuvõttes oli mul seal ka ilma kaaslaseta päris lõbus. Ja sinul oli kindlasti ka. Nii et meil ei ole rohkem sellel teemal millestki rääkida," teatas neidis seejärel. Jah, ta oli saanud õhtu jooksul tantsupartnereid vastavalt tujule vahetada ning oli üldse päris palju tantsinud ning balli isegi nautinud. Isegi kui ta pilk üsna tihti Remyle ja Sierrale oli õhtu jooksul liikunud... Aga Lex ei tahtnud seda teemat rohkem arutada. Samuti ei tahtnud ta rohkem harjutada. "Ja mina olen mina ja ma lõpetan oma võime harjutamise täpselt siis, kui ma ise tahan," arvas Alex Remy järgmiste sõnade peale. Kui leegid aga hetkeks juba üle tema pea kasvasid, hüppas näitsik püsti ja põrnitses nüüd juba tõesti kurjalt noormeest. "Mida sa teed? Kas sa taha mu äkki põlema panna?" kisas Lexandria siis, panemata ise tähelegi, et ta võib-olla nüüd Remy nõrka kohta tabas...
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 3, 2014 17:03:58 GMT 2
"Me ei lükka midagi edasi," lausus Remiel emotsioonitult Alexi sõnade peale, sest tal oli tema jonnimisest juba küllalt ja mees ei kavatsenud seda enam taluda. "Sa ei oska valetada, Alex," raputas Remiel pead, sest neidise olek tol õhtul reetis küll selle, nagu oleks ta solvunud või midagi, isegi kui ta Remielile need paar tantsu kinkinud oli. Sierraga oli muidugi ka lõbus, sest sõbranna oskas alati milleski head nõu anda ja oli muidu ka päris vaimukas. "Siis soovitan sul valida teise mentori, kes tõesti su tujudele järele annab," lausus Remiel külmalt, kuigi tema küll ei kavatsenud Alexil endale pähe lasta istuda. "Ära. Kunagi. Seda. Ütle," oli Remieli hääletoon jätkuvalt külm, sest seda ta endale küll ei andestaks, kui Alexiga peakski niimoodi juhtuma. See oleks küll tema suurim õudusunenägu, ent nii palju suutis mees end nüüd kontrollida, et ei paneks tüdrukut põlema. "Näed, ma käin sulle närvidele. Miks sa mu suu sulgemiseks mulle valusööstu ei tekita?" nõudis Remiel, hoides enda pilku Alexil. Seekord oli ta lausa meelega Alexi nii kaugele ajanud, et järjekordne tüli tekiks.