St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 18, 2014 22:44:29 GMT 2
Oli varajane hommikupoolik, päike hakkas alles esimesi ärkamismärke näitama. Väljas oli veel kergelt hämar ning kell lähenes vaikselt viiele hommikul. Mets oli inimtühi, kuna enamik õpilastest olid veel unenäomaal. Olivia ei suutnud kogu öö magada ning hommikune trenn kõlas ainsa mõistliku mõttena. See teeks olemise ärksamaks, pealegi kooli tagasi tulles oli ta oma endise rutiini juurde samuti tagasi tulnud. Iga päev käis ta vähemalt kord jooksmas ja järgis muid treeninguprotokolle, mida kunagi pidi tegema iga päev, et vormis olla. Tal oli kooliajal olnud oma lemmiktrajektoor, mida mööda ta jooksis ja ka tänasel hommikul kasutas ta seda sama teed. Eemaleolek oli andnud tugeva põntsu võhmale, seega nüüd olnud koolis tagasi natukene üle poole kuu, hakkas ta vaikselt tagasi saavutama oma endist tugevust. Algus oli alati raske, esimesed kaks-kolm kilomeetrit joosta pärast kahte aastat, tundus peaaegu võimatu. Nüüd, aga võis Liv vabalt ära teha kuni kümne kilomeetrise ringi ilma probleemita. Mida rohkem ta treenis, seda kiiremini saavutas ta ka oma endiseid tulemusi. Näitsiku leekpunased juuksed olid seatud hobusesabasse, ta kandis tumedaid trenniriideid. Praeguseks oli ta läbinud juba üle poole oma tavaliselt trajektoorist. Õhk oli väljas karge, sügisene ilm andis tunda, võib-olla just seepärast oli ka metsavahel märgata kerget udu.
Post by Marcus Finn on Nov 18, 2014 23:26:21 GMT 2
Marcus oli tagasi, ent ometi ei teadnud sellest mitte keegi. Isegi mitte Andrea, kes oli talle üle viiekümne sõnumi ja vastamata kõne teinud. Tüdruk muretses rohkem, kui oleks tervislik olnud. See oli kahjuks midagi, mida mees keelata ega muuta ei saanud. Ta ei saanud käskida lõpetada muretsemine. Täpselt nagu ei saanud ta Oliviat keelata. Viimane oli mehe mõtetes rohkem kui tavaliselt. See andis ka jõudu, et läbi teha järjekordne katsumus SV inimestega. Mees oli ette aimanud, et kohtumine venib pikaks ning see ei olnud puhkus. Siiski oli mees ühtteist teada saanud ja olgugi, et see oli hea, siis teave ise oli murettekitav. Sellegi poolest ei rutanud Marcus seda infot jagama nagu oli ta lubanud. Polnud veel valmis, et näha Oliviat. Kuidas temast äkitselt argpüks sai? Kell lähenes viiele, kui mees end välja minema seadis. Ei, seekord ei olnud tegu millegi ohtlikuga. Üllatus, üllatus. Marcus hoidis endiselt end füüsilist vormi. Ta käis iga hommik jooksmas, kui see vähegi võimalik oli. Samuti kasutas ta rada, mida oli kunagi Olivia kasutanud. See oli rohkem enese piinamiseks. Ta ei ole endiselt suutnud neidisest lahti lasta. Seega see rada oli midagi, mis mingil moel hoidis Livi enda lähedal. See oleks justkui osa neidisest. Keeruline, kuid Marcuse jaoks oli kõik loogiline ja lihtne. Marcusel olid seljas tumehallid dressid ning lukuga pluusi alt paistis välja valge T-särk. Ilmad olid külmemaks muutunud ja ta ei soovinud külematada. Mitte et kaks kihti riideid midagi aidanud oleks. Mees oli umbes kakskümmend minutit jooksu teinud kui ta märkas rajal kedagi, kes meenutas lausa kummitust mehe maailmas. Ehmunult võttis ta tempot maha, mis oli üllatavalt kiireks muutunud. "Hommikust, ma ei osanud sind siin kohata," tervitas mees muuseas Oliviat. Tal käis mõttest läbi tagurdada ja tagasi minna aga ta ei jaksanud põgeneda. Ühel hetkel pidi ta Liviga kokku juhtuma nii kui nii.
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 18, 2014 23:36:24 GMT 2
Olivia püsis üsna kindlas tempos, kuni hetkeni, mil kuulis talle liigagi tuttavat hääletooni. Ta oleks ehmatusest peaaegu komistanud. Liv oli joostes nii oma mõtetesse ära kadunud, et ta isegi ei märganud lähenemismärke ehk ei kuulnud samme ega midagi. Niiet siis tuli välja, et Marcus oli tagasi? Paistis muidugi, et see ei väärinud isegi teatamist. "Peaksin vastama sama lausega," sõnas Liv niipea, kui oli suutnud oma peas mingigi vastuse formuleerida. See oli ootamatu kohtumine ja nii varjasel ajal ei saanud eeldada, et ta koheselt suudaks end kiiresti olukorda sisse elada. "Sa oled tagasi ma näen," märkis Liv asja, mis oli niigi ilmselge. See jutu alustamine nüüd tundus kuidagi kohatu, arvestades, et viimane kord oli ta peaaegu, et hüvasti jätnud mehega. Ta oli üllatunud, et Marcus käis jooksmas just siin, kuid samas oli mees kunagi ta mentor, ta teadis neid kohti. Muidugi oli küsimus, miks ta just täna siia sattus. "Sa oled oma jooksutrjaketoore vahetanud?" küsis seejärel näitsik nagu muuseas, kuna see vaikus tundus kuidagi liigagi kohatu.
Post by Marcus Finn on Nov 18, 2014 23:43:13 GMT 2
Süütunne oli ebameeldiv tunne. Eriti siis, kui mõistad, et olid midagi valesti teinud. Samas ta ei olnud midagi valesti ju teinud. Ainus asi, mida ta tegi, oli omaette hoidmine ning selles ei saanud keegi teda süüdistada. See oli iga inimese õigus "Jah, ma olen tagasi... juba üleeilsest õhtust," vastas ta lisades kõhklevalt aja, millal ta oli naasnud. "Vabandust, et ma ei teatanud oma naasmisest. Mul oli vaja aega, et oma mõtted ja..." Tunded? Jeah, seda kindlasti oli vaja mainida. Mitte. "... asjad. Mul on infot, kuid ma ei hakkaks sellest siin rääkima," lisas ta kiirelt lõppu püüdes teemat edasi viia. Olivia oli selles osavam, kui Marcus. Küsimuse peale muigas mees lõbusalt. "Ma hakkasin seda rada kasutama peale seda, kui me lahku läksime. Meeldetuletuseks endale. Aja jooksul see lihtsalt jäi samaks. Vahest on hea olla tuttavlikus keskkonnas," vastas Marcus ausalt.
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 19, 2014 0:02:25 GMT 2
Olivia peatus peaaegu kohe, kui Marcus oli rääkima hakanud. Ei olnud kerge just jätkata jooksmist ja rääkimist samal ajal. Liv ei vaadanud mehe poole hetkel, vaid silmitses vaikides ees olevat jooksurada. Mõelda vaid, kunagi oli ta nii vihane Marcuse peale, et mees teda mentori kohustusi täites ajas kell 4 hommikul ülesse, et jooksma minna. Nüüd aga mõistis Olivia väga hästi, miks see vajalik oli. Kuulnud, et Marcus oli tagasi üleeilsest õhtust, pööras Liv nüüd Marcuse poole ja kergitas kulmu. "Üleeilsest? Sa oleksid võinud seda vähemalt Andreale mainida, ta käis just minult eile küsimas,"lausus Olivia ja tema hääletoonis ei olnud killukestki sõbralikkust, pigem uputav tõsidus. Ennast jättis ta hetkel teemas välja. Ta tegelikult ei teadnud, kas Marcus oleks oletanud, et Liv oli vahepeal Andreaga rääkinud. Samas polnud ta kindel, et see mehele meeldiks, kuigi too oli ise palunud, et Liv Andreal silma peal hoiaks. "Järgmine kord võiksid oma mõtteid kiiremini seedida, et inimesed ei arvaks, et sa surnud oled,"sõnas Olivia seejärel üsnagi jäiselt, kuna ta ei suutnud saada hetkel üle sellest, et see olukord tegi talle haiget. Niipalju siis sellest, et hoida olukorras kainet meelt. "Rääkimata ühenduse võtmisest," lisas Liv korra mehe poole vaadates ja seejärel pilku ära pöörates. Jah, ta oli haavunud, aga ta ei plaaninudki laskuda enam nii madalale nagu oli olnud kunagi, kaks aastat tagasi. "Sa võid jagada, mitte jagada, keda see huvitab. Kui mul on vaja, saan ma selle ise ka kätte," teatas Liv surmtõsise häälega. Nii oligi. Ta oli kaks aastat hakkama saanud ilma Marcuseta, seega pidi ta seda tegema ka nüüd. Nende suhte kommentaari peale ei vastanud Liv midagi. Oleks tahtnud praegu virutada või midagi, aga see poleks mingit kasu olukorda toonud."Kui inimesi vältida, siis tuleb ka teine rada valida. Niiet, Marcus, otsi endale teine koht,"mainis Olivia pilku enda ees hoides. Ta isegi ei plaaninud hetkel neid vabandusi kuulama hakata, pigem tuli süda kõvaks teha ja edasi liikuda. Ilmselgelt Marcus oli selle taseme juba saavutanud. Liv keeras ümber ja hakkas tagasi jooksma vastassuunas. See oleks tema ringi teinud kõvasti pikemaks, kuna ennist oli ta ära jooksnud kolmveerandi oma eesmärgist. Samas ei oleks ta suutnud kohe kooli tagasi minna. Aega oli veel, kellele see lisajooks oleks võinud ikka halba teha? Pealegi oli Olivia tempo nüüd pigem spurt, kui sörk. Jah, ta valis hetkel põgenemistee, rääkimise asemel. Ja kuna see jooksmine oli järsku alanud, lõi see Olivial ka hingamise kiiresti paigast ära. Ega ta väga kaugele ei jõudnudki. Paarkümmend meetrit eemal oli ta kohustatud seisma jääma. Liv peatus, kummardus ettepoole toetades käed põlvedele ja üritas oma hingeldamist asendada rahuliku hingamise. Jah, nii hästi tal see plaan välja tuligi, nüüd ta lihtsalt jättis mulje, et oli saamatu. Kuigi ka Marcus teadis, et kui Liv vihaseks ajada trenni ajal, siis laseb näitsik tihti end vihast juhtida, unustades kaine mõistuse. Siin see oligi - mõtlematus.
Post by Marcus Finn on Nov 19, 2014 16:55:43 GMT 2
Uskumatu kui kergesti muutusid tuuled. Nad olid hakanud juba läbi saama ja nüüd oli nende vahel taaskord jäisus ning vaenulikkus. Mitte Marcuse poolt, kuid Olivia poolt kohe kindlasti. Sedasi oli parem, mees teadis seda. Lasta neidisel end vihata oli tark otsus aga mehe süda ihkas muud. "Ma olen kindel, et suudad," vangutas mees viimaks raske ohkega pead. Viimase neidise lause peale pööras Marcus üllatunud pilgu Oliviale, kes tuimalt ümber nüüd pööras ja vastassuunda sprintima hakkas. Mees ei teadnud mida teha. Minna tüdrukule järgi, või lasta tal minna. Ent miski tekitas temas pahameelt. Miks ootas Liv, et mees esimese asjana talle teatab naasmisest? Tundes, et peab end kaitsma jooksis mees neidisele järgi. "Miks sa mu peale vihane oled?!" nõudis mees, kui oli Oliviani jõudnud. "Ma saan aru, kui Andrea oleks pahane kuigi ma arvan, et ta oleks rõõmus kui mind näeb. Sina? Mul ei ole mingit kohustust sulle asju ettekanda. Peale selle miks sa isegi muretsed, kas ma tagasi olen või mitte? See ei painanud sind viimased kaks aastat, miks nüüd?" pahvatas mees välja asjad, mida ta polnud just korralikult läbi mõelnud. "Andesta..." pomises Marcus pead raputades. "Ma tean miks sa minema läksid ja ma ei heida sulle midagi ette. Aga sa ei saa minu peale vihastada, kui ma ei tule esimese asjana sinu juurde. Sa ei saa seda minult oodata ega nõuda. Ainus, mida ma lubasin oli see, et ma annan sulle edasi info, kui ma suudan midagi uut teada saada... ja see, et ma tulen tagasi aga see ei tähenda, et ma... ma ei saa sinu juurde lihtsalt tulla, Olivia. Pealegi, me leppisime kokku, et me ei saa suhelda. Mitte nagu sõbrad või tuttavad. See on liiga ohtlik."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 19, 2014 19:29:33 GMT 2
Olivia tundis sassilöödud hingamisest kerget ebamugavat kõrvetust kurgus. Ta ei tohtinud nii tobedalt käituda, kui just praegu oli teinud. Hea veel, et silme eest mustaks ei löönud. Kuulnud seljatagant jooksusamme teadis ta väga hästi, et talle plaanitakse teha kohe peapesu. Liv hingas sügavalt sisse ja välja, üritades hingamist stabiliseerida, nüüd vähemalt oli hingeldamisfaas möödas. Kuulnud järgnevaid süüdistusi, ajas Liv selja sirgeks ja kui Marcus vaatas Marcuse poole. Selliseks siis nende suhtlus nüüd kujunebki? Nagu kass ja koer pidevalt, kuna kumbki ei anna alla ja mõlemad on samas haavunud."Ma ei ootagi pikka raportit sinu käest, kuidas sul läks. Väiksest vihjest, et sa oled elus oleks piisanud," sõnas näitsik lõpuks, kui talle anti võimalus rääkida. Olivia põsed olid järsust jooksust ja kargest ilmast väljas kergelt õhetama löönud. "Lihtsalt, ma arvasin, et nii palju sul austust on," lisas Olivia eelnevale lausele ja hammustas alahuulde õrnalt. Ta ei saanud kuidagi peast välja, et temast jäi põhisüüdlane. Muidugi Marcus ei andesta talle kahte aastat. "Mis sa arvad, et ma poleks teadnud, kui sa midagi liiga lolli oleksid koolis kokku keeranud kahe aasta jooksul? Midagi liiga mõtlematut teinud? Sa võid olla osav oma jälgedes, aga ka minul on siin koolis tutvusi," teatas Liv ja tema pilk oli pöördunud nüüd kaugusesse. Üks kord kogu eemaloleku aja jooksul tahtis ta isegi SABS'i tagasi tulla, kuna oli Marcuse pärast mures. Loomulikult siis ta seda ei teinud ja ega mees ei pidanud seda ka teadma. "Ja nii sa mulle väidadki, et sa pole vihane kahe aasta peale, aga samas sa hõõrud igal võimalusel seda mulle nina alla. Vali, mis poolel sa tahad olla üks kord," ütles näitsik õrnalt pead raputades. Ta ei saanud enam aru, mida Marcus temast täpsemalt tahtis või mida ta ise Marcusest tahtis. "Kurat, Marcus. Kas sa tõesti ei saa senimaani aru? Ma ei palunud sul enda juurde tagasi tulla. Ma tahtsin lihtsalt teada, et sinuga on kõik korras. Ma ei hakka anuma sul minuga suhtlemist, see ei ole oluline, on ka teisi võimalusi endast märku anda. Sa ei saa visata minu poole pommi, et sa ei pruugi sealt paganama kohast tagasi tulla, kuna sa üritad kaitsta nii mind kui ka Andread ja siis arvata, et mul on täiesti suva sellest, mis sinust edasi saab. Kui raske on seda ükskord mõista?" rääkis Olivia, sõnad libisesid üle huulte järjest, üsna kiires tempos justnagu ei suudaks miski Liv'i praegu segada. Ta ei teadnud ise ka enam, mida oli sellest olukorrast loota enam.
Austus? Marcus ei osanud selle peale midagi teha, kui pead raputada ning alla neelata vastused sellele ütlusele. Ta oleks tahtnud öelda välja kõik mida ta arvas aga ta ei saanud. Ta ei tohtinud. "Ma ei ütle, et ma ei olnud vihane! Ma olin! Ma olin nii sinu kui ka enda peale vihane. Aga mul oli piisavalt kaua aega, et saada sellest üle. Sinu naasmine paneb aga proovile kogu mu töö, et hoida endas neutraalsus. Ma tean, et ma võtsin su tööle ja ma palusin sul silma peal hoida inimestel, kes mulle kallid ja olulised on. See oli mu viga. Ma arvasin, et ma suudan olla kontrollis, kui sina siin oled..." Mida see tähendas? Seda, et nad ei saa iial koos töötada. Et nendest ei saa kunagi sõpru. "Ma astun tagasi direktori kohalt," teatas mees viimaks mitte midagi ütleval toonil. Ta pidi suutma oma emotsioone vaos hoidma. Aga ta soovis tõmmata Olivia enda embusesse ja hoida teda igavesti enda lähedal. See oli midagi, mida mitte kunagi ei juhtu. "Ma pidin otsuse tegema ja ma tegin selle. Ma ei teadnud kuidas seda öelda sulle ja Andreale. Aga kuna sa ei andnud mulle võimalust, siis siin see on. Ma ei ole tagasi ja ma ei tule iial tagasi. Küll aga peaksid sa teadma, mida nad tahavad. Nad otsivad erilise, haruldaste võimetega inimesi. Mida haruldasem võime, seda parem. Ma ei tea mille jaoks, veel, kuid ma plaanin selle välja uurida."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 20, 2014 0:27:24 GMT 2
Ja jälle olid nad oma teemaga samas punktis tagasi, järjekordselt rääkisid nad sellest, mida Liv tegi kaks aastat tagasi. Jumal küll, kaua võis taidelda sama teema ümber? See juhtus ja seda ei saanud enam olematuks teha, Olivia ei saanud aru, miks oli vaja seda iga kord ülesse tuua. Ja muidugi see, et kogu Marcuse töö on proovile pandud, kõlas kui järgmine süüdistus. "Ja ometigi jääb mulje nagu sa üritaksid enda viga minu kaela lükata. Ei, ma saan aru, aga oleks ma teadnud, et sellest nii suur boleemika tuleb, poleks ma siia tagasi tulnud. Eriti arvestades, et ma ei ole enda teada üritanud kuidagi sind saboteerida. Sa oled piisavalt võimekas selleks, et mind siit välja lükata, üks sõna neile ja ma olen siit läinud. Ometigi sa ei tee seda ja ikka pean mina jääma reeturi seisukohale.Lihtsalt ütle mulle, mida sa minust tahad? Ma ei mõista enam,"- Olivia laused ei tulnud enam pika joruna, nendesse tekkisid vaiksed pausid, kuna ta üritas kõik välja öelda nii, et samal ajal ei hakkaks ta hääl teda alt vedama ja midagi reetma. Järgmine uudis tuli talle aga kui järjekordne bensiini visatud tiku lahvatus."Astud tagasi?" küsis ta üle, üritades mõtet seedida. Muidugi see, et Marcuse elu otseselt ei ähvardanud keegi, oli hea, aga tagasiastumine ei olnud kohe kindlasti midagi, mida oleks Olivia oodanud. "Mis nüüd edasi peaks saama?" esitas Liv nüüd järjekordse küsimuse, mille puhul polnud isegi kindel, kas ta tahab tegelikku vastust teada saada. Või kas ta saab ausa vastuse. "Kas sa plaanid lahkuda siit?" lisas näitsik järgneva küsimuse veelgi. Neid küsimusi tuli järjest nii kuradi palju. Ta oli segaduses, ta ei teadnudki, mida olukorrast arvata. "Olgu," sõnas Liv peaaaegu hääletult, näoilme peegeldamas kerget löödumist. Misiganes ta arvas, et edasi võib tulla, oli nüüd kindlasti läinud. Samuti teadis, et tegelikult ei pruugi ta enam jõuda kaugele oma uurimisega, kui ta ei saa abi. Muidugi ta ei tahtnud Marcuselt abi küsida, aga mingis kriitilises olukorras oleks ta seda teinud nii või naa. "Sa pead Andread kaitsma sel juhul," sõnas Olivia järsku. Ta ei teadnud üldse, miks ta seda mainis, tegelikult polnud ta neiuga nii palju suhelnudki. See tuli lihtsalt iseenesest. Kuigi ega viimase ajaga oli ka empaate jäänud väheks, ka tema võime polnud enam nii levinud, kuid enda pärast polnud Olivial ilmselgelt aega muretseda. Ta pidi enda emotsioonid hetkel kõrvale jätma.
Marcus raputas pead. Ta ei tahtnud kedagi süüdistada. Ta oli lihtsalt närvis, ja pinges ja pettunud ja segaduses. Temas oli kaks osapoolt ja need kisklesid nagu oleks maailmalõpp kätte jõudnud. "Ma ei ürita sind süüdistada. Ma ei süüdistagi sind... ma ei tea. Kõik mis ma ütlen tuleb valesti välja." lausus mees raskelt ohates. Siis jõudis neidisele kohale mida Marcus just teatanud oli. See oli ilmselgelt suur uudis ning ootamatu pealekauba. "Plaanin? Jah. Tahan ma seda? Ei, kuid mul pole valikut siinkohal," ütles mees tasasel häälel viies pilgu maha. Ta tundis kuidas depressioon temas võimsust kogus. Kuidas peaks ta hakkama saama? Siis mainis Olivia Andyt. Viimane oli nii palju läbi elanud. Ta oli kaotanud mõlemad vanemad, siis oli Marcus ta enda tiiva alla võtnud ning nüüd kaotas näitsik Marcuse, kes oli lubanud, et ta ei kao kunagi. "Ma ei saa teda enam kaitsta. Ma lähen Torni, Olivia. Ma ei saa teda sinna võtta. Ma ei saa temaga kontakti hoida. Ta peab hakkama saama ilma minuta. Ma pean lihtsalt lootma, et ta leiab endale inimesed, keda usaldada... enne kui ma täielikult läinud olen."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 20, 2014 0:51:48 GMT 2
Ega ei saanudki eeldada, et kui mingi suure uurimisega siin koolis vahele jääda, siis ei juhtu sinuga midagi. Amanda oli suurepärane näide, järgmiseks nüüd Marcus, aga millegi pärast paistis, et talle anti uus võimalus. Tegelikult teadis Liv väga hästi, et neid võimalusi ei antud niisama. "Mida nad sinust tahavad?" küsis Olivia järsku vaikuse lõhustades ja tema hääletoon oli tõsine. "Ja ära proovi mulle väita, et mitte midagi. Kui nad ei tahaks sinust midagi, poleks sa praegu siin. Kui nad oleks tahtnud midagi koolisiseselt, siis oleks sa ka direktori ametikohale edasi jäänud. Olgu, võib-olla nad tahavad direktoriks oma inimest, aga seda ma vaevalt usun, muidu poleks sa seda ametikohta saanud algusest peale," arutles Olivia valjuhäälselt. No nii palju siis lihtsast hommikusest trennis, mis teeb pea selgeks. Nüüd surises see rohkem, kui kunagi varem. Andrea teema kohta tundis küll Liv kaasa, aga ta ei osanud mitte kui midagi öelda. Kahjuks ei olnud see tema mängumaa, kus midagi kaasa arvata. Ta oli pelgalt neidisega paar korda suhelnud, kuid ei midagi enamat. Siiski ta teadis, et too tähendab Marcusele väga palju.
Nüüd tulid siis küsimused, mida Marcus arutada ei soovinud. Siiski ei antud talle võimalust, et sellest kõrale hiilida. "Ma ei tea, kuid nad on sinust väga huvitatud. Sa oled nende esimesi prototüüpe, kes endiselt veel elus on. Ehk siis, sinus on lisatud lisavõime, ja jumal teab mida. See peaks tähendama, et su võime ei ole enam ajutine. Sa ei saa seda ära anda, loovutada. Mida iganes nad sulle tegid, kui sa veel loode olid, hakkab mõjuma ilmselt kui sa saad 30. Selleks ajaks tahavad nad sind enda valdusesse, et uurida sind. Vaadata, kuidas su keha toime tuleb muutustega. Seda juhul, kui sa elad 30 eluaastani," vastas Marcus ausalt. Siin ei olnud enam mõtet tagasi hoida. "See oli su failis, mille ma neilt varastasin. Ma võin sulle anda selle, kui sa soovid. Seal on sinu ema kohta samuti andmeid, mida sa ei pruugi teada ning su isa kohta. Fakt on see, et nad ei taha sind võime pärast, mitte selleks et seda ära võtta või selle peal katsetada, nad tahavad sind kuna sa oled juba muudetud, täiendatud nagu nad seda ütlevad. Nad tahavad sind elus hoida, see on põhjus miks nad praegu eemale hoiavad. Kahjuks ei ole teised katsealused ellu jäänud. Viimane suri poolteist nädalat tagasi. Nad hoidsid teda vangistatuna Tornis, kuid nad ei olnud võimelised teda päästma. Ta organud ütlesid üles üksteise järel. Ta keha ei võtnud võimeid omaks, vaid võitles nende vastu. Ta oli 30-aastane kuu aega olnud." Kogu tõde lauale. Marcus ei teadnud miks ta seda rääkis. See ilmselt hirmutas Olivia surmani ära aga neidis pidi teadma tõde. "Ma hakkan olema osa nende uurimistööst. Ma aitan neil leida viisi, et päästa sind. Sellel on muidugi teatud hind aga ma olen valmis maksma ükskõik mida, et päästa sind."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 20, 2014 1:27:48 GMT 2
Järgmine informatsioon, mis tuli Marcuse suust tundus juba Olivia jaoks juba liig. Jah, ta oli kuulnud prototüüpidest, ta oli neid uurinud, kuid iga kord, kui ta jõudis liiga lähedale, oli miski teda takistanud. Ta teadis, et ta ei sattunud huviobjekti niisama, aga ta oli rohkem kui kindel, et see on seotud tema isa müstilise minevikuga. Prototüüp, tema oli esimene prototüüp? See ei tundunud reaalne, ta polnud täheldanud enda juures midagi erilist. Kuid samas, polnud tal õnnestunud kohtuda ühegi teatava sarnase kahtluse inimesega - neid kõiki jälitas sama needus, milleks oli surm. "See ei saa tõsi olla," sõnas Liv peaaegu hääletult, lastes seejärel õhu pahinal kopsudest välja. See oli teine kord elus, kus ta mõtles, et ta ei taha tegelikult teada reaalsust. Samas ta ise küsis ja nüüd oli tema enda maksetähtaeg kätte jõudnud. "Aga, kuidas? Ole nüüd, keegi peaks sellest ikka teadma. See ei ole ju võimalik? Pealegi minu võime ei ole nii haruldane, midagi peaks kuskilt ikka välja lööma," need küsimused tulid järjest ja mõtlemata, lihtsalt Oliviale ei tahtnud see uudis eriti kohale jõuda. "Ma tahan seda faili näha," sõnas ta lõpuks teades, et Marcus ei oska talle nii või naa kõiki vastuseid anda. Või ei taha. "Marcus, ära hakka jälle peale. Sa ei saa kõiki alati päästa, kas see polnud su esimene õppetund minule. Sa ei lase end tarida mingisse tobedasse katsesse, jumal teab, mida nad sinuga teha võivad. Ja ära hakka mulle ajama, et see on sinu otsus, see ei ole normaalne. See ei ole määratud, et ma peaksin surema kolmekümne aastasena. Peagi, kui peaksingi, mul on viis aastat elada ja selle ajaga midagi ära teha. Lõpeta iseenda ohverdamine, see ei tule ei kasuks sulle ega ka mulle," Liv'i hääletoon oli juba sellises staadiumis, kus oli arusaada, et ei ole mõtet temaga vaielda. "Kurat küll, sa oled neid näinud, vähemalt kedagi. Kes on NEMAD? Kes nad on? Mul on savi, mida nad minuga teha tahavad, sa ise ütlesid, et nad ei teeks mulle liiga. Ma tahan neid näha, ma lähen tarin nad ise sealt kuradi urkast välja," Olivia hääletoon ei kõlanud ammu enam stabiilselt, nüüd hakkasid need küsimused kõlama pigem juba karjumisena. Või, mitte päris, aga Olivia hääletoon oli palju valjem, kui ennist. Kui ta suutis end enne koos hoida, siis nüüd oli see kõik korraga kokku varisenud. Ta vihkas teadmatust, eriti endale suunatud.Tänu sellele, et Liv enam end kontrolli all ei hoidnud, hakkas ka vaikselt tema võime oma elu elama, mis saatis Marcuse poole ka Olivia enda emotsioonid edasi, milleks oli viha, tugev viha.
Olivia reaktsioon kõigele sellele oli täpselt selline, mida Marcus ette oli näinud. Seda oli palju, kuid Liv tahtis teada kogu tõde. Niisiis siin see oli. Probleem oli selles, et mees ei saanud seda teada alles nüüd ja mitte nendest failidest. "Ma annan sulle need failid aga seal ei ole kõike, mida sa ootad eest leida," vastas Marcus pead vangutades. Siis jätkas Olivia oma monoloogiga tehes Marcusele vägagi selgeks, et ta ei saa kõiki kaitsta ega päästa. Selles oli naisel õigus aga ta sai kaitsta Oliviat ja Andread. Ning see oli kõik, mida mees üldse tahtis. Kui väga aus olla, siis oli mehel vägagi ükskõik, mis ülejäänud maailmaga juhtub. Olgu, mitte täiesti suva aga piisavalt, et ta suudaks keskenduda kahele olulisemale isikule. Mida edasi neidis aga rääkis, seda rohkem hakkas Marcus tunnetama ümbruse muutust. Natuke veel ja Olivia kaotab kontrolli enda ja oma võime üle ning see oli midagi, mida mees teadis paremini kui midagi muud. "Olivia, püüa rahuneda," ütles Marcus astudes neidisele sammukese lähemale, ent hoidis siiski distantsi. Ta ei tahtnud asja hullemaks teha. "Liv, ära lase oma emotsioonidel üle pea kasvada," jätkas mees, kuid siis tabas teda tugev emotsioonide laine ja ta polnud kindel mida ta täpselt enam tundis. Üht teadis ta aga kindlalt- need ei olnud tema tunded. Seda mõistes oskas Marcus neidise võimet tagasi lükata. "Liv... katsu rahuneda. Nad ei saa sind kätte. Ma räägin sulle kõik, mida ma tean ja me tegeleme sellega koos. Kontrolli oma väge..." hakkas ta uuesti rääkima astudes nüüd veel mõned sammud jõudes peagi neidiseni. Kahtlevalt sirutas Marcus oma käed välja võttes Livi omadest keskmise tugevusega kinni. Tal oli vaja leida midagi, mis neidise mõtted mujale viiksid. Midagi, mis paneks mõtted teistele radadele jooksma. Ainus, mis talle pähe tuli oli midagi, mis ei olnud kuigi veekindel praegusel momendil. "Ma armastan sind. Ja sinu kaitsmine oli ainus viis, et hoida sind endale natukenegi lähemal. Ma püüdsin edasi minna aga... ma ei ürita maailma päästa, ma ei kavatse kõiki päästma hakata. Ma tahan ainult sind hoida ja kaitsta. Palun... anna mulle andeks, et ma varem ei rääkinud, et ma olen selline tõbras ja.."
Post by Olivia de Ravenaugh on Nov 26, 2014 1:08:41 GMT 2
Olivia ei kujutanud ettegi, mida ta täpsemalt nendest failidest leida oleks võinud. Pealegi Marcus mainis midagi tema perekonna kohta, mis oli Oliviale niigi raske teema ja nüüd tuli välja, et ka see ei pruukinud sada protsenti tõsi olla. Mida ta veel ei teadnud? Jah, ta tahtis tõde, aga võib-olla kui temaga oleks seda jagatud samm-sammult, ei oleks ta korraga nii palju pidanud sisse võtma. Pole just kõige positiivsem uudis, et elada on jäänud viis aastat. Tähendab, ega see talle vist veel kohale ei jõudnudki. Viis aastat oli väga lühike aeg, kuid samas piisavalt pikk, et midagi ära teha. Olivia oli üsna tugev oma võimet kontrollima, aga mitte täna. Esiteks oli viimasest reaalsest unepuhkusest, mitte paaritunnisest pausist, väga palju möödas, teiseks oli informatsiooni korraga liiga palju ja kolmandaks ta ei suutnud enam aru saada, kuhu Marcus oma jutuga pürgida üritab. Kuulnud mehe hoiatusi ja palveid, aga polnud nii kerge kogu seda emotsiooni korraga talletama hakata, arvestades, et tal endal oli neid hetkel üle pea. Marcuse hääletoon oli rahustav ning kuna mees oli kunagi näitsiku mentor, siis tõenäoliselt ei olnud tal eriti raske eristada Liv'i reageerimist olukorrale eristada. "Ma üritan," sõnas neidis läbi kokkusurutud hammaste, üritades keskenduda, aga ega see polnud nii kerge, kuna tema emotsioonid olid hetkel nii laiali. Marcuse lubadused talle kõik ära rääkida tõmbasid tema võimet natukenegi tagasi. Ainuke, mida Liv hetkel lootis, oli see, et need lubadused ka vett peavad. "Koos? Sa ei tahtnud mind enne isegi näha!" sõnas Liv ikka veel kergelt ärritunult. Jah, kui asi läks kord käest ära, siis võis see minna täiega metsa. Kui Marcus Olivia kätest kinni haaras, siis oli see neidise jaoks pidepunkt, millele keskenduda. Järgmine tekst aga üllatus Oliviat,sest see oli midagi, mida ta ei olnud oodanud. Ta ei arvanud, et Marcus seda talle tunnistab, isegi kui ta kahtlustas, et nende vahel pole sellist jääd nagu paistab. Ta mõistis, mida mees talle räägib, aga samas ta mõtted uitasid ikka veel kergelt. Kuigi üle poole väest oli juba ammugi tagasi tõmmanud. Liv ei suutnud midagi mehele vastata ja ta ei teadnud, kas tal on vajadust. Selle asemel, et anda otsene vastus, surus Olivia oma huuled Marcuse omale. Kui ennist oli veel mingigi võimalus matta kõik oma vanad tunded kivi alla, siis nüüd Liv purustas selle täielikult. Ta leidis oma keskendumispunkti, milleks oli Marcus. Olgu, võib-olla oli see mehe suhtes hetkel ebaaus, aga kogu tema võimeenergia taandus täielikult.