St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Marnix van der Byl on Nov 27, 2014 19:10:35 GMT 2
Marnix istus pärast Blairi lahkumist mõnda aega diivanil, kuid hakkas siis Sophia asju pakkima. Kohvrid said kenasti valmis sätitud ja nüüd tõstis Marx need elutuppa. Ta võttis ka ühe kasti ja pani sinna kingitused, mis Sophia oli Marxile nende aastate jooksul teinud. Üks mugav nahkjakk, mõned raamatud, käekell, mõned lipsud, ühed kindad ja ka kõik pildid nendest. Marx otsustas naise enda elust totaalselt välja lõigata, kuna ei tahtnud edasi piinelda. Oli kohutav mõista, et Marx ei tähendanud Sophiale mitte midagi. Marnix jättis ka naisele sõnumi, et ta võimalikult kiiresti siia tuleks. Mees ei tahtnud, et see asi veniks ööni, sest siis oleks tal raske Sophia ühikasse saata, praegu suutis ta kuidagi veel end koos hoida.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 27, 2014 21:03:25 GMT 2
Sophia tegi raamatukogus ühte koolitööd ning oli peaaegu valmis, kui naine mehe sõnumi sai. Kuna tähtaeg oli järgmise päeva südaööl, otsustas Hayley Marxi juurde minema hakata, kuid enne tahtis ta kodutöö mälupulga peale minna. Avastanud seejärel, et tal pole ühtegi kaasas, oli Soph veendunud, et mehe kabinetis leidub kindlasti mõni mälupulk. Mehe kabineti uks oli lukus, milles naine sugugi üllatunud polnud, kuid enda võime abil sai naine selle probleemideta lahti. Lauasahtli avanud ning seal paberite vahel sobranud, avastas Sophia mälupulga. Hetk hiljem väljus naine kabinetist ning lukustas selle enda järelt. Mälupulga saab ta kodus mehele tagasi anda.
Naine hakkas enda faili mälupulgale panema, kuid avastas siis sealt ühe olemasoleva kohvri, mis Sophia tähelepanu tõmbas, kuna sisaldas naise perekonnanime ja mingeid muid numbreid. Järgmise pooltunni veetis Hayley faile uurides. Marx oli Sophia DNAd enda uurimuses kasutanud? Nüüdseks oli naine kindel, et Marx töötas laboris ja arvestades, mida Olivia oli rääkinud, oli see kõike muud kui hea. Failid kõik välja printinud, võttis Sophia need kaasa ning seadis vihasena enda sammud mehe poole.
Tund aega pärast sõnumi saabumist, avas Sophia korteriukse. "Mida kuradit! Esmalt sa räägid, et sa valmistad poole ööni tunde ette, siis mainid midagi uurimustööst, kuid tegelikkuses teed sa hoopis inimkatseid, kasutades minu DNA-d!" oli Sophia vihane. "Kui sa oleksid..," alustas Hayley ning jäi siis vait kui nägi enda kohvreid kokkupakituna elutoas. "Sa ei suuda mulle ikkagi andeks anda? Irooniline on see, et kui sina oleksid minuga aus olnud, siis see oleks olemata jäänud. Kui sa oleksid mulle öelnud, et sa poole ööni inimkatseid teed, mitte ei maga kellegi teisega," rääkis Soph mehele ning viskas prinditud failid mehe ette lauale.
Post by Marnix van der Byl on Nov 27, 2014 21:44:32 GMT 2
Marx istus elutoas, lugedes "Meister ja Margaritat", see oli kindlasti üks mehe lemmikteoseid. Pealegi oli ta liiga häiritud, et tööga edasi tegeleda, jäi üle vaid naist oodata ning loota, et ta suvatseb koju tulla. Kuulnud ust avanemas, tervitas meest järgmisena üks karjatus. Seda Marnix nüüd küll ei oodanud. Ta tõusis diivanilt ning vaatas Sophia poole. "Mitte päris inimkatsed, pigem nagu DNA-katsed," rääkis Marx. "Ma ei tohi sellest sinuga mitte midagi arutada, kuna see on salajane, see ei ole tegelikult ka sinu asi. Aga nüüd, minuni jõudis info, et sa otsustasid mind petta enda kasuvennaga," lisas mees. "Seega palun. Võta enda asjad, anna mu mälupulk siia, kust sa ilmsed need asjad said ja... Kõik," ütles Marx stoilise rahuga. Ta teadis, et karjudes ja tülitsedes ei jõua nad kuhugi. Ta oli silmadega lasknud üle prinditud paberite ja mees teadis, et need failid olid tal vaid kahes kohas ja üks oli paroolide all.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 28, 2014 1:05:47 GMT 2
Sophia seisis elutoas ning kõik tundus kuidagi tühi.. Läks sekund aega, et naine sellest aru saaks - nende ühised pildid olid kõik kadunud. Täpselt nagu Sophiat polekski eksisteerinud mehe elus. See tegi naisele ilmselt rohkemgi haiget kui kihlasõrmuse nägemine, mida ta ilmselt kunagi kanda ei saa. "Enam pole see ilmselt tõesti minu asi, kuid varasemalt oli. Sa oleksid pidanud rääkima.. Eriti arvestades seda, et sa mu DNA-d ilma luba küsimata nende katsete jaoks kasutasid," rääkis Hayley ning sundis end rahulikuks. Ta tundis end hetkel seest tühjana.. Ta teadis, et on mehest ilma jäänud. Siiski polnud Sophia kindel, millest mehe äkiline tujumuutus naise väljakolimise osas tuli, kuid järgmine lause tegi selle Sophia jaoks selgeks. Kogu praegune olukord oli naise jaoks nii kuradima valus, kuid kõige rohkem häiris teda see, et Marx istus rahulikult diivanil, justkui nende jututeema oleks, et kuidas tänane päev möödus. "Sa tead," lausus Hayley ning libistas käega läbi oma tumedate lahtiste juuste. "Mis sind kõige rohkem häiris? See, et tegu oli mu kasuvennaga või et ma valetasin sulle temaga magamise kohta?" esitas Hayley vaikselt küsimuse. Ta ei suutnud isegi mehe otsusele vastu vaielda. Kuidas ta olekski saanud? Ta ei väärinud Marxi.. Siiski ei saanud naine lahti mõttest, et kui Marx oleks talle katsete osas tõtt rääkinud, siis oleks kõik olemata.. "Kes?" esitas Hayley seejärel mehele küsimuse, tahtes teada, kes Marxile selle info oli edastanud. Sophia ei kavatsenud ilma selle informatsioonita lahkuda. Mälupulga asetas naine elutoa laua peale.
Post by Marnix van der Byl on Nov 28, 2014 15:59:21 GMT 2
"Sa ei tohi sellest kellelegi rääkida, ma tõesti loodan, et sa hoolid minust nii paljugi, et jätad info enda teada," lisas mees. Ta oleks olnud üsna suures jamas, kui see leviks edasi. Marnix teadis vähemalt praegu, et nende vahel oli kõik läbi. Eks asi oli selles ka, et ta oli veel emotsioonide küüsis ja ei saanud niipea lahti mõttest, et Sophia suudles ja vaatas kedagi nii nagu ta tegi Marxiga. "Valetamine. Ja see, et sa seda üldse tegid," vastas Marnix. "Aga sellel ei ole enam vahet, sest tegu on tehtud ja palun võta enda asjad. Ma ei räägi sellest inimesest sulle, sina ka ei rääkinud mulle, kellega sa mind petsid, pidin kolmandast kanalist sellest kuulama. Palun lahku," rääkis mees rahulikult. Ta hoidis end praegu korralikult tagasi.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 28, 2014 20:03:29 GMT 2
Mehe jutt tuli Sophiale kerge üllatusena. "Miks ma peaksin sellest kellelegi rääkima? Ma teadsin nendest katsetest juba enne, kuid ma ei teadnud, et sina ka selles kõiges osaled," lausus Hayley mehele. Sellegipoolest oli naine kõike muud kui õnnelik selle üle, et Marx seal tegutses. Hayley oli mehe pärast mures ja tal oli selleks täielik õigus, eriti arvestades seda, mida Liv talle rääkinud oli. "Sa oleksid pidanud sellest mulle rääkima.. Sinu valed ja varjamine pani meid sellesse olukorda," nentis Sophia seejärel mehele, "aga nüüd me mõlemad teame vähemalt tõde." Kuigi Soph pidi nentima, et kumbki polnud nende teadmiste üle just väga õnnelik. Hayley kuulas noormeest ning nägi vaeva, et mitte silmi pööritada. "Ma ei lähe siit ära enne kui sa ütled mulle, kes sellest sulle rääkis," lausus Soph kindlameelselt. Naine kavatses teada saada, kes tundis nii suurt vajadust tema ja Marxi ellu sekkunda.. Kes kurat sai üleüldse teada, millega Sophia oli hakkama saanud? Selles osas oli naine kindel, et Alex seda Marxile pole öelnud.
Post by Marnix van der Byl on Nov 28, 2014 21:03:20 GMT 2
"Ma ei tea, sa süüdistad ju mind selles, et ronisid kellegi teise voodisse," tõdes mees kerge õlakehitusega. Marx oli praegu äärmiselt haavatud naise käitumisest, see oli üks põhjustest, miks ta praegu nii jahedalt ja isegi pisut üleolevalt käitus. "Jah, sain juba aru, mina olin selles süüdi, et meie suhe lõhki läks," lausus Marnix ohkega. Ometi kui keegi küsiks ta käest seda, miks nad enam koos ei ole, vastaks mees, et Sophia pettis teda. Nii ta arvas vähemalt praegu. "Palun väga, mina aga lähen õhtusöögile," ütles mees, et võtta võtmed ja siis ka jakk haarata.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 28, 2014 23:44:53 GMT 2
"Meil mõlemal oli oma süü selles," lausus Soph ohkega. Eks see tegelikult oligi nii. Hayley oleks pidanud teisiti reageerima ning Marx poleks pidanud varjama, mida ta tegelikult poole ööni tegi. Naine lasi oma pilgul liikuda mööda kõiki pindu, millel kunagi oli olnud nende ühised pildid. Soph libistas käega üle kummuti.. "Kõik tundub nii tühi kuidagi," mainis naine Marxile. Mehe viimase lause peale ohkas Hayley kergelt ning kortsutas siis kulmu. Paberilipik, millel oli Blairi number. Muidu ta poleks kohe numbri omanikku ära tundnud, kuid ta oli kasuõe telefoninumbri alles kaks päeva tagasi saanud, seega see oli liialt tuttav. Telefonist üle kontrollinud, sai Sophia sellele kinnitust. "Blair rääkis sulle?" küsis naine ning näitas Marxile paberilipikut. Soph ei uskunud, et see oleks seal varasemalt juba olnud.. Mingi osa Sophiast oleks tahtnud naerma hakata. Kõik see oli nii halb ja jabur ning see olekski surmnaljakas olnud, kui see kõik päriselt ei juhtuks.
Post by Marnix van der Byl on Nov 29, 2014 12:19:56 GMT 2
"Meil mõlemal? Mina ei olnud see, kes võõraga magas, sina olid see, kes pettis," sai mehel lõpuks mõõt täis. Kaua Sophia Marxi süüdistab? "Ei tea, mulle isegi sobib see vaheldus," arvas Marnix jahedalt. Tal oli kõrini Sophia süüdistustest ja ohvri mängimisest. Fakt oli see, et Hayley ei usaldanud meest ning jooksis enda kasuvenna käte vahele. Marx oli paberilipiku täiesti unustanud. Kuulnud aga küsimust, avas ta ukse ning kõndis korterist välja, et minna esimesele korrusele ja sealt kiirustada autosse. Marx tahtis Sophia juurest ära, naine oli nagu mürk, mis vaikselt kuid järjekindlalt muutis mehe elu aina kibedamaks.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 29, 2014 12:43:12 GMT 2
"Ja sina valetasid ja varjasid!" lausus Sophia jahedalt järgi. Vähemalt ühes asjas oli Hayleyl õigus olnud. Mees valetaski selle kohta kus ta olnud on. Marx lahkus ning Sophia jäi üksinda korterisse seisma. Ta oli tahtnud mehega veel rääkida, kuid tundus, et see vist ei tule kõne alla. Nende viimaseid vestluseid arvestades, siis ega sellest midagi head ei tuleks. Sophia otsis paberilehe ja pastaja ning kirjutas: 'PALUN ole oma uurimustega ettevaatlik. Amanda Seymond'i surm polnud õnnetus.. Ma polnud valmis sinust niiviisi ilma jääma nagu ma just jäin, seega sinust lõplikult ilma jäämisele ei taha ma mõeldagi. Ükskõik mida sa ka ei arvaks, ma armastan sind ja jään sind alatiseks armastama. Sinu Soph.' Kavatsemata seda paberit niisama laokile jätta, kõndis Hayley nende magamistuppa, tõstis teki ääre üles ning asetas selle lina ja teki vahele. Teki uuesti korda sättinud, ohkas Sophia. Ja nii see kõik siis lõppeski, mõtles Hayley kui elutuppa tagasi läks, oma kohvrid võttis ja ühika poole läks. Ta tundis end seest nii tühjana.. Ainus inimene, keda ta kunagi armastanud oli, ei tahtnud teda enam...