St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Marnix van der Byl on Nov 25, 2014 19:59:33 GMT 2
Mees ei teadnud, kas ta saab kohe andestada. Ta kartis, et järgmise probleemi esiletõusmisel jookseb Sophia jälle mõne kuti juurde ja seda ei tahtnud ta küll uuesti läbi elada. Neiu meik tegi ta naha hallikaks, sest kõike Hayley puhtaks ei saanud. "Ma andestan," vastas mees. See ei tähendanud aga seda, et Marnix tahab naisega edasi elada. "Ma lähen käin väljas," lisas Marx järgmisena, ta tahtis saada eemale kõigest ja Sophia ära saata oleks lihtsalt kalk. "Ma tulen paari tunni pärast tagasi," lauss mees ning tõusis voodilt.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 25, 2014 20:08:02 GMT 2
Kuulnud, et mees on nõus andestama, tuksatasid nais suunurgad sekundiks kergelt ülespoole. Saanud siis teada, et Marx läheb käib väljas ning tuleb kunagi paari tunni pärast tagasi, noogutas Sophia. Mida muud ta olekski saanud teha? Meest kinni hoidma ta ei kavatsenud hakata ning Hayley mõistis, et mees vajab aega, et selle kõige üle mõelda. Veider kui kiiresti võivad asjad muutuda.. Siia tulles oli naine mehe peale vihane ning plaanis välja kolida. Praegu ta aga tundis end halvasti, et ta Alexandriga maganud oli, kuid naine ei saanud teha enam midagi, et seda muuta. Nüüd pidi Hayley lihtsalt lootma, et Marx suudab talle andestada ning kõik saab korda. Siiski polnud Sophia päris kindel, kas ta peaks lahkuma või siia jääma. Kui mees voodist tõusis, hammustas Hayley tugevalt huulde. "Kas ma peaksin siia jääma või ära minema?" küsis Sophia seejärel ettevaatlikult, kui järgnes mehele elutuppa.
Post by Marnix van der Byl on Nov 25, 2014 20:16:50 GMT 2
Marx võttis jaki ning rahakoti, ta mõtles, et läheb baari. "Ei, sa võid siia jääda," vastas Marnix ning lahkus, sulgedes ukse enda järel. Sophia saab vajadusel selle lahti keerata küll, pole talle võtit vaja. Mees läks baari, kus ta istus umbes kaks ja pool tundi enda mõtetega, nii oli kõige parem. OT: Lõpp