St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Oli päevane aeg, võiks öelda, et tunnid said just läbi, kuid õues oli veel ilus ja valge.
Kuskilt ilmus välja üks tüdruk, kes niisama uuris saart ja avastas seda. Ta oli mitte kaua aega tagasi siia saabunud, niisiis teda üsna huvitas, missugune see välja nägi ja mis seal täpsemalt oli. Lõpuks ta avastaski eemalt ühe jõe, mis viis kohe koseni.
"Wooooo," ütles ta kõva häälega, hüpates ja maandudes jõe kõrvale. Ta pistis korra käe vee sisse, et testida, kas see ikka on reaalne ja kui külm see on. "Brrrh... üsna külm," pidi ta tunnistama, lükates ühe käega oma tuka silme eest ära. Ta kõndis edasi kose äärde ja vajus ühe suure kivi otsa istuma, vaadates seejärel kaugustesse. "Damn, see on kena vaatepilt," ta nautis selle kõige juures just seda, et ta polnud enam kodus luku taga, vaid ta oli vaba nagu lind.
OT: Vaba
Last Edit: Nov 16, 2014 22:54:27 GMT 2 by Amy Turner
Post by Justin Turner on Nov 26, 2014 1:26:06 GMT 2
"Hmmm..." lausus noormees, kes tõusis kose ülemisest jõest püsti ja viis pilgu Amyle. Vahetevahel, kui tal oli igav ja polnud midagi paremat teha, läks ta keset toda jõge ja lasi end voolul end allapoole tirida, kuid tänu oma võimele, mis kinnitas ta paigale, ei liikunud ta edasi. Seda võis põhimõtteliselt maššaasiks pidada.
Noormees kõndis voolust välja kalda äärde ja istus kivile, mis oli Amy kõrval. Tal oli liigagi hea tuju. "Ma ei teadnudki, et nad lasid sind haiglatiivast välja. Ma olen õnnelik, et suga on kõik korras!" ta nägi esimest korda tüdrukut teadvusel pärast õnnetust ning kuigi tegelt tahtis ta teda kallistada ja tead mida teha, hoidis ta end tagasi. Siiski mees ja lisaks vend ju.
Amy vaatas kuidas, Justin kosest välja tuli, kulm kergelt üleval. 'Ta on ikka täitsa hull ju...' mõtiskles ta ja vaatas, kuidas too järgmisena juba kõndis tema poole ning siis juba ta kõrvale istus.
"Ehm, vabandust... Mul oli hiljuti mingi õnnetus... Kas te võiksite värskendada mu mälu ja öelda, kes te olete?" ta üritas naeratada, samal ajal vaadates tolle nerdi väljanägemisega tüübi poole.
'Võibolla ta üritab end show-offida, et siis enda lonely elu paremaks teha?' küsis tüdruk mõtteis endalt ja vaatas toda noormeest. Ta ise oli üsna kindel, et tegemist oli lihtsalt mingi suvalise tüübiga, sest miks muidu ta ei teaks teda?
Post by Justin Turner on Nov 26, 2014 1:33:56 GMT 2
Poisi silmad klaasistusid. 'Eh?' küsis ta endalt mõtteis ja vaatas lihtsalt Amyt, kes vastust oodates hakkas lausa oma juuste otsadega mängima. 'Kes ma olen?' küsis ta uuesti, mille järel talle meenus arsti sõnad, et ta mälus võib midagi natukene kannatada saanud olla. See, et ta ei tunne oma enda venda ära, see on natukene rohkem kui natukene.
"Ah.. jah..." veeris ta siis pärast mõnda aega kestnud vaikust, saades aru, et ta peab midagi ütlema. "Ma olin see tüüp, kes leidis su juhuslikult maast vedelemas ning siis ma toimetasin su haiglatiiba," selgitas ta, lisades siis "Minu nimi on Justin Turner," kuid sai siis hetk aru, et ta ütles sama perekonna nime, mis tüdrukul on.
"Sa oled vist üsna uus õpilane siin, üleüldiselt?" küsis ta muuseas, võttes kivi tagant olnud rätiku ja hakkas end kuivatama... natukene kiirustades. Ta mõtted olid endiselt tühjad.
"Rõõm tutvuda. Mu nimi on Amy... Amy...." talle ei meenunud, mis ta perekonna nimi oli. "Vabandust, mu peas ei ole endiselt kõik korras ja mulle ei taha enda perekonna nimi meenuda... loll aju," hakates kergelt naerma. "Ma jään vastuse võlgu ja vastan sellele mõni teine kord!" lubas ta, samal ajal mõeldes 'Vaevalt, et me kohtume uuesti,' ta ei plaaninud just temaga sõbraks hakata või midagi sellist.
"Uhm," alustas ta siiski ja küsis "Mis sa seal koses ennem tegid?" sest tema jaoks oli see nii veider, viies pilgu tagasi kaugustesse, mere poole. 'Aaah, ma hakkasin temaga vestlema...' tahtis ta silmi pööritada, kuid sundis end normaliseeruma.
Post by Justin Turner on Nov 26, 2014 10:42:11 GMT 2
"Ah, ära muretse. Alles hiljuti olid sa ju haiglatiivas teadvuseta," lausus ta siis kerge muigega, toppides nüüd särki selga, natukene kiirustades. Ta tahtis sealt ruttu minema saada, sest ta silmad ilmselt hakkasid kohe varsti rohkem valutama, kui ta kannatas.
"Igal juhul..." alustas ta kui ta tundis, kuidas mõned pisarad mööda põske alla voolasid. Ta oli siiski kaotanud oma ainsa lähedase, kes teda mõistis, kes teda oli armastanud. Ta tõmbas käega silma alt üle ja viis pilgu küsiva näoga tüdrukule ja enne kui too jõudis isegi midagi küsida, ta vastas: "Mul on silmad natukene haiglased, see on lihtsalt pisar silma niisutamiseks," valetas ta nii, et suu suitses. "Kosk vist aitas natukene kaasa," lausus ta irvitades, kuid oleks tahtnud hoopiski midagi muud teha.