St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Marcus Finn on Nov 17, 2014 22:14:09 GMT 2
Marcus nõustus näitsiku sõnadega. Olivia pidi tõesti jälgi ajama hakkama, kuna asjad olid juba praegugi ohtlikuks muutunud. Kes teab kuidas asjad edasi lähevad, kui Liv jätkab valede inimeste usaldamist. Samas oli Liv taibukas, küll ta leiab lutika või vea, mille ta teinud oli. Seni kaua kavatses mees teha kõik, et hoida vaenlased Livist eemale. Kui neidis äkitselt palus, et Marcus ettevaatlik oleks, kergitas mees üllatunult kulme, kuid üllatus hajus sama kiirelt kui tekkinud oli. "Mul on hea meel kuulda, et sa hoolid," lausus mees ning jäi siis seisma võttes õrnalt Olivia käsivarrest kinni sundides tüdrukut peatuma. Siis vabastas ta käe lastes sõrmedega õrnalt käsivarre. Ta igatses Olivia lähedust. Ta igatses naist rohkem, kui midagi muud. "Ma olen ettevaatlik, kuid las ma ütlen sulle midagi nüüd," alustas Marcus tasandatud häälel. "Mu elus on ainult kaks inimest, kelle jaoks olen ma kõigeks valmis. Sina ja Andrea. Ma olen nõus andma oma elu, kui see tähendab, et nad lõpetavad sinu kahtlustamise ning jälgimise," ütles mees täie tõsidusega. Nii palju kordi oli ta sellele mõelnud ja miski ei olnud muutunud. "Ja see on minu valik. Ma ei lase iial kellegil sulle halba teha."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 17, 2014 23:31:35 GMT 2
Liv ei suutnud kohe meenutadagi, kes oleks võinud ta ülesse anda. Mis võis kogu selles hiilimises nii valesti minna, etta oli huviorbiiti sattunud. Mis sammud olid teda alt vedanud või siis täpsemalt kes? Ta teadis, et rääkis nendest asjadest vähestega ja nad olid usaldusväärsed. Järelikult suudeti ikkagi midagi välja lugeda. Muidugi see tähendas seda, et ta pidi nüüd tõenäoliselt tagasi tõmbama, sest ta ei saanud ohtu panna kedagi teist. Ei Marcust ega Garrethit, rääkimata Sophiast ja teistest tuttavatest. Muidugi Liv hoolis ja võib-olla rohkemgi, kui ta oleks pidanud. Ta teadis, et tagasitulek SABS'i tõstab kõik need vanad draamad ja tunded ülesse, aga see juhtus tema jaoks liigagi kiiresti. Samas ta ei saanud Marcusel panna end ohtu enda pärast. Piisas vaid ühest Marcuse puudutusest ja Liv tahtis juba tagasijoosta vanadesse aegadesse. Kui mees ta peatas, siis vaatas Olivia talle küsiva näoilmega otsa. Oh, see pilk võis murda kõik jää praegu, mis nende vahele oli kahe aastaga tekkinud. Järgmine ülestunnistus oli aga kaugeltki liiga ootamatu. Ta teadis, et Marcus hoolis temast, aga ta ei tahtnud, et mees end ohtu seaks. "Ei," sõnas näitsik vaiksel hääletoonil ja raputas pead. Samas ta teadis, et kord kui Marcus midagi juba otsustas, siis oli raske mehe meelt muuta selles vallas. Nad olid niipalju sarnased, et põikpäiksus oli üks nende mõlema suuri miinuseid. "Sa ei saa end ohverdama hakata minu pärast, see on lauslollus. Pealegi nagu sa mainisid, sul on ka Andrea kelle peale mõelda. Sa tead, et küll ma midagi välja mõtlen, aga palun ära nii enam kunagi ütle," vastas Liv ja tema pilk oli kinnitatud Marcusele. Kuna koridorides oli hämar, siis ta teadis, et Marcus ei suudaks tema näoilmest välja lugeda, et tal on tõsi taga. "Sina oled hetkel suurema löögi all, seega peab mõtlema kõigepealt, mida selle olukorraga ette võtta," lisas Olivia kergelt alahuulde hammustades. Nad seisid ikka veel paigal ja teineteisele üsna lähedal. "Pealegi mida rohkem nad teavad, meie läbisaamisest, seda suurem tõenäosus on neil seda meie vastu kasutada," ütles näitsik veelgi hääletooni tasandades. Mida nad nende teadmistega peale hakkavad, ei osanud ta aga etteaimatagi.
See oli hämmastav, mis tegelikult inimeste südametes peitus. Isegi kui seda üritatakse külmuse ja ükskõiksusega varjata. Miski ei jää igaveseks varjatuks ja just praegu avanesid tegelikud tunded ning seda mitte ainult Marcuse poolt. "Sa tead mind, Olivia, paremini kui keegi teine," vastas mees viimaks astudes neidisest sammu eemale. "Ning sul on õigus. On ohtlik lasta meie suhetel soojeneda, isegi kui need ei ole iial minu poolselt külmad olnud," lisas ta juurde andes Oliviale kerge naeratuse. Ta oleks soovinud talle öelda seda mida ta oleks pidanud ammu juba ütlema. Siiski nüüd oleks see asjad keerulisemaks teinud. Nad mõlemad pidid olema oma parimas vormis. "Kõik otsused, mida ma teinud olen, on arvestades teid ja teie tulevikku. Ma ei ütle, et ma lähen ja jooksen surma, muidugi, kuid kui see vajalikuks osutub, siis ma teen seda kõhklematult. Täpselt nagu sina teeksid, kui inimesed, kes sulle kallid on, on ohus." See oli tõsi. Olivia oleks end samuti ohverdanud, et kaitsta sõpru, perekonda, inimesi, keda ta armastas. "Kui ma naasen paari nädala pärast," alustas Marcus kuid vakatas siis. Mida ta tahtis öelda oli midagi, mida ta süda teha ei lubanud ent see oli midagi, mis oli vajalik. Marcus pidi seisma üksi, et aidata Oliviat ja kaitsta Andread. "Ma annan sulle info edasi, mille ma jõuan selle ajaga koguda ja peale seda ei lase ma meil kahekesi jääda. Ei mingeid eravestlusi, mitte midagi." Tegi ta raskeima otsuse üldse. Kaks aastat tagasi oli Olivia olnud see, kes oli ära kõndinud. Hea põhjusega, ent siiski. Nüüd oli Marcuse kord. Olgugi, et nad ei olnud enam koos tegi see otsus mehele rohkem haiget kui ta oleks osanud arvata või ette aimata.
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 18, 2014 0:36:05 GMT 2
Nüüd oli küll juba liiga hilja, et öeldu tagasivõtta. Liv teadis väga hästi, et ta oli osaliselt oma tundeid hetkel reetnud. Kõike seda, mis oli kõigi eest peidus olnud kaks viimast aastat ja nüüd tuli kõik suure hooga tagasi. Pealegi Marcus tundis Oliviat liiga hästi, et see oli liigagi ilmselge. "Ma võin sind teada, aga see ei tähenda, et ma lasen sul enda elu põrguks teha üksinda. Sa ei saa eeldada,et ma jätan selle niisama. Samahästi võin ma öelda, et sa tead mind selleks piisavalt hästi," sõnas näitsik lõpuks vaikse ohkega. Ta ei teadnud, kuidas hetkel olukorda päästa. Samas, teades Oliviat ei oleks ta jätnud seda enne, kui oleks suutnud välja mõelda mingi viisi, kuidas Marcust sellest olukorrast välja tõmmata. Liv ei mõelnud oma lausega seda, mida Marcus sellest välja luges. Ta oli nõus, et nad ei saanud asju avalikuna hoida, kaugeltki mitte. Isegi mitte ka sõprussuhteid, rääkimata enamast. Samas oli nende minevik samuti mingil määral teada, seega kuidas nad selle olukorra oleks saanud välja mängida, oli paras puntras lõngakera. "Mitte, et ma ei taha sinuga läbi saada, Marcus. Lihtsalt me peame leidma teise viisi. Nad tõenäoliselt teavad meie minevikust, seepärast tuleb välja mõelda, kuidas teha nii, et õhk meie vahel tunduks jäist tuult puhuvat," selgitas Olivia täpsemalt, kuigi nüüd, kui Marcus oli talle nii kättesaadav, oli raske mehest loobuda. Poleks neid lootuskiiri vahepeal paistnud, oleks see kerge, kinnisilmi äratehtav. Nüüd aga olid nad mõlemad juba oma sõnadega end reetnud. "Me võime arutleda tundide kaupa, mis valesti läks, aga see ei jää kunagi tähendama, et kõik päriselt lõplikult läbi oleks. Siit lahkumine, oli mu elu üks raskemaid otsuseid," sõnas Olivia lõpuks, pärast pikemat vaikuspausi. Ta teadis, et see võis kõik peapeale keerata. Kui ta oleks öelnud hetkel, et tal on ükskõik ja ta ei tunne midagi, oleks neil mõlemal kergem. Marcus ei prooviks kunagi enam midagi ja asjad jääks puhtalt ametialaseks, rääkimata sellest, et ei tekiks probleemi eravestluste ilmnemisega ja nii edasi. "Palun ütle mulle, et sa annad mulle ka kuidagi märku, kui sa abi vajad seal reisil. Ma ei saa istuda kogu see aeg teadmatuses," sõnas Liv seejärel, tal oli tunne, et ta läheb lolliks. Kuidas ta oleks saanud alustada oma aine õpetamisega, kui ta muretseb end ogaraks kõige pärast, mida Marcus peab läbi elama?
"Olivia, see oli kõige targem otsus mida sa oleksid teha saanud, tol momendil," raputas Marcus pead. Jah, see otsus purustas kogu maailma ja Marcus pidas vaevu vastu aga see oli tark otsus. "Meist ei oleks iial saanud midagi enamat. Sa oleksid suutnud seda, kuid mina mitte. Ma tean miks sa seda tegid ja ma nõustun sellega. Olin nõus tookord, ja olen seda ka nüüd." sõnas Marcus ning tõmbas seejärel sügavalt sisse ja siis lasi õhu kopsudest pahinal välja. Ta pidi minema hakkama aga nii raske oli lahkuda. Nii meeletult piinav oli teha see esimene samm. Samm, mis viis taaskord nad lahku. Olivial olid tunded alles, ta armastas ikka veel meest. Neil oli võimalus, kui nad sellele vaid voli andsid. Aga nad ei saanud. Oli selleks põhjuseks mees, kes ei suutnud usaldada, või vaenlased, kes kuklasse hingasid. See ei lugenud. "Ma tean, mida sa mõtlesid aga ma ei saa olla sinuga sõber. Ma ei taha seda olla," teatas ta olles end kogunud. See oli vale aga vajalik vale. "Ma tean sind, sa üritaksid leida võimalust et hoida meid kõiki halva eest. Aga sa ei saa kaitsta kõiki. Sa ei saa aidata kõiki. Sa muretse teiste pärast ja ma valvan sinu seljatagust, kaugelt. Nagu ma olen kaks viimast aastat teinud. Otsused, mida ma teinud olen või tulevikus teen, on minu otsused. Luba mulle, et sa ei ürita leida väljapääsu minu jaoks."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 18, 2014 1:11:05 GMT 2
Hakkas tekkima tunne, et olukord jookseb järjekordselt tupikusse. Olgu, Liv ei oodanudki neid suhteid kohe ülessoojendada, aga ta teadis, et mingi hetk nii või naa kumbki murdub vanade aegade mälestusi arvesades. Ja kuigi oli just näitsik see, kes tookord nende maailma purustas, teadis ta, et hetkel polnud tema peasüüdlane. Ta plaanis siia tagasitulekul otsusest kinni pidada ja nüüd oli kogu see plaan lihtsalt läbikukkunud. Ja ta teadis, et see otsus oli lasknud tal areneda suundadesse, mida ta ei oleks suutnud teha siia jäädes. Koolis oli liiga palju draamat, suhe Marcusega keeras aga asjadele veelgi keerulisemaks. Nii oli siis ja saaks ka olema nüüd. Liv oli selle kahe aastaga avastanud ennast kui inimest, rohkem kui midagi muud. Saanud teha uurimistööd ja leida vastuseid küsimustele, milleni ta poleks siin kunagi jõudnud. "Ja ometigi, ei lähe see otsusest kinni hoidmine kergemaks. Ma olin kindel, et sa oled nii vihane mu peale, et teed selle mulle kergeks. Ja siin sa oled, räägid mulle oma tunnetest, mis ei ole kadunud ja seejärel purustad kõik järgnevad võimalused nendest kuidagi juhinduda," sõnas Liv lõpuks, tuues juba kõik kaardid lauale. Tal polnud mõtet valetada nii või naa, kuna kõik nii ta sõnad, olek, kui ka kehakeel reetsid, et ta ei tahtnud hetkel asjadest uuesti loobuda. Nende vahele laskus pikaks ajaks vaikus, ruumi täitis vaid rusuv tühjus. Kui aga Liv kuulis, mida Marcus järgnevana ütles, oleks ta tahtnud selle olematuks teha. "Sa ei saa seda minult nõuda ja sa tead seda suurepäraselt. Samamoodi nagu ma ei saa sind ümberveenda selles, et sa kaitsed mind igal võimalusel. Ja tahad sa seda või mitte, siis ma leian selle väljapääsu," teatas Olivia lõpuks allaandmatult ja tema käed läksid rinnale risti. Kurat, kui ta oleks vaid teadnud, et avastab end vähem kui paari päevaga peaaegu samast kohast, kus ta oli olnud. "Ja seda, et sõprusest pole sa kaugeltki huvitatud mõistsin ma juba ammu, kuna sa pole kordagi selle kahe aasta jooksul üritanud minuga ühendust võtta," lisas Olivia lõppu ning ta teadis, et nii oli parem. Tõesti parem, aga kohe mitte üldse ei tahtnud see talle kohale jõuda. Oli mulje, nagu ta lausa üritaks endale praegu kogu seda valu, piina ja kõike muud tagasi tuua.
See vestlus läks iga öeldud sõnaga keerulisemaks ja seda keerukust ei saanud kumbki oma ellu lubada. Ent siin nad olid. Vaidlesid tulihingeliselt asjade üle, mille üle nad kaks aastat tagasi vaielnud olid. Kumbki neist ei leppinud asjaoludega, asjadega mida oli vaja teha. Mõlemad üritasid üksteist päästa aga lõpuks pidi tulema aeg, kus üks neist loobub või põrub. Marcus tahtis, et see oleks esimene variant, kuna põrumist oli pea võimatu endale andestada. "Ma ei nõuagi seda, Olivia, ma palun sind," ütles Marcus vaevu kuuldavalt ja siis tuli midagi täiesti ootamatut. Kust kuradi kohast võttis Olivia järgnevat? Samas oli neidisel ju õigus ent jällegi oli too sellega mööda pannud. Seda oli liiga keeruline seletada. Proovima ta aga pidi või kas ikka pidi? Ehk oligi õige lasta Olivial arvata seda, et teda polnud huvitanud neidise elu? Et ta ei tundnud piisavalt tugevaid tundeid? "Sa eksid, Olivia. Ma lasksin sul minna, kuna see oli õige otsus. Sa tegid otsuse ja ma austasin seda, olgugi, et see hävitas kõik mu unistused, mu tunded. Ja ma hoidsin eemale, kuna ma teadsin, et ma ei too su ellu iial midagi head, õnnest rääkimata! Seega ma leppisin sellega aga ära iial arva, et ma ei armastanud sind piisavalt. Ma hoidsin sinust eemale just seepärast, et ma sind armastan." See oli kõike muud, mida ta oleks pidanud ütlema. "Aga aeg on paratamatult muutnud asju. See on muutnud meid mõlemaid ning me ei saa laskuda tagasi sinna kus me minevikus olime. Ma ei saa laskuda tagasi, vastasel juhul ma ei saa teha seda mida ma pean."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 18, 2014 1:53:38 GMT 2
Liv kuulas vaikides Marcust, kuigi samalajal tegi ta mõttemaailm ületunde. See, kui kiiresti võib mõelda kõigi võimaluste, purustatud lootuste üle oli lausa uskumatu. Ülemõtlejate probleem, mõnikord võis ka Olivia, kes seda kohutavalt üritas vältida, sinna võrku tagasi sattuda. Marcus palus temalt midagi, mida ta ei saanud lubada. Nüüdseks ta teadis liiga palju, oleks ta lahkunud kabinetist piisavalt vara, saanuks ta kõik need mõtted südamerahuga selja taha jätta. Praegu tundis ta end olevat samas olukorras, kui ta pidi kunagi oma tunded Marcusele teatavaks tegema. Siis, kui ta oli veel õpilane ja mitte midagi ei tundunud elus hullem olevat kui see. Justkui oleks jälle rumal noor tütarlaps, kes ei suuda oma tundeid varjata. Liv oli muutunud sellest ajast kõvasti osavamaks, tõenäoliselt ka kogenumaks ja võib-olla ka natukene elutarkust juurde tulnud, kuid seda emotsiooni ta hetkel uputada ei saanud. "Ma ei saa seda lubada," teatas Liv lõpuks ja lasi käed järsult alla. Kurat, kui tobedasse olukorda ta end järjekordselt vedanud oli. "Sa võid mind vihata sellepärast, aga see on üksi asi, mida sa minu puhul tead. Ma ei anna alla enda jaoks oluliste inimeste puhul ja sa ei ole mingi erand," seletas neidis ja tema hääletoon püsis rahulik, kuigi ta oleks tahtnud varsti karjuma hakata. Mitte vihast Marcuse vastu, vaid selle olukorra peale. See kõik hetkel tundus kui halb unenägu. Tal oli tunne nagu ta vabatahtlikult saadaks praegu Marcust surma. Minevikust olevikku kandusid need kõnelused edasi. Ta teadis, et neil ei ole tegelikult võimalusi, kurat seda teab, kas Marcus üldse naasebki kooli tagasi. "Sa murdsid selle, mida ma sulle kunagi ette heitsin. Sa olid aus mu vastu hetkel ja sellest tulenevad ka tagajärjed. Tegelikult ma tänan, et sa valgustasid mind antud olukorraga. Sa võid arvata, et see oli viga, võib-olla tõenäoliselt tegi olukorra palju keerulisemaks. kui see on. Samas, sa poleks teinud seda juhul, kui see olukord ei oleks lootusetu. Järelikult pidi see nii olema. Sa ei saa eeldada, et sa oled ainus, kes suudab teisi inimesi kaitsta, isegi, kui sa seda nii väga teha tahad," Liv rääkis aina edasi ja ta isegi ei plaaninud lasta Marcusel vahele segada. "Hetkel on mul ausalt öeldes ükskõik, kui suure jama ma korraldama pean, et kogu see tähelepanu enda peale saada, aga ma ei plaanigi riskida sellega, et sa ei tule tagasi. Mul on ükskõik, kui sa ütled, et meie vahel ei saa enam kunagi midagi tulema, kuna sa tahad mind kaitsta. See, on üks asi, mida ma sulle eelneva aja eest võlgnen, tahad sa seda tasu või mitte," Olivia hääletoon muutus aina kindlamaks ja peagi oli selge, et Liv isegi ei plaani lasta olukorda vaidluseni. "Nagu sa armastad öelda, see on minu otsus ja sa ei saa sinna mitte kui midagi teha," seda öelnud, astus ta sammu Marcusele lähemale ja asetas oma käed mehe õlgadele. "Sa tuled sealt tagasi ja ma ei lepi vähimaga,"sõnas ta lõpuks Marcusele otsa vaadates. Hetk möödunud, libisesid Olivia käed Marcuse õlgade pealt maha, tühja õhku. Mitte rohkem ega vähem kui vaja
Post by Marcus Finn on Nov 18, 2014 19:29:46 GMT 2
See ei tulnud üllatusena, kui Liv teatas, et ta ei saa lubada seda mida mees palunud oli. Kumbki neist ei oleks nõus millegi sellisega nõustuda. See oli suur viga ja nõrkus, mida mees soovis, et ei omaks. "Kahjuks, ma tean jah sind aga ma lootsin, et see muutunud on. Vähemalt minu suhtes," pomises Marcus raskelt ohates. Siis tuli aga midagi, mida mees ei oodanud. Ta oli aus olnud. Ta oli ära rääkinud mis ja kuidas. See maksis aga hinda, mida Marcus maksta ei tahtnud. Siiski polnud seal enam midagi teha. "Ma ei eeldagi, et ma ainus olen, Olivia. Sa oled küllaltki võimekas noor naine. Sa suudad end ja teise kaitsta, ma ei kahtle selles. Aga mul on vaja, et sa lased teha mul otsuseid, mida ma enda vaatenurgast vaadates õigeks pean," vastas Marcus tasasel ning rahulikul häälel. Ta oli oma otsuse juba teinud ja ta hakkas juba mõtlema, et ausus ei olnud siinkohal hea valik. Siis pani neidis oma käed tema õlgadele ja see tekitas shokilaine üle kogu keha. "Ma tulen alati tagasi, kui mulle võimalus antakse. Sa tead seda. Ma ei anna alla, pole kunagi andnud. Ma lihtsalt olen oma prioriteete pisut kohendanud."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 18, 2014 23:15:42 GMT 2
Olivia sai aru, et ta võib hetkel öelda, mida ta tahab, aga kumbki ei plaani muuta oma meelt. Ta võis siin seista tunde ja nad ei oleks oma arutlusest kaugemale jõudnud. Pealegi kuulis ta hetkel Marcuse hääles kedagi, keda tundis kaks aastat tagasi. See, kui nende suhe üldse arenema hakkas, kuidas oli mees talle ära öelnud ning nüüd tundusid nad tagasi olevat samas punktis. Liv lasi Marcusel rääkida, ise vaikides. Tal oli kaks valikut - jääda siia kaklema või teha mõlemale asi lihtsaks ja lahkuda. Just nii nagu ta oli seda teinud kaks aastat tagasi. "Lihtsalt tule sealt tagasi," sõnas näitsik allaandliku häälega, kuid ta teadis, et ei loobu hetkel oma plaanist. "Mulle piisab teadmisest, et sinuga on kõik korras, Marcus," lausus Olivia ja asetas oma käe korraks mehe põsele. See oli vale, aga ta ei saanud lasta mehel minna võitlusesse nii, et too muretseks selle pärast, mida Liv võib tema heaks teha ja seejärel üritada seda kõike kuidagi ümberlükata, et kaitsta neiud. "Sa saad hakkama," lisas Liv oma kätt seejärel alla lastes ja mehele viimast korda otsa vaadates. "Ole tugev,"lausus neidis lõpetuseks ja seejärel laskmata mehel midagi vastata, pöördus minekule. See oli hetkel sama raske, kui lahkumine koolist kaks aastat tagasi, kuna ta tahtis tagasi joosta, aga teadis, et ei tohtinud.