St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Oli laupäeva õhtu, peaaegu kuus, ning Owen istus oma kabinetis ja ootas vaikselt. Ta oli eelnevalt teinud uurimustööd aja peatamise kohta ning jõudnud järeldusele, et Blairi tulekski õpetada kõige algusest: panna ta mõistma mida võime omamine tähendas ja kuidas seda lõpuks taltsutada. Ausaltöeldes oli Owen vägagi elevil. Ta ei olnud mitte kunagi kedagi niimoodi õpetanud ning kellegilt targemalt ei olnud ta nõu küsinud. Mees hingas sügavalt sisse ja astus akna juurde. See oli lahti ja jahe sügisõhk voogas vaikselt tema kabinetti sisse. Mõned lehed ähvardasid tema laualt maha lennata, kuid sellest ei teinud Owen välja, vaid vahtis endiselt pinevalt välja. Mõned õpilased olid väljas, istusid järve ääres ning ajasid juttu. Mõne aja pärast liikus mehe pilk metsale ja ta jäi seda silmitsema. Peaaegu nädal oli möödas sellest hetkest mil ta viimati seal käis ning nüüd huvitas teda see, kui palju noori sinna sisse hiilinud olid vahepeal. Ta kahtles, et Blair oli olnud ainuke, keda see salapärane koht huvitas.
Owen pani käed taskusse. Kuna tegu oli vaba õhtupoolikuga, kandis ta tavalisi teksapükse ning tumedat t-särk. Tema pikkade varrukatega särk rippus tooli seljal juhul kui tal peaks jahe hakkama. Blaire tulekuks oli ta ettevalmistanud mõned raamatud, kuid kahtles kas neid neil üldse vaja läheb.
Post by Blair Simmons on Nov 16, 2014 20:48:36 GMT 2
Blair hoidis enda käsi valamuservadel ning vaatas end peeglist. Pikalt, üritades rahuneda. Ta uuris enda siniseid silmi, mida raamisid pikad tumedad ripsmed. Tedretähnid kaunistasid tema sirget nina ning põsed nende all roosatasid õrnalt. Ta oli enda juuksed lahti kamminud ning need lihtsalt lahtiselt õlgadele lainetama jätnud. Tukk varjas tema otsaesist ning pilk tema silmis oli ärev. Ta oli selga valinud valge natuke lahtisema rinnaosaga lötakama maika, mustad liibuvad teksased, valged ketsid ning musta põlvedeni ulatuva villasemast materjalist kardigani. Nõnda tundis ta end mugavalt ning samaaegselt ka soojalt juhuks, kui peaks külm hakkama, sest tegelikult ei olnud tal aimugi missugune temperatuur võis olla lossis kell kuus õhtul.
"Okei," ütles ta vaikselt endale, hingates sügavalt sisse, "mine tee see lihtsalt ära." Ta ei hakanud kaasa võtma ühtki kotti, sest ta ei teadnud mida ta kaasa võtma peaks. Neidisel ei olnud enda võime kohta ühtki raamatut või töövihikut. Ning tegelikult ei oleks ta niikuinii tahtnud mingit paberimajandust teha vaid kohe asja kallale asuda ning praktiseerida. Neidis oli endiselt väga üllatunud, et Owen oli üldse nõus tema mentoriks hakkama, sest tütarlaps oli tema suhtes ikka väga ülekohtune olnud, sõimates teda perverdiks. Nädal aega oli ta osalenud tundides, korra isegi mehe enda omas ning olnud korralik õpilane, hilinemata ühessegi neist, kuid terve see aeg oli ta oodanud nädalavahetust. Loss oli vaikne, enamik õpilasi olid enda perekondade juures või kuskil sõbrade pool pidutsemas, kuid Blair ei oleks seda niikuinii teinud. Tal ei olnud perekonda ega sõpru. Olgu, ta elas kasuperega, kuid see oli kasupere, võlts.
Viimaks ta väljus magamistoast, käed närviliselt külgedel kardigani näppimas ning sammudes natuke ehk liigagi kiire sammuga mööda koridore Owen'i kabineti suunas. Ta ei teadnud tõepoolest kus see oli ning olgugi, et ta oli koolimapist vaadanud kus see umbkaudselt asub, oli ta siiski unustanud, kuidas sinna saada. Kui ma nüüd hiljaks peaks jääma... alustas neidis enda mõtet, kui ta järsku nägi tuttavat kuju, kust ta pidi ära pöörama. Mõne aja pärast oligi ta õiges kohas. Ukse peal oli silt Professor Kite ning kabinetinumber. Blair köhatas vaikselt, silus enda juukseid ning sügavalt sisse hingates koputas neidis uksele. "Professor Kite?" küsis ta vaikselt, panemata tähele, et ta oli viimaks leidnud viisaka mooduse kuidas meest kutsuda. Kuule'st ning Sina'st oli saanud professor kui tütarlaps ukse lahti lükkas ning aeglaselt kergelt kõheldes enda nina selle vahelt ruumi sisse pistis.
Väljas kiskus väga kiiresti pimedamaks ning ka õhk muutus jahedamaks mispärast Owen eemaldus korraks aknast selleks, et oma jakk võtta ja selga panna ning juba hetk hiljem seisiski ta uuesti klaasi ees ja vahtis eemalolevalt välja. Aja möödumist ei pannud Owen isegi tähele. Kui aus olla, siis ta ei olekski isegi pahane kui Blaire väga palju hiljaks oleks jäänud. Need olid ju neidise eratunnid, mitte tema. Mees pidas kinni oma sõnast, kas tüdruk teeb seda sama oli juba teine asi.
Kaua ta ootama aga ei pidanud sest peagi kuulis ta vaikset koputust uksel ja sellele järgnes Blaire vaikne ja küsiv toon. Owen pööras ennast ringi, üllatunud, et tüdruk oli korraga nii viisakas. Kas ta oli kellegagi? "Tule sisse," kutsus ta neidu ja eemaldus aknast taaskord ning võttis laua taga istet. Teisel pool lauda oli loomulikult veel üks tool, mis oligi külalisele mõeldud.
"Kuidas su nädal möödus?" uuris ta puhtast viisakusest, otsustades enne natuke lihtsalt juttu ajada ja alles siis õppimise juurde pöörduda.
Post by Blair Simmons on Nov 16, 2014 21:29:35 GMT 2
Kuuldes kutset, astus neidis jahedasse klassi, väristades korraks enda õlgu. Kas noormees hoidis akent vahepeal lahti või puudus ruumis küttesüsteem? Korraks muutus tütarlaps murelikuks, sest olgugi, et mehel oli paranemisvõime, oleks väga halb olnud, kui too oleks pidanud nohu või köha käes vaevlema, isegi, kui ta seda ainult korraks tegema oleks pidanud. Sulgenud enda järel ukse, järgnes ta aeglaselt mehele, lastes samal ajal silmadel ruumis ringi vaadata. Ta oli terve nädal mõelnud milline see oleks võinud välja näha ning jõudes viimaks järeldusele, oli ta natuke pettunud. Millegi pärast lootis ta midagi natuke erilisemalt, kuid tegelikult oli tegu täiesti tavalise kabinetiga.
Võtnud mehe vastas iste, libistas neid vasaku jala üle parema ning hoides käega põlvest kinni lasi tüdruk taaskord silmadel üle kabineti ringi käia, lastes neil viimaks korraks aknal peatuda. Ta nägi paljusid õpilasi järve ääres. Keegi oli selle lähedal lõkke süüdanud ning toimus mingi olemine. Limonaadipudelisse oli ilmselt õlut libistatud. Nende nali ja naer kostusid läbi akna ning sügavalt sisse hingates pööras ta enda pilgu tagasi noormehele kui tolle küsimust kuulis. Millegi pärast tundus neiule justkui oleks ta tagasi psühheaatri kabinetis kus temalt küsiti kuidas tal läheb ning seejärel pidi neidis enda tunnetest platrama. Tüdruk vihkas seda.
"Ärevalt," lausus ta viimaks ning ta hingas särava naeratusega pahinal välja. Millegi pärast oli ta koguaeg hinge kinni hoidnud, sest ta oli lihtsalt nii närvis olnud. "Ma ei jõudnud ära oodata, et viimaks alustada saan. Ja su... teil?" küsis ta viimaks, üritades viisakas näidas. Ole sotsiaalsem, rõõmsam, tulid talle Sophia sõnad meelde. Miks mitte alustada teistega viisakas olemisest? Ta vähemalt üritas ning üritamist oli ta noormehele ka lubanud.
"Kui sul hakkab jahe, siis ma võin akna kinni panna," lubas Owen kui Blair viimaks istet võttis ja ringi vaatas. Ta märkas, kuidas tüdruku pilk aknal peatus ning teadmata, et tegu oli asotsiaaliga, järeldas mees, et neidis oleks parema meelega tol hetkel väljas, mitte temaga õppimas. Kuid mis oli kokku lepitud, sellest pidi juba kord kinni hoidma. Tütarlapse vastuse peale kergitas Owen kergelt kulme. "Kas sul on raske sisse elada?" uuris ta üllatunult. Või siis oli esimene nädal lihtsalt liiga palju endast kujutanud ning tüdruk oli pärast seda kõike ära väsinud. Ausaltöeldes oli tema ise ka natuke kurnatud, kuid aasta oli veel ees ja ta ei tahtnud ennast heidutada.
Siis kuulis ta ka järgnevat seletust ning kerge naeratusevari ilmus ta näole. Sellest võis ainult järeldada, et Blair ikkagi soovis õppida oma võimet kontrollida, mitte ei tulnud ta siia puhtast kohustusest. See oli Owenile meeltmööda. "Ma arvan, et mind ei ole vaja vist enam teietada. Sa jätsid selle asja kõrvale kohe seal metsa juures," muigas ta kergelt pead vangutades.
"Minu nädal möödus väga produktiivselt. Elasin esimese tunni andmise üle ja ootan nüüd järgmist nädalat." Ta jäi nüüd vait ja vaatas raamatute poole oma laual. "Kuidas oleks siis sellega, et me alustaksime siis nüüd? Ma leidsin mõned teosed, kus on midagi aja peatamise kohta kirjutatud ja ma arvasin, et need võivad sind huvitada sest... noh, tead küll," venitas Owen kätega, oskamata eriti sõnu leida.
Post by Blair Simmons on Nov 17, 2014 12:14:04 GMT 2
Blair noogutas viimaks mehe sõnade peale, sest olgugi, et üldiselt pidas ta end kartmatuks, oli külmus siiski, mida ei suutnud ka neidis kontrollida. Enda arust oli Blair sünnist saati paras külmavares olnud, kuid antud hetkel ei hakanud ta nurisema. Alati oleks asjalood võinud ka hullemad olla, eriti veel seetõttu, et tegu oli alles sügisega. Viimaks hingas ta sügavalt sisse ning viis enda silmad tagasi mehele, jäädes teda hetkeks vaatama. Unusta ära, hoiatas hääl tema peas, see vastik negatiivne hääl, mis oli tüdruku elu perse keeranud, vaata teda, ta pole sulle. Ta on kena, sarmikas, õpetaja. Tal on siht. Kus sinu siht on? Sa oled tühine, keegi ei vaataks kunagi sinu poole. Blair neelatas ning sulges hetkeks enda silmad, sundides need kurjad mõtted endast eemale.
"Ausalt öeldes küll," alustas Blair viimaks, "mul sisseelamisega raskusi terve elu olnud. Võib-olla on asi selles, et mul pole kunagi selleks piisavalt aega olnud. Kuus kasupere ja pidev ringireisimine, tead küll." Siin see oli. Killuke Blairi elust, mida tüdruk kunagi unustada ei saanud ning mis oli tema elu peapeale keeranud. Tänu sellele oli neidis vaikne, endassetõmbunud ning vajadusel ka agressiivne. "Kuid ma usun, et saan hakkama. Sellest aastast tuleb muutuste aasta, selles olen ma kindel." Seda öeldes levis lai naeratus üle tema näo ning tema sinised silmad lõid särama. Ta ei jõudnud ära oodata, et enda võimet praktiseerida saaks ning seda viimaks täielikult kontrollima õpiks. Samuti oli ta veidi ärevil ka enda sotsiaalsete punnituste pärast.
Ta kuulas meest ning viis pilgu viimaks noormehele, surudes end seljaga rohkem vastu tooli seljatuge. Kas Owen teeb praegu nalja või? "Raamatud," pomises neidis ilmselge pettumusega. Ta sai aru, et enne, kui ta üldse enda võimet praktiseerima hakkab, peaks ta selgeks saama mingi osa teooriast, aga kas ta peab tõesti seda praegu tegema? Neidis armastas lugemist ning kuna ta niikuinii eriti väljas ei käinud, oli ta enamjaolt ninatpidi raamatus. Ta võis mehe väljaotsitud köidikud ju ka sel ajal läbi sirvida kui ta enne magamaminekut midagi lugeda soovis. Ta tõstis enda käe ühe raamatu suunas ning avas selle esimese lehe. "Ausalt öeldes ei oodanud ma midagi sellist, Owen," sõnas ta viimaks mehe eesnime kasutades. Tema tõsine pilk oli taas professorile viidud. Kas too alustas enda võime õppimist raamatutest?
Last Edit: Nov 17, 2014 12:14:30 GMT 2 by Blair Simmons
Kuus kasupere? Owen vaatas Blairile üllatunult otsa, oskamata kommenteerida tüdruku elu suhtes midagi. Lõikumine, näljutamine ja nüüd veel see. Noh, vähemalt hakkas talle siis neidise olukord aeglaselt kohale jõudma. Huvitav miks just nii palju kasuperesid? Ta ei tundunud just väga problemaatiline laps olevat selleks, et ta pidevalt minema aetaks, kuid kes teab, võib-olla peitus selle armsa blondiini tüdruku varjus keegi või miski hullem. Owen ei tahtnud midagi ette kujutama hakata. Elu oli talle juba selgeks teinud, et asjad ei olnud alati sellised, nagu paistsid.
Mees ei öelnud midagi vaid noogutas Blairi lootusrikaste sõnade peale. Nojah, loodevatasti läheb tema kasuperega kõik hästi ja ta suudab omale leida palju uusi sõpru ja aasta lõpuks oskab ta loodetavasti midagi oma andega peale hakata.
Ta noogutas kergelt raamatute poole, nähes juba tolle silmist kui pettunud neidis tegelikult oli. Kuigi see kõlas väga igavalt, siis raamatud olid ikkagi tarkuse vili ja see oli üks viisidest selgeks õppida kuidas mida teha. Temagi oli sealt alustanud. Owen laiutas käsi ning naeratas korraks, kuid see hajus kui Blair teda nimepidi kutsus. Millal ometi olid nad sinnamaani jõudnud? Ta pidas väikese hingamispausi, oskamata alguses midagi öelda. Tavaliselt õpilased kutsusid teda ikkagi õpetaja või professor Kite'iks. Tundus, et siin hakkavad asjad teistmoodi olema. Ta hingas pahinal välja. Nad olid ikkagi omavahel ja siin vist ikkagi võis niimood suhelda.
"Ega sa tõesti ei oodanud, et ma panen su koheselt aega peatama ilma, et sa teooriast midagi teaksid, Blair?" Nüüd kasutas tema samuti neidise eesnime. See tundus kuidagi väga ebamugav tema jaoks. "Ei. Sa pead aru saama, et see ei ole lihtsalt lust ja lõbu, vaid midagi ohtlikku kui valesti talletada. Sellepärast, sinu enda heaolu ja huvides, soovitan ma alustada sul lugemisega. Ega seda palju ei ole. Ma arvan, et sa saad ühe õhtuga kõik läbi, kuid kui sa nii väga tahad, siis me võime praegu ka midagi üritada."
Owen tõusis püsti ja võttis laualt sule. Sellega astus ta neidise ette ja hoidis sulge nüüd Blairi näo ees. Pisut kõhklevalt ulatas ta tüdrukule ka oma käe:"Ma lasen sulest lahti. Kui sa suudad, siis peata aeg."
Post by Blair Simmons on Nov 17, 2014 20:18:45 GMT 2
Ei mingeid küsimusi neidise kasuperede kohta ning enda sisemused tänas tüdruk jumalat. Tal polnud mingit tahtmist noormehele enda nutulaulu ette lugema hakata, olgugi, et võib-olla olekski ta pidanud end tühjaks rääkima. Olgugi, et ta oli korduvalt käinud ka psühheaatri juures, takistas neidist see mõte, et naine, kellele ta enda elust ning päevategemistest rääkis, sai tema kuulamise eest palka. Vaevalt, et tedagi neidise mured korda lähevad. Kuid antud hetkel ei pidanud tüdruk sellest juttu tegema ning ta sai korraks unustada kes ta on ning kust ta tuleb.
Mehe sõnade peale noogutas tüdruk vastumeelselt. Muidugi teadis ta, et Owenil on tuline õigus ning iga õpetaja alustaski tavaliselt teooriast, kuid sellegi poolest ei tahtnud neidis enda aega selle peale raiskama hakata. "Ma loeks need hea meelega läbi, kuid kas me peame enda aega praegu selle peale raiskama? Ma võin selle läbi lugeda ka siis, kui ma üksi olen. Sul niigi tegemisi," oli tüdruk kindel. Kuid juba peagi pakkus õpetaja isegi välja, et nad võisid midagi huvitavamat teha. Blair oli sellega rohkem kui päri. Tema silmad lõid särama ning ta sulges kõvade kaantega raamatu ning asetas selle vaikselt tagasi lauanurgale.
Jälgides põgusalt mida mees nüüd teeb, oli ta väga üllatunud kui tolle ideed kuulis. Sulg? Tüdruk oli metsas juba näidanud mida ta teha suutis, kuid ta soovis seda teha nii, et ta ära ei minestaks. Teine asi, millele tüdruk rõhku anda soovis, oli füüsiline kontakt. Oleks tore, kui ta ei peaks teisi puudutama selleks, et ka nemad elutu kivikujuna seisma ei jääks. "Olgu," lausus neidis sügavalt sisse hingates. Ta ajas end toolil rohkem sirgu ning võttis samamoodi natuke kõheldes noormehe käe vastu. Viies enda silmad hetkeks mehe omadele, lõi ta need peagi punastades maha. Kui piinlik. Ning järgmisel hetkel sulg noormehe sõrmede vahel ei värelenud enam. See oli tardunult seisma jäänud. Oleks väga võimalik olnud seda õhus liigutada nii, et see enam alla ei lange. Laia ning vägagi rahuloleva naeratusega viis neidis taas enda silmad mehele, oodates tema kommentaari. Mehe käest tüdruk lahti veel ei lasknud, sest nii oleks ta võinud ka Oweni enda tarduma panna.
Owen oli valinud sule sellepärast, et tegu oli kerge esemega, mis ei oleks tohtinud tegelikult mõjutada kellegi. Ta oli küll näinud millega Blair võimeline oli, kuid ta ei tahtnud enam riskida sellega, et neidis võib kokku kukkuda. Jälle. Nüüd oli Owen ametlikult tema mentor, mis tähendas, et ta oli vastutav selle eest, mis tüdrukuga juhtus ja kuigi ta ei maininud seda kellelegi, oli ta endiselt mures sõnade pärast, mida arst oli pajatanud. Blair oli ennast näljutanud ja vedelikupuudus ei olnud nalja asi. Lisaks veel need armid. Kõik see mõjutas teda teatud tasemel, kuid Owen ei maininud seda kunagi.
Kui Blair talle hetkeks otsa vaatas, naeratas Owen tüdrukule julgustavalt ja ootas huviga. Hetk hiljem, kui Owen pani tähele, et kõik oli vaikseks jäänud ja inimesed väljas ei kilganud enam, lasi ta ettevaatlikult sulest lahti ja vaatas, kuidas see õhku kinni jäi nagu oleks selle ots kusagile sisse torgatud.
"Kas sul käib pea ringi?" uuris mees. Loodetavasti oli Blair ikkagi lubadusest kinni pidanud ja söönud korralikult enne siia tulekut. Või tegelikult üleüldse.
Post by Blair Simmons on Nov 20, 2014 18:05:26 GMT 2
Blair hingas sügavalt sisse ning vaatas tähelepanelikult sulge. Ei mingit võbelemist. See püsis kindlalt liikumatuna ühes kohas ning seda seni kuniks neidis tahtis. Juba mõne hetke pärast liugles see laia kaarega lauale, jäädes neidise ette. Tüdruk tõstis sule sõrmedega enda silme ette ning uudistas seda hetkeks. "Ei," lausus ta viimaks noormehe sõnade peale, "ma tunnen end väga hästi." See oli ka tõsi, sest enne noormehe eratundi tulemist oli ta korralikult söönud, olgugi, et ta närvitses nõnda palju, et söögiisu tahtis kaduda. Kuid siiski oli ta end sundinud, sest ta teadis, et Owenile ei oleks sugugi meeldinud, kui tüdruk oleks taaskord kokku kukkunud.
Viimaks asetas ta sule tagasi lauale ning ta pööras enda pilgu noormehele. "Sa... Sa ikka tead, et metsas ma panin korraks aja seisma, et sind lähemalt vaadata, eks ju?" küsis ta tasa kogeledes, huultel mänglemas naeratus. Ta teadis, et Owen saab vihaseks. Kuidas sa julged enda võimet Minu peal kasutada?! Iga inimene oleks pahane olnud, kuid neidis lootis, et Owen sai aru, et tüdruku kavatsused olid alati olnud head. "Mis tunne see oli, kui seda sinu peal kasutati?" päris ta viimaks, surudes end rohkem vastu pehme tooli seljatuge.
Owen noogutas, tundes head meelt selle üle, et Blair tundis ennast kenasti. Vähemalt ta lootis, et neidis ei valetanud talle selle kohta ning ta nõjatus vastu lauda, hoides endiselt tütarlapse käest kinni ja jälgis tolle nägu, otsides igasuguseid muutusi. Võib-olla muutub ta järsku kahvatuks või siis juhtub veel midagi, mis võib neidise õpinguid mõjutada. Õpetajana oli Owen paljunõudev ja ta andis endast samuti piisavalt, et jõuda soovitud tasemeni. Nüüd kui ta Blairi pidi treenima, ei tahtnud ta alla andagi enam. Tal oli plaanis tüdruk kuni viimase tasemeni endast välja viia selleks, et näha mida ta tegelikult suudab. Ta oli õppinud omast kogemusest, et äärmustes olevad inimesed teevad ja õpivad kõige paremini.
Samal ajal kui Blair kõnelema hakkas, ristas Owen oma käed, kuid lasi neil peagi langeda ja tema üllatunud pilk jäi tütarlapsel pidama. Too oli aega peatanud selleks, et teda lähemalt vaadata. Miks? Kas ta tõesti arvas, et mees nägi välja nagu mingisugune koletis? Või oli Blair olnud lihtsalt uudishimulik? "Miks?" küsis ta imestunult. Küllap oleks ta teda kooli peal näinud või valguse käes kui too poleks metsas minestanud.
Järgmise küsimuse peale oskas ta ainult õlgu kehitada. Ta ei teadnud isegi, et Blair oli oma võimeid tema peal kasutanud tol hetkel. Järele mõeldes ei meenunud talle isegi midagi, mis oleks olnud veider. "Ma ei oska isegi öelda. Ma ei tundnud midagi. Vist."
Post by Blair Simmons on Nov 20, 2014 21:00:02 GMT 2
Miks? Kuidas oleks Blair pidanud sellele küsimusele vastama nii, et see aus oleks. Antud momendil, mil neidis seda teinud oli, oli põhjuseks uudishimu olnud. Ta tahtis näha milline näeb õpetaja, kes teda õpetama hakkab. Milline on mees, kes teda ilmselgete kurjade kavatsustega metsa jälitama asus. Kuid antud hetkel oleks ta seda hoopis teistel põhjustel teinud. Tütarlaps tundis segadust enda sees. Miks oli tal alati Owenit nii hea meel näha? Miks lõid tema põsed õhetama iga kord kui kutt teda vaatas või temaga kõneles? Miks tema käsi surises kohast kust noormees seda just hoidnud oli? "Owen, ma-," sõnas tüdruk, kuid ta vakatas. Ta ei teadnud, mida talle öelda! See kõik oli tema jaoks täiesti uus ning täiesti vale. Muidugi ka ühepoolne, kuid eelkõige vale, mees oli õpetaja ning Blair õpilane. Mis siis, et täisealine, kuid siiski.
Mis mõtted, Blair? Oled meie õpetajahärrast nii palju sisse võetud, et ei suuda ühte sekundit ka normaalset tema poole vaadata? näris pilkav hääl tema sisemuses. "Miks? Sellepärast, et näha, milline sa oled. Kuid kui mul oleks su luba, teeks ma seda uuesti, kuid seda selleks, et teha seda," sõnas ta väga kiirelt ning katkendlikult, süda ärevalt rinnus hüppamas. Ta tõusis enda toolilt, ajas end kikivarvukile ning järgmisel hetkel pomises ta vabandussõnad, millega ta noormeest suudles. Tema käsi, mis endiselt mehe käest kinni hoidis, tõmbus pingule ning vaba käsi sirgus kõrgustesse, mehe põsele, mida ta õrnalt enda pöidlaga silus. Kust kohast oli Blair sellise julguse võtnud, et midagi säärast üldse mõelda või teha, seda ta ei teadnud. Ning olgugi, et ta ei kasutanud enda võimet, oli tal tunne, et aeg nende ümber seisab ning keerleb.
Ilmselt oli see viimane õhtu akadeemias. Ilmselt keeldub Owen Blairi õpetamast ning läheb räägib Marcusega, et ta tüdruku koolist välja viskaks. See oleks tundunud ääretult loogiline, kuid praegu tundis ta, et elab ainult ühe korra ning miks mitte... Kasvõi sekundiks, seniks kuni Owen ta ära lükkab ning kabinetist välja viskab, mis ilmselgelt ka nüüd juhtub.
Owen ei teadnud mida oodata. Kuigi samas ei süüdistanud ta Blairi selles väikeses teos. Nad olid ju tõesti kahekesi ja põhimõtteliselt oli Owen neidisele metsa järgnenud, kuigi tüdruk oli ise seda provotseerinud. Ta ju teadis, või vähemalt pidi aimama, et mees ei oleks saanud õpilast üksinda sinna lasta. See oleks olnud väga kohusetundetu temast ja ta oleks ennast süüdistanud ilmselt kogu elu kui Blairiga seal oleks midagi juhtunud. Vastuse peale, mis tuli küll aeglaselt ja vaevaliselt. Ta ei teadnud mida öelda. Oleks Blair natukenegi kannatanud, oleks ta Owenit juba selsamal õhtul näinud. Ilmselt oma võimet kasutades kaks korda ühe õhtu jooksul oligi ta ennast ära kurnanud. Nüüd ei teadnud Owen aga kas ta peab ennast süüdistama neidise uudishimus või mida ta tegema peaks.
Alles siis kui Blair püsti tõusis, mõistis Owen, et neidis teeb nüüd midagi. Lahkub? Nad ei olnud ju midagi erilist teinudki veel, lisaks ei olnud ta tüdrukule midagi seletama hakanud. Nende tund ei olnud jõudnud veel igavaks muutudagi selleks, et ta minema jooksma peaks. Hetk hiljem, kui Blair teda suudles, taganes mees automaatselt, suutmata uskuda seda, mis juhtumas oli. Tema põsed tõmbusid punaseks ja tema keha tõmbus pingule.
Eemale ta neidist ei tõuganud. Tegelikult ta isegi ei teadnud mida teha, kuid vastu ta tüdrukut ei suudelnud. Owenil hakkas pea ringi käima ning tal oli tunne nagu tema oleks see, kes kasutas enda võimet, mitte vastupidi. Viimaks, aimates isegi kuidas see võis Blairile haiget teha, pööras ta pea kõrvale.
"Aitab." Ta hingas sügavalt sisse. Mehe käed värisesid ning ta tundis ennast nõrgalt. Ta vajus veelgi rohkem vastu lauda ja vaatas blondiinile otsa, sinised silmad peegeldamas üllatust ja viha samal ajal. Mida Blair enda arust mõtles? Owen tundis ennast lapsena. Ta oli liiga otsustusvõimetu ega teadnud mida nüüd teha.
Post by Blair Simmons on Nov 22, 2014 10:30:38 GMT 2
Kust kohas oli Blair sellise julguse ning vabaduse võtnud, seda ei teadnud neidis isegi. Ta ei oleks elusees midagi sellist teinud, kui ta poleks akadeemias käinud, kuid nähes, kui vabalt inimesed siin üksteisega suhtlesid, siis miks ka mitte. Muidugi ei näinud ta kedagi õpetajat suudlemas näinud, kuid antud hetkel oli neidise suureks eeskujuks tema kasuõde Sophia, kes ju käis ka õpetajaga! Olgu, tüdrukul oli küll keelatud Marxi tundidest osa võtmine, kuid antud hetkel ei puutunud see asjasse. Miks t e m a siis ei võinud? Tüdruk poleks elusees midagi sellist teinud, kuid esimest korda tundis ta midagi imeliku. Tundis, et keegi kaitseb teda ning hoolib temast. Loomulikult tekitas see tüdrukus heaolu ning mingit sorti tahtmise. Ning ta ei saanud arugi, et nüüd, kui ta huultpidi noormehega koos on, on see tegelikult väga väär. Veel.
Kas see olekski pidanud niimodi olema? Suudlus kestis ehk ainult kaks sekundit enne, kui noormees enda pea kõrvale pööras. Aeglaselt vajusid tüdruku käed kõrvale ning alles siis sai ta aru, mida ta korda oli saatnud. Blair oli ilmselgelt kaotanud igasuguse respekti Oweni silmis. Õhku ahmides astus neidis paar sammu tahapoole ning vaatas samuti kõrvale, teadmata, mida öelda. Korraga oli tal piinlik, valus, kuid eelkõige piinlik, et ta üldse midagi sellist mõelnud oli. Mida sa lootsid siis? Et sa meeldid talle? Vaata ennast, sa oled eikeegi! ütles kole hääl tüdruku peas.
Viimaks tõstis neidis enda läikivad sinised silmad tagasi Owenile ning alles nüüd julges ta välja hingata. "An-anna andeks. Ma ei tea, mis..." kogeles tütarlaps väriseva tooniga. Ta sulges hetkeks enda silmad ning neelatas valjult, et see tobe nutuklomp enda kurgust eemale peletada. Blair ei olnud kunagi kellegi ees nutnud ning ta ei kavatenud seda ka praegusel hetkel teha, mis siis, et see kõik oli tegelikult tema süü. Heledajuukseline neidis poleks sugugi imestanud, kui mees oleks ta enda kabinetist välja visanud, keeldunud tüdruku õpetamisest ning lasknud ta isegi koolist välja visata. Kuid neidis oli valmis sellega riskima, sest killukest õnne oli seda väärt, ka siis, kui see kõik ainult paar sekundit kesta oli jõudnud. "Owen, ma... Palun anna andeks," sosistas ta vaikselt, nõjatudes käega vastu tooli seljatuge, millel ta ennist istunud oli. Antud hetkel soovis ta, et tal oleks veidi teistsugune võime - aja tagasikerimine, et ta saaks korrata enda tehtud viga.
Owen ei teadnud mida teha. Võib-olla pidi ta mõtlema hoopiski selle üle, miks ta ei olnud tütarlast suudelnud. Ta oli teadlik, et üks tema kolleegidest käis ühe õpilasega, kuid kogu see asi - see oli liiga kiirelt liikunud tema jaoks. Owen oli keegi, kes tahtis asja aeglaselt ja rahulikult võtta kui asi liikus sellise suuna poole. Ta vaatas endiselt kõrvale, julgemata Blairiga silmsidet luua. Ta ei osanud isegi aimata kui pettunud tüdruk olla võis tol hetkel. Tegelikult ta isegi ei osanud ette kujutada mis emotsioonid neidu valdasid siis, kui ta oli teda suudelnud. Owenil tekkis soov oma huuli puudutada, kuid ei suutnud isegi oma käsi liigutada. Need värisesid endiselt.
Alles siis kui tüdruk tagasi astus mõistis Owen millises šokis Blair ise oli. Mees hingas sügavalt sisse. Ta ei olnud kunagi isegi ette kujutanud, et mingi hetk võib midagi sellist juhtuda. Olla suudeldud õpilase poolt...
Viimaks lõhuti vaikus ja Blair pomises vabandussõnad, kuid Owen ei teadnud mida öelda. Tegelikult ei olnud ju asi nii hull. See oli ju kõigest suudlus. Ent ometigi kannatasid nad mõlemad selle pärast. Mees hingas sügavalt sisse. Tal oli nüüd vaja natuke aega selleks, et mõelda. "Sellest..." ta vaatas akna poole. Väljas oli pimedaks kiskunud. "Pole hullu," ohkas ta vaikselt. Tegu oli ainult suudlusega, mitte millegi enamaga. Ta pööras viimaks oma sinised silmad neidisele ja vaatas talle kaalutlevalt otsa. Kõige parem oli see väike juhtum ära unustada.
Kui tal oligi mingisugune hea külg, siis arvatavasti oli tegu viisiga, kuidas Owen suutis ennast käes hoida ja rahulikuks ning kalkuleerivaks jääda. Neil oli tund endiselt pooleli, kuid ta mõistis väga hästi kui tüdruk ei oleks enam soovinud jätkata. Tema ideed olid kroraga justkui haihtunud, kuid ta üritas need rutakalt meelde tuletada. "Kas me jätkame?" uuris ta viimaks vaiksel toonil.