St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Justin Turner on Nov 19, 2014 14:56:33 GMT 2
Või tüdruk lihtsalt ei teadnud poissi veel endiselt piisavalt hästi. Ega see, mida sa kõrvalt näed ja missugune ta tegelikult, on kaks erinevat asja. "Kuldne hani?" küsis ta hakates kergelt naerma. "Hah, kui mina olen kuldne hani, oled sina jumalanna," endal ikka naer suus.
"Sa kiidad mind liiga palju," lausus ta siis kerge pool-muige ja pool-ohke saatel. Tõsi, kuna ta pole just nii sotsiaalne olnud, nagu võiks, siis ta ei ole just oma nimevikust rääkinud väga palju, võibolla väikeseid mitte-ütlevaid asju, nagu taeva teemal arutelu oli.
Post by Sierra Dale Swain on Nov 19, 2014 15:05:24 GMT 2
Kuuldes neid samu kahte sõna nüüd Justini suust kostumas, turtsatas Sierra kergelt. Need kõlasid tõesti totralt. "Mis jumalanna," vangutas neidis pead, "kõigest üks pisikene tumedapäine fööniks," lisas ta vaikselt. Enda võimest pole näitsik kunagi noormehega rääkinud, vähemalt mitte nii otse ja veel pole ta kasutanud sõna 'fööniks', mis ütleb ilusti ära, kes neidis on. Aga hetkel võis ta seda kasutada ka lihtsalt metafoorina. "Lihtsalt kirjeldan seda Justinit, keda ma tean peaaegu seitse kuud, kui võtame need paar kuud suve vahelt ära," muigas Dale kergelt õlgu kehitades. Nagu ilu on vaataja silmades, siis järelikult on sama lugu ka teiste inimeste olemusega.
Post by Justin Turner on Nov 19, 2014 15:14:29 GMT 2
Poiss muigas kergelt ja ja sasis hetkeks õrnalt tüdruku juuskeid "Aitäh, sa oled nii armas." kuid mitte tugevalt, et midagi sassi oleks läinud. Damn, mul on see harjumus endiselt sees, mõtiskles poiss. Ta oli enne kooli tulekut koguaeg sedasi oma kolm aastat nooremale õele teinud ja see harjumus ei lähe nii kergelt ära.
"Fööniks on tore lind. Võibolla sul on õigus, sa võid tõesti üks fööniks olla," muidugi ta mõtles seda kui metafoorina. Ta lausus juurde "Ilmselt ma lihtsalt näen enda elu läbi pragunenud klaasi," mis oli nii tema võime kui ka metafooriliselt öeldud. Eks käsi peseb kätt.
Last Edit: Nov 19, 2014 15:19:03 GMT 2 by Justin Turner
Post by Sierra Dale Swain on Nov 25, 2014 15:50:42 GMT 2
"Ma tean," muigas Sierra kergelt, vaadates noormehele kerge uhkusega otsa, kui viimane tema juukseid kergelt sasis. Arvestades näitsiku elustiili, kuidas ta üldse paigal ei suuda püsida ja pidevalt peab nagu turbojänku ringi kapslema, siis imestas Dale päris tihti, kuidas tema soeng on niigi normaalse välimuse suutnud säilitada. Tema juuksesalgud ristusid täpselt nagu ilm juhatab ja korralagedus seal üleval oli neidise jaoks tavaline nähtus. Seega poleks Justini tugevam sasimine midagi veel hullemaks muutunud. Äkki oleksid need sassis juuksesalgud isegi tagasi oma kohale läinud ja moodustanud ühe sirge paremale küljele hoidva joone, mis võiks isegi defineerida näitsiku peas olevat segadust soenguna. Justini järgmiste sõnade peale Sierra turtsatas vaid kergelt. Vot sellepärast ei kipugi neidis enam enda olemust teistele ütlema, kuna viimased ei saaks lihtsalt temast aru. Kõigi jaoks oli fööniks puhtalt mütoloogiline linnukene, kes aeg-ajalt süttis leekidesse, et ärgata tuhast noore kena linnuna, kes murdis teiste lindude südameid. "Eks meil kõigil on omad katkised klaasid kuskil kapis peidus," kehitas Dale õrnalt õlgu, viimata pilku noormehelt kõrvale. "Aga nüüd aitab sellest masendavast jutust. Palun, teeme midagi põnevat, muidu ma jään lihtsalt siia katusele magama ja kukun veel külge pöörates alla," lisas neidis, turtsatades valjult. Ta pidi ikka see rõõmsameelne turbojänku olema, mitte mingi filosoof, kes arutab keset ööd kuskil katusel eluolemuse üle.
Post by Justin Turner on Nov 25, 2014 18:07:07 GMT 2
"Noh, las kappi jäävad luukered," lausus poiss nüüd, turtsatades samal ajal, ajades end seisma ja sirutas ennast. "Noh, kui sa alla kukud, siis ma peaksin sind päästma, mis teeks must hero ja siis sa armuksid minusse and shit... would make life too complicated..." ta turtsatas juba viimase minuti jooksul teist korda. "Aga sul on absoluutselt õigus..." lausus ta siis rahulikul toonil. "Me oleme siiski keelatud dormis!" rõhutades keelatud dormi osa.
"Kui täiesti aus olla, pole ma seda kohta korralikult isegi uurinud. Tavaliselt mis on keelatud, on täis saladusi. See on pea-aegu iga asja kohta kehtinud, välja arvatud ... ohtlikud kohad," muigega liikus ta redeli poole, mis peaks neid majja tagasi viima, mille järel ta juba liikus sealt alla. Mis ikka oleks maja uurimisega võinud juhtuda? Little did he know...
Post by Sierra Dale Swain on Nov 26, 2014 14:39:00 GMT 2
"Või sa lased mul alla kukkuda, ma poetan paar pisarat, tõusen üles ja annan sulle tappa selle eest, et sa lasid mul üldse magama jääda, kuna polnud nõus midagi põnevat tegema," pakkus Sierra turtsatusel ka teise valikuvariandi välja, vaadates kergelt pead küljele kallutades Justinile otsa. Peagi ajas ka tüdruk ennast püsti. Tõmmanud kätega üle pükste, et need suuremast sodist puhtaks pühkida, kõndis ta Justinile järele. "Jumal tänatud. Sa polegi seda unustanud. Mulle meeldivad keelatud asjad," muigas Dale laialt, vaadates korraks veel metsa ja kooli poole. Vaevalt keegi neid siia sellisel kellaajal enam kiusama tuleb. "Ka ohtlikel kohtadel on oma ilu ja meeldivad keelatud küljed," ei nõustunud neidis poisiga.
Post by Justin Turner on Nov 26, 2014 14:45:17 GMT 2
"Oh, seda kindlasti... Aga mis on reaalselt ohtlikud, need on põhjusega ohtlikud. See ei välista, et nad põnevad poleks," lausus ta suurema muige saatel, ei andnud noormees alla, kõndides trepist lõplikult alla, maandudes siis koridori lõpus.
Oodanud tüdruku järgi, avastas poiss midagi, mida ta ennem väga tähele ei pannud. Pagana pime oli. Selle tulemusena tõmbas ta taskust mobiiltelefoni ja avas sealse taskulambi rakenduse, mille tulemusena oli nüüd koridoris midagi näha ka.
"Hmm, kui sa midagi tahaksid peita, kuhu sa selle peidaksid? Mina ise peidaksin kas maja esimesele või viimasele korrusele, eelistatuna esimesele. Maa alla on kergem peita kui õhku," tõi ta lõpuks ka selgutuse juurde, hakates aeglaselt mööda koridori kõndima, vaadates muuseas igast uksest sisse, millest nad möödusid.
"Muidugi kui tegemist oleks üri-rikka inimesega, leiaks tam aja keskkanti ka lahenduse, et midagi peita," lisas ta irvituse saatel muuseas juurde. Ta lihtsalt ei kujutanud väga ette, et selle taga võiks olla ülisuur organisatsioon, mis peidab keelatud dormi all tervet fucking linna. Selles mõttes, kes mõtleks sellisele variandile?
Post by Sierra Dale Swain on Nov 28, 2014 23:26:48 GMT 2
"Sama hästi võiks öelda, et keelatud dorm on ohtlik. Kas sa oled näinud keldrit või katusetalasi idapoolses otsas? Ime, et see maja veel püsti püsib. Aga ometigi on see põnev," kergitas Sierra kulme, vaadates väljakutsuvalt Justinile otsa. Tüdruk jäi siiski endale kindlaks, et ka ohtlikud asjad on põnevad. Roninud Justini järel redelist alla, hüppas neidis eelviimaselt pulgalt lihtsalt maha, maandudes vaikselt, tegemata peaaegu ühtegi häält. She was like a ninja. Näitsiku pruunid silmad kohandusid pimedusega üllatavalt hästi ja tegu polnud ühe tema ande boonusega. Kui Justin valguseallikaks enda telefoni välja võttis, turtsatas Dale kergelt. "Las ma muudan su elu lihtsamaks ja hoian su telefoni akut kokku," sõnas neidis vaikselt. Tõstnud parema käe peopesa enda ette, jälgis tüdruk, kuidas selle peale kogunesid pisikesed sädemed, mis moodustasid valgust andva tulekera, mis jäi nende ette õhku hõljuma. "Parem?" kergitas Dale kulme, viies enda silmad Justinile. Nüüd tuleb näitsikul ainult keskenduda puhtalt valguse hoidmisele. Noormehe pika monoloogi peale kergelt naerma hakanud, vangutas neidis vaid õrnalt pead, lastes Justinil neid kuhugi juhatada.
Post by Justin Turner on Nov 28, 2014 23:57:10 GMT 2
"Wha..." alutas ta, lülitades mobiili valguse välja "Nüüd sa teed minu utterly kasutuks ju. Ma just mõtlesin, et vähemalt on must mingit kasu, aga ei... lihtsa tule näitamise peab ka keegi teine ära tegema," torises poiss naljaga ja oleks edasigi läinud kui ta järsku vastu seina toetas ja lükkas ka tüdruku sinna. "Seal ruumis on keegi!" sosistas ta pea-aegu hääletult. Enne kui ta ise ka aru sai, ei tulnud Sierra valgusest mitte mingit valgust. Mitte, et valgus oleks kustunud, vaid üli-mega peen klaasikiht oli läinud selle ümber, mis murdsid valguse nii tagasi, et tuli püsis ainult seal kus see kogunes. Õnneks oli see klaasikiht nii õhuke ja märkamatu, et seda väga niisama silmaga ei tunne ära. Võiks öelda, et see oli pea-aegu nagu puru.
Muidugi miks ta vastu seina läks ei olnud, et ta kartis, vaid et ta tahtis kindel olla, et see õppejõud poleks. Ta küll ei tahtnud hakata koristama mingeid vetsusid. Samas see pomin mis toast tuli talle ei meeldinud. Tundus, nagu keegi neeks kedagi või midagi.