Post by Sophia Hayley Gray on Dec 2, 2014 0:30:38 GMT 2
Ballidraamast oli möödunud neli päeva. Naisel polnud endiselt see pilt Marxist ja Adeline'ist meelest läinud ja see tegi kuradima palju haiget. Siiski oli Sophia suutnud end juba selles osas tühjaks ära nutta ning üritas kuidagi mõttes mingil määral leppida sellega, et tema ja Marxi vahel ei saa enam midagi olema. Siiani oli suutnud Hayley meest vältida ning isegi Adeline'iga polnud ta kokku sattunud. See oli ilmselt hea. Sophia ei suutnud end väga hästi talitseda kui asi oli seotud Marxiga. Naine oli selleks liialt armukade - isegi praegu. Sellegipoolest oli naine jätnud mehe juurde ühe enda õpiku koos märkmetega, mida läks tal vaja. Siiani oli ta saanud sellele järgiminekut edasi lükata, kuid tähtaeg hakkas lähenema, seega oli tal seda tõesti vaja. Kuna naisel oli esimene tund vaba, otsustas ta seda kasutada, et Marxi juurest enda õpik kätte saada. Sophia oli kindel, et meest enam kodus pole.. Nad olid ju siiski koos elanud ning piisavalt kaua koos olnud, et Hayley mehe režiimi teaks.
Veidi enne üheksat seisiski Sophia mehe ukse taga. Naine isegi ei vaevunud koputama. Ukse avanud, sulges Hayley selle enda järel. Kõik oli endiselt nii võõras Marxi ja Sophia ühiste piltideta. Sophia raputas kergelt pead, et nostalgilisi mõtteid peast saada ning suundus siis magamistuppa, kus õpik olema pidi. Magamistoa ukse avanud, jäi Hayley aga seisma. Tundus, et Marx oli siiski kodus ning mitte just kõige parema olemisega. "Eee.. Tere hommikust," lausus Sophia vaikselt. "Vabandust, et ma ei koputanud või midagi. Ma arvasin, et sind ei ole kodus," vabandas Hayley siis mehele. Njahh.. Sophia polnud kordagi pidanud sellele uksele veel koputama.. "Üks mu õpik jäi siia," selgitas Soph siis enda siinoleku põhjust. Naine isegi ei vaevunud riiulilt seda ise otsima, vaid võime abil lendles õige õpik naisele kätte. Hayley näitas seda Marxile, et viimane saaks kindel olla, et Sophia räägib tõtt. "On sinuga kõik korras? Sa ei näe just kõige parem välja.. Ja sa oled alles kodus," uuris naine, tumedate silmade kergelt murelik pilk Marxil.
Veidi enne üheksat seisiski Sophia mehe ukse taga. Naine isegi ei vaevunud koputama. Ukse avanud, sulges Hayley selle enda järel. Kõik oli endiselt nii võõras Marxi ja Sophia ühiste piltideta. Sophia raputas kergelt pead, et nostalgilisi mõtteid peast saada ning suundus siis magamistuppa, kus õpik olema pidi. Magamistoa ukse avanud, jäi Hayley aga seisma. Tundus, et Marx oli siiski kodus ning mitte just kõige parema olemisega. "Eee.. Tere hommikust," lausus Sophia vaikselt. "Vabandust, et ma ei koputanud või midagi. Ma arvasin, et sind ei ole kodus," vabandas Hayley siis mehele. Njahh.. Sophia polnud kordagi pidanud sellele uksele veel koputama.. "Üks mu õpik jäi siia," selgitas Soph siis enda siinoleku põhjust. Naine isegi ei vaevunud riiulilt seda ise otsima, vaid võime abil lendles õige õpik naisele kätte. Hayley näitas seda Marxile, et viimane saaks kindel olla, et Sophia räägib tõtt. "On sinuga kõik korras? Sa ei näe just kõige parem välja.. Ja sa oled alles kodus," uuris naine, tumedate silmade kergelt murelik pilk Marxil.