St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Marnix van der Byl on Nov 29, 2014 19:42:22 GMT 2
"Usu mind, tavalises keskkoolis piisab sellest nimest, et inimesed hakkaksid sind eemale tõrjuma," vastas mees turtsatusega. Õnneks leidis ta kiirelt enda koha maleklubis ja seal tekkisid ka sõbrad. "Noh, öeldakse, et meil ei ole hinge," muigas Marnix. Jutt, mis sai alguse vist internetist, mees ei olnud päris kindel. "Siis ma pean seda sulle kunagi tegema, seda on kõik kiitnud," teatas mees, uhkusenoot hääles kõlamas. "Mis pilli?" uuris õpetaja järgmisena. Kuulnud, et Adeline on aga õpilane, kohmetus mees hetkeks. "Vabandust, ma arvasin, et tegu on mõne töötajaga... Siis jääb vist pitsaõhtu ära," arvas Marnix. "Ei ole vist vaja, et kool peaks mind mingisuguseks... Ma ei tea kelleks," pidi mees kergelt närvilise naeruga teatama.
Post by Adeline Frost on Nov 29, 2014 20:12:55 GMT 2
Adeline turtsatas. "Nohjah see ütlus sai oma populaarsuse ka South Park'ist, nii et ma arvan, et see pole just hea allikas," lausus ta lõbusalt. "Viiulit ja klaverit umbes nii lapseeast ja paar aastat tagasi võtsin ka kitarri kätte," vastas neidis. Pitsaõhtu ära jäämise peale noogutas Addy kahetsusväärse ilmega. "Jah, ma saan täiesti aru," lausus ta kerge muigega. Ta oli täiesti teadlik sellest, et juhtkond ei tolereerinud õpilaste ja õpetajate vahelisi suhteid. Mõnes mõttes oli see arusaamatu, sest nad olid ju kõik täiskasvanud ja vanusevahed olid nii väikesed, et see oli lausa loogiline, et samaealised inimesed sõbrunevad. Samas oli see ka arusaadav, sest ei tahetud, et õpetaja hakkaks ühte õpilast teisele eelistama lihtsalt selle tõttu, et nad väljaspool kooli ka hästi läbi saavad. "Ma saan tegelikult aru, miks igasugused suhted õpilaste ja õpetajate vahel keelatud on, sest see segaks õppejõu objektiivsust, aga samas peaks siis ju olema keelatud ka õpetajate mentoriks olemine," arvas Adeline mõtlikult.
Post by Alec J. Jensen on Nov 29, 2014 20:25:51 GMT 2
Sophia sõnade peale õrnalt naeratanud, sügas Alec vaba käega enda lõuga, peites allesjäänud muige endale pihku. "No eks sellise kena kaaslase jaoks peab ise ka hea välja nägema. Pole vaja sinu mainet alla viia ega jätta sind halba valgusesse," lausus mees, jättes vaba käe uuesti niisama enda kõrvale rippuma. Heameelega oleks ta selle endale taskusse surunud, aga see poleks eriti viisakas olnud. "Eks keelatud vili on alati magus," kehitas James õrnalt õlgu, hoides enda rohelisi silmi näitsikul. "Ega just sellepärast, et sa ütlesid 'ei', muutis su püüdmist väärt. Ning tundub, et mu pingutused kandsid vilja," turtsatas Alec endamisi. Ilmselt sellepärast, et kõik teised tüdrukud oleks talle jaatavalt vastanud, muutis nad igavaks. Pealegi miks peaks kutt minema mõne võõraga tüdrukuga, kui Sophiat teab ta juba aastaid. Kui tütarlapse silmad liikusid saalile, leidis sealt midagi ebameeldivat, kuna pilk näitsiku silmis muutus hetkega, viis ka Alec enda silmad saalile. Kuigi tal oli raske arusaada, mis Sophiat nõnda ärritas, võis ta proovida mõista. "Äkki üks tants tõstab su tuju või peab selleks olema mõni pudel alkoholi ka mängus olema? Ma võin selle viimase isegi sebida, ilma et keegi teine teada saaks," pöördus Alec uuesti Hayley poole.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 29, 2014 21:51:56 GMT 2
Sophia muigas mehe sõnade peale. "Tore, et ma sellise meeldiva härrasmehe endale kaaslaseks sain," lausus Hayley. Kui mees ei taha neiu mainet alla viia, siis oli tegu ju ometigi härrasmehega. Mehe järgnevate sõnade peale, mängles lõbus naeratus naise näol. "Ahnii.. Eks ma jätan siis meelde, et kui mul tekib tahtmist sinu tähelepanu saada, siis mängin lihtsalt raskesti kättesaadavat," lausus Soph. Tundus, et Aleci jaoks see toimis ning kuna noormees seda tunnistas ka, siis see ilmselt täpselt nii oligi. "Aga tõsi. Su pingutused kandsid vilja küll," lisas Soph kerge muigega. Vastasel juhul ta ilmselt siin poleks.
Mehe lause tõi Sophia jällegi maa peale. "Anna andeks," lausus Hayley pead raputades. Tal oli imeline kaaslane tänaseks õhtuks ning isegi siis suutis Marx koos mingi tšikiga segada. "Ma arvan, et tantsust esialgu piisab. Kui sellest ei piisa, siis on täitsa võimalik, et hiljem tuleb probleemi lahendamiseks alkoholi kasutada," lausus Sophia kerge muigega. "Seega lähme tantsima. Mis seisus su tantsuoskus on?" uuris Hayley naeratusega, liikudes Aleciga tantsuplatsile.
Post by Alexandria Hensley on Nov 30, 2014 17:10:46 GMT 2
Alexandria oli, nagu tavaliseltki, ballile saabunud üksinda. Tegelikult oli Remiel teda alguses endaga koos kutsunud, kuid Lex oli talle 'ei' öelnud. Miks? Seda ei teadnud vist Alex ise ka päris täpselt. Igatahes saabus ta natuke aega pärast balli algust, seljas üks talle omaselt küllaltki lühike punane kleit. Lühike sellepärast, et see istus talle hästi ja rõhutas tema pikki jalgu ning punane sellepärast, et tegemist oli siiski jõuluballiga ning pealegi paistis see hästi silma. Jalga oli neidis pannud talle omased platvormkingad, millega ta õnneks käia ka oskas.
Saali jõudnud, vaatas Lexi esiteks veidi ringi, ning pidi tunnistama, et saal nägi väga kena välja. Ja kohal oli juba päris palju rahvast. Pikemalt siiski seisma jäämata suundus ta snäkilaua poole, kust ta endale ühe pokaali šampust võttis. Millegagi pidi ju oma aega sisustama. Seal laua ääres seda aeglaselt juues, liikus neidise pilk tantsijatele ka ning kohe varsti jäi talle silma Remy, kes ühe neiu klassiõega tantsis. Oh, okei, paistis, et noormees oli endale teise kaaslase leidnud. Ime veel, et ta Nataliega polnud tulnud... Remiel nägi ülikonnas hea välja, seegi ei jäänud tüdrukule märkamatuks, kuigi väga pikalt ta tantsivaid noori siiski jõllitama ei jäänud. Selle asemel asetas ta oma pooliku pokaali lauale ning otsustas siis ise ka endale veidi huvitavamat tegevust leida, otsides endale silmadega potentsiaalset tantsupartnerit. Üksikuid kutte oli seal aga päris vähe ning need kes veel üksikud olid, ei pakkunud Alexile niikuinii pinget. Seetõttu jäi talle hoopis silma üks nägus heledapäine noormees, kes ühe väga kohmaka neiuga tantsis. Et Alexandria endale niikuinii kõike lubas, ei mõelnudki ta eriti pikalt, vaid võttis suuna paari poole ning teatas kutile, et kui too normaalselt tantsida tahab, siis võib too hoopis tema hiljem üle otsida. Pilgutanud seejuures silma ka, piisaski sellest kohe, et kutt oma praeguse tantsupartneri sinnapaika jättis ning hoopis Alxandriaga tantsima suundus. Nagu näha, oli tegemist mingi tüüpilise jorsiga, kuid tantsida oskas ta sellegi pooelst hästi, seda pidi Lexi tunnistama.
Sierra jaoks polnud sellisel üritusel kaaslase olemasolu isegi nii tähtis, kui lihtsalt enese nautimine või sootuks tema väljanägemine. Kui neidis peaks reaalselt valima kaaslase ja riietuse vahel, siis tolle lahingu võidaks pigem tüdruku riietus. Dale ei soovi olla lihtsalt nii sõltuv teisest inimesest. Ilmselt sellepärast ei soovi ta ühtegi tõsist suhet ega usu armastusse, kuna need on tema silmis ainult nõrkuseks. "Aga sa ei peagi täisvarustuses olema. Vahepeal piisab kõigest triiksärgist ja pintsakust. Kenad teksad juurde ja saapad, selline pikem triibuline sall ja oled täpselt sama kena kui praegu," kehitas Sierra õrnal muigel õlgu, silmitsedes veel viimast korda saali, andes seejärel Remielile enda käe. Noormees siiski palus teda ju tantsima ja see peaks vastama tema küsimusele. "Must sobib igale tüdrukule, lihtsalt riietuse tüüp peab olema õige," naeratas Dale laiemalt.
"Sa ka ei väsi mind üllatamast," lausus Remiel kergelt naerdes, kui Sierra mehele juba stiilialast nõu hakkas andma. Ühel päeval oli Remiel tema poole pöördunud hoopis sooviga suhtenõu saada ja nüüd annab neidis talle veel riietuse osas ka nõu. "Ja ära ütle nüüd, et sa kunagi stilistiks ei tahtnud saada," lausus mees ning vangutas kergelt pead, kuid viis neidise siis tantsuplatsile, asetades ühe enda käe ümber tema piha ja võttes teise enda kätte, et aeglase muusika saatel liikuma hakata.
Post by Alec J. Jensen on Dec 1, 2014 17:04:41 GMT 2
Alec naeratas kergelt Sophia sõnade peale, silmades peegeldumas uhkus ja rahulolu. No kui selline kena kaaslane midagi sellist ütleb, siis teisiti ei saagi ju. Pealegi kuidagi peab ju oma enesehinnangut ja mingil määral ka ego üleval hoidma. "Raskesti kättesaadav mõjub siis, kui ma esimesena püüan sinu tähelepanu endale saada," märkis noormees vaiksel turtsatusel, viies enda rohelised silmad korraks Hayley'le. Just need tüdrukud, kes pole tavaliselt lehtsabad ja reaalselt ongi raskesti kättesaadavad, on tihti peale kõige huvitavamad isiksused. Ning need viimased Alecile meeldivad. "Pole midagi," raputas kutt kergelt pead. Miks ta peakski vihane olema? Tema palus Sophia ballile kui sõbranna. Pealegi sellise väljanägemisega nagu näitsik on, pole imestada, kui tal keegi on või oli. Isegi Alec oleks tüdrukust huvitatud, aga hetkel oli neidis tema jaoks tõesti lihtsalt sõbranna. Väga hea sõbranna. "Teeme nii," naeratas James laiemalt, võttes tüdruku käest ja viies ta tantsuplatsile. Ühe käe tütarlapse alaseljale asetanud ja teisega tema pisikese käe endale pihku võtnud, ootas noormees takti, mille saatel ta võiks alustada. "Ma ei taha hoobelda, aga päris head," sõnas noormees kerge hispaania aksendiga.
Post by Sophia Hayley Gray on Dec 1, 2014 17:55:04 GMT 2
Sophia muigas mehe sõnade peale. "Eks ma jätan siis ka selle tõsiasja meelde," lausus Hayley kerge turtsatusega. Eks selles oli oma loogika ka. Kui mees tšikist kohe üldse huvitatud pole, siis pole ju vahet, kas naine mängib raskesti kättesaadavat või üritab mehe tähelepanu igal võimalusel saada. Kumbki variant ei toimiks väga naise kasuks. Kui Alec ei pannud Hayley tujumuutust pahaks, naeratas Sophia. Enamik kaaslased oleksid ilmselt naine seetõttu hukka mõistnud ning naisel oli hea meel, et James selline pole. Kui Alec oli nõus vajadusel alkoholi kasutama, muigas naine. "Ma arvan, et sa oled poolte naise unistuste prints või midagi," lausus Hayley kerge naeratusega, kui siis ühe käe mehe õlale asetas ning teise talle kätte, et hetk hiljem tantsijatega liituda. "Siis on hästi.. Nüüdseks olen mina juba ka päris hea, seega suudame ehk vältida seda, et me teineteise varbaid talluks," nentis Sophia kerge naeratusega, tumedate silmade pilk mehe rohelistel silmadel püsimas. Naine viis pilgu üle Aleci õla, et siis teisi tantsijaid silmitseda. Tahest tahtmata otsis Hayley enda silmadega Marxi, kes endiselt ühe õpilasega tantsis ning juttu puhus. Tundus, et neil oli lõbus. Sellel hetkel kõndis aga Marxist ja Adeline'ist mööda üks teenindaja, kelle kandikul olid osad tühjas ja osad pooleldi täidetud pokaalid. Sujuva sõrmeliigutusega liikus kandik teenindaja käest, maandudes täpselt sinna, kuhu Marx koos õpilasega oleks tantsides hetk hiljem jõudnud. Osa tantsuplatsist täitus klaasikildude ja šampusega, sattudes mõningate tantsijate jalge alla. Teenindaja vaatas kohkunult klaasikilde põrandal ning vabandusi pomisedes kadus tantsijate silme eest ära, et otsida midagi, millega tekkinud segadus ära koristada. Sophia muigas kergelt ning viis lõbustunud pilgu Alecile. "Ma arvan, et see ball võib ikkagi tore olla tegelt," lausus Hayley kerge muigega. Õnneks Alecist ja Sophiast oli juhtunud "õnnetus" võrdlemisi kaugel.
Post by Marnix van der Byl on Dec 1, 2014 18:02:15 GMT 2
Marx pidi tõdema, et blondiini jutus oli iva sees. "Noh, kool vast sõprust ikka ära ei keela. Ja siis saan ma tõestada, et jutt mu imatabasest pitsast ei ole vaid vale," arvas Marnix. "Sa võtad kitarri kaasa, teed mulle taustaks muusikat, mina valmistan pitsat ja noh, see ongi mu nägemus ühest toredast õhtust," pakkus Marx välja. Ta avastas, et tal oli siin väga vähe sõpru-sõbrannasid ja oli viimane aeg neid juurde tekitada. Mees jälgis naeratusega Frosti silmi, tantsimise ajal oli viisakas ikka silmsidet hoida, kuid tähelepanu tõmbasid klaasid, mis lendasid pisut liiga üleloomulikult Marxile ja ta tantsupartnerile peale. Teenindaja hakkas vabandama, Marx vaatas aga ringi ning nägi Sophiat. Kes ikka oleks seda korraldanud, sest klaasid ei suuda ise küll kandikult nii kõrge kaarega maha lennata. "Ei ole hullu," kinnitas mees ettekandjale. "Vabandust, ma tean, kelle kätetöö see on, lähme kuhugi tualettidesse end korda tegema?" uuris Marnix, kõndides tüdrukuga tantsupõrandalt minema. Sophiast möödudes haaras ta neiult käest. "Sina tuled ka meiega," ütles mees pisut ärritunult ning ei lasknud naisel mingit ohvrikest mängida.
Post by Sophia Hayley Gray on Dec 1, 2014 18:13:37 GMT 2
Sophia tantsis rahulikult Aleciga ning tahest tahtmata viis pilgu Marxile. Mnjah.. Vähemalt olid nad mingilgi määral sellega pihta saanud. Sophia oli küll üritanud teha nii, et see väga ilmselge poleks ning naine juba jõudiski arvata, et ta pääses süüdistusest, kuid naise lootused purunesid, kui Marx hetk hiljem Sophiat tantsuplatsilt ära vedama. "Ma tulen kohe tagasi," lausus Hayley Alecile, kui siis vastumeelselt Marxiga kaasa läks. Polnud vaja keset tantsuplatsi draamat tegema hakata. Hetk hiljem kui kõik kolm suurest saalist väljusid, tõmbas Hayley enda käe lahti. "Mida kuradit sa teed?" nõudis Sophia hetk hiljem Marxilt. Võis ju loota, et Marx ainult kergelt aimab, et see oli Sophia kätetöö ning ta pole selles kindel. "Kui te mind vabandate, siis ma läheksin nüüd hea meelega enda kaaslase juurde tagasi," lisas Hayley hetk hiljem, vaadates oma tumedate silmadega Marxile otsa ning keeras mehele selja, et siis Aleci juurde tagasi minna.
Post by Adeline Frost on Dec 1, 2014 18:46:05 GMT 2
"Oo see kõlab tõesti hästi," pidi ka Adeline naeratusega nentima. Sõpru oli alati tarvis. Adeline ehmus kui järsku oli kuulda klirinat ning ta kontsade all oli tunda ka klaasi praksumist. Tema automaatne reaktsioon oli sellest kaks sammu eemale astuda, mille käigus ta nägi, et ka tema kleit oli oma doosi šampust saanud. Kogunud end hetke manas ta näole rahuliku ilme ja saatis pilguga ära teenindaja, kelle kandik see olnud oli. Marx'i pakkumise peale end korda tegema minna ei jõudnud Addy veel vastatagi kui nad juba tantsupõrandalt ära liikusid. Mis mõttes mees teadis, kelle kätetöö see oli? Kui mees haaras aga minekul, kellegi veel kaasa, siis hakkas pilt natuke juba looma. Adeline teadis, et nood kaks olid varem koos olnud, kuid ta polnud kursis kõige uuemate uudistega. Kui nad olid aga saalist väljunud jäi ta neid kahte aga ilma midagi lausumata jälgima.
Post by Marnix van der Byl on Dec 1, 2014 18:51:37 GMT 2
"Mida kuradit? Kes ikka selle muidu selle kandiku meie peale lennutas? Sophia, asjad ei käi nii. Mina ei olnud see halb inimene siin suhtes, kellele nüüd keerata. Sina olid see, kes otsustas petta," teatas mees üsna vihaselt. Kui Sophia hakkas lahkuma, manas mees naise ette illusiooni Alexist, Adeline'ile jäi see aga nähtamatuks, mees oskas enda võimet piisavalt kontrollida. "Me peaks vist nüüd tualetti minema. Erinevalt sinust oskab Adeline olla elegantne," lausus mees ning ta võttis tüdruku käevangu ja kõndis tualettideni. Eesruumi kõndinud, kus olid kraanikausid ja peeglid, vaatas Marnix heledapäise tüdruku poole, kes tundus hea variant Sophiast üle saamiseks. Mees kergitas pisut käega neiu lõuga ning suudles teda.
Post by Adeline Frost on Dec 1, 2014 19:10:53 GMT 2
Adeline kergitas veidi kulmi kuuldes, et Sophia oli Marnix'it lausa petnud. Polnud ime, et nende vahelised suhted nii külmad näisid. Kuuldes, et ta ise pidavat, aga elegantne olema tuksatas ta suunurk hetkeks märkamatult ülespoole. See oli ju mõneti nagu kompliment.. Peaaegu. Vist. Igatahes kõndis Ade koos Marx'iga tualetti ja oli valmis end kraanikausi ja peegli poole keerama, et vaadata, kas ta nägi endiselt okei välja ning üritada kätekuivatuspaberitega oma kleiti kuivatada, kuid selle asemel tundis ta hoopis mehe kätt oma lõual ning järgmisena tema huuli enda omadel. Needless to say ta polnud selleks päriselt valmis, kuid ta suudles meest korraks vastu ning tõmbus siis veidi eemale. "Oled sa kindel, et see on parim idee pärast oma eksiga tülitsemist?" küsis ta, hoides oma silmi kindlalt mehe omadel. Olgem ausad, too oli tõesti kena. Õpetaja küll, aga noor ja kena õpetaja.
Post by Sophia Hayley Gray on Dec 1, 2014 19:15:12 GMT 2
"Ära kujuta endale asju ette! Terve minu maailm ei tiirle enam sinu ümber," vastas Hayley mehele sama vihaselt. "Mina petsin, kuna sina varjasid ja valetasid," lisas naine hetk hiljem ning hakkas siis ballile tagasi minema. Sophia jõudis vaevalt sammugi teha kui jäi siis seisma. Hayley oli vägagi teadlik, et tegu oli Marxi loodud illusiooniga. Naine kuulas meest, kuid ei vaadanud siis enam Marxile otsa. Kui noored Sophiale selja keerasid, toetas Hayley enda selja vastu jahedat seina ning hingas siis sügavalt sisse. See oli ootamatu. Pühkinud üksiku pisara ära, järgnes naine Marxile ja Adeline'ile tualettruumi. Ta ei teadnud täpselt, mida ta öelda kavatses. Võib-olla vabandada? Seda nüüd vaevalt. Sophia oleks tahtnud Marxiga omavahel korra rääkida. Ta tahtis kindel olla, et mees oli ta kirja kätte saanud. Adeline'i ees enda musta pesu Sophia pesta ei tahtnud. Võime abil tualettruumi ukse avanud, sisenes Hayley ning ta ei teadnud, kas nutta või naerda. Hetk hiljem langesid neli suurt vannitoa peeglit tualettruumi põrandale kildudeks ning neljal kraanikausil lendasid kraanid otsast, mistõttu oli tualettruumis neli suure survega purskkaevu. Kraanid olid tahtmatult lennanud, kuid peeglid see-eest teadlikult. Njah.. Sophia ei suutnud enda võimet nii hästi kontrollida, kui tegu oli suurte draamadega tema ja Marxi vahel. Naine keeras selja ning väljus sealt, lüües võimega ukse ilmselt liialt kõvasti kinni. Hayley hingas sügavalt sisse ning hammustas tugevalt huulde. Marx oli suutnud juba tõesti edasi liikuda? Olgugi et nad polnud enam koos, oli Hayley enda südames siiski kindel olnud, et on ainult aja küsimus, millal nad uuesti kokku saavad.. Sellist vaatepilti polnud Sophia oodanud isegi enda halvimas unenäos. Soph läks seejärel tagasi suurde saali ning otsis Aleci üles, haarates poolel teel kandiku pealt pokaali šampust, millele ta kohe ka põhja peale tegi. "Ma arvan, et meil.. Või noh.. Vähemalt minul läheb ikkagi alkoholi vaja," lausus Hayley siis sõbrale. Jah.. Alkohol tundus praegu ainuõige ja ainsa võimaliku lahendusena. Palju alkoholi..
Post by Marnix van der Byl on Dec 1, 2014 19:25:09 GMT 2
Marx ei teadnud, miks ta tüdrukut suudles. Tegu oli siiski ka ühe ta õpilasega, olgugi, et mees ei olnud neiut tundides näinud. See on ju vale, selle tõttu võib ta oma töökoha kaotada, laboris saaks ehk veel edasi töötada. Piisab ainult ühest suudlusest, et keerata kogu karjäär pea peale, ometi tegutses Marnix just nii. Kuulanud Adeline'i ära, suudles Marx uuesti blondiini. Asjad olid juba halvasti, miks ikka end tagasi hoida. Järgmisena lendasid peeglid seintelt, mille peale mees eemale tõmbus ja ka vett hakkas surve all igas kaares lendama. Marx võttis Adeline'i käest ning põgenes tualettruumide eesruumist jälle välja, sel korral olid nad šampuse asemel kastetud kokku veega. "Vabandust," sõnas Marx. Ta ei osanud tõesti midagi rohkem lisada.