St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Sierra Dale Swain on Nov 16, 2014 16:38:53 GMT 2
Sierra käed olid peidetud sügavale tagi taskutesse, pruunid juuksed lainetena tema õlgadele langemas ja pruunid silmad jälgisid puude vahelt paistvat keelatud dormi. Miski on alati neidist siia poole tõmmanud ja see pole ainult fakt, et tegu on keelatud alaga, vaid hoopis miski kuu. Tegu on vist kõhutundega, mis annab märku, et siin on midagi põnevat ja salapärast peidus. Dale'i sammud olid vaiksed ja graatsilised, kui ta puude vahelt välja tuli ja majast paari meetri kaugusel seisma jäi. Pilgu üles katuse poole viinud, muigas ta õrnalt. Seal üleval oleks täiega hea vaade. Loodetavasti on katus ikka piisavalt korralik, et see teda kannaks, sest tänase päeva jooksul kavatseb neidis leida mooduse sinna üles saamiseks. Astunud paar sammu lähemale, jäi Sierra korraga seisma, kui kuulis eemalt puude vahelt krabinat. Käed tagitaskutest välja võtnud, surus neidis need kergelt rusikasse, olles valmis ükskõik kellele vastu lõuga andma, kes peaks sealt välja tulema. Näitsiku suule libises peagi lõbus muie ja ta vangutas kergelt pead, kui põõsast lendas välja lind. Lihtsalt vinge. Kuidas ta peaks kunagi lahingus hakkama saama, kui juba üks pisikene lind paneb ta võpatama.
Post by Justin Turner on Nov 16, 2014 17:03:20 GMT 2
Samal ajal, kui keegi all ehmatas juba väikese linnu peale, oli keegi juba katusel. Justinile meeldis too koht, sest kuna see on keelatud dorm, ei sattunud sinna inimesi just väga tihti ja selle pärast sai ta seal rahulikult teha mida iganes ta tahtis. Ka seekord tegeles ta seal asjadega, mida ta tahtis, sest ta käes ja kõrval oli mitu ajakirja, mis oli mõeldud vanematele inimestele... if you know what I mean.
Kõige veidram osa Justini juures oli see, et kui ta neid vaatas, kippus ta tihti naerma, sest ju siis oli siiski tegemist asjadega, millest ta ise võibolla unistas. Ta veel ei taibanud, et keegi võib varsti tema lemmik kohta tulla ja ta vahele püüda oma tegemistega. Kõige hullem on see, et mis too inimene ometi võib arvata ja kas ta üldse märkab, mida ta loeb, või jõuab ta ennem ära peita ajakirjad. Find it out next post on "They are your rules, not mine".
Post by Sierra Dale Swain on Nov 16, 2014 17:15:52 GMT 2
Endamisi korra veel muianud, pöördusid Sierra pruunid silmad tagasi dormile, astudes sinna sisse. Kõik oli täpselt sama koha peal ja isegi ämblikuvõrke tundus sama palju olevat, kui tüdruk viimane kord siin käis. Sellest on küll päris mitu kuud möödas, sest viimane kord jäi ta siin kahele professorile vahele, püüdes lahti muukida ühte kindlat keelatud ust. No tookord polnud Dale just eriti teadlik, mis tolle ukse taga oli, sest tema jaoks oli tegu lihtsalt kinnise uksega ja tavalised peidavad viimased enda taga saladusi ning saladused ja sellega kaasnev põnevus näitsikule meeldib. Aga pärast vahele jäämist pandi neidis mitmeks kuuks ÜKTd koolis tegema, mis tähendas õhtuti põrandate pesemist, raamatute sättimist tähestikulisse järjekorda ja palju veelgi igavamaid töid. Aga tänaseks oli neidis enda vigadest õppinud ja ei kavatsenud enam vahele jääda. Vaiksete sammudega dormis ringi liikudes, jõudis tüdruk peagi kolmandale korrusele. Nüüd lahutas teda katusest ainult katus ise. Leidnud luugi, mis oli kergelt lahti, kasutas Dale juhust ja mõni minut hiljem oli ta katusel, kuid teisel pool kaja kui Justin. Käed tagasi tagitaskutesse sooja pannud, hoidis näitsik enda samme vaiksetena, kõndides mööda katust ringi. Märganud viimaks tuttavat kuju eemal istumas, kes tundus vägagi omas mullis olevat, muigas Dale endamisi. Hääletute sammudega poisi selja taha hiilinud, kükitas ta tüübi kõrvale ja lõua viimase õlale pannes, turtsatas Sierra, kui nägi, mida Justin luges. "Päriselt?! Otsid siit endale tulevast naist või midagi," turtsatas neidis.
Post by Justin Turner on Nov 16, 2014 17:25:11 GMT 2
"Jesus Christ, mother of ... the... f... Sierra......" ütles poiss, kui ta süda jättis mitu lööki vahele ja esimese asjana lõi ta tolle ajakirja kinni ja järgmisena toppis enda kõrvale kotti.
"Sa oled julm, see on täielik privaatsuse rikkumine!" teatas ta kiiruga ja võttis enda kõrvalt teised ajakirjad ka ja toppis kotti.
Ta viis viis pilgu nüüd Sierrale kes oli talle liigagi lähedal. Mu elupäevad on loetud, I will stay now virgin till the end of the frikin times! teatas ta mõtteid valjult ning vaatas nüüd natukene pahasema pilguga, teatades "No sorry, et ma olen nii ebaatraktiivne, et ma pean naist otsima kuskilt ajakirjast, eksole?" muidugi ta poolenisti naljatas sellega, sest ta pidi ju mingi totra vabanduse välja tooma. "Kaua sa siin oled olnud?" küsis ta siis, lootes, et vähemalt ei näinud tüdruk väga palju.
Post by Sierra Dale Swain on Nov 16, 2014 20:40:20 GMT 2
"Terekest sullegi, Justin," turtsatas Sierra noormehe tervituse peale, istudes tema kõrvale maha, viies korraks enda pruunid silmad noormehelt katuselt avanevale vaatele. Siit avanev pilt oli veelgi kenam, kui näitsik oli arvanud. Sellest hetkest sai keelatud dormi katusest neidise koht. Tema special koht. "Ma ei näinud uksel silti, mis keelaks mul siia tulla või käsiks ette helistada," muigas Dale lõbusalt, patsutades kergelt tüübi reiele, jättes käe sinna lebama. Tüdruku jaoks oli Justin kõigest hea sõber, kelle üle saab ikka päris tihti norida. "Sulle teadmiseks, chicks dig nerds. Seega sul lööki peaks ikka olema, kui sa rohkem enda toast välja käiksid," tögas Sierra kergelt noormeest, viies enda silmad uuesti vaatele. Ilmselt pole Justin ainukene, kes endale kedagi ei leia. Kuigi Dale'il välimust oli ja poisid ikka aeg-ajalt külge lõid, siis oli ta kõige kindlama vanatüdruku staatusega tüdruk koolis. "Mitte eriti kaua ja ära muretse - sinu saladus on minuga kaitstud," muigas neidis, viies enda pruunid silmad tagasi Justinile.
Post by Justin Turner on Nov 16, 2014 22:40:41 GMT 2
"Räägi räägi..." alustas poiss vastu, pööritades silmi. "Pealegi, ma käin väljas... ma olen hetkel siin, or what?" vaidles ta valju, jätmata mainimata obviouse, et ta on siin üksinda. Kuid enam mitte, nii et selle võib ka arvestada kui invalid.
Vähemalt saladus oli temaga kaitstud, hea seegi. Midagi, mille üle ta saab rahulikult magada. Niisiis, Justin vajuski nüüd pikali asendisse ja vaatas lihtsalt taevas olevaid tähti. Ega ta päevasel ajal siia ei tuleks, liika suur tõenäosus, et võib vahele jääda. Pimedal ajal ei märka väga keegi ja ta saab rahulikult... oma asu toimetada?
Post by Sierra Dale Swain on Nov 18, 2014 11:01:18 GMT 2
"Üksinda väljas käimine ei loe. Aga kui sa nii ilusti paluksid, siis ma oleks nõus isegi vahepeal sinuga ühinema," muigas Sierra lõbusalt, hoides enda pruune silmi Justinil. Tüüp meenutas talle vahepeal nii väga endast kaks aastat vanemat venda, kes hoidis samamoodi pigem omaette. "No juhul kui ma näeksin sind üksinda mõnele peole või teisele seltskondlikule üritusele sisenemas, siis ma võtaksin enda sõnad tagasi," lisas näitsik kergelt naerma hakates, sasides viivuks tüübi juukseid, lastes ka end katusele sellili. Ilus oli siin tõesti. Kui nüüd päris aus olla, siis kool oli ainukene koht, kus tüdrukul on reaalne võimalus tähti näha. Arizonases oleks see võimalik vaid talvel, aga siis tuleb ka keset tühermaad sõita. Siin pidi ainult natukene kõndima, kui tahtsid üksindust tähtedega, või lihtsalt aknast välja vaatama. Kool peaks kaaluma koolipööningule sellise laheda klaaskatusega ruumi tegemist, kus oleks terve tuba patju täis ja õpilased saaksid öösel unetuse korral käia seal tähti vaatamas. Dale oleks ilmselt neil põhikülastaja.
Post by Justin Turner on Nov 18, 2014 14:20:53 GMT 2
"Ha, ma jõuan veel tõestada sulle, et ma olen sotsiaalne ja normaalne inimene," ta ise ka ei uskunud seda, mis ta just ütles. Ta viis pilgu Sierrale ja lausus siis "Tead, sa meeldid mulle," see kõlas, nagu ta oleks armunud. Saades aru, mis ta juurde "meile mõlemale meeldivad taevas ja tähed, selle pärast sa meeldid mulle," ta muigas. "Mis sa arvasid, mis need tähed väiksena olid?" küsis ta muuseas. Nad teavad, et need on planeedid, aga väiksena võis mõtteviis hoopis teistusugused olla.
Post by Sierra Dale Swain on Nov 18, 2014 23:38:09 GMT 2
"Sina ja sotsiaalne? Normaalsuse tõestamises ma ei eksi, kuid sotsiaalsusest jääks sinu puhul alati natukene puudu," muigas Sierra kergelt. Ta ei öelnud seda kohe üldse halvaga, aga tüüp lihtsalt ei tundnud selline sotsiaalne person, kes kõigiga pidevalt suhtleks ja suvalistele pidudele sisse sajaks. Näitsiku puhul oleks viimane küll väga tavaline, aga mitte Justini puhul. Võrreldes temaga oli noormees normaalne, tavaline ja heas mõttes igav. "Aww, ma tänan. Mingit veidrat teed pidi meeldid sa mulle ka," turtsatas Dale valjult, sirutades käed üles, immiteerides sõrmedega fotoraami. "Selleks võiks siin täitsa kena pildi teha," sõnas näitsik enam-vähem iseendale. Ta polnud küll mingi fotograafia huviline, aga ilusaid hetki meeldis ka talle pildile jäädvustada. "Eks mul oli igakord mingi uus teooria, aga kõige parem idee, mis mul üldse tähtedega seostus, et need on tegelikult kosmoses olevad tänavalambid, et pisikesed Marsi lapsed ei kardaks õhtul ringi lennata ja kõik ikka leiaksid oma planeedi üles. Ilma nendeta on seal üleval ju pime," suutis Sierra isegi naeru tagasi hoida, kui ta meenutas enda nooruspõlve fantaasia hiigelhetke.
Post by Justin Turner on Nov 19, 2014 13:29:58 GMT 2
"Mina olen täiega sotsiaalne!" teatas ta siis, tehes kergelt solvunud näo, kuid hakkas siis kergelt naerma.
"Hmmm," kuulas ta huviga Sierra lapse teooriat. "Meil olid üsna sarnased mõttelaadid siis," jälle midagi üsna sarnast. "See on nüüd inspireeritud mitmest elemendist, aga ma arvasin, et need on tuletornid. Need ei saanud tänavalambid olla, kuna need oleksid liiga heledad, aga tuletornid näitavad tuld nii kaugele kui võimalik," ta irvitas kergelt ja lisas "Aga kui ma tutvusin universumiga, tuli see ikka mulle ühe suure šokina..." tunnistas ta, hakates kergelt naerma.
Üleüldiselt ta ei tahtnud väga kodus olla, ta vihkas seda, niisiis ta leidsi end koos oma õega tihti erinevates kohtades liiklemas - üks neist oli sealne kohalik mahajäetud tuletorn. Ta alati muretses selle pärast, et kuna sealne tuletorn ei tööta, siis teised ei näe nende asukohta taevast.
Post by Sierra Dale Swain on Nov 19, 2014 13:59:59 GMT 2
"Järelikult meie arusaam sõnast 'sotsiaalne' erineb vägagi palju," muigas Sierra laialt. Justini naeru kuuldes hakkas tüdruk veelgi lõbusamalt naerma. Tüübi naer lihtsalt oli selline omapärane, mille ajal oli võimatu tõsine olla. Seega nii kaua kui näitsik noormehega suhtleb, on tal võimatu masendusse langeda või olla halvas tujus. "Kas mitte tuletornid ehk need majakad, mis mere ääres on, mitte ei vilgu?" kergitas Dale kulme, aga muidu pidi ta ka nõustuma, et nende teooriad ühtisid päris palju. "Sinu jaoks oli see šokk, aga ma keeldusin aastaid uskumast, mida õpetaja tähtede kohta rääkis. Tüüp tahtis mind psühholoogi juurde saata, et viimane nõustuks temaga, et mind viiakse üle erivajadustega laste kooli," vangutas Sierra pead, kui ta enda esimest füüsika õpetajat meenutas. Olid alles toredad ajad.
Post by Justin Turner on Nov 19, 2014 14:08:26 GMT 2
"No, see valgus ju ringitab. Aga ju siis on taevas täis rikkis tuletorne? Või siis ta ringitab nii, et väga midagi ei muutu?" pakkus ta välja, ega ta ei teadnud ju, "No ma olin laps, ma ei mõelnud sellele niiiii detailselt," muiates kergelt suurelt.
"Noh, mul seda polnud, sest..." kurat, ta ei saanud seda lauset lõpetada, sest see oleks nende eelneva vaidlusega vastuollu läinud. "Kuna ma polnud veel klassiga ja õpetajatega nii tutvunud, et ma vaidlema oleks hakanud," sõnastas ta selle teisiti, kuigi selle ühesõnalien vastus oleks olnud antisotsiaalne. Ta aga ei saanud seda öelda.
"Noh, hiljem arvati, et ma olen nii või naa üks põrunud idioot, nii et väga vahet polnud," hakkas ta kergelt naerma. Seda ta ei maininud, et see šokk tuli kooli ajal, mitte lasteaias - üsna palju hiljem. Aga see on see, kui pole vanemaid, kes teevad basic asju selgeks.
Post by Sierra Dale Swain on Nov 19, 2014 14:21:56 GMT 2
"Ega normaalsus on üle hinnatud. Seega pigem olla üks põrunud idioot, kui tehasest välja tulnud nukk," kehitas Sierra kergelt õlgu. Lükanud ennast käte toel istuma, hoides viimaseid selja taga toeks, viis näitsik enda pruunid silmad metsalt mägedele ja nende kohal olevale kuule. Seal tahaks küll kunagi ära käia. Sealt kaugelt meie pisikest planeeti näha, vaadates seda hoopis teise pilguga. Ka tähed oleksid seal lähemal. Samuti saaks näitsik nautida rahu ja vaikust, ei ühtegi vaenlast, kes tahaks tema võimeid endale või hoopis tüdrukut tappa. Ainult tema, hunnik kive ja Ameerika lipp, mis väidetavalt jäi sinna pärast esimest edukat maandumist Kuule.
Post by Justin Turner on Nov 19, 2014 14:28:23 GMT 2
Noormees oli terve see aeg lihtsalt taevas erinevaid tähti vaadanud, kuni ta lõpuks viis pilgu tagasi tüdrukule "Hooh, see oli väga ilusasti öeldud. Ma peaks raamatu kirjutama ja selle sinna panema," ta muigas suurelt ja lisas "Aga ma pole kindel, kas ma olen lihtsalt see üks põrunud idioot. Ma kirjeldaksin ennast pigem, kui üks must lammas, valgete lammaste seas," viies pilgu sinna, kuhu tüdruku pilk oli suunatud; kuule.
Selle viimase lause all sai nii ühtki välja lugeda. Kõige lihtsam variant on see, mis ilmselt Sierra lausestki sai välja lugeda: erinev teistest. Kuid poisil oli natukene suurem tähendus selle all. Ta ei hakanud seda lahti seletama, sest polnud vajadust.
Post by Sierra Dale Swain on Nov 19, 2014 14:47:08 GMT 2
"Ja olgu esimene pühendus ikka mulle. Minu lause siiski," muigas Sierra laialt, viies enda pruunid silmad korraks Justinile. Tüüp on ju täiesti normaalne kuju, kui ta rohkem teistega suhtleks ja pidevalt enda toas ei passiks, näeksid seda ka teised ja teda ei peetaks selliseks veidrikuks. Neidis ei pidanud teda idioodiks ega mingiks veidrikuks. Pigem tundis ta iseennast imelikuna noormehe kõrval. "Must lammas on liiga mainstream. Pigem nagu kuldne hani lammaste keskel, kuna sul on omad hiigelhetked ka ikka aeg-ajalt," parandas Dale kergel turtsatusel tüübi väidet, viies enda pilgu Justinilt tagasi kuule. Musta lamba jaoks on poiss liiga sotsiaalne ja elav. Sierra kujutaks musta lambana ette pigem mõnda tüüpi, kes loeks teistele nende selja taga nõidusi peale, istuks pidevalt üksinda, ei räägiks üldse ja käiks nagu mõni surnumatja ringi. Justin lihtsalt ei sobi sinna rolli.