St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 18:57:37 GMT 2
Kui Remy järgmisel hetkel kergelt naerma hakkas, lubas ka Lexandria enda huulile ühe muige. Tal oli hea meel, et mees siiski paistis tahtvat jääda, ega pidanudki targemaks minema minna. Sest kui noormees lahkunud oleks, siis oleks tüdruk küll pettunud olnud. Aga mis sellest enam. "Ma ei öelnud, nagu ma tahaks, et sa ära läheks. Ma ütlesin, et sa võid minna, kui sa tahad," pidi Lexi mainima, kuigi oli teadlik sellest, et see kõlas rohkem nagu tähenärimisena. Sest ta ei kahelnudki selles, et kutt tema sõnadest enne järeldanud oli, justkui tahaks neidis, et mees lahkuks. "Praegu tahan ma, et sa jääksid ja natuke ootaksid...," lausus neiu süütult ning vaatas lõkkes olevat vahukommi, mille ta järgmisel hetkel oksaga koos Remy poole suunas, "et ma saaksin sulle selle hoole ja armastusega küpsetatud imelise vahukommi anda." Oma pilgu viis näitsik samuti kergelt naeratades Remyle, kuigi aimas, et ilmselt ei lase Remy tal pikalt nii sellele küsimusele vastamisega keerutada.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 19:48:20 GMT 2
"See on põhimõtteliselt üks ja sama," võttis Remiel ka Alexandria tähenärimise siiski kokku. Vahe oli ainult selles, et praeguses sõnastuses oli see lihtsalt pisut leebem variant väljendist "kao minema", isegi kui Remiel kavatses esialgu siiski jääda. Kui Alex kutile vahukommi pakkus, võttiski Remiel selle oksakese küljest ja pistis suhu, kuid siis võttis ta juba ka enda oksakese vahukommidega ja ühe kommi võttis mees sealt lausa kätte. "Ja ma tahan, et sa suu korraks lahti teeksid," lausus Remiel ning tõstis enda sõrmede vahel oleva vahukommi, et see neidisele suhu pista, ent enda pilku hoidis ta siiski neiu silmadel. "Ja nüüd tahan ma, et sa ikkagi vastaksid mu küsimusele, sest mul on peaaegu võimatu sind mõista," lausus mees tasasel, kuid vägagi rahulikul häälel, pööramata pilku neidise silmadelt.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 20:12:45 GMT 2
Remy sõnade peale kehitas Alexandria nüüd ainult õlgu. Põhimõtteliselt oli kutil ju ehk isegi õigus, olgugi et neidisel polnud päriselt plaani Remyd minema ajada. See lihtsalt oli nii välja kukkunud. Ning seepärast oli neiu järgmisel hetkel palunud noormehel hoopis jääda. Kui Remy siis tema pakutud vahukommi ära sõi, tegi tüdruk mehe sõnu kuuldes oma suugi lahti ja lasi Remyl ühe kommi enda suhu pista, Seejärel selle ära söönud, viis ta oma pilgu õrnalt naeratades noormehele, enne kui tema sõnu kuuldes siiski veidi tõsines. "Okei, kui sa seda tõesti nii väga soovid," kehitas näitsik lõpuks õlgu. Mida see ikka hullemaks muudab, kui ta ausalt ütleb välja selle, mida mõtles? "Ma tahan, et meil sinuga kõik hästi oleks, aga ma ei taha suhet," lausus tüdruk ning pidas siis hetke pausi. "Ühesõnaga - ma ei taha sind endale ja ma ei taha, et keegi teine ka su endale saaks," teatas Lexi seejärel ning vastas trotsivalt Remy pilgule. Jah, ilmselt oli see neiust äärmiselt isekas ja mida kõike veel, aga selline ta juba kord oli ja oma sõnu ta ei kahetsenud. Pigem oli hea meel, et Remy seda nüüd teadis.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 20:41:33 GMT 2
"Ma ei ole su omand," lausus mees, kui Alexandria sõnu kuulis. Muidugi tahtis temagi, et neil Alexiga kõik hästi oleks, aga siiski tahtis ta teisi asju. Ta tahtis Alexit, aga Alex ei tahtnud teda, kuid neiu ei tahtnud ka seda, et mees kellegi teisega oleks. See aga Remielile ei meeldinud, sest ta tundis, nagu hoiakski neiu teda niimoodi enda küljes kinni ja nende sõprusele just hästi see ei mõjunud. "Sa ütled, et sa ei taha meie sõprust ära rikkuda, aga see, mida sa tahad, just rikubki. Ma ei saa olla kellegi sõber, kes võtab mind nii, nagu ma kuulukski talle," rääkis Remy rahulikul hääle, hoides enda pilku Alexi silmadel. Selle oksakese koos küpsetatud vahukommidega pani mees praegu üldse ära, sest neid ta enam praegu ei tahtnud.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 21:07:37 GMT 2
"Ma tean seda," lausus Alexandria lühikese noogutuse saatel, kui Remiel mainis, et ta Alexi omand polnud. Noh, kahjuks oli see tõsi, vähemalt nii arvas Lexi. Võtnud kommipakist veel ühe küpsetamata vahukommi, pistis neidis selle endale suhu ning sõi ära. Kenake olukord oli neil seal nüüd küll. "Mis sa arvad, mis nüüd siis saab?" uuris Alexandria mehelt - kusjuures neidis üllatavalt rahulik oli-, oskamata isegi eriti ette kujutada, kas nad üldsegi sõbrad suudavad edasi olla. Seda järeldas ta just Remy sõnadest ka, sest too ju märkis, et tüdruku suhtumine mõjus nende sõpruselegi halvasti... "Tundub, et kõik asjad viivad just selleni, et me ei peaks enam üldsegi sõbrad olema, või mis?" lisas näitsik, kuigi talle endale vist see veel päriselt kohale jõudnud polnudki.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 21:17:58 GMT 2
"Ma ei anna sinu suhtes alla, kuid sinu suhtumine peab muutuma. Sa ei saa mind ainult endale hoida lihtsalt selle pärast, et sa ei taha, et ma ka kellegi teisega oleks, kui sa ise minuga olla ei taha," andis Remiel Alexandriale enda meelest kõige loogilisema vastuse. Ta ei tahtnud neiust ka loobuda lihtsalt selle pärast, et viimase suhtumine nende sõprusele laastavalt mõjus. See pidi muutuma, sest see tundus ka kõige loogilisem seletus sellele, miks nad viimasel ajal juba mitu korda tülli olid suutnud minna. "Tundub nii, aga ma ei suuda ega tahagi seda sõprust niimoodi lõpetada," tunnistas mees ning viis enda siniste silmade pilgu leekidele, mis neid ümbritsesid.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 21:35:08 GMT 2
"Ma ei oska ennast muuta ja ma ei tahagi! Pealegi sa ütlesid ise, et südant ei saa sundida. Äkki ma ei saagi muuta seda, mida ma tahan ja tunnen?" nõudis Alexandria ning viskas seejärel oma käes oleva oksa tulle, et siis käed sõjakalt rinnale risti asetada. Ei tea juba mitmendat korda selle päeva jooksul tundis neiu, et raske on ennast tagasi hoida ja oma häält valitseda. Ikka eriti õudne päev. Vähemalt suutis ta oma võimet veel piisavalt kontrolli all hoida. Alex ise küll ei arvanud, et viimasel ajal sagenenud tülid ainult tema süü olid, kuid seda ei hakanud tüdruk teemaks võtma. "Mulle tundub, et sa ei saa sinna enam midagi parata," teatas Lexi, kui Remy mainis, et ei tahtnud nende sõprust nii lõpetada. Ja nagu ikka, käitus Alex küllaltki spontaanselt ning sel hetkel tuli talle juba järgmine idee, mille ta kohe ka teoks tegi. "Ja tead, kui meie sõprus niikuinii läbi on, siis pole mul kahju ka nii teha," sõnas näitsik järgmisel hetkel ja pöördus siis küllaltki järsult ja ehk isegi ootamault Remy poole, et seejärel oma huuled mehe omadele suruda. Ta lihtsalt tegigi seda, mida tahtis, nagu näha.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 21:45:58 GMT 2
"Sa raiskasid praegu terve oksatäie vahukomme ära," teatas Remiel emotsioonitult, kui neiu oksakese tulle viskas ja sinna jäänud vahukommid nüüd samuti kõrbeda said, kuni üldse koos oksakesega tuhaks põlesid. Muidugi polnud ka Remieli jaoks täna parem päev, sest Alexiga tundus järjest raskem suhelda ja veel raskem tundus teda mõista, kuid talle ei meeldinud ka see, kuidas neidis teda ainult endale tahtis hoida ja ausalt öeldes hakkas see meest juba närvi ka ajama. Tundnud korraga Alexi huuli enda omadel, ei suutnud mees aga neiule vastu panna ning suudles teda vastu, tõmmates tüdruku endale lõpuks sülle ja asetades enda käed ümber tema puusade. Suudelnud kirglikumalt neidist, lahvatasid ka leegid nende ümber korraga võimsamaks, ent sellegipoolest tõmbus mees peagi neiust eemale. "Ma ei lase sul endaga mängida," lausus ta Alexi huulte vastas ning kustutas siis tule. "Ja ma peaks ikkagi minema hakkama," teatas ta ning ajas end juba püsti.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 22:08:32 GMT 2
Alexandria ei pannud ise justkui tähelegi, et ta koos kommidega oksa tulle oli visanud. See liigutus oli lihtsalt väga automaatselt käinud. Ja tegelikult, mis sellest? Talle ei tundunud, et Remyl kommidest väga kahju oleks olnud või et ta neid süüa oleks tahtnud. Ning tundus, et kommiisu polnud neil enam kummalgi. Mehe sõnade peale liikus näitsiku pilk küll sinna, kus vahukommid parajasti tuhaks põlesid, kuid peagi kinnitusid tema silmad uuesti noormehele. Enne kui Lexi siis üldse Remieli suudelda otsustas. Kui päris aus olla, siis ei mõelnudki neidis üldse sellele, et oli ju ka võimalus, et Remy ta koheselt eemale tõukab. Neiu oli lihtsalt kindel, et Remy ei suuda sellele suudlusele vastu panna, ning oli veendunud, et mees tahtis seda sama palju kui tema isegi. Kui Remiel teda päriselt vastu suudleski, tabas näitsikut võidujoovastus ning järgmisel hetkel ronis ta juba kutile sülle. Temagi tundis hetke pärast, kuidas suudlus kirglikumaks muutus, ning tüdrukule lihtsalt meeldis see, mistõttu oli ta ka veidi isegi pettunud, kui Remy lõpuks siiski see oli, kes eemale tõmbus. "Vähemalt ei saa sa eitada, nagu poleks see sulle meeldinud," lausus Alexandria vaevumärgatavalt muiates, kui Remiel ta järgmisel hetkel siiski sülest maha lükkas. Ning kui noormees siis püsti tõusis, tegi sama ka Lexi. "Kui pead, siis pead. Kuigi mul poleks midagi ka selle vastu, kui sa jääksid...," lisas neidis ja hammustas õrnalt muiates endale huulde, pilk Remyl. Tegelikult oli ta kindel, et Remy lähebki nüüd, kuid mis seal ikka. Lexandrial oli lihtsalt hea meel, et nad lõpuks üht korralikku suudlust olid jaganud ja oma ülejäänud õhtu võib neiu ka üksi koos järele jäänud vahukommidega veeta.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 22:25:40 GMT 2
"Mis mulle ei meeldi, on see, et sa arvad, et sa võid seda nüüd ära kasutada, et mul sinu vastu tunded on," tunnistas Remiel, kuigi suudluse vastu polnud tal tõesti midagi ja ta oleks ehk kaugemalegi läinud, kui ta poleks nimelt tahtnud neiule näidata, et tema pole sellist tüüpi mees, kellega tüdruk võib mängida või teha, mida iganes heaks arvab. Miks see pidi kõik nii keerulime ja miks pidi Alex niigi keerulist olukorda veelgi keerulisemaks tegema? "Ma ise ka ei usu, et ma seda ütlen, kuid sa paned mind soovima, et suudaksin sind vihata," lausus mees Alexi sõnu kuuldes ning vajutas enda huuled uuesti tüdruku huultele, ümbritsedes nii enda kui tüdruku samal ajal võimsa tulesõõriga.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 22:39:15 GMT 2
"Sa arvad minust tõesti nii kohutavalt?" küsis Alexandria kulmu kergitades, kuigi ei hakanud tagasi ajamagi, et ta natukene seda olukorda ikkagi ka ära kasutas. Vähemalt nii palju, et julges meest suudelda, kartmata vähimalgi määral, et too ta eemae tõukab. Alexandria oli vist lihtsalt olukordade keeruliseks ajamises tõsiselt osav. Suurema osa ajast ei pannud näitsik tähelegi seda, et iga tema tegu asju mõnikord järjest hullemaks tegi. Taipas seda alles siis, kui ta ennast mingisugusesse puntrasse mässinud oli ja siis ühel hetkel reaalsus teda tabas. Nagu praegugi. Loomulikult oli kahju, et nad Remyga oma sõprusele niiöelda lõpu paistsid teinud olevat. Kuid samas pakkus see uus olukord ka küllaltki palju põnevust. Remy järgmiste sõnade peale avas Alexandria juba suu, et midagi tabavat vastu öelda, kuid selleks ei avanenudki tal võimalust, sest hetke pärast mehe huuled taas tema omadel olid ning Lexi Remieligi vähemalt sama ägedalt vastu suudles. Samal ajal tajus ta ka võimsat tulesõõri nende ümber, ning tule tajumine nende ümber tegi olukorra justkui veelgi võimsamaks.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 22:53:22 GMT 2
"Kui ma ei arvaks, siis ma arvaks, et sa ei tea kohe üldse, mida sa tahad, ükskõik, mida sa mulle räägid," vastas mees, pilk kinnitunud Alexi silmadele. Neiu teadis suurepäraselt, et tema suudlustele mees vastu panna ei suutnud, sest tahtis seda sama palju kui Alex isegi. Võib-olla peaks sellest tüdrukust üldse eemale hoidma, sest nende suhe oli juba mürgiseks muutumas ja võib-olla on neil teineteiseta isegi parem, ja veel parem, kui Remiel temast üle ka saaks ja mõne rahuliku neiu hoopis leiaks, kes ei ajaks enda tujude ja mängudega meest pidevalt hulluks. Siiski kadusid need mõtted kohe mehe peast, kui neidis teda sama ahnelt vastu suudles ning mehe käed liikusid Alexandria pikkadesse juustesse, et neist õrnalt kinni haarata ja neidist lähemalegi tõmmata, sest see oli täiesti hullumeelne, milline kirg Remieli tabas.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 23:22:55 GMT 2
"Võib-olla ma ei teagi!" nähvas Alexandria, kuna lootis ikka, et Remy nii hullusti temast nüüd ka ei arvanud. Nad olid küllaltki kaua ju päris lähedased sõbrad olnud, ning seetõttu ei tulnud Alexile mõttessegi Remyga mängima hakata. Remy ei olnud lihtsalt sellist tüüpi, sest erinevalt teistest suvalistest kuttidest hoolis Alex temast ju päriselt ka, isegi kui ta alati sellist muljet ei jätnud. Kuid rohkem ei jõudnudki neiu midagi öelda, sest siis juba suudles Remiel teda uuesti ning nüüd ei tulnud Alexilgi mõttessegi meest mitte vastu suudelda. Suudlus muutus juba üsna pea küllaltki ahneks ning lõpuks kutile ka lähemale nihkunud, libista ka Lexi oma käed mehe juustesse, neid kergelt suudluse ajal sasides. Paistis, et kumbki ei suutnud end piisavalt kontrollida ega eemale tõmbuda. Mõne hetke pärast Alex siiski eemaldus Remy huultest ning libistas oma käed kuti rinnale. "Näed siis... Hoopis selline oleks pidanud olema meie esimene suudlus," arvas neidis, püüdes oma hingamist kontrolli alla saada. "Sest selline suudlus võiks isegi kuuluda minu... top kolme parima suudluse hulka," lisas Lexi õrnalt muiates, kuigi võttis siis nõuks noormehest üldse eemale tõmbuda. Neidis oli võib-olla liiga kindel selles, et ta olukorda hetkel kontrollis, ning seepärast julges ta suudluse kohta sellise kommentaari ka teha. Kuigi keda ta tegelikult ikka pettis? See suudlus oli raudselt esimesel kohal ja parim. Lihtsalt Remy ei pidanud seda teadma. Ja kuna Remy oli enne maininud, et juba nende esimene suudlus tema parim oli olnud, siis tekitas see Alexis lihtsalt tunde, et võib meest veidi õrritada ka.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 23:58:23 GMT 2
Kui Remiel Alexi sõrmi enda juustes tundis, muutus temagi hingetuks, kuid ta ei kavatsenud nimelt praegust suudlusest kaugemale viia ja kui Alex temasst hoopis eemale tõmbus, jäi mees neidist kergelt pööritava peaga vaatama ning neidis võis tunda, kuidas mehe süda peksis, kui ta enda käed viimase rinnale asetas. "Kui sa, hull, mind hammustanud poleks," lausus mees hingeldades ning võttis Alexi randmete ümbert kinni, kuid mitte nii tugevalt, et ta neidisele haiget teeks. "Ja mina võtan enda sõnad tagasi ja ütlen, et sa oled metslane," lausus mees sama õrna muige saatel, kuid lasi siis üldse neiu käed lahti, kui too juba eemale tõmbuda otsustas.
Post by Alexandria Hensley on Nov 26, 2014 15:14:27 GMT 2
Viinud oma käed Remy rinnale, tundiski Alex, kuidas mehe süda peksis, ning tõttöelda tundis neiu taas veidike võidurõõmu, kuna tema oli ju Remy nii tundma pannud, ja seda oli hea teada. Pluss, ka tema enda süda tagus küllaltki kiiresti, sest äsja jagatud suudlus oli olnud päris pöörane, olgugi et asjad suudlusest kaugemale ei läinud. Kui noormees siis tema sõnadele vastas, ilmus tüdruku huulile taas lõbustatud muie. Ta ei kahetsenud, et oli seal koridoris olles Remyd suudluse ajal hammustanud, pigem pakkuski see talle nalja. Olgugi, et paar tundi tagasi oli ta suudluse lõpetanud selle pärast, et ei tahtnud enda ja Remy suhteid ära rikkuda, kuid nüüd oli ta kutti suudelnud juba puhtalt seepärast, et ta seda teha tahtis. "Hull metslane? Selleks sa mind siis peadki?" kordas neidis, mõlema mehe lause peale. Järgmisel hetkel lähenes ta aga uuesti kuti huultele, kuigi ei kavatsenudki teda suudelda. "Aga tead, isegi kui ma selline tõesti olengi, siis tundub mulle, et sul pole vähimalgi määral midagi selle vastu," lausus tüdruk vaikselt Remy huultest heal juhul paari sentimeetri kaugusel olles. Seejärel naeratas ta kavalalt ning seekord tõesti eemalduski mehest, astudes ka sammu eemale, andes Remyle mõista, et ilmselt ongi aeg vähemalt ühel neist sealt nüüd lahkuda.