St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 17:24:28 GMT 2
Oli õhtu, üsna pime, kui Justin vaatas eriti ettevaatlikusega ringi, et ta oleks üksi, või et täpsem olla: et õde ei jälitaks teda. Too oli viimased päevad kogueg igal pool sabas olnud, et tal polnud isegi võimalust privaatseteks momentideks. Nende privaatsete momentide all, poiss kindlasti ei mõelnud fappimist. Nope, kohe kindlasti mitte. Cmon. Me kõik teame, et lonely boys fa... actually they not... certainly not.. THIS IS SET UP!
Igatahes Justin kõndis keelatud dormi poole, peas vägagi rahulolev pilk. Tundus, et ta sai selle võimatu missiooniga hakkama. Suur rahuloli peas, jõudis ta keelatud dormi ukse juurde ja avas selle.
OT: Kuna keegi teist ei taha minuga teematada, eks ma siis teematan "Oma vasaku käega" hmmm... (AKA kinni)
"Hah, sa tõesti arvasid, et sa suudad minu eest plehku panna?" tuli hääl, kui poiss avas ukse. "See oli üsna obvious, et sa tuled siia, mr not so obvious," sarkasm to the maximum.
"Kulla vennakene, ma tean, et sa ei taha oma ex-õe raasukesega aega veeta, aga mina tahan sinuga aega veeta. Kõik teavad, et naiste saamised on absoluutsed, eksole?" ta pilgutas silma ja võttis noormehe käe ümbert kinni "To the adventure we go!"
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 17:35:45 GMT 2
Kui poiss ukse avas, lõi ta selle sama kiiresti kinni kui ta oli avanud.
"FFFfffffffffffff" tegi ta häälitsuse ja tegi siis uuesti aeglasemalt lahti "Tere Amy," ütles ta vägagi obvious fake naeratusega. Ta pidi kuidagi oma mitte nii suurt rahulolu välja näitama. "Ma pean kõik oma sõnad tagasi võtma; sa oled muutunud kordades hullemaks. Varsti ma saan hakata reaalselt hakata kaaluma, kumb on hullem, kas sina või minu vanemad... Oh wait, minu vanemad vähemalt andsid mulle infinity times vabadust, unlike someone we know!" ta pööritas silmi ja liikus nüüd juba mööda koridori, õde käe otsas.
"Sa pole muide mingi ex-õde, sa oled mu õde, kas vereliselt või mitte," tegi ta umbes üle üheksa tuhande korra juba selgeks. Ma ei vii teda katusele... else I am busted... kinnitas poiss mõtteid endale kindlat plaani. Katusele saab ühest kindlast kohast ja ta lihtsalt ei lähe sinna kohta.
"Ma otsustasin, et ma lasen kellelgi end adopteerida, et siis ma ei kuidagi suga seotud enam ja siis sul pole mingit õigustust enam!" teatas ta uhkelt oma suurtest plaanidest, pannes pea poisi õlale, samal ajal kui nad kõndisid, kuid mitte kauaks, sest tüdruk oli korralikult lühem poisist "Jeez Justin, sa oled nii palju pikemaks kasvanud, tõsine dissapointment..." ta toetas siis pead hoopis vastu ülemist käsivart ja kõndis lihtsalt Justiniga kaasas.
"Hmmm, ma saan täitsa aru, miks see on keelatud dorm," pidi ta tunnistama kõva häälega.
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 17:44:36 GMT 2
"Sa oled 18, keegi ei adopteeri sind enam. Isegi kui peaks mingi ime juhtuma, siis ma ennem leian gf ja saan lapsi," pööritas poiss silmi, mis ainult kiirenes pärast järgnevat lauset. "Normaalsed õed oleksid õnnelikud, et oma vend on nii palju kasvanud... oot las ma arvan, sa pole normaalne õde... Nii kahju, et sa ei saa ära kasutada pikkuse boonuseid, after all, you are only my sister!" mille järel ta näole tekkis rahulolev kiuslik muie.
"Mis mõttes? See on ju lihtsalt maha jäetud..." lausus ta, kuni ta viis pilgu, kuhu tüdruk oli natukene aega vaadanud. Terve koridor oli täis kaameraid, mida varem ei olnud kunagi näha olnud. "See on creepy as fuck..." pidi ta nüüd tunnistama. Ilmselt on iga tema rikkumine, seal käik kirja pandud. Aga ometi pole seda kunagi esile toodud. Huvitav miks? Kas see tähendab, et iga nende sõna samuti salvestatakse, või on need lihtsalt must-valged kaamerad, et näha mida sealsed inimsed teevad?
"Su võime on ikka päris op, kui aus olla..." sosistas ta tüdruku kõrva.
"Aaaah, ära kõdita!" teatas ta kohe, kui ta poiss kõrva sosistas, kuid vastas siis "Sa oled nii armas, et nii armsaid asju ütled..." mille peale ta tegi järsku poisi põsele musu. Kuigi illusioonid olid 'kadunud', oli see kadunud ainult tema ja poisi silmist. Need endiselt veel eksisteerisid seal. Muidugi oleks ta võinud illusiooni ka hävitada, kuid ta ei tahtnud pahandust.
"Sind teades, teab nüüd ilmselt iga andmebaas su vorsti suurust..." lausus siis tüdruk itsitades poisile vastu, pannes ise suu poisi käevarre nahktagi vastu, et seda summutada, itsitus muutus naeruks.
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 17:55:09 GMT 2
Poiss pööritas silmi, tüdruk vist kasutas reaalselt igat võimalust ära, et justinit nii-öelda ilastada. Aga ta viis reaalselt suured silmad tüdrukule, pärast kui ta viimast lauset kuulis. "Amy...." ütles ta venitades ja vaatas naerva tüdruku poole. "Ma elusees ei... sa... uskumatu..." kökutas poiss ja jäi seisma. "Ega ma mingi avalik liputaja pole," lausus ta suure ohkega, kuid hakkas siis samuti koos õega naerma. "Sa oled ikka päris perverdiks ära läinud. Ütle nüüd, et sa pole enam virgin kah."
Nad jõudsid trepikotta, mis viis ülesse poole. "Räägitakse, et siin kummitab..." lausus ta muuseas.
"Kes teab... võib-olla olen, võib-olla ei ole. ta vaatas kerge kissitusega poisi poole, kõndides naerdes edasi poisi kõrval, endiselt käsivarre otsas.
"Üüüüü, mitmes 'kummitatud' kohas me oleme käinud?" küsis ta poisilt, venitades kummitatud sõna, et sarkasmi välja näidata. "Aga ma saan täitsa aru, kui inimestel tekib tunne, et neid jälgitakse, sest... see on nagu surnuaias..." lihtsalt kaameratega lisas ta mõtteis oma lausele juurde, kõndides nüüd oma vennaga trepist ülesse, kuid tõusu tõttu oli ta sunnitud lihtsalt käest kinni hoidmisega leppima.
Last Edit: Nov 17, 2014 19:16:54 GMT 2 by Amy Turner
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 19:19:26 GMT 2
"Hah, ma arvan, et surnuaias pole ka nii õudne kui siin," mille peale ta pööritas silmi ja kõndis rahulikult trepist veel ülesse poole. Tal oli plaan eelviimases maha minna, et viimast korrust isegi mitte puutuda.
"Kui keegi meid praegu näeks...." või siis näeb? "... siis ilmselt pakuks ta, et me oleme mingid loverid," lausus poiss ohkega.
Kui nad aga jõudsid eelviimasele ja tema vend ilmselgelt tahtis seal korrusel maha minna, tiris neiu ta edasi kõndima viimasele "Ma tean, et su peidupaik on katusel. Sa oled alati olnud tähtede fänn, miks sa peaksid eelviimaselt korruselt tähti vaatama? Mul tekib selline tunne, nagu sa ei tunneks mind..." mille peale ta lõpuks lasi poisi käe ümbert lahti ja läks kiiremas tempos trepist lesse ja pööras ülemisel osal ümber, nii et juuksed lehvisid taga, nagu oleks mingi šhampooni reklaam ja ta lausus naeratades "Sa ütleksid neile, et ma olen su õde siis ju, milles probleem?"
Ta kükitas kergelt ja lausus natukene salakavalama pilguga "Sa võid neile öelda, et sa oled näiteks... Kuidas seda kutsutigi? Siscon? Noh, over-protective brothaa?" ta hakkas kergelt naerma ja vaatas, kuidas Justin trepist ülesse kõndis.
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 19:29:04 GMT 2
"Baaka," lausus poiss Jaapani keeles tuntud sõna, mis tähendas lolli, ning kui ta ülesse jõudis, lõi õrnalt sirge käe ja sõrmedega vastu tüdruku pea tippu. "Sina oled siin, kellel on brother complex. Ära nüüd kõik minu kaela ka aja... Nii tüüpiline. Sa ei kujuta ette, kui raske on olla vanem, kui kõik asjad aetakse sinu kaela," ta muigas kergelt ja sasis kiirelt oma õe juukseid, minnes Amyst mööda redeli poole, sest nagu näha, ei ole enam katusest mingit pääsu. Siiski, ta uskus oma peidukohale.
"Aiii," teeskles tüdruk ja tegi solvunud nägu hetkeks, kuni järgmisena juba lippas Justinile järgi. "naistel on eesõigus!" teatas ta kiiresti, kui nad redeli juurde jõudsid ja hakkas juba ees ronima, üritades seejärel luuki lahti teha. See ei õnnestunud, kuna see oli lukus.
"Mh, see on lukus... Kuidas seda lahti teha?" küsis ta siis Justinilt, visates kutsikapilgu allapoole.
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 23:11:51 GMT 2
Poiss hakkas kergelt naerma ja lausus "Totukene, seal on haak, tõmba luku haagist välja... või kuidas iganes seda öeldakse eesti keeles," pidi ta juurde mainima, sest ta ei osanudki öelda, kuidas need õiged sõnastused olid.
Tšh, ta tagumik on kenamaks läinud, pidi poiss tunnistama, kui vaatass ülesse oma õe poole.
Amy tundis, kuidas ta põsed läksid kuidagi väga punaseks järsku "Hey, mida sa analüüsid mu tagumikku..." selle viimase lause üle ta oli õnnelik pigem, kuid see, et ta seda haaki ei märganud...
"Muidugi ma märkasin seda, ma lihtsalt... kontrollisin, just!" teatas ta kõva häälega, nii et pärast väikest toimingut lükkas ta juba luugi lahti ja ronis lõplikult katusele. "Oooooooo, siit on nii ilus vaade igale poole. Pole ime, et sa siin suure osa ajast veedad!" ta viis irvitava pilgu nüüdseks ronivale vennale ja lisas "Tundub, et sinu peenise suurused pole endiselt jõudnud kuskile andmebaasi..." hakates kergelt naerma, liikudes igalt pool ringi, uurides katust, selle ümbrust ja erineva nurga alt erinevaid vaateid.
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 23:18:36 GMT 2
Poiss pidi pea-aegu redelist alla kukkuma, kui ta kommentaari oma peenise kohta kuulis. Ta ei hakanud seekord isegi midagi kommenteerima ja ütlema, kui et ta lihtsalt ronis ülesse ja uuris nüüd katust, selle pilguga, et kas seal ühtki kaamerat oli. Eepiline võit, katus on kaamera-free. Ilmselt kuna tuuled, tormid, lumed ja kõik muu taoline segaks väga palju toda kaamerat ja võib isegi illusiooni ülesse öelda, otsustati, et sinna ei panda midagi.
"Loomulikult mul on hea maitse, siin ma tunnen reaalselt rahu, vaikust ja ma saan teha mida iganes taha - MITTE seda mida sina arvad," lisades viimase osa eriti kiiresti oma lausele otsa.