St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Alexander Cain on Nov 16, 2014 23:55:34 GMT 2
Alexander jättis ühe koopia endast tüdrukute magamistubade sissepääsu juurde. Koopia ülesandeks oli kõikide isikute, kes noormehele jama kaela tooks, tähelepanu mujale suunamine. Tobedad reeglid, mis vahet sel oli kui poisid käisid tüdrukute magamistubades või vastupidi, kõik siin koolis olid täisealised. Kuid Alexander oli liiga palju vahele jäänud igasugu asjadega, tal ei olnud rohkem jamasid vaja. Seega pidas koopia valvet ning Alexander astus rõõmsameelselt enda vanema õe toa poole. Hästi, Sophia ei olnud tegelikult tema õde, ta oli noormehe kasuõde ja nad ei olnud kuidagi tegelikult suguluses, kuid nad olid adopteeritud samade inimeste poolt. Sophia oli peres olnud kauem kui Alex. Alexander oli elanud seal ainult poolteist aastat, enne kui ta SABSi tuli. Tegelikult kaks aastat, kui Alexander ei lugenud neid viimast kuut kuud noortevanglas.
Noormees astus ümber viimase koridori nurga kuni jõudis Sophia ukse ette. Ta koputas enda jalanõu ninaga ning tegi madalat häält:"Sophia...." Alex võis olla kakskümmend üks, kuid tal kippus tihti käituma üsna lapsikult. Tema kasuisa naljaga pooleks teooria oli see, et kui Alex lõi endast koopia, siis jättis ta pool enda vanust selle juurde. Alexile meeldis Sophiale närvidele käia. Kuigi tüdruk ei käinud talle närvidele, nagu mõned nende kasuperes. Noormees lõpetas ukse nogimise ning jäi siis vastust ootama.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 0:17:05 GMT 2
Sophia vedeles rahulikult voodis ning luges õpikut, mida oli tal vaja ühe essee kirjutamise jaoks vaja. Kuulnud korraga ukse tagant enda nime ja mingit muud lahtlast häält, oli neidis kergelt segaduses ning vaevumata voodist püsti tõusma, läks link alla ning uks lahti. Muidugi oli seal ta kasuvend. "Ma oleksin pidanud arvama, et see oled sina," turtsatas naine, kui ta enda väikevenda vaatas. "Enda õigustuseks võin öelda, et ma oleksin eeldanud, et sa jalutad lihtsalt sisse. Nime ütlemine ületas juba mu ootused sinu suhtes," muigas Heyley kergelt ning ajas end istukile. "Ma olen siin üksi nii et sa võid sisse tulla.. Kuigi ma kahtlen, et sul mu luba selleks vaja läheb," nentis Sophia lõbustatult, kui siis õpiku tagurpidi laua peale asetas ning tumedate silmade pilku vennale kinnitas. "Mitu koopiat endast sa ripakile jätsid siis?" küsis neidis, olles võrdlemini veendunud, et nii mõnigi Alexi koopia on laiali.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 0:38:22 GMT 2
Alexander ei olnud täiesti kindel, et ta kasuõde oma toas on, kuid üsna kähku vajus uks tema ees lahti ning Sophia tervitas teda üsna heatujuliselt. Alexandar naeratas laisalt ning ütles:"Sa riivad mu tundeid. Ma ei segaks kunagi ühegi neiu privaatsust." See oli muidugi paras nali, sest Alex kippus kasutama oma annet selle jaoks rohkem kui nii mõnegi muu jaoks. Sophia oli mitu korda tema naljadele ette jäänud, kuid erinevalt nende nooremast kasuõest, võttis Sophia seda palju rõõmsameelsemalt. Nad olid isegi vahel kolme-neljakesi juttu puhunud. Üks Sophia ja mitu Alexit. Vähemalt oli noormehel piisavalt ego, et seda kõikidele enda koopiatele ka jagada.
Alex jalutas tüdruku tuppa nagu omasse kodusse ning prantsatas tema voodi peale istuma. Neiule vastuseks ütles ta:"Ainult ühe. Kui keegi mõni õpetaja siiapoole tuleb siis on mul piisavalt aega, et aknast välja ronida." Alex liigutas enda kulmusid üles alla, nagu oleks ta milleski pisut... labasemast rääkinud. Siis naeratas ta laialt ning lappas läbi Sophia õpiku. "See tundub igav," märkis ta.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 0:50:23 GMT 2
"Kui palju sa seda endale korrutama pidid enne kui ise uskuma jäid?" küsis Sophia venna käest turtsatusega, kes väitis, et ta ei rikuks ühegi tüdruku privaatsust. Hayley tumedate silmade pilk saatis Alexandrit, kes hetk hiljem ta kõrvale voodisse istus. Saanud teada, et ainult üks Alexandri koopia kuskil vedeleb, muigas naine kergelt. Üllatavalt väike oli see number. Mehe kulmude liigutamise peale puhkes Sophia naerma. "Kui sul Selliste põhjuste pärast aknast välja on vaja hüpata, siis sa leidsin vale inimese ning ilmselt ka vale toa," mainis naine enda kasuvennale. Ta teadis, et Alexander oli paras huligaan, kuid vähemalt oli temaga lõbus. Siiski pidi mainima, et vahepeal oleks ta tahtnud Alexit asjadega loopida.. Samas seda oli ta teinud ka. Saanud teada, et õpik igav on, turtsatas Sophia. "Ma tean.. Aga ega ma sellesse niikuinii ei suutnud väga süveneda. Mõtted olid mujal," tunnistas Hayley enda vennale seejärel. Ta ei suutnud ära otsustada, kas kolida Marxi juurde või mitte.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 1:04:49 GMT 2
Kui Sophia ütles noormehele, et Alexil oli selliste seikluste jaoks vale tuba siis ütles noormees:"Noh, tehniliselt me ei ole mingit pidi sugulased, seega..." Kuid tema toonist oli aru saada, et ta mõtles seda naljaga. Mitte, et ta oleks vastu vaielnud, kui keegi oleks talle öelnud, et tema vanem kasuõde on hea väljanägemisega. Alexander oli seda endale juba ammu tunnistanud. Kuid see ei olnud tema jaoks imelik, sest tal ei olnud kunagi olnud tunnet, et tema kasupere on tema päris pere. Nende kasuisa oli tema jaoks hea sõber ning vanem mentor, kuid mitte isa. Kuid kuna Sophia oli palju rohkem nende kasuvanemate tütar, siis ei olnud Alexander midagi teinud austusest nende kasuisa vastu.
"Millest huvitavast sa siis mõtlesid?" küsis Alexander. Ta lükkas õpiku voodi pealt maha ning see maandus tümpsuga põrandal. Kuid vähemalt oli nüüd voodi peal ruumi, et Sophia sai ka soovi kõrval istuda.
Sophia võis küll olla üllatunud, et Alexander ainult ühte koopiat kasutas, kui ta tundis end rohkem endana, kui ta ei pidanud juppe endast ära jagama, et koopiaid kontrollida. Ta oli ka pisut rohkem mõistlik kui vähem Alexandreid mööda kooli ringi kappas.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 1:22:13 GMT 2
Kuulnud mehe sõnu, turtsatas Sophia kergelt. "Tõsi, kuid see oleks ikkagi päris kahtlane," nentis Hayley seejärel. Neidis teadis, et enamik ta kasuvendadest ja kasuõest ei tundnud nagu nad oleksid üks perekond, kuid naine ise polnud päris kindel, mida tema tundis. Ta polnud kunagi näinud ühtegi enda veresugulast, seega ta ei teadnud, kas veresugulastega perekond peaks tunduma kuidagi teisiti, kui see keeruline perekond, kes tal praegu on. Jah, vanemaid armastas ta ilmselt tõesti nagu tegu oleks ta pärisvanematega, kuid Sophia oli nende juures üles kasvanud. Sama ei saanud aga öelda ta kasuõe ja -vendade kohta. Hayley pigem pidas neid enda sõpradeks - inimesteks, kes tal olemas olid kui ta neid vajas.. Või nii vähemalt meeldis talle mõelda. Tegelikkus ilmselt päris nii ei olnud.
Küsimuse peale mõtles Sophia kas rääkida Alexandrile või mitte ning turtsatas kui ta õpik maha lendas. Sujuva käeviipega lõpetas see ilusti laua peal ning neidis istus noormehe kõrvale voodisse. "Marx tegi mulle ettepaneku, et ma võiksin ta juurde sisse kolida," lausus Hayley seejärel kerge ohkega. Ta tõesti ei teadnud, mida teha. Üks osa tahtis mehe juurde sisse kolida, teine pool naisest nii optimistlik polnud.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 1:29:29 GMT 2
Alexander ei olnud kindel, kas Sophia räägiks talle mis viga on, siis kui see on midagi tõsist. Nende omavaheline suhtlus oli tavaliselt üsna pinnapealne, lõbus ja muretevaba. Kuid nooremehe üllatuseks kuulis ta, et Sophia poiss-sõber oli teinud huvitava ettepaneku. Alexander kergitas alguses kulme ning turtsatas siis kergelt naerma. "Edasipidi kutsun ma sind vanaemaks. Mis te hakkate vanaks jääma ja abielluma või?" Alexandril oli anne iseendale hauda kaevata. Kõigepealt oli ta meeldivalt üllatunud, et neiu temaga midagi isiklikku jagas ning siis mõnitas ta tüdruku pikaajalist suhet. Kuid mida rohkem Alexist ikka oodata? Ta ei olnud kunagi ühegi tüdrukuga väga kaua koos. Tema pikeim suhe oli olnud natukene enne kui ta adopteeriti. Ta oli omavanuse tüdrukuga olnud koos kuus kuus, kuid siis lendas noormees uuesti noortevanglasse ning neiu, kes oli heast perekonnast ja helge tulevikuga, otsutas, et aeg on leida endale noormees, kellel üldse on tulevik. Alexandri meelest olid nii tema kui Sophia liiga noored, et enda aega pikaajalistes suhetes raisata. Praegu oli aeg et lõbutseda ja lollusi teha. Midagi mida Alex tegi profesionaalselt.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 1:43:16 GMT 2
Mehe sõnade peale lõi Sophia teda küünarnukiga ribidesse ja puhkes seejärel naerma. "Sa oled jobu," lausus Hayley turtsatusega. "Ma tean, et ma olen vana, kuid mitte nüüd niiiii vana," lausus naine mehe sõnade peale muigega. Ta eeldas, et Alexandri suust midagi lolli tuleb. Kui ta tahtis tegelikult ka asjalikku nõu saada, siis ta ilmselt peaks Oliviaga rääkima.. "Sinuga on võimatu vist asjalikku juttu rääkida," lausus neidis muigega ning hetk hiljem avanes väikse külmiku uks, kust hõljus hea valge vein nende poole ning hetk hiljem lisandus ka kaks klaasi ning veiniavaja. Väikse käeviipega sulgus külmkapi uks. "Näed.. Sa oled nii hull, et paned mind jooma. Ja kuna üksi juua on igav, siis...," seletas neidis ning andis pudeli koos avajaga Alexile, et mees selle lahti teeks. Ennast ta ei kavatsenud selle tööga väsitada. Neidis oli siiski ju kõik vajalikud asjad siia organiseerinud. "Üks põhjus juurde, miks ma peaksin tema juurde kolima - sinust saaksin lahti," nentis Hayley seejärel turtsatusega.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 1:52:22 GMT 2
Üks põhjus, miks Alexandrile meeldis alati Sophiat tüüdata. Naisel oli alati alkoholi. See võis küll olla mingisugune vein, mis noormehe meelest oli natuke peenutsev, kuid see oli promilliga ja see oli tasuta. Noormees muigas püüdis õhust kinni oma klaasi. Kui ta tagasi istus, siis astus tema seest välja üks kloon ning jalutas sama kapi juurde, kust klaasid just välja olid tulnud. Kloonitud Alex võttis sealt veel ühe klaasi ning läks istus voodi kõrvale. Nagu üks mees sirutasid mõlemad Alexit enda klaasid ootavalt välja ning ootasid, kuni nende klaasid täideti.
Siis ütles see Alexander kes voodi peal istus:"Sa ei saa minust kunagi lahti. Nii kaua kui sinu majas on alkoholi, ilmun ma mingisugusel suvalisel kella ajal su ukse taha. Ja siis ütlen su poisile, et ma olen su ammukadunud armuke," ütles ta muigega.
Kui ta oli oma veini kätte saanud siis sirutas ta end voodi peatsi poole ja toetas end selle selja ning seal olevate patjade vastu. Teine Alexander võttis enda klaasist esimese lonksu ja krimpsutas nägu.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 2:02:55 GMT 2
Kui Alexander endast klooni tegi, turtsatas Sophia kergelt. "Ah et topelt või mitte midagi?" küsis naine lõbustatult ning lasi seejärel mehel enda klaasi täis valada. Kerge käeviipe järel oli veinipudel kirjutuslaual, kus neil puudus võimalus see Hayley voodisse ümber valada. Saanud seejärel teada, et Alexist ei saa ta kunagi lahti, tegi Hayley kurva näo pähe ja vangutas pead. "Ma pean sinu pärast nüüd veel karsklaseks ka hakkame," lausus neidis kurval toonil, kuid hetk hiljem mängles naise näol uuesti lõbus muie. "Tegelt ma ei tahagi sinust nii väga lahti saada. Sa oled.... tore, kuigi kipud endaga palju pahandusi kaasa tooma," nentis Sophia seejärel kui uue lonksu enda klaasist võttis. Õnneks on tütarlapsel kaks veinipudelit veel varuks, seega kui nad tahavad veel juua, siis see veel hetkel otsa pole saamas. "Armuke? Ta on täitsa teadlik, et sa oled mu kasuvend, seega armukeseks ta sind vaevalt peaks," nentis Hayley seejärel kui enda tumedad silmad mehele viis.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 13:46:21 GMT 2
"See on minu pahanduste pärast, miks sa ei taha minust lahti saada," ütles Alexander teadvalt. "Need teevad elu huvitavaks." Alex teadis väga hästi, miks ta enamikele tüdrukutele silma jäi. Ta oli küll hea välimusega, kuid sellest olulisem oli see, kuidas ta käitus. Tal oli oskus panna neidusid tundma, nagu nad rikuksid kõiki reegleid ja see on kõige põnevam asi maailmas. Muidugi, tihti tähendas see päriselt reeglite rikkumist, kuid selles aines oleks Alexandril pidanud kraad olema. Elu tema läheduses oli huvitav ja lõbus, millele oli lisatud väike käputäis pahandusi. Hea kombinatsioon.
"Ma panen ülikonna selga, ta ei tunne mind elusees ära," ütles Alexandri kloon, kes põrandal istus. Alex ise turtsatas naerda. Kas see oli imelik, et ta omaenda naljade peale naeris, kui tehniliselt oli see kloon temast, kes selle nalja tegi? Igatahes, Alexander pidi tunnistama, et see oli täiesti tõsi, ta ei olnud elu sees ülikonnas olnud ning ta ei plaaninud ka. Sa ei röövinud panka ülikonnas.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 15:25:34 GMT 2
Sophia turtsatas kergelt. "Su pahandused on põhjuseks, miks ma just tahaksin sinust lahti saada. Kui pahandusest lahti saaks, siis sa võiksid ehk isegi nunnu, hea ja armas olla," seletas Hayley ning vaatas Alexandrit kaaluva pilguga, justkui analüüsides seda päriselt. Hetk hiljem mängles naise näol aga jällegi lõbus muie ning tühjendas enda klaasi uuesti sõõmu võrra. Kui kloon korraga rääkima hakkas, pööras Sophia enda tähelepanu sekundiks kloonile ja muigas siis kergel. "Ma arvan, et keegi ei tunneks sind ülikonnas ära," nentis Sophia seejärel. Kui inimene ametlikku riietust ei kandnud ning riietus tavaliselt võrdlemisi vabalt, siis ülikonnas võis inimene võõras välja näha küll. "Ma mõtlesin välja, miks sa end kellegagi siduda ei taha!" tuli siis Hayley geniaalse põhjuse peale. "Sa ei suudaks kunagi ülikonda selga panna.. Või kui suudaksid, siis su naiska ei tunneks sind altari ees ära ja ta paneks jooksu.. Või siis altari ees on kümme klooni ja siis sa ehmatad ta ära või siis sa viskad altari ees mingi lolli nalja, mille peale ta solvub ja minema jookseb... Seega ühesõnaga see lõppeks nii või naa halvasti," seletas Sophia seejärel Alexandrile kerge muigega. "Kui mina ja Marx peaksime kunagi abielluma, siis ronid sa ülikonnas kohale.. Minu rõõmuks sa teeksid seda ju ikka, eks?" lausus Hayley lõbustatult ning tegi siis noormehele kutsikasilmi.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 15:34:11 GMT 2
Nii Alexander kui kloon naersid tüdruku ideede peale. Kõik neist olid Alexi iseloomu tõttu täiesti arvestatavad stsenaariumid. See kõlas täpselt nagu selline asi, mida noormees teeks. Kuigi see, et ta üldse kunagi altari ette jõuaks kõlas väga ebareaalsena. Alexandril ei olnud kedagi enda kõrvale vaja, tal oli juba olemas maailma parim seltskond. Lugematu arv teda ennast.
Aga tüdruku viimase palve peale kortsutas Alexander kulmu. Lõpuks ta vastas:"Ma panen triiksärgi enda teksade peale. See on kõik mida ma sulle lubada saan õeraas." Põrandal istuv kloon noogutas nõustuvalt kaasa ning mõlemad Alexandrit tegid enda veiniklaasidele lõpu peale.
"Kas see mansendav ei ole?" küsis ta, "kogu aeg ühe sama inimesega olemine? Kas sa ei mõtle vahepeal, et sa tahaks midagi... või kedagi... uut ja hullu proovida?" Alexander oli võrdlemisi tõsine, need küsimused ei olnud mõnitavad, ta tõesti tahtis teada. Ja pealegi, kui tüdruk vastas, et temaga seda pikaajalises suhtes ei juhtunud, siis tahtis Alexander tema aju lahti lõigata ja seda uurida, sest see ei saanud ometi normaalne olla.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 16:07:25 GMT 2
Kuulnud, et mees lubas triiksärgi panna, muigas Hayley kergelt. "Kingad ka!" lisas Hayley seejärel säravalt. "Ja mis õeraas ma sul ikka olen. Ma olen vanem kui sina ikkagi," täpsustas Sophie lõbusa muige saatel. Teksased kannatab Sophia ehk välja - seni kuni tegu on tervete teksastega. Iseenesest oli juba hästi, et Alexander triiksärgiga nõustus, kuid veidi rohkemat võis ta ju ka mehelt nõuda, eks? Vaadanud, kuidas mees enda veiniklaasidele juba otsa peale tegi, muigas Sophia kergelt. "Kui sa samas tempos jätkad, siis mu alkoholiladu saab päris kiirelt tühjaks ja meie jääme päris kiirelt täis," nentis Hayley seejärel turtsatusega ning hetk hiljem läks kapiuks lahti ja uus veinipudel lendas Alexandri poole. Avamise rõõmud meeldis Sophial alati teistele jätta ning seejärel tegi ka Hayley enda klaasile lõpu peale.
Edasised küsimused panid Sophia üllatunult Alexandri poole vaatama. "Klaas veini ja juba sellised sügavamõttelised jututeemad?" uuris Hayley ning muigas kergelt, mõeldes samal ajal vastuse peale. Vastuse asemel tuli Sophia suust alguses hoopiski kerge ohe. "Ma ei ütleks, et see oleks masendav. Marx ei ürita mind muuta ning aktsepteerib mind sellisena nagu ma olen," arvas Hayley ning mõtles siis veidi ka küsimuse teisele poolele. "Võib-olla vahepeal tõesti viskab üle, kuid enamasti läheb see võrdlemisi kähku üle.. See millegi kellegi uue ja hullu proovimise igatsus tuleb enamasti siis kui see suhe viskab üle ja mõtled, et what if.. Aga nohh.. Siiani olen ma suutnud end kontrollida, et mitte midagi lolli sellel ajal teha," rääkis Sophia Alexandrile. See oli vist kõige asjalikum ja tõsisem jututeema, millest need kaks üleüldse olid rääkinud. "Ja nohh.. Ma arvan, et ma ei oska enam igatseda kedagi uut, kellega midagi hullu proovida. Kui oled kolm ja pool aastat suhtes olnud, siis see tundub kõik kuidagi normaalne vist," lisas neidis veel hetk hiljem, olemata kindel, kas ta jutt üleüldse loogilinegi tundub. See oli selline keeruline teema.
Post by Alexander Cain on Nov 17, 2014 16:28:17 GMT 2
Alexander korkis uue pudeli lahti ning valas endale ja kloonile uued klaasid. Ta täitis ka Sophia klaasi uuesti. "Mina ja purjus? Palun, ma suudan kolme eest juua," ütles ta. Mis iseenesest oli ju täiesti tõsi. Hetkel olid joomas ainult kaks varianti temast. Kuigi sellegagi pidi ette vaatama. Kloonid jäid sama moodi täis nagu ta ise, seega ka nende võime ennast kontrollida muutus kahtlaseks. Alexander võis endiselt meenutada, nii muige kui grimassiga, kuidas tema ja tema kloon oli ühel peol leidnud kaks erinevat tüdrukut ja ta oli vist mingi hetk kummagiga voodis lõpetanud. Ei olnud midagi imelikumat kui siis enda klooni mälestused omandada ja olla kahes kohas, kahe erineva tüdrukuda, samal ajal.
Sophia võis küll öelda, et see ei ole masendav, kuid teda kuulates tundis Alexander masendust. Ta keeras end sellili, nii et ta pea rippus üles voodi ääre ja ütles:"See kõlab kohutavalt. Sa oled 22 ja sa oled suhtes olnud üle kolme aasta. Sa veedad enda parimad aastad suhtes ja endale lõbu keelates." See näitas kui ühes suunas Alexander mõtles, kuid ta tõesti uskus seda mida ta rääkis. "Kuidas on võimalik et sinu teele ei ole sattunud kedagi kuratlikult hea väljanägemisega, huvitavat inimest, kes paneks sind end elusana tudnma? Või veel hullem kuidas on võimalik, et see on äkki juhtunud ja sa ütlesid ei?" Alexandri kloon vaatas originaali poole, turtsatas ja ütles siis Sophiale:"Ta räägib kellestki nagu mina."