St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Gareth R. Montrell on Nov 16, 2014 17:29:38 GMT 2
Päike hakkas loojuma. Aina vähemaks jäi valgust. Gareth istus juba viimased kaks tundi sisehoovid kivipingil ning mõlgutas mõtteid, kui seda saab nii nimetada. Mõelda tuli ikka rasketest asjadest nagu Amanda surm ja selle asjaolud. On neid, kes usuvad, et see tõepoolest oli õnnetus kuid Gareth polnud üks neist ning selle arvamuse avaldamise eest on ta saanud ka omale teatud vaenlaseid või siis lihtsamini öeldes inimesi, kes ei jaga tema arvamust. Mis asja juures kõige hullem, üheks selliseks paistab olevat Sain Axanderi eliitkooli direktor. Pole ju võimalik nii loll olla. See oli selgelt näha, et tegemist polnud mitte mingisuguse õnnetusega, kõik teavad, aga keegi ei tunnista. Raske oli selliste mõtete juures rahulikuks jääda, kuid Garethil oli alati see õnnestunud - jah, just rahulik ta oskas olla, kuid vahel lihtsalt tahaks end välja ju elada ning siis mõtledki, et kui kahju et ei oska. Aga ega Amanda surm polnud ainus asi, millest mõelda tuli. Neid asju aga aina tuli juurde - Olivia, tunnid ja kõik muu. Mõelda vaid, et alles kool algas ja juba sellised jamad - super algus meie uuele kooliaastale. Gareth sulges hetkeks silmad ning hingas sügavalt sisse püüdes keskenduda, kuid asja muutis pea võimatuks sammude lähenev krõbin...
Post by Andrea Winzterh on Nov 16, 2014 17:49:58 GMT 2
Siin koolis oli inimesi, kes teadsid asju. Rohkemaid asju, kui pelgalt ametialased teadmised. Andrea võttis sihikule nüüd inimese, kes oli Marcusega seotud või kui mitte otseselt temaga, siis Oliviaga ning selle naisega oli Marcus kohe kindlasti seotud. Siiski oli tüdrukul omaenda missioon. Teda ei huvitanud mingi õpetaja surm, kuigi see oli huvitav ja põnev aga see ei olnud see põhjus miks Andrea seal oli. Ta ei saanud kalduda oma plaanist kõrvale, mitte nüüd. "Kas õpetaja või professor?" küsis tüdruk mehele lähemale astudes huulil õrn naeratus. "Ma mõtlen kuidas teid kutsuda, kui mul oleks soov teiega rääkida. Eesnime kasutada oleks pisut veider olgugi, et siin juhtub sellist asja üsna tihti," lisas ta jäädes nüüd paigale. "Ma olen Andrea Winzterh, vahetusõpilane aga mitte ainult. Ma olen kuulnud, et teie teate asju mida teadma ei peaks. Mul on vaja teie abi ühe asja välja uurimises."
Post by Gareth R. Montrell on Nov 16, 2014 18:19:02 GMT 2
Gareth avas silmad ning tema ees seisis uus õpilane, keda ta veel näinud polnud. Nüüd, kus ta end tutvustanud oli, tuli ka mehele meelde, et tuleb vahetusõpilane meie kooli. "Kutsu kuidas soovid, mina olen lihtsalt sinu õppejõud Gareth Montrell," tutvustas mees ka ennast kerge naeratuse saatel. Gareth ei suutnud kuidagi välja mõelda, mida üks õpilane võis leida oma vabal ajal õpetajas nii huvitavat, et temaga kõnelema tulla, kuid neidise viimane lause pühkis iga viimse kui kahtluse. "Ja te arvate, et see, mis te kuulnud olete on kohe sellepärast tõsi?" küsis Gareth muiates. "Kuulujuttudel pole just alati tõde all, aga eks ma proovin endast parima anda, küsi oma küsimus ning ehk oskan ma sulle ka vastuse kinkida," lisas ta veelgi. Polnud ju ometi võimalik, et äsja väljastpoolt tulnud isik võiks teada või võiks midagi küsida teema kohta, millest Gareth tõesti üht koma teist teadis. Mees lootis, et küsimus tuleb lihtsalt erialane või siis ehk mõni koolisiseelu puudutav, kuid..
Post by Andrea Winzterh on Nov 16, 2014 18:35:40 GMT 2
"Kuulujutud tulead sellest hoolimata kusagilt, õpetaja Montrell," vastas Andrea naeratades ja võttis seejärel kotist välja ümbriku. "Ma otsin kedagi," lisas ta tõmmates ümbrikust välja pildi kus oli väike tumedate juustega tüdruk ning naeratav pruunipäine mees. See oli vana pilt ja kulunud. "See mees on ilmselgelt nüüdseks mitu-mitu aastat vanem kui sel pildil. Mu info juhatas mind siia. See mees viibis siin samal saarel. Siin nähti teda viimati. Ma tahan teada mis temaga juhtus või teada kas on kedagi, kes võib teada...ah," nüüd sukeldus neidis taaskord oma kotti tõmmates välja vihiku. "Sub Vicuses asuvast laboratooriumist. See mees töötas seal," rääkis välja kõik mida ta teadis. Võimalik, et see oli viga. Jutt võis liikvele minna, et keegi otsib kedagi, kes on ilmselt aastaid surnud.
Post by Gareth R. Montrell on Nov 16, 2014 19:27:24 GMT 2
Gareth muigas taaskord tahtmatult. Jah, kuulujuttudega juba oli kord selline lugu, et kui teed midagi keelatut ühes kohas, siis teises kohas on see jutt juba saavutanud hoopis tugevama volüümiga varjundi nagu oleksid presidendi maha lasknud. Ja nagu ikka ei lähe kunagi need mõtted teoks, mida sa loodad. Küllap see on karma. Preili Winzterh küsis siiski küsimuse, mida ta poleks isegi tohtinud osata küsida. Gareth võttis pildi oma kätte ning silmitses seda. Meesterahvas pildil oli talle võõras, kuid millegi pärast tuttav... Kuskil ta oli teda näinud, aga kus.... ja kas üldse elusana.. "Ma ei tea, kes ta on, kuid ta tundub mulle mingil määral tuttav... kusagil ma nagu oleksin seda nägu näinud," sõnas mees mõtlikult. Järgnev, mida Winzterh lasusu polnud enam üldse naljakas. "Kuidas sa üldse tead sellistest asjadest? Sa ei tohiks sellest midagi teada, kes sind informeerinud on?" küsis Gareth neidise poole pöördudes.
Post by Andrea Winzterh on Nov 16, 2014 19:38:51 GMT 2
Kuuldes, et too ei tea kes ta on, tundis nooruk pettumustorkeid. Ta oli lootnud ent äkki polnud veel kõik kadunud. Samas tundub tuttav ei olnud piisav, mitte enam. Liiga kaua oli Andrea taga ajanud ebakindlaid vihjeid. Tal ei olnud aega selleks enam. Siis tuli küsimus, mida oli loogiline ja etteaimatav. Muidugi ei peaks Andy selliseid küsimusi küsima ega tohima isegi teada ja osata küsida. "See et mees tuttav on, ei anna mulle vastuse mida ma lootsin saada," lausus tüdruk võttes mehe käest pildi viies nüüd ise ilgu sellele. Mees oli õnnelik, nagu oli seda ka väike Andy. "Ta nimi on Thomas Winzterh ja ta töötas teadlasena. Ta oli mu isa," lisas ta juurde tõstes samal ajal pilgu Gareth'le. "Mind ei huvita ohud, mis mul kannul käivad kuni ma neid küsimusi küsin. Mitte enam ja ma kuulsin et te võite üht-teist teada, mida ma saaks kasutada. Kas ma eksisin, kui teie poole pöördusin?"
Post by Gareth R. Montrell on Nov 16, 2014 19:50:31 GMT 2
Gareth lihtsalt kuulas mõttes suu ammuli. Tõepoolest, see tüdruk oli vaevalt 20 ning juba oli kuidagi teada saanud laborist, uskumatu! Elus tuleb ikka igasugu üllatusi ette, mitte kunagi varem pole ükski kooliaasta nõnda huvitavalt alanud. Kuuldes neiu hääles pettumusnooti muutis see ka mehe veidi kurvaks. Garethil on alati kahju, kui ta ei oska kedagi aidata. Viimase küsimuse peale ta kehitas õlgu. "Ükskõik kes sulle selle info andis, et ma võin midagi teada, pidi olema minuga tihedalt seotud. Kes see oli?" küsis mees veel enne, kui pöördus Andreat huvitava küsimuse poole. "Mis puutub sinu isasse, siis mul on inimesi, kes võivad teda paremini teada. Oled sa kindel, et ta on surnud?" küsis Gareth, viies pilgu Andrea silmadesse. Liiga palju kordi oli selliseid trikke laboris tehtud, et lavastati kellegi surm ning nüüd elab isik redus, aga vähemalt elab.
Post by Andrea Winzterh on Nov 16, 2014 20:16:38 GMT 2
Andrea raputas pead. "Ma ei saa avaldada oma allikaid, mitte veel vähemalt," vastas neidis tasasel häälel kui Gareth teada soovis kes teda soovitanud oli. Andrea oli suutnud nii mõnedki inimesed leidnud, kes teadsid inimesi aga kes olid ise liiga hirmul, et isiklikult aidata. Küll aga üks nimi kordus alati. Gareth Montrell. "Ma olen kindel, et on inimesi, kes teavad paremini aga nad on kõik väga salatsevad või nad kardavad isegi enda varju," ohkas Andrea ning siis tuli küsimus millele nooruk vastust ei teadnud. Samuti ei teanud mida ta uskuda tahtis õigemini. Tahtis ta teada saada, et ta isa oli surnud? See oleks valus aga mitte valusam kui see teadmine, et mees elab ja oli hüljanud oma ainsa tütre, kui viimane vaevu viiene oli. "Ma ei tea mis temaga juhtus. Keegi ei tea. Ta lihtsalt kadus. Ei mingit laipa, ei mingit kirja, mitte midagi. Kui ma teaks, et ta on surnud, siis ma oleks ehk jätnud ta rahusse ega raiskaks oma aega võimatu missiooniga."
Post by Gareth R. Montrell on Nov 16, 2014 21:01:31 GMT 2
Ega Gareth lootnudki, et türduk kipuks oma allikaid avaldama. Oleks äärmiselt vale olnud seda teha. Ja ka järgnevad sõnad, mis Andrea lausus ei tulnud talle üllatusena. Tõepoolest, palju ei julge tegutseda. Sellele on ka piisav seletus - palju on just selle tegutsemise pärast tapetud, ära kaotatud või mis kõige hullem - inimese lähedasi tapetud. "Jah, inimesed kardavadki. Eks neil ole ka põhjust, aga nad keelduvad nägemast suurt pilti - et päästa miljoneid tuleb tappa tuhandeid, nagu üks tark mees kunagi ütles," tsiteeris Gareth kedagi, kelle nimi tal hetkel ei meenunud. Jah. Ka järgnev kirjeldus oli paganama tuttav. "Ta ei olnud kindlasti ainus. Selliseid juhtumeid on veel olnud, üks taoline on näiteks äsja maetud Amanda oma," otsustas Gareth oma arvamust jagada Andreaga. "Kas sa tahad teada saada kas ta on surnud, või sa tahad ta üles leida?" esitas Gareth otsustava küsimuse, millele pidi neidis kõige pealt vastuse leidma, kuna ilma suunata tuhnimine pole kedagi kunagi kuhugi viinud...
Post by Andrea Winzterh on Nov 16, 2014 21:09:07 GMT 2
Neidis ei vastanud midagi tükk aega, vaid kuulas ära mida õpetaja talle rääkis. Muidugimõista sai ta aru asjaoludest, kuid teda ajas marru, et miski ei aidanud teda. Mis kasu oli inimestest, kui keegi ei saanud teda aidata edasi. "Ma kuulsin tema surmast," noogutas nooruk huulde hammustades. "Mul on kahju, kuid see oli üks põhjus mis suunas mind teieni. Te ei hoia oma arvamust just kuigi palju vaos," lisas Andrea pead kallutades. Ta lootis, et ta ei tekita Marcusele jamasid, kuna viimast sai ta teada läbi Marcuse. "Ma tahan teada mis temaga juhtus, vahet ei ole kas ta on elus või surnud. Kui selle teada saame, siis avaldub ka see kus ta on," vastas tüdruk seejärel mehe järgmisele küsimusele. "Kas minust on halb loota, et ta on surnud?" küsis ta äkitselt tundes samaaegselt süüd. "Selles mõttes, et... kui ta on elus, siis ta hülgas mu ja ma ei tea kuidas sellega toime tulla."
Post by Gareth R. Montrell on Nov 18, 2014 0:10:18 GMT 2
Ka Gareth vaikis. Mees sai aru, et Andreal on vaja mõelda. Tegemist oli ju siiski neiu isaga ning sellised teemad pole kunagi kerged. Teadis ja Gareth ka seda omast käest. Inimesi on ennegi teadmata kaduma läinud nii, et neist kunagi midagi teada ei saada, vahel on isegi parem kui ei hakkata otsima - on juhuseid kui läbi otsimise on rohkem kui üks hea inimene hukka saanud, kuid Gareth polnud kunagi seda meelt, tema meelest vajas iga asi selgitust ning ükskõik kui sügaval see ka ei peitunud, oli see siiski olemas ning võimalik leida. Kui Andrea lõpuks rääkima hakkas, pidi mees paratamatult raske teema juures muigama - tundus nagu nad juba teeksid koostööd ning töötaks ühise eesmärgi nimel, mis tegelikult oli ju keelatud. Gareth ei saanud niisama lihtsalt salajasse projekti pühendada kõrvalist isikut, kes on teemast teada saanud kurat teab kust. Kuuldes sõnu, mida ta ei kuulnud esimest korda, noogutas mees. "Jah, nii see tõesti on. Paljud arvavad, et mul oleks juba ammu aeg suu kinni panna ning omad teooriad endale hoida, kuid kuna liialt palju fakte räägib minu kasuks, siis leian, et mina olen nüüd küll üks viimaseid, kes peaks oma suu sulgema," ning paratamatult läksid mehe mõtted nendele inimestele, kes ei kiitnud heaks mehe otsekohesust - kahju. "See kõik on võimalik. Lihtsalt on vaja piisavalt aega ja pühendumist, et temast midagi leida. Keegi meist pole täiuslik, ning kui keegi isegi ta ära koristas või kui ta ise proovis hääletult kaduda, siis kusagil on kindlasti mõni niidiots maha jäetud," alati oli see nii, ole nii osav kui tahes, mingil hetkel pead sa vea tegema. Küsimuse peale kerkisid Garethi kulmud kahe millimeetri võrra kõrgemale. "Kui sa loodad, et ta on surnud, mida sa temast siis üldse otsid?" küsis mees võib olla, et liialt otsekoheselt ja solvavalt, kuid sellise mõttelaadiga pole ju mõtet kedagi otsida - kui ei hooli siis ei tohiks vahet olla kas elus või mitte. "Ma ei usu, et ta sind niisama hülgas. Kindlasti peitus seal põhjus, võib olla just tänu tema hülgamisele oled sa praegu siin ning räägid minuga," esitas Gareth ultimaatumi, mis võis olla rohkem kui tõenäoline.
Post by Andrea Winzterh on Nov 18, 2014 0:37:43 GMT 2
"MA ei tea... ma lihtsalt ei suuda tal minna lasta, isegi kui ma tahaks et on parem surnud, kui elus kusagil..." raputas Andrea pead. Ta oli aastaid konfliktis elanud. Elus või surnud? Surnud või elus? Kumb? Kahte korraga ta ei saa. Siiski oli võimalus, et ta isa on elus. "Ma üritasin temaga kontakti saada. Läbi teispoolsuse tänu oma võimele. Ta ei vastanud mu kutsele ja ma ei tea mida sellest arvata. Äkki on ta edasi liikunud? Või siis on ta elus. Ühel või teisel viisil pean ma tõe teada saama. Vahet ei ole mis see lõpuks on, sest see on ainus viis kuidas saaksin mina eluga edasi minna. Vastasel juhul jäängi rahutuks ja mõtted - mis oleks kui..- painaksid mind elu lõpuni. Seega vahet ei ole kas ma tahan, et ta oleks elus või surnud. Ma teen seda nii isa kui ka enda pärast." See oli pikim seletus mida ta iial kellelegi andnud oli. See oli pikib mõte, mille neidis oli lasknud oma peas tekkida. Enamasti viskas ta need mõtted kiirelt minema nagu kardaks, et need teevad talle halba. "Siis me ühendame jõud. Ma ei ürita Teilt teada saada mida te mõtlete või plaanite. Mul pole mingit motiivi teid reeta. Muidugi ei eelda ma nüüd, et te hakkate mind usaldama, kuid seda mitte teha oleks üsna mõttetu. Kahjuks ei tea mis kasu teil minust oleks aga ma saan aidata. Ükskõik, mida teil vaja ka on. Võin olla noor aga ma olen maailma piisavalt näinud, et aidata."
Post by Gareth R. Montrell on Nov 18, 2014 0:53:11 GMT 2
Gareth kuulas Andrea lõpuni enne kui midagi vastas. Polnud kahtlustki, neiu oli sügavas segaduses ning seda juba pikemat aega. Selliste murede juures on raske millelegi muule keskenduda. Enam ei imestanud Gareth üldse, et Andrea teadis sellistest teemadest, millest ta midagi teadma poleks pidanud - oma tahtejõu ja võluvusega meelitab ta rääkima ka kõige vagama hinge. "Sa oled nekromant?" oli Garethi esimene küsimus, kuna neidis väitis, et oli ühendust proovinud võtta oma isaga läbi teispoolsuse. Selline anne oli harv. Tegelikult oli Gareth kohanud vaid ühte nekromanti oma elus ning suur rõõm oli näha teist. Vähesed saavad sellise andega hakkama. "Kui sa teda sealt ei leidnud siis jätab see meile tõesti vaid ju kaks varianti - surnud või mitte. Kohe poole lihtsam, eksole," proovis Ray veidi huumorit asjale lisada. "Aga meie jõude ühendamas... hmmm.. No kui ma nüüd üdini ausaks jään siis ma arvan, et sa tead isegi, et sa kõneled praegu minuga teemast millest sa midagi ei tohiks teada ning mul on juba tekkinud teatavad kahtlused, kust sinu kõrvu on nii palju infot jõudnud," teatas Gareth veidi raskemal toonil. Polnud hea, et jutud niivõrd kergesti levivad. Varsti võis saada saladusest seeläbi avalik saladus ning seljuhul oleks kriips peal kogu üritusel. "Jah, Andrea, ka mina mõtlesin sinu vanusena nii, et olen elu näinud ja mida kõike veel, tegelikult asjad nii pole, elu on alles ees. Aga ma hindan sinu tahet ning ma pean veidi mõtlema ja kaalutlema ja rääkima vajalike inimestega uurimaks sinu probleemi." "Mul on kahju, et ma sind ei oska koheselt aidata, kuid sinu isa ma arvan, et ma polek kunagi päriselt näinud, kui siis vaid pilti aga ma ei suuda meenutada kus..." teatas ta veelgi. Sellised olukorrad juhtuvad haruharva ning just nimme ei tule pähe vajalikud asjad.
Post by Andrea Winzterh on Nov 18, 2014 1:08:23 GMT 2
Võimet ei plaaninud neidis algses plaanis mainida, aga õpetajast võis abi olla ja mees pidi teda usaldama hakkama. See oli vajalik, kui ta tahtis saada seda, mida ta vajas. "Ma olen seda ja see on täielik nuhtlus aga samas on see äärmiselt kasulik," vastas neidis pead vangutade. See meenutas talle seda mida ta oma mentorile öelnud oli. See mõte pani teda turtsatama. Või et ta ei olnud iial oma võimet tahtlikult katsetanud. Andy oli seda teinud ja rohkematki veel. "Ma ei olnud valmis oma väe täisvõimsuseks ja seda sain ma teada, kui ma sukeldusi hingedemaailma. Hirmuäratav koht- palju surma, pimedust ja üksildust. Ma ei sooviks tagasi sinna minna ka tappes mitte," andis nooruk ausa vastuse misjärel ta lasi kuuldavale raske ohke. Kui mees avaldas oma kahtluse, et neidis oli maailma näinud, ei hakanud Andy midagi ütlema. Võimalik, et Garethil oli õigus, kuid neidis oli väga noorelt omapead jäänud ja üks raskemaid kogemisi oli tänaval elamine. Vot see andis talle ellujäämiseks vajalikud teadmised. "Ma ei oleks selles nii kindel. Ma olen rohkem kui kindel, et te teadsite mu isa. Ma leidsin faili kus nii minu isa kui ka teie nimi mainitud oli." teatas ta äkitselt ja tõmbas välja paberilehe, mis oli ilmselgelt aegu näinud. See oli räsitud ja habras aga kiri oli endiselt loetav.
Post by Gareth R. Montrell on Nov 18, 2014 1:19:24 GMT 2
Nekromant mis nekromant - uskumatu. "Sinusuguseid on vähe, võib lausa öelda, et polegi," kommenteeris Gareth vaikselt. Kuuldes neiu seletust oma võime ja selle tegumoe kohta, ta vaid noogutas. Võis arvatagi, et see on raske ja julm - surm ja surnud pole just kõige lõbusam teema, kuid pidi tõdema, et tihtipeale kole kasulik. Garethi peas hakkas võimust võtma plaan, milles saaks Andrea suurepäraselt ära kasutada ,kuid see oleks uskumatult ebaseaduslik ning mitte kunagi poleks ülejäänud projektiga seotud inimesed nõus... või siiski? Kuuldes Andrea uusi sõnu ja nähes lehe artiklit tõstatas mees kulmud nii kõrgele kui veel suutis. "Millest see artikel räägib? Ja miks ma pole seda kunagi varem näinud?" küsis Gareth lastes pilgu kiirelt üle Andrea käes oleval lehekesel - ajahambast oli see tõesti puretud, kuid, et seal Garethi nimi eksisteeris koos Andrea isa nimega oli küll midagi uut ja huvitavat, kust sellised allikad?