St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 24, 2014 21:58:07 GMT 2
"Vabandus vastu võetud, kuid see ei tohi rohkem korduda," lausus Remiel, rõhutades eriti neid viimaseid sõnu. Võis ju loota, et selline asi enam ei kordu, aga kes teab. Loodetavasti siiski mitte, kui Alex Remyle pettumust valmistada ei taha. "Sa ei peaks vabandama, et mind vastu suudlesid, aga võiksid vabandada, et mind hammustasid," lausus Remiel, kuigi tema huul enam ei veritsenud ja nüüd oli seal pigem pisike koorik. Paari päeva pärast on see ilmselt ära ka paranenud. Nüüd, vait jäädes vaatas mees pikalt hoopis tüdrukut ning asetas enda käe talle lihtsalt ümber, tekitades nende ette ühe suurema lõkke. "Alex, mul on tegelikult veel midagi," lausus mees ning kobas siis veidi enda põues, et sealt üks vahukommide pakike välja tõmmata, sest eelmisel ööl oli tüüp veidi pätti teinud ja kööki hiilinud, sest oleks pärast harjutustundi niikuinii neiuga veel jääda tahtnud.
Post by Alexandria Hensley on Nov 24, 2014 22:21:44 GMT 2
"Ma ei tea, kas see teeb asja hullemaks või mitte, aga ma ei tahtnud tegelikult su... sõpra rünnata. Ma olin lihtsalt vihane, et sa mu raamatu põlema panid ja ma ei kontrollinud ennast täielikult," lausus Alexandria, jättes mainimata, et ta võib-olla natuke ka kade oli olnud, kui ta noori koos nägi. Kuulnud siis Remy järgmiseid sõnu, suutis neiu isegi vaevumärgatavalt naeratada. "Oli see väga valus?" küsis ta kutilt selle hammustuse kohta. "Sa võid ennast lohutada vähemalt sellega, et ma ei hammustnud sind sellepärast, nagu oleksid sa halb suudleja... pigem vastupidi. Ma lihtsalt, tead küll...," lausus Alex seejärel, oskamata oma alustatud lauset kuidagi lõpetada. Miks see kõik pidi nii keeruline olema? Kui Remy oma käe neidise ümber pani, tundus Lexi, et talle on andeks antud, ning see tegi olemise palju paremaks. Pluss oli nii veel ka soojem. "Lõpuks ometi tegid sa lõkke, siin ongi nii külm," märkis tüdruk juba rohkem endale omaselt, kui Remiel lõpuks lõkke püsti pani. Kuulnud siis ka kuti sõnu, viis Alex isegi hetkeks oma pilgu mehele ning hakkas siis kergelt naerma, kui too paki vahukomme välja võttis. "Kust kohast sa need veel said?" pidi näitsik küsima.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 24, 2014 22:31:31 GMT 2
"Ja ma panin su raamatu põlema, sest sa ründasid mind, aga vihaseks sain ma siis, kui sa ka mu klassiõde ründasid. Ma lihtsalt ei suuda seda taluda, kui keegi teeb haiget neile, kellest ma hoolin, isegi kui ma hoolin sinust nii väga," lausus mees. Kui see peaks korduma, tundukski Remielile see justkui sellena, et Alexandria pöördub nii ka tema vastu. "Mitte valusam kui su illusioonid," vastas Remiel, sest võrreldes neiu illusioonidega oli see hammustus umbes midagi taolist sellele, nagu oleks hoopis sääsk hammustanud. "Sulle võib-olla ei meeldi seda kuulda, aga ma olen sinuga aus ja tunnistan, et see oli ka parim suudlus, mis ma kunagi saanud olen," lausus Remiel Alexile sügavalt silma vaadates, lubades enda huultele ka kerge muige, kuigi see Alexi tekitatud kärn tegi siiski veidi haiget. Kui midagi oligi keeruline, oli Alex see kes, asju keeruliseks ajas. "Sa oled tulega lihtsalt harjunud," muigas Remy, kui Alexandria kurtis, et tal külm oli. "Kuna ma oleks niikuinii pärast harjutustundi tahtnud sinuga aega veeta, siis hiilisin öösel kööki ja lihtsalt võtsin. Nägid isegi, et ma võin rahulik olla, aga mul on mässajalikum pool ka täiesti olemas," lausus mees, kuigi Alex sai täna vist meest näha isegi vihasemana kui kunagi varem. Niigi ime, et see tüdrukut veel ära ei hirmutanud.
Post by Alexandria Hensley on Nov 24, 2014 22:54:56 GMT 2
"Ma ei teinud seda meelega," lausus Alexandria. Ja ilmselt ei teadnud too tüdruk sedagi, et just Alex talle selle valusööstu oli tekitanud. Või ikkagi teadis? Samas oli Alexandria teadlik sellest, et Remyle polnud tema käitumine meeldinud, ent ikkagi oli noormees praegu seal ning hoidis oma kätt isegi neiu ümber. See ei saanud ju olla halb märk? "Remy, miks sa mind suudlesid? Sa olid minu peale ju nii vihane. Ma pole sind vist kunagi isegi sellisena näinud. Kuidas see üldse võimalik on, et sa ikkagi tahtsid mind suudelda?" uuris neiu järgmisel hetkel ning vaatas vilksamisi Remy poole. Näitsik naeratas küll kergelt, kui kutt mainis, et see tema parim suudlus oli olnud. See oli päris huvitav... Ja tegelikult oli seda hea kuulda. "Kas mul saaks midagi selle vastu olla, kui keegi mainib, et suudlus minuga parim on?" kehitas näitsik kergelt muiates õlgu.Kuid selleks, et neidis sama saaks tunnistada, oli see suudlus siiski pisut lühikeseks jäänud. Sellegi poolest ei suutnud Lexi siis oma pilku pöörata, kui Remy talle nii sügavalt silma vaatas, ning lõpuks langes tüdruku pilk hetkeks ka Remieli huultele, mis talle isegi praegu kuidagi nii lähedal tundusid olevat. Ent järgmisel hetkel viis Lexandria oma pilgu siiski taas tulele. "Ma olen vist sinuga lihtsalt harjunud. Sellega, et sa koguaeg olemas oled," arvas Alex. Võib-olla peakski ennast harjutama veidi rohkem üksi olemisega ka, sest kes teab, kui kaua nende sõprus üldse nii kesta suudab. Kuigi tegelikult oli väljas ikkagi hilissügisele iseloomulikult karge ja külm küll. Kuulnud siis ka Remy viimaseid sõnu, ilmus näitsiku huulile muie. "Sa oleksid võinud mind ka kaasa kutsuda," leidis ta siiski. Kuigi tegelikult oli hea meel, et noormees üldse koos vahukommidega saabunud oli.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 24, 2014 23:06:30 GMT 2
"Okei, aitab," sõnas mees, kuigi ta ei olnud enda klassiõele öelnud, et nende valusööstude taga Alex oli. See tüdruk oli ka lihtsalt näinud, et mees oli Alexi peale kurjaks saanud ja siis ta endaga kaasa tõmmanud. Ta ei pruukinud isegi teada, et Remiel Alexi käes olnud raamatule tule otsa pani, sest mees ei rääkinud selle neiuga just sellest ega enda suhetest Alexiga. "Sest ma olen seda alati tahtnud teha ja vihahoos ma lihtsalt tegingi seda, hoolimata võimalikest tagajärgedest. Mind aga üllatab, et sa mind vastu suudlesid," lausus mees, kuigi mõtles enda peas ka teisele võimalikule variandile, miks Alex tema klassiõde rünnanud võis olla. Äkki polnudki asi pigem kontrollimatuses, vaid hoopis armukadeduses, mis alles nüüd ilmsiks tuli? "Ei, ma ei usu. Ja ma isegi kordaks seda, kui sa ainult ei hammustaks," tunnistas mees, kuna Alex niikuinii teadis juba Remy tunnetest tema vastu, olgugi et näitsikule see tõde väga meeldida ei pruugi. Märganud hetkeks Lexy pilku enda huultele langemas, hammustas Remy endale õrnalt huulde, kuid ei suudelnud siiski näitsikut, ehkki viimane paistis sellest ilmselt mõtlevat. "Ma ei kujutaks ka sinuta enda elu enam ette," tunnistas mees, kui ta niigi juba Alexiga hoopis aus oli. Muidugi käisid tüdruku tujud talle mõnikord närvidele ja täna veel peaaegu et murdepunktini, kuid sellegipoolest ei tahtnud mees Alexit ilma jääda, saagu mis saab. "Ma arvasin, et sa magad ja mina ju tüdrukute poole peale tulla ei või. Aga suudad sa mingi oksakese leida, mida vardana kasutada? Ma usun, et päris sõrmede vahelt neid vahukomme ikka ei grilli, sest muidu on sõrmed ise ka grillvorstikesed," lausus Remy ning vaatas küsivalt Alexile otsa, enne kui vahukommipaki avas.
Post by Alexandria Hensley on Nov 24, 2014 23:40:11 GMT 2
Alexandria noogutas kergelt, kui Remy teatas, et nüüd aitab ja rohkem nad seda teemat ei puuduta. Nii oligi hea, sest kes teab, mida Alexandria muidu veel võib-olla rääkinud oleks. Ilmselt midagi sellist, mida ta hiljem kahetseks. Kui ta siis kuulis, et Remy teda alati suudelda oli tahtnud, naeratas neiu taas vaevumärgatavalt. Selle kuulmine tegi kuidagi seest isegi soojaks, sest Remy oli hea kutt ja on ju kena, kui mõni Remy-sugune sind vahelduse mõttes ka suudelda tahab. "On see tõest nii üllatav, et ma sind vastu suudlesin?" uuris neiu ning muigas õrnalt. "... Ma pole ju kunagi öelnud, nagu sa ei meeldiks mulle," lisas ta, olles selles üpris veendunud. Ta oli kindlasti maininud, et pidas noormeest oma üheks lähedasemaks sõbraks ning hoolis temast liiga palju, et nende suhteid ära rikkuda. Ja samas teadis kutt ilmselt ka seda, kui väga tüdruk igasugustes suhetes sakkis. Kui noored juba praegu tihti üksteise piire proovile panid ja mõnikord tülitsesid, mis siis veel saaks, kui nad sõprusest midagi enamat üritaks? Lexi arvas küll, et sellest ei tuleks midagi välja. Tegelikult oli Remy tõele üsna lähedal, kui ta võimalikele variantidele mõtles, miks Alex teda ja tema sõbrannat rünnanud oli... Kuulnud siis ka mehe järnevaid sõnu, hakkas Alex kergelt naerma. "Kas see suudlus ei ole siis väikest riski väärt?" muigas ta pisut norivalt, kuigi lootis siiski, et ehk Remy ei otsusta teda uuesti suudelda. Kuigi samas oleks tüdruk seda ka justkui ikkagi tahtnud... Kui noormeeski tunnistas, et ei kujutaks oma elu ilma Alexita ette, naeratas neidis siiralt ja jäi teda hetkeks pikemalt silmitsema, enne kui kuti sõnadele reageeris. "Sa oleksid saanud mulle helistada...," pakkus Lex veel välja, enne kui enda ümber ringi vaatas ja siis korraks püsti tõusis, et paari sammu kauguselt üks oks leida ja sellega tagasi Remy juurde minna ja uuesti maha istuda. Näpuvahel komme grillida poleks tõesti eriti tark idee olnud. Näpanud kõigepealt Remy käes olevast vahukommi pakist ühe kommi ja selle suhu pistnud, jäi ta ootama, et kutt neiu käes olevasse oksa mõned kommid torkaks.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 9:03:03 GMT 2
"Seda meeldimist võib mitut moodi mõista," lausus Remiel, hoides enda silmi tüdrukul. "Oled sa kindel, et sa ei taha proovida? Selles mõttes, et vaatame, kas meist saaks asja?" uuris mees, kuna talle isegi tundus, et Alex võis temast huvitatud olla, kui ta noormehe klassiõe peale juba armukadedaks sai. Noh, igatahes loodetavasti ei näe ta teistes mehe naissoost sõprades mingit ohumärki ega hakka neid ilma asjata ründama. Remiel oli igatahes valmis selle riski võtma, kui tõesti peaks Alexiga suhtesse astuma. "Ma usun, et on," lausus Remy kerge muige saatel ning lükkas tüdruku näolt ära sinna langenud heleda juuksesalgu. "Järgmine kord," lubas Remiel, sest talle tõesti ei tulnud tol hetkel pähe Alexile helistada ja eks ta tahtiski tüdrukut rohkem üllatada. Kui Alex püsti tõusis ja oksakest otsima hakkas, võttis ka Remiel pakist ühe kommi ja pistis selle niisama suhu, enne kui neiu oksaga tagasi tuli ja selle otsa komme ajama hakkas. "Ma ei toonud ainult midagi juua, aga ehk saab hakkama," lausus mees ning otsis endale teise oksa, mille otsa temagi komme ajama hakkas.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 16:41:35 GMT 2
Alexandria noogutas kergelt, kui Remy mainis, et meeldimist võis mitut moodi mõista, ning pööras oma pilgu lõkkele. Tegelikult oli Remielil ju õigusl. Kuulnud aga kuti järgmist küsimust, langes neidise tuju nüüd küll pisut ning ta raputas pead. "Miks sa pead nii tegema? Kas sa ei saa üldse minust aru või? Ära küsi selliseid küsimusi, millele ma vastust ei tea!" lausus neidis veidi nördinult ja jõllitas lõket. Järgmisel hetkel oli ta aga jälle rahulik ja vaikne. "Ma ei saa meie sõprusega riskida. Mul on sind ju vaja," lausus näitsik seejärel tõsiselt ning viis oma pilgu uuesti Remyle. Ta ei tahtnud noormehe sõprusest ilma jääda, sest kes teab, milliseks nende suhted võiks kujuneda, kui nad suhtesse astuks ning mõne nädala pärast avastaks, et nad ei sobigi üldse kokku. Siis oleks raske uuesti sõpradeks ju hakata... Kui Remiel siis ühe juuksesalgu neiu näo eest ära lükkas, langetas neidis oma pilgu ja naeratas õrnalt, kui noormees veel mainis, et tema suudlemine vist ikka riski väärt oli. Seekord siiski suudlust ei tulnud ning kui Alex mõne hetke pärast endale oksa oli leidnud, toppiski ta selle otsa paar vahukommi, et oks siis lõkke juurde tõsta ning komme küpsetama hakata. "Me saame ilma ka hakkama," arvas ta, kui Remy veel mainis, et polnud midagi juua kaasa võtnud.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 17:05:22 GMT 2
"Sest sa ajad ise ka endale asjad juba keeruliseks," lausus mees ning võttis ühe Alexi käe siis endale pihku. Ta ei olnud ka kindel enam, mis neil Alexiga üldse toimub, sest sõbrad teineteist ju päris huultele ei suudle ja üks osapooltest just armukadetsema ka nii ei kipu, et lausa ründab. Mees tahtis lihtsalt selgust saada, aga seda oli vist veidi palju loota. "Ma riskisin sellega juba siis, kui sind suudlesin, nii et mis meil ikka kaotada on," kehitas mees õlgu, sest peaaegu iga kord toob Alex vabanduseks nende sõpruse, kui mehe endast eemale tõukab. Nojah, ta ei aja asju keeruliseks ilmselt mitte ainult enda, vaid ka Remieli jaoks. Saanud kommid varda otsa, hoidis Remy seda mõnda aega tules, kuni esimesi küpseid komme neiule pakkus, sest mingit nõud neil polnud, kuhu need varda otsast kohe panna.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 17:34:13 GMT 2
"Mina ajan asja keeruliseks? Sina tulid oma meeldimise jutuga esimesena ja sina olid see, kes mind suudles!" pidas Alexandria tarvilikuks mainida. Ja siis kutt ütleb, et tema oli asjad keeruliseks ajanud? Nojah, võib-olla oleks kumbki nendest varem või hiljem niikuinii avastanud, et tahab sõprusest midagi enamat. Kuid praegu oli näitsikul lihtsalt hea ära kasutada seda, et Remy esimesena selle avastuse oli teinud. Samas, kui Remy järgmisel hetkel tema ühe käe enda pihku võttis, tundis neiu, kuidas ta veidi rahunes. Ning ega ta tahtnudki uuesti noormehe peale vihastada. Ühe päeva kohta oli tülitsemist juba küllalt olnud. "Jäta, Remy. Sina võid ju sellega riskida, mina ei kavatse seda teha," lausus tüdruk kangekaelselt, kuigi polnud enam isegi päris kindel, mida ta tahtis ja mida mitte. "... Pealegi see, et meile teineteist suudelda meeldis, ei tähenda kohe, et me peaks suhet alustama," lisas Alex hetke pärast, kui korraks Remyle mõtlikult otsa oli vaadanud. Tegelikult tundis neidis, et oleks küll tahtnud uuesti mehe huuli enda omadel tunda, kuid kui tüdruk Remyd suudelnud oleks, oleks see kogu kupatuse vist veelgi segasemaks ajanud... Kui kutt siis järgmisel hetkel Alexandriale oma küpsenud komme pakkus, sõigi Lexi kohe ühe ära, kuigi see üsna kuum oli. Aga komm maitses hästi küll. Ning kui neiu enda oks ka juba küpsenud oli, suunas ta selle kommivarda omakorda Remy poole.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 17:44:52 GMT 2
"Aga mina ei ründa su meessoost sõpru ega sind, kui sind mõne teise noormehega näen. Äkki see ei juhtunudki kogemata, vaid hoopis armukadedusest?" pidi Remiel selle siiski välja ütlema, isegi kui oli esmapilgul teinud näo, nagu usuks ta neidist, kui too väitis, et ei kontrollinud end üldse ja see lihtsalt juhtus. "Okei, unusta ära," ei soovinud mees neidisega siiski uuesti vaidlema hakata, kuigi tüdruku suhtes alla anda ta ka ei kavatsenud, tõugaku too meest nii palju eemale kui tahab. See paistis igatahes ilmselge, et ka Remiel meeldis talle rohkem kui sõbrana. Saanud Alexandria oksakese enda poole, võttis Remiel samuti sealt ühe kommi ning pistis endale suhu, kuigi seegi kõige jahedam polnud. Vähemalt oli magus.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 18:01:51 GMT 2
"Sa arvad, et ma olin armukade?" nõudis Alexandria ning vaatas üllatunult Remy poole, sest see oli kuidagi ootamatult tulnud. Olgugi, et noormehelt tegelikult ehk isegi õigus oli. Aga neidis oli kahtlemata liiga kangekaelne, et seda tunnistada, eriti veel Remielile endale. "Selles eksid sa küll totaalselt. Minu pärast võid sa kasvõi kohe praegu tagasi kooli minna ja oma klassiõe üles otsida, et temaga äkki veel mõni kodutöö valmis kirjutada või ükskõik mida temaga teha. Mul ükskõik!" lausus Lexi ning vaatas nende ees põlevat lõket."Ma. Ei. Ole. Armukade!" lausus ta seejärel veel kindlal toonil, et Remy ikka teda uskuma jääks, ning kiristas hambaid, kuna see olukord oli tema suhtes kuidagi eriti ebamugavaks muutunud. Järgmisel hetkel sõi ta siiski ka paar ülejäänud oksa küljes olevat vahukommi vaikides ära.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 18:14:54 GMT 2
See, kuidas Alex kohe kõike tagasi ajama hakkas, pani Remieli isegi kergelt muigama. Mees tundis tüdrukut piisavalt hästi, et aru saada, et neiu ei oska absoluutselt valetada, sest kuigi ta raputas mitte midagi ütlemata neidise sõnade peale pead, ei jäänud ta ometi Alexit uskuma. Temagi sõi vaikides enda vahukomme edasi, kuid tema siniste silmade pilk püsis neidisel, enne kui noormees pead raputas ning enda pilgu ära pööras. "Jah, äkki on sul õigus," tegi ta viimaks suu lahti. "Äkki ma peakski lõkke ära kustutama ja tagasi minema," lausus mees, kuna see vaikus muutus temagi jaoks juba ebamugavaks ja kogu see olukord oli tema jaoks keerulisem kui ta ehk arvanud oli.
Post by Alexandria Hensley on Nov 25, 2014 18:29:51 GMT 2
Muidugi ei mõelnud Alexandria tõsiselt seda, et Remy oleks võinud minna tagasi kooli ja siis koos klassiõega ükskõik mida koos teha... Alex ei uskunud ise ka seda, mida ta öelnud oli, kuigi lootis, et kutt teda sellest hoolimata uskuma jääb. Ja tundus, et jäigi, sest järgmisel hetkel arvas mees, et äkki oligi neiul õigus. Lexi ohkas selle peale kergelt ning näppis enda sõrmede vahel olevat oksa. Kui ta aga Remy järgmist lauset kuulis, kergitas Alex kulmu. Kas kutt oligi tema sõnu tõsiselt mõelnud ja arvas, et peakski tagasi kooli selle teise plika juurde minema? "Ära mine veel," palus tüdruk seejärel ja pistis siis ühe üksiku vahukommi veel enda oksa külge. "Ma ei saa ju muidu rohkem komme grillida," lisas ta põhjuseks ning vehkis natuke demonstratiivselt oma oksaga, enne kui selle lõkkesse pistis. Tegelikult oli see siiski kõigest ettekääne, et kauem Remyga koos olla. Veidi nihkus neidis noormehe poole ka, kuid ei teinud siiski midagi muud, vaid grillis lihtsalt oma kommi.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 25, 2014 18:43:42 GMT 2
"Alex, ma ei saa sinust aru," lausus mees kergelt naerdes ning raputas siis pead, ent istus siiski neidisele uuesti lähemale, hoides enda pilku temal. "Ühel hetkel sa tahad, et ma läheks ja kui ma hakkangi minema, tahad sa, et ma jääks," rääkis kutt, kuid tegi nende ees olevast lõkkest hoopis ühe kõrgema tulesõõri nende ümber, sest mingil põhjusel ei tahtnud ka Remiel siiski lahkuda ja Alexit külmetama jätta, rääkimata sellest, et pakis oli veel terve hunnik küpsetamata vahukomme ja ka varrastelt polnud neid üldse palju ära söödud. "Alex, mida sa üldse tahad?" küsis mees seekord enda arvates küllaltki konkreetse küsimuse ning vaatas neidisele sügavalt silma, sest nüüd oli see ka mehele väga segane.