St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 17:07:10 GMT 2
"No okei.. Sellisel juhul jään mina täis, kuna ega ma ei saa ju ometigi Sulle alla jääda," lausus Sophia turtsatusega. Njahh.. Nii palju ta küll ei kavatsenud juua kui seda Alexander koos oma klooniga tegi, kuid ühe Aleksandriga samas tempos joomine tundus isegi võimalik. Sophia lasi Alexil enda klaasi uuesti täis valada ja võttis sealt siis uue lonksu.
Sophia kuulas Alexandrit ning turtsatas lõbustatult, kui viimase pea üle voodi ääre rippus. Samal ajal torkis neidis nii muuseas oma kasuvenda nimetissõrmega ribidesse. "Mhh.. See pole päris nii," protesteeris naine ning võttis lonksu enda veinist. "Ma ei keela endale lõbu. Mul on Marxiga lõbus.. Või noh vähemasti oli," ei tahtnud Sophia Alexandriga nõustuda. Naine ei tundnud tõesti, et ta endale väga palju lõbu keelaks.. Samas kui enne kui ta siia kooli tuli ja Marxi kohtas, siis veetis naine tõesti võrdlemisi vähe aega suhtes olles ning flirt ja üheöösuhted olid naise puhul levinumad. Mehe edasiste sõnade peale Hayley muigas kergelt, kuid klooni lause peale puhkes Hayley naerma. "Ahahh.. Nii, et sa tahad panna mind siis elusana tundma või?" uuris Sophia lõbustatult ning tühjendas enda klaasi sõõmu võrra. Njahh.. Tuli nentida, et Alex oli tõesti kuratlikult hea väljanägemisega ning tundus, et mehega igav just ka ei hakanud.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 17:57:28 GMT 2
Alexander kraaksatas heatahtliku pahameelega, kui teda ribidesse torgati ning üritas istuma tõusta. Õnneks, nagu igale joodikule kohane, õnnestus tal seda kõike teha ilma, et tema veiniklaas kukuks või et sealt midagi isegi üle ääre loksuks. Lõbusalt naerdes tõnbas noormees end istuma. Tüdruk võib ju üritada temaga sammu pidada, kuid ta oli nii sale ja peenike, palju tema sisse seda alkoholi ikka mahtuda saab.
"Oli? OLI? Kui enam ei ole miks sa siis temaga koos oled?" küsis Alexander, samal ajal naerdes ja väga segaduses olles. Jook hakkas vaikselt pähe ka minema ning noormehel hakkasid ära kaduma viimased filtrid, mis tal olnud olid. Ta teadis, et peaks arvatavasti selle teema rahule jätma enne kui ta Sophia närvi aja tema suhte kritiseerimisega, kuid ta ei osanud lõpetada. Alexandri õnneks tundus tema kasuõde olevat heas tujus ja noorema poisi lollusi mitte liiga tõsiselt võtmas.
Kuigi tüdruku järgmise lause peale kergitas Alex kulmu. Kuid ta ei andnud kunagi käest ära võimalust ühte oma kasusugulastest natukene närviliseks teha. Ta ajas end voodil rohkem Sophia poole ja pani käe talle põlve peale. Samal ajal ajas tema kloon end püsti ning seisis naise selja taha ning pani oma käed tema õlgadele. Mõlemad kummardasid talle samal ajal lähemale ja ütlesid justkui ühest suust:"Sa ei suudaks tegeleda nii paljude asjadega korraga, et minuga lõbutseda."
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 19:33:16 GMT 2
Hayley itsitas lõbustatult, kui mees ribidesse torkimise peale naerma hakkas. See oli lõbus. Mehe järgmise küsimuse peale turtsatas Sophia kergelt. "Sinu jaoks peab ikka kõik lõbus olema eksole. Praegu on lihtsalt veidi keerulisem. Ta on poole ööni tööl koguaeg, seega me ei ole nii palju aega koos, seega ma ei näe teda nii väga palju enam, seega meil ei saa väga lõbus olla kuna me veedame suht vähe aega koos," üritas Sophia enda eraelu Alexandrile selgeks teha. Miks nad üldse Sophia eraelust rääkisid? See polnud neil kunagi nii detailselt jutuks tulnud, kuid samas polnud Sophial selle vastu ka midagi.
Sophia võttis enda veinist suurema lonksu, kui siis korraga Alexi käsi ta põlvel oli ning mehe koopia naise selja taga käed talle õlgadele pani. Kui mõlemad talle lähemale kummardusid, tuli see küll Hayley'le üllatusena, kuid tüdruk otsustas mehe mänguga kaasa minna. Ta teadis, et Alex lihtsalt provotseerib teda, kuid sellegipoolest ei jätnud mehe käitumine Kui naine praegu eemale tõmbaks, siis oleks ta ilmselt tõesti vana ja igav, mistõttu Alexander jääks teda igavesti mõnitama. Neidis naeratas laialt ning viis pilgu sellele Alexandrile, kes tal kõrval istus. "Oh sind küll.. Ära alahinda mind, lilleke," lausus Sophia vaiksemalt ning libistas seejärel nimetissõrmega aeglaselt mööda mehe põske alla. Naise näol mängles seejärel lõbus muie kui ta end käe eemaldas ning veiniklaasist lonksu võttis, tumedate silmade lõbustunud pilk Alexandril püsimas.
Post by Alexander Cain on Nov 18, 2014 1:05:00 GMT 2
Oli kohe aru saada, mida Sophia oma märkusega mõtles. Nende magamistoa elu oli ilmselgelt vägagi aeglaseks jäänud. See oleks arvatavasti olnud see punkt, kus Alexander oleks lehvitanud ja head-aega öelnud. Ei see oli vale. Alex oleks arvatavasti jõudnud nägemiseni öelda juba jupp maad enne seda.
Alexander ei olnud kindel, kas ta peaks seda nalja edasi ajama. Ta pidi tunnistama, et mingisugusel tasandil oli see vale. Nad olid mõnes mõttes osa samast perest. Hästi, Alex ei tundnud erilist sugulust kellegi vastu seal, kuid Sophia ei saanud sama öelda ja pealegi, nad oli samas majas elanud poolteist aastat. Tõsi selle alguses oli kuueteist aastane Alex, kellel veel võimed polnud, üsna huvitatud olnud Sophiast. Too oli natukene vanem ja juba siis väga hot. Kuid õnneks või kahjuks oli Alexander tagasi noortevanglasse lennanud. Just enne kui ta välja sai oli ta seal kellegi leidnud ja kui ta koju tagasi läks siis hüppas ta paari erineva tüdruku vahelt ja järsku oli ta kasuõde juba SABSi läinud.
Aga samas, nii kaua kui asjad liiga kaugele ei läinud, siis ei saanud noormees käest lasta võimalust, et Sophia pidi ta ära lükkama ja tunnistama et ta on nüüd vana ning siis taluma Alexandri lõputuid kommentaare sellel teemal. Seega naeratas ta kavalalt seda sama naeratust, millega ta tavaliselt tüdrukute südameid sulatas. Tema käsi liikus tüdruku põlvelt tema reiele ja ta kummardas lähemale. "Kas sa sellega tuled toime?" küsis kloon tüdruku selja tagant, kuigi see oli originaal, kes neiule järsku nii lähedal oli. See oli üsna ilmselgelt väljakutse, kuid üks mille Sophia pidi kaotama.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 18, 2014 2:14:26 GMT 2
Naise jutt enda ja Marxi suhtest polnud küll otseselt mõeldud nende voodielu iseloomustamaks, aga kui Sophia oleks teadnud, mida Alexander mõtles, siis ta pidi nentima, et mehel oli õigus. Noorte voodielu oli tõesti tunduvalt rahulikumaks jäänud ning seda kohe mitte üldse Sophia pärast. Oli vaja Marxil tõesti siis kogu aeg nii kaua koolis olla? See oli asi, millest Hayley aru ei saanud ning mis pani naisele erinevaid mõtteid pähe. Mõtteid, mis ei mõjunud Marxi ja Sophia vahel olevale usaldusele kohe mitte üldse hästi.
Naine oli võrdlemisi kindel, et Alexander tõmbub eemale või vähemasti ei lähe enam kaugemale, kuid selle asemel liikus mehe käsi Sophia reiele. Hayley näole ilmus kerge üllatus, mis hetk hiljem asendus lõbusa muigega. Naise pulss tõusis kergelt, kuna ta polnud võrdlemisi ammu kedagi teist endale nii lähedale lasknus. Välja arvatud muidugi Marx, kuid sellega olid hetkel asjad keerulised. Hayley käsi liikus mehe kaelale ning kallutas end siis Alexandri poole, justkui hakkaks ta meest suudlema, kuid selle asemel et enda huuled mehe omadele vajutada, peatusid Hayley huuled hoopiski Alexandri kõrva ääres. "Ma tulen kõige toime.. But it's just not gonna happen," lausus Soph poolsosinal ning eemaldus noormehest meelega nii, et ta huuled riivasid kergelt noormehe põske. Seejärel lükkas neidis mehe käe enda reielt ning vaatas Alexandrile lõbustatult otsa. See oli küll lõbus vahepeala, kuid Marxi ta petta ei kavatsenud.. Vähemalt mitte seni kuni mees pole selleks põhjust andnud ning hetkel ta seda veel teinud polnud. Õpetajaks olemine ja töökoormuse tõus polnud selleks piisav.
Post by Alexander Cain on Nov 18, 2014 2:31:01 GMT 2
Nii Alexander kui tema kloon hoidsid hetkeks hinge kinni kui Sophia talle lähemale kummardus. Ta ei oleks elu sees uskunud, et tüdruk tegelikult seda teeks ning oli ise samuti dilemma ees, et kas ta laseb sellel juhtuda. Tõsi, Alexil puudusid peaaegu kõik piirid kui asjad selliseid olukordi puudutasid, kuid see oli Sophia. Alexander ei oleks kahelnud nende vaieldatava suguluse pärast, kuid pigem nende kasuisa pärast. Kui see läheb kehvasti siis loogiline oleks, et Alex on see kes saapaga mööda tagumist poolt saab. Sophia oli nendega kauem olnud ja neile rohkem tütar, kui Alex neile poeg oli.
Kuid viimasel hetkel sosistas neiu talle kõrva ja siis tõmbus eemale. Alex tõmbas oma käe tema reie pealt ära samal hetkel kui tüdruk selle ära lükkas. Kuid klooni käed jäid neiu õlgadele, kuid ta hakkas hoopis kergelt neiu õlgu masseerima, samal ajal kui Alex naeris ja ütles:"Ma ei tea kas õnnitleda sind sinu truuduse puhul või kutsuda sind vanaemaks." Noormees ootas mõne hetke ning torkas siis keele suunurgast välja ning ütles:"Seega, vanaema, kas ma saaks veel veini?"
Alex oli kül olnud segaduses kui see suudlus peaaegu juhtunud oli, kuid nüüd oli kõik tagasi normaalseks. Ja see, et ta selle väikse väljakutse võitnud oli tegi ta tuju heaks. Ta tühjendas enda klaasi ja sirutas selle siis jälle tüdruku poole.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 18, 2014 9:13:47 GMT 2
Kui Alex naerma hakkas, muigas Sophia ning oli samal ajal veidi kergendunud. Vähemalt ei tekkinud mingit piinlikku vaikushetke nende vahele, kus kumbki ei osanud midagi öelda. Noormees suutis kõik naljaks pöörata ning see oli üks põhjustest, miks Alex Hayleyle meeldis. Kõikidel ta kasuvendadel ja kasuõel olid keerulised minevikud, aga Sophie'le meeldis see lõbus variant, kuidas Alexander selle kõigega toime tuli. Vähemalt polnud ta kurb ja üksik, seega oli neidisel lihtne mehega lollusi rääkida ja muidu kvaliteetset aega veeta.
Mehe sõnade peale turtsatas Sophia kergelt ning kui Alexander teda otsustas vanaemaks nimetada, puhkes naine naerma. "Ma isegi ei üllatunud, et sa selle vanaema variandi valisid," lausus Hayley lõbustatult. Kontrollinud, kas mõlemad veinipudelid on tühjad, hõljus külmkapist meheni kolmas veinipudel. "Tead latseke... Ma ei ole kindel, et sina üldse juba nii vana oled, et sa sellist kraami tarbida tohiks. Ma peaks sulle morssi tegema," rääkis Sophia ning puhkes seejärel naerma. See kõlas nii lollilt, kuid alkohol muutis selle vähemalt Hayley silmis marunaljakaks. "Kas sa selle versiooni endast jätaksid mulle? Temast võiks mu isikliku massöörina vaat et asjagi saata," nentis Hayley lõbustatult kui siis kerge muigega mehe juukseid sasis. Massaaž meeldis ju kõigile ning selles osas ei erinenud Sophia karvavõrdki.
Post by Alexander Cain on Nov 19, 2014 0:03:18 GMT 2
Alexander naeris neiu märkuste peale morsi ja vanainimeste kohta. Kolme peale hävitasid nad jooki üsnagi ehmatava kiirusega. Kõige hullem oli see, et kui noormees üles jõi, siis ta ei saanud enda klooniga end kokku liimida enne hommikut. Nende kahe vahel olev joodud alkohol oleks kindlasti noormehele mürgituse andnud ja kuigi selle protsessi juures põletas ta use nendest mürkidest välja, siis arvestades koguseid, mis nad praegu ja sellises tempos joonud olid, siis ei saanud see hästi lõppeda. Seega ütles noormees muigega:"Ma võin ta siia jätta. Ta hoiab sind öösel kaisus."
Tegelikult ei olnud Alexandril ja kloonil mingisugust vahet. Nad olid mõlemad sama palju Alex, üks ei olnud rohkem originaal kui teine. Nad mõlemad mõtlesid nagu Alex, käitusid nagu Alex ning kui nad lõpuks uuesti üheks meheks kokku panna siis ta oli ta kõik oma võimalikud kloonid korraga ning tema peas jooksid lihtsalt mitu komplekti mälestusi paralleelselt. Seega kui see Alexander, kes praegu Sophia õlgu masseeris oleks siia jäänud ja nende vahel oleks midagi juhtunud, siis nii pea kui nad üheks kokku panna oleks teine Alex justkui samuti seda teinud. See oli keeruline süsteem ja vähesed mõistsid seda. Paljud arvasid, et Alexander tekitas endast lihtsalt väga kavala peegelpildi.
"Millal sa siis oma kallikesele pead ütlema, kas sa tahad temaga kodu mängida?" küsis ta. Alex ei olnud kindel, miks Sophia suhte teema teda nii väga huvitas, kuid ometi leidis ta end selle peale mõtlemas ja ta oli praegu ka piisavalt purjus et esitada neid küsimusi, mis talle pähe tulid.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 19, 2014 12:51:36 GMT 2
Sophia naeris kergelt kui Alex lubas ühe versiooni siia jätta. "Täitsa ahvatlev," mainis naine seejärel Alexandrile. Kaisus magamine oli alati ahvatlevam kui üksi olemine. "Sa võiks ühe versiooni mulle kinkida. Juhul kui ma otsustas Marxi juurde sisse kolida, siis mul on vaja kedagi, kes mulle seltsiks oleks, kui ta tööl on.. Ehk siis suurema osa ööpäevast," rääkis Hayley turtsatusega. Ja nohh.. Aeg-ajalt võiks ta ju massaaži ka saada.
Saanud seejärel küsimuse, millal ta Marxile ütleb, kas ta kolib sisse või mitte, kehitas Sophia kergelt õlgu. "Ma ei tea. Mida varem seda parem ilmselt. Ta ei olnud just väga vaimustuses sellest, et ma kohe rõõmust lakke ei hüpanud ning jaatavat vastust talle ei andnud," vastas Sophia seejärel Alexandrile vaikse ohkega ning viskas end voodile pikali, pannes enda pea Alexandrile sülle. "Pool aastat tagasi oleksin ma selle pakkumise peale ilmselt päriselt ka lakke hüpanud," lausus Sophia kerge turtsatusega. "Ja kes sul siis praegu silmapiiril on, kellega sa lõbutseda tahaksid?" küsis Hayley seejärel enda kasuvennalt kerge muigega. Alexil oli alati keegi, keda mees oleks tahtnud panna elusalt tunda, või vähemalt nii oli Sophia siiani mehest aru saanud.
Post by Alexander Cain on Nov 20, 2014 5:33:04 GMT 2
Alexander muigas ning noogutas neiuga kaasa. Muidugi oleks tore kui Alex võiks ennast kloonida ja lõpututesse maailma otsadesse need saata, kuid tõsiasi oli see, et kui tema kloon oli temast kaugel või ta tekitas endast liiga palju kloone, siis jamas see tema peaga. Kõik versioonid temast kippusid kergesti segadusse sattuvat ja mingi aja peale hakkas see talle ka füüsiliselt mõjuma. Aga osa selles koolis olemisest oli see, et enda võimeid arendada. Ning noormees oli selle kahe ja poole aastaga mis ta siin oli olnud, kõvasti edasi arenenud. Alguses oli keeruline kui kloon oli rohkem kui ühe toa kaugusel temast. Nüüd oli ta suutnud asja nii kaugele ajada, et kooli piirides ei olnud oluline, kui kaugele ta läks, ta võis olla kloonitud üsna kaua ning sellel võttis kaua aega, et teda mõjutada. Alexander lootis, et kunagi õnnestub tal endast luua mitu klooni ja need kõik siis mööda maailma seiklema saata. Lõpuks oleks tal terve pika elu jagu mälestusi ja seda kõike enne kui ta pidi enda võimed ära andma. Ta kavatses seda seiklust ühe suure rööviga rahastada.
Sophiat kuulates ei olnud raske tabada seda natuke kibedat näoilmet, mis neiu näole ilmus, kui ta rääkis sellest, kui vähe aega ta oma poisiga veetis ja kuidas asjad olid natukene logisemas. Kui Sophia enda pea Alexi sülle pani, siis noormees paitas tema juukseid paar korda ning lasi siis oma käel tema õlal puhata. Samal ajal see kloon, kes oli neiu õlgu masseerinud istus tagasi põrandale. Alexandrile oleks meeldinud end klooniga kokku panna, sest ta oli pisut väsinud ja pealegi tema alokoholist pilvine aju vaja kogu tema ajuvõimet, mis tal oli. Kuid kui ta oleks end kokku tagasi pannud siis koos parema ajutegevusega oleks kaasnenud ka alkoholimürgitus. Seega Alex pani oma veiniklaasi ära ja kloon tegi sama. Aeg joomine ära lõpetada. See oli üks miinuspool klooniga joomisel. Sa said rohkem jooki hävitada, kuid oli lihtne üle piiri minna.
Noormehel mitte nii omase pooltõsise ilmega küsis ta:"Kas see on seda väärt, kui see sinus seda lakke hüppamis õnne ei tekita?" See ei olnud küüniline küsimus, pigem üllatavalt täiskasvanulik. Kuid see ei kestnud kaua, sest järgmiseks küsis Sophia, kas noormehel on keegi:"Alati on." Kuid ta vaatas meelega tüdrukule otsa, justkui talle millestki märku andes. Noormees ei mõelnud selle all tegelikult midagi, aga kuna tal ei olnud paremat vastust ning pealegi ajaks see arvatavasti kasuõe natuke ärevaks, siis oli see hea vastus.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 20, 2014 21:54:24 GMT 2
Paide peale naeratas Sophia kergelt. Mõnus oli kellegi läheduses olla - kellegi läheduses, kes ei olnud Marx ning pealegi oli see lihtsalt hea. Ilma igasuguse tagamõtteta. Hayley viis pilgu sellele kloonile korraks, kes voodist põrandale tagasi ronis. "Sa oled armas inimene tegelt," lausus Sophia seejärel kerge naeratusega ning kergitas end korra, et siis uuesti enda veiniklaasist lonks võtta, mis peagi otsa oli saamas. "Kui sa kunagi enda ringi hooramise ära peaksid lõpetama, siis sinust saaks päris hea mees," nentis Sophia õhkõrna turtsatusega. See tundus talle tõesti nii. Alex oli tegelikkuses vägagi tore ja nägus noormees.
Mehe küsimuse peale jäi Hayley veidiks mõttesse. "Sa kõlad nagu Marxi juurde sisse kolides ma ohverdaksin väga palju," lausus Sophia Alexile seejärel. "Kindlasti ma vähesel määral ohverdan enda vabadust ja sõltumatust, aga kui see asjad minu ja Marxi vahel paremaks teeb, siis ma arvan, et see oleks seda väärt. Ja nohh.. Ma endale pähe ei lase endiselt istuda, seega ma ei usu, et ma väga palju kaotaks," rääkis Hayley mehele. See oli armas, et Alexander Sophia käest selliseid küsimusi küsis. Või oli see armas seetõttu, et Hayley oli juba purjus. Naine polnud päris kindel. Mehe vastuse ja pilgu peale Soph turtsatas vaid, olles kindel, et see on üks kasuvenna nalju. "Kes see õnnelik või õnnetu sellel korral on?" uuris Soph kerge muigega. Kui nad Hayley armuelust rääkisid, siis võisid nad Alexi armuelust samuti rääkida.
Post by Alexander Cain on Nov 22, 2014 4:09:55 GMT 2
Alexander muigas sarkastiliselt ning ütles:"Ma olen kindel et see juhtub. Iga hetk nüüd saab minust truuduslik ja eeskujulik noormees. Ja siis ma hakkan karsklaseks. Ja hoian oma näpud endale." Loetles noormees asju, mida kindlasti lähitulevikus juhtuma ei hakka. Talle meeldis olla selline, nagu ta oli. Tal oli sõpru, enamik tüdrukuid teadsid, et temaga koos veedetud aeg ei kestnud kaua ja üldjoones lõppesid asjad ilma draamata. Ja kuigi noormees ei olnud viimased viis aastat ei noorte ega tavalises vanglas olnud, siis ei olnud see selle pärast, et ta oleks paremaks muutunud vaid pigem selle pärast, et ta ei jäänud enam vahele. Koopiate omamine oli suurepärane viis enda alibi kindlustamiseks.
"Ei ma ei mõelnud seda. Ma mõtlesin, et kui sa ei tunne selle üle suurt rõõmu praegu, siis kas sa oled õnnelik siis kui sa sinna sisse kolid," ütles Alex. Siis raputas ta enda pead. Kust see praegu tulnud oli. Ta kõlas nagu ta hooliks. Mitte, et tal oleks oma kasuõe õnnest ükskõik olnud, kuid ta ei olnud selline tüüp, kes seda suuresti välja näitaks. Ilmselgelt oli ta liiga palju joonud. Noormees mõtles hetkeks, et veel jooki äkki parandaks ära selle, kuid tal ei olnud tuju oma kloonile magamiskohta otsida, ta tahtis, et nad saaks mõlemad piisavalt kaineks, et noormees saaks nad kokku tagasi panna.
Tüdruku teise küsimuse peale noormees ainult naeratas kavalalt ning ütles:"Ma ei saa ometi neiu au ohtu seada ja kõigile kuulutada, kes ta on ja mis me teeme. Ei ei, minu huuled on suletud." Alexander oli ammu avastanud, et üks põhjus, miks tüdrukud ei hoolinud, et Alex järgmiseks hommikuks kadunud oli, oli see, et noormees ei olnud kunagi olnud sellist tüüpi, kes tervele maailmale kuulutaks, kellega ta magas. Paljudele tüdrukutele andis see võimaluse enda uudishimule järgi anda, Alexi võlude kätte langeda ja seda kõike ilma mureta, et nende poiss teada saab ja ta maha jätab.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 22, 2014 21:39:59 GMT 2
Sophia muigas kergelt. "Kui see juhtuma peaks, siis anna mulle teada," lausus Hayley ning tegi siis Alexandrile silma, hetk hiljem mängles aga lõbus muie uuesti naise näol. Sophia teadis vägagi hästi, et Alex oli sarkastiline, kuid sellegipoolest ei jätnud naine seda ütlemata. Mine tea, äkki selleks ajaks on Marx ja Sophia lahku juba läinud ning kui Alex hooramise lõpetaks, võiks temast asja saada küll. Kes siis ei tahaks endale Alexandri sugust meest, tingimusel, et mees lõpetab iga võimaliku tšikiga magamise.
Mehe sõnade peale oli Hayley võrdlemisi üllatunud. Alex tõesti tundis Sophia heaolu pärast muret. "Ainult üks viis seda teada saada," vastas naine enda kasuvennale kerge muigega. "Ja kui ma sinna sisse kolin ning juhul kui mulle seal ei meeldi ikkagi, siis ma võin alati sealt ka välja kolida. Marxile see ilmselt küll väga ei meeldiks, aga selles osas on sul õigus, et mul pole mõtet seal olla, juhul kui see mind õnnelikuks ei tee. Isegi kui ma seetõttu Marxist lahku peaks lõpuks minema," seletas Hayley ning ohkas lõpuks kergelt. Ta ei tahaks sugugi mehest lahku minna, aga kui nende elukorraldust naist õnnelikuks ei tee, siis pole mõtet ka õnnetus suhtes olla. Õnnetu suhe ei saaks kuidagi hästi lõppeda. Saanud teada, et Alex ei ole nõus oma silmarõõmu nime avaldama, muigas Hayley kergelt. "Oi, kus meil tuli nüüd härrasmees välja."