St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Sierra Dale Swain on Nov 26, 2014 14:27:51 GMT 2
"Ei, härra president Obamat," turtsatas Sierra kergelt, pööritades silmi. Tema kärsitu pool hakkas vaikselt välja lööma. Neidis ei saanud lihtsalt aru, kuidas pole võimalik seda loomulikku mõttekäiku jälgida. "Loomulikult Amyt," Arsti härra võis tema haavad parandada, aga ma olen temast natukene osavam ja parem ravitseja. Ning kuna ta on endiselt rohtude peal, mis hoiavad tema võimet vaos, siis on mulle antud vabad käed," naeratas tüdruk kergelt, vaadates Justinile otsa, kes endiselt aknalaual istus. Fööniksi pisarad suudavad kõike ravida, välja arvatud surma. Isegi tüdruk ise pole viimase eest kaitstud. Kui keegi tal ikka pea maha võtab, siis uut neidis pole võimeline kasvatama ega uut südant, kui viimane välja rebitakse. Läbi lõigatud kõri isegi suudaks, sest mõnda aega on tüdruk elus siiski ja midagi otseselt pole kaotanud, kui veri välja arvata.
Post by Justin Turner on Nov 26, 2014 14:49:15 GMT 2
Poisi näole tekkis väikene irve. "Damn, ma juba uskusin sind, et Obamat," sarcasm to the maximum, millele järgnes tüdruku poolne pikk seletus. Nagu traditsiooniliselt kombe kohane on; kuulas poiss tüdruku seletuse ära. "See võib kõlada väga rumalalt.... Kuidas sa saad fööniksi pisarad Amy ajju?" sest haav oli juba terveks tehtud kui see on tõsi, siis loogika ütleks, et pisar peab puudutama seda kohta, mis vajab tervendamist. Samas ta ei teadnud selle võime kohta, nii et ta niisama muuseas uuris, olles valmis saama 'mõtle fking looogiliselt' rünnakut.
Post by Sierra Dale Swain on Nov 28, 2014 23:18:28 GMT 2
Justini küsimuse peale hakkas Sierra valjult naerma. See pidi olema küll selle päeva kõrghetk tema jaoks. "Oh sind rumalukest küll. See nüüd päris nõnda ka ei käi," turtsatas näitsik pead vangutades, tõmmates sõrmedega läbi juuste, lükates need üle pea. Tumepruunid lained vajusid kergusega tüdrukule poolde selga. Kui tihti on näitsik mõelnud nende lõikamisele, aga siiani pole ta seda raatsinud teha. Dale'i jaoks olid tema juuksed ainus tõeline aare ja armastus. "Fööniksi pisar on üldise raviva omadusega ja veel väga tugevaga, kui uskuda legende ja minu oma kogemusi, seega piisab ainult sellest, et pisar puudutaks Amy nahka. Olgu see siis piirkond tema käel, jalal või peal," püüdis Sierra naeru tagasi hoida, kui ta tuletas meelde Justini küsimust.
Post by Justin Turner on Nov 28, 2014 23:52:18 GMT 2
"Näh.... " ta kissitas silmi ja vaatas Sierra poole. "Sa oled ikks üks paras kiusupunn!" kuulutas ta siis suure ohke saatel, kuid hakkas haiglatiiva suunas liikuma "But it is worth a shot!" teatas ta. Ta polnud kindel, kas see töötab, sest Amy võimel tundusid olema mitu muud elementi ka. Samas ta ei teadnud piisavalt, nii et proovida võis - ega see midagi halba ju ei tee... vist....
"Psh, ma ei tea fööniksite kohta midagi ja iga raamat, võtame näiteks Harry Potteri, räägib sellest, et peab haavale nutma!" teatas ta natukene pahurama häälega, leides enda arvates üsna sobiva vabanduse.