St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Adeline Frost on Dec 1, 2014 20:03:10 GMT 2
Adeline suudles meest vastu kui too otsustas seda siiski uuesti teha, kuid hetkel, mil peeglid seintelt langesid ehmus ta taas ja lasi kuuldavale mingi ebamäärase ehmumisheli. Vot see oli üks adrenaliinirikas õhtu. Olles tualettruumist välja tõmmatud viis ta veel pilgu selle ukse poole ja siis Marx'ile. "Pole midagi. Ega see sinu süü pole, et ta on natuke psühhopaadistunud," lausus Addy, viidates sellega Sophiale, sest kuigi ta polnud näinud, mis põhjustas peeglitele järsu tahtmise maha langeda ja kraanidel lihtsalt tahtmise purskkaevustuda, siis võis ta olla väga kindel, et see oli olnud Marx'i eks. Adeline'i meik oli veel omal kohal, kuid ta juuksed olid läbimärjad ja sirged ning kleit oli täiesti vettinud ja selletõttu ka parajalt raske. Ta ei teadnud küll, mida nüüd teha, kuid kindel oli see, et sinna saali ta sellisena küll ei läinud.
Post by Marnix van der Byl on Dec 1, 2014 20:07:01 GMT 2
Marx turtsatas kergelt ja raputas pead. Frostil ei olnud aimugi, kui temperamentne naine võis olla, kui ta vaid tahtis. "Ma võin su enda juurde viia, saad end korda teha," pakkus Marnix välja. "Ma võin su ühiselamusse ka viia," lisas mees. Ilmselgelt oli ball nende jaoks läbi, läbimärgade riietega oli äärmiselt ebamugav olla, Marx tahtis ka ülikonna kuivade riiete vastu vahetada. Kingad ka kergelt lirtsusid, aitäh, Sophia. "Ma loodan, et see juhtunu jääb meie vahele," lisas Marnix vaiksemalt, et keegi ei kuuleks.
Post by Adeline Frost on Dec 1, 2014 20:29:03 GMT 2
"Ma tuleks hea meelega su poole, et see õhtu vähemalt lõpetada parema alkoholiga kui see, mida seal pakuti," lausus Adeline kerge muigega. "Aga isegi sel juhul oleks mul vaja ühiselamust läbi minna, sest nohjah," ütles ta oma vettinud kleiti mõlemalt poolt veidi tõstes, nii et selle alumisest äärest vett maha nirises. Ega Marx poleks vast ka olnud kõige õnnelikum selle üle kui ta diivanil oleks hiljem suur märg loik, sest Addy oli sinna hetkekski istunud. Pealegi oli märg maani kleit väga ebamugav ja raske kanda. "Aga muidugi.. Sa parem muretse sellepärast, et keegi kolmas sellest ei räägiks," sõnas Adeline, viies pilgu korra saali poole ja siis tagasi Marx'ile. Tal polnud mingitki kavatsust hakata kellegi karjääri rikkuma või siis ka omale probleeme tekitama.
Post by Marnix van der Byl on Dec 2, 2014 0:45:08 GMT 2
"Nad tõesti jagasid seal vist kõige odavamat kraami," pidi mees nõustuma kerge naeratusega. "Selge, siis sinu juurde ja siis minu korterisse," tegi Marx plaani valmis. Tal peaks korteris olema piima, et sooja kakaod teha, sinna sisse sorts viskit ka ja seest saabki soojaks. Muidugi võisid nad ka alkohohliga sidruniteed teha, see toimis alati. "Ma loodan," ütles mees kerge ohkega ja läks siis peaukse poole. Auto juures tundis mees kohutavat külma, ta võttis pintsaku seljast, sest see oli üpris märg. Avanud Adeline'ile ukse, istus ta ise juhikohale ja sõitis ühiselamu juurde, et neiu saaks riided vahetada. Pärast seda liikusid nad Marnixi korteri juurde. "Ma lähen vahetan ruttu riided ära, sa võid end kuhugi sisse seada," pakkus mees välja ning ta liikus magamistuppa.
Post by Adeline Frost on Dec 2, 2014 12:32:40 GMT 2
Adeline nõustus plaaniga ning ühikasse jõudes suutis ta juba päris kiirelt omale uued riided selga ajada, juuksed läbi kammida ja kleidi vannituppa vanni kohale kuivaks tilkuma panna. Ühikast läks ta juba välja tumedates kitsastes teksades, tumepunase tsärgi peal musta värvi kardigan ja selle peal omakorda musta värvi talvisem jakk, sest detsembri temperatuurid polnud enam nii sõbralikud. Oma endiselt niisked juuksed oli ta aga lahti jätnud, sest krunni pannes oleksid need veel järgmine päevgi niisked olnud.
Addy noogutas mehele kui too läks riideid vahetama ning vaadates põgusa pilguga koridoris ringi ajas ta oma jalatsid jalast ning võttis ka jaki seljast. Astunud sammu edasi suutis ta kindlaks teha elutoa ning sinna ta sokkis ka läks, et võtta diivanil istet. "Sul on päris kena elamine," nentis Adeline valjuhäälselt kui ta oli mõni hetk ruumis ringi vaadanud. See oli nii klišee asi, mida küll öelda kellegi juurde esimest korda minnes, aga ta mõtles seda siiralt.