St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Marcus Finn on Nov 26, 2014 23:17:10 GMT 2
Olgu. Seda polnud mees oodanud, kuid ta kogus end kiirelt pannes oma käed ümber neidise piha tõmmates sedasi Olivia tugevamalt enda vastu. Jumal, kuidas ta oli neid huuli igatsenud ja seda lähedust! Liiga kaua oli ta vaid mõttes mälestustena hoidnud seda, kuid Liv oli siin. Ta ei pidanud enam unes nägema ja ärkama pettumust tundes. Siiski painas mehe kaine mõistus. Marcus teadis, mis oht neidist saatma hakkab, kui nad üritaksid oma suhet kokku klopsida. Kas nad üldse tahtsid seda? Võimalik, et üksteise ajutine lähedus oli piisav, et eluga edasi minna? Ei, Marcus kahtles selles sügavalt. Vähemalt ennast ta nii palju teadis. "Tubli," sosistas ta õrnalt naeratades. Ta tõmbus pisut eemale, et vaadata neidisele otsa, kuid lahti ta temast ei lasknud. Osalt kuna ta ei suutnud ning osalt kuna ta ei tahtnud. "Me saame hakkama. Me teeme seda koos... kui sa mulle võimaluse annad," ütles Marcus tasasel häälel.
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 29, 2014 0:14:48 GMT 2
Olivia ei eksinud, kui teadis, et nende vahel on ikka veel säde alles. Kuigi Marcus üritas seda igate pidi eelnevalt eitada. Nüüd aga mees seda ei teinud. Ta ei teadnud, kas ta tegi nüüd ühe kõige suurematest vigadest järjekorselt, aga ta ei suutnud eemale hoida. Eriti kui arvestada tõenäostust, et viie aasta pärast ei pruukinud ta olla enam siin. Kui Marcus teda tubliks nimetas, hakkas Liv vaikselt naerma. "Tundub, et sa sobid keskendumispunktiks suurepäraselt," mainis näitsik vaiksel hääletoonil. Hetkel ta ei tahtnud mõelda tuleviku peale. Üks samm korraga, eks tagajärgi näeb ta hiljem. Ta ei olnud kindel, kas nad saavad palju ära teha. Tegelikult polnud tal õrnematki aimu, mis olukord üldse hetkel oli. Millest alustada? Sõna "koos" kõlas nüüd jälle nii kodusena. Üleüldse oli tal tunne nagu ta oleks õiges kohas tagasi, miski mis oli puudu tema elust, oli tagasi."Nagu näha, siis üksi ma vist seda ei teeks," vastas Liv ausalt. Tal oli raske midagi eeldada, aga millegi pärast ta uskus, et ta murdis nüüd kogu nende vahele tekkinud seina mõneks ajaks.
Olivia märkuse peale naeratas Marcuski. Oli tore tunda seda pingevaba õhkkonda, mis nende vahele nüüd tekkinud oli. See meenutas aegu, kus nad olid koos. Isegi siis polnud nende vahel selliseid pingeid, kui nende suhe vanuse ja seisuselt liiga erinevad olid. "Mul on hea meel, et vähemalt midagigi on endiseks jäänud," ütles Marcus muigega ning astus seejärel neidisest eemale. "Teeksid, kuid ma ei anna selleks sulle võimalust. Ma olen sinuga, isegi kui sa mind ei taha," lausus mees pead kallutades ja pööras siis pilgu metsale, mis kummaliselt vaikne oli. "Tahad sa edasi joosta, või jalutame pisut rahulikumas tempos? Meil on ilmselt palju, millest rääkida?" uuris Marcus lõpuks.