St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Alexandria Hensley on Nov 18, 2014 21:38:41 GMT 2
"Ma tean," noogutas Alexandria, kui Remy sõnu kuulis. Neiu teadis, et noormees tema jaoks alati olemas oli, ning mõnigi kord kasutas tüdruk seda ära, kui kutiga rääkida tahtis või kui tal midagi vaja oli. "Ei lähe? Hmh, no kui sa nii ütled,"leppis siis neiu sellega, kui Remiel keeldus kellegi röövimisest. Siis peava nad ilmselt leppima ka sellega, et nii pea neil sellist võimalust ei avanegi, et koos oma võimeid kellegi peal praktiseerida saaks. "On küll,"nõustus Alexandria sellega, mis noormees novembrikuu kohta ütles. Kui kutt aga seejärel tema ümber uue tuleringi manas, ehmatas see neidu isegi veidi, kuigi ta seda välja ei näidanud. "Oh, tead ka, et see on veel ägedam kui see, mis sa enne seal maas esile manasid?"küsis neidis ning taas oli tema hääles kuulda kerget imetlusenooti. Ja võib-olla isegi veidi kadedust, sest noormees kontrollis oma võimet ikka kõvasti paremini kui ta ise. "Ma taipasin just, et sa oled nagu selline mees, kellega koos olles ei pea vist kunagi külma kannatama," lisas Lexandria kergelt naerdes.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 18, 2014 22:03:53 GMT 2
"Ma arvan, et juba homne tuleb meile mõlemale raskem kui tänane, kui sa püüad minu tekitatud tulest energiat saada enda võimele," oli Remiel kindel, sest seda hullemini peab temagi ilmselt piinlema. Loodetavasti ei lõpeta ta mõne põletushaavaga, sest mees ei kujutanud ettegi, mis veel juhtuma võib hakata, aga ta oli valmis riskima. Mees ei pannud Alexi kõrval tähelegi, et ta ehmatas, kui Remy teda järgmise tulesõõriga soojas üritas hoida. See oleks ka muidugi päris vinge olnud, kui ta suudaks kuumust kontrollida nagu ta isa enne enda võimest loobumist, sest siis piisaks ainult temperatuuri tõstmisest ja poleks mingeid tulesõõre vajagi. "Ei teadnud, aga see annab rohkem sooja kui mu jakk ja lisaks valgustab ka," sõnas mees, viies enda siniste silmade pilgu teelt Alexile. "Jah, näed, ma võiks sind kogu aeg soojas hoida," lausus Remiel, pööramata enda pilku tüdrukult.
Post by Alexandria Hensley on Nov 18, 2014 22:29:02 GMT 2
"Ma arvan ka. Nii et pane oma vaim valmis," lausus Alexandria muiates, kui kuulis, et Remygi arvas, et homne harjutamine neile mõlemale raskem tuleb kui tänane. Alexandria jaoks oli juba tänanegi raske olnud, kes teab siis veel, milline see homne päev tuleb. Kuid samas meeldisid neiule väljakutsed ning kindlasti tahtis ta proovida kõike, mis aitaks tal oma võimet paremini tundma ja kontrollima õpetada. "Nüüd siis tead. Ja see ligub minuga ju kaasa! Kas see nõuab mingit erilist pingutust ka?"uuris tüdruk, silmitsedes enda ümber olevaid leeke. Tuli tõesti meeldis talle ning neidis tundis, et oleks isegi praegu valmis uuesti harjutama... Kuid seda ei hakanud ta siiski pakkuma, pigem ootab homseni. Kuulnud siis noormehe viimaseid sõnu, viis Alex oma pilgu kutile. "See kõlas juba peaaegu nagu mingi pakkumisena hakata minu isiklikuks kõndivaks radiaatoriks või rääkivaks välgumihkliks," lausus tüdruk, olgugi et tegelikult kõlas see isegi natuke nii, nagu oleks Remy koguni pakkunud Alexile sõprusest midagi enamat, või nii.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 18, 2014 23:51:00 GMT 2
"Sina ka, Alex," lausus mees palju tõsisemal toonil, sest tegelikult oleks ikka tore, kui nad homseks kas või natukenegi end ette valmistavad, kuna need harjutamised hakkavadki järjest raskemaks minema. Sellegipoolest lootis mees, et neiu on homme motiveeritum, kuna ta ütles ise, mida ta veel õppida või kas või proovidagi tahab. "Alguses nõudis, aga mul oli ka järjepidev mentor, kes ei lõpetanud minuga enne kui ma sellised asjad ka ära õpin," rääkis mees, olles enda kunagisele mentorile isegi mingil määral tänulik. "Enam ei pea selleks väga palju pingutama, kuid see kurnab pisut, kui ma väga kaua seda üleval hoian," rääkis mees, kuna lisaks mõttejõule kulutas mees osaliselt võimet kasutades ka enda energiat. Mehe ilme aga tõsines Alexandria sõnu kuuldes, sest tundus, et seekord oli ta neidisele üsnagi selge vihje andnud enda tunnete kohta ja mees ei saanud öelda, nagu poleks ka neidise eelmised sõnad justkui vihje olnud. "Jah... ma ei mõelnud seda küll otseselt nii, aga ma valetaks, kui ütleks, et pole seda juba mõnda aega tundnud," lausus mees, lootes, et ehk nüüd saab neidis aru, mida ta silmas peab.
Post by Alexandria Hensley on Nov 19, 2014 15:16:56 GMT 2
Alexandria noogutas Remy sõnade peale. Loomulikult peab neidis ise ka vaimu valmis panema. Vabadel hetkedel ta muidugi oma võimet üksi eriti harjutada ei saanud, kuna ta lihtsalt ei leidnud inimest, kelle peal seda teha. Ja kui mõnikord juhtuski, et ta kogemata kellelegi valuhoo suutis tekitada, siis lõpetas neiu selle ikkagi kohe ära. Iseasi muidugi, kui seda kasutada enesekaitseks, aga seda polnud tal siiani vaja läinud. Kuulates siis kuti vastust oma küsimusele, viis Alex oma pilgu ka talle. "Paistab, et sul vedas oma mentoriga sama palju kui mul," muigas tüdruk siis, sest tema mentor ju ka üsna järjepidev oli. Näiteks ei lasknud Remiel neiul lihtsalt alla anda, kui ta mingit ülesannet teha ei tahtnud, vaid pigem provotseeris teda, mis iseenesest oli päris tark tegu. "Noh, ikkagi on see lahe. Ma olen isegi kade, et sa oma võimet nii hästi kontrollida suudad," lausus tüdruk siis õige pisut vastumeelselt, kuna tunnisada kellegi peale kade olemist oli ikka päris raske. Kui oma sõnu oli Alexandria vist pigem naljaga mõelnud, siis Remy vastus kõlas kuidagi hoopis tõsisemalt. "Sa tunnedki ennast kõndiva välgumihklina või mida? Mida sa juba mõnda aega tundnud oled?"küsis Lexandria siis, kuigi ta juba aimas, kuhu Remy oma sõnadega tüüris, ning ausalt öeldes hirmutas see neidu. "Ei! Ei, tead, ära parem vasta sellele. Sa ei tohi nii," teatas tüdruk järgmisel hetkel, automaatselt oma sammu veidi kiirendades.Mitte et Remy poleks talle meeldinud, pigem polnud neidis kunagi arvanud, et nende vahel võiks midagi muud olla. Nad olid ju sõbrad. Ja pealegi ei tulnud Alexil suhtes olemine just hästi välja ning nende sõprust ta rikkuda ei tahtnud..
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 19, 2014 15:56:21 GMT 2
"Ma lihtsalt õppisin temalt palju ja katsun sind nüüd samamoodi õpetada nagu tema mind," lausus Remiel, kuid erinevalt enda mentorist oli mees kõvasti kannatlikum, olgugi et vahel tuli temalgi ette olukordi, kus ta pidi sundima Alexandriat enda võimet kasutama - näiteks täna, kui neidis ei tahtnud meest jälle kannatama panna. "Usu mind, varsti suudad sina ka," oli Remiel kindel, sest uskus Alexandriasse. Pealegi oli tüdrukul siiani päris hästi läinud ja kui nad samas vaimus jätkavad, ongi neidis sama hea. "Ei, ei, mitte päris seda," hakkas mees vastama, kui Alex siiski soovis, et mees ei ütleks rohkem enam midagi. Samas olid need sõnad just üle Remy huulte tulnud ja nüüd tahaks ta siiski, et tüdruk ta ära kuulaks, olgugi et viimane kiirendas hoopis sammu. "Alex, oota," sõnas ta ning kiirendas samuti enda sammu, et tüdruk tal päris eest ära ei jookseks. "Saad sa mind vähemalt kuulata?" pidi mees küsima, sest tahtis siiski rääkida, olgugi et Alex palus tal seda mitte teha.
Post by Alexandria Hensley on Nov 19, 2014 16:19:01 GMT 2
"See tuleb sul hästi välja, sest sa oled tegelikult päris hea õpetaja. Isegi kui ma mõnikord sulle vastu hakkan või sind kuulata ei taha," lausus Alexandria ning naeratas kergelt. Tegelikult arvas ta sedagi, et Remy temaga head tööd teeb, sest neiu tundis ise ka, kuidas ta ikka pidevalt arenes. Kerge naeratus püsis tema huulil ka siis, kui noormees mainis, et uskus, et varsti suudab neiugi oma võimet sama hästi kontrollida. Unistada ju võis. Naeratus kadus Alexi huulilt aga kohe, kui ta kuti sõnades peituvast vihjest aru sai. "Mida?" nõudis Lexi, kui Remy tal oodata palus. Samas ei aeglustanud ta oma sammu ega vaadanud enam ka mehe poolegi. "Ma kuulan sind, kui sa lubad, et sa ei ütle rohkem mitte midagi sellist, mis võiks meie sõpruse ohtu seada," lausus ta Remy küsimusele veidi isegi hoiatavalt vastuseks. Jooksma ta hetkel veel hakata ei plaaninud, kuid siiski oleks neiu juba kiiremini elumaja juurde tahtnud jõuda, sest nende jutuajamine oli üsna ootamatu suuna võtnud.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 19, 2014 17:25:10 GMT 2
"Aga sa pole vähemalt kõige võimatum," leidis Remiel, sest kuidagi suutis ta tüdruku ikka end kuulama panna ja nende tunnid olid tegelikult täitsa vahvad, kuigi mees pidi neis natuke piinlema ka. Kui tüdruk juba praegu päris kiiresti edasi arenes, ei kahelnudki Remy, et varsti suudab temagi om võimet väga hästi kontrollida. Samas oleks Remy ise võinud vist teatud asjad ütlemata jätta, kuna paistis, et hirmutas neidise ikkagi ära. "Ma ei saa sulle seda garanteerida," lausus mees, kuid lootis siiski, et Alex kuulab ta ära. "Kui ma ütlesin, et sa meeldid mulle... sa oled mulle juba mõnda aega meeldinud, mitte nii nagu sõbra mõttes, kuigi seda ka, aga... pole tähtis, sa ju ei tahtnud, et ma ütleks midagi, mis meie sõpruse ära võib rikkuda," üritas mees rääkida, kuid sai siis ehk õigel ajal sõnasabast kinni, sest ei tahtnud kõike ära rikkuda.
Post by Alexandria Hensley on Nov 19, 2014 17:47:31 GMT 2
"Seda on väga hea kuulda,"lausus Alexandria, kui kuulis, et ta polnudki kõige hullem. Ilmselt oli asi selles, et just Remiel tema õpetajaks oli, sest mõne teise õpetajaga tujutseks ta ilmselt rohkem. Remy oli aga neiu sõber ja need harjutamise tunnid olid ka tüdruku jaoks rohkem nagu lihtsalt koos olemised, et lisaks harjutamisele ka niisama tore oli olla. Kuulnud, et noormees tahtis midagi öelda, kuid ei saanud garanteerida, et ta ei ütle seda, mida neidis kuulda ei taha, ei vaadanud tüdruk endiselt kuti poole. "Ja mina ütlesin, et sina meeldid mulle ka! Aga just sõbra mõttes, sest sa oled mu parim sõber, kurat võtaks!"hüüdis siis Lexi isegi pisut kurjalt, kuigi ta ei tahtnud Remy peale karjuda. "Miks sa seda üldse mulle rääkima hakkasid? Arvad tõesti, et sa suudad nüüd edasi lihtsalt mu sõber olla? Sama hästi võid sa kõik muu ka välja öelda,"lisas Alex ärritunult, kuigi oli üsna kindel, et Remiel hoiab siiski oma suu kinni.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 19, 2014 18:03:10 GMT 2
Remy vangutas pead ja hingas sügavalt, kui Alexandria ärritus ning korraga tema peale hoopis häält tõstis. Jah, polnud vist kõige targem tegu näitsikule ikka enda tunnetest rääkida, aga mis sa ikka teed, kui need sõnad kord juba üle huulte lipsama kipuvad nagu mingisugune sõnaokse, mis korraga välja purskab. Sellegipoolest ei kavatsenud mees aga Alexi tasemele langeda ning tüdruku peale samuti häält tõsta. "Sest parem nüüd kui mitte kunagi," vastas mees küllaltki emotsioonitul toonil neidise küsimusele, sest vaevalt ta kunagi hiljem niikuinii neiule enda tunnetest oleks rääkinud. "Kõik muu? Sa meeldid mulle rohkem kui sõbrana, Alex," pahvatas mees siis ja võis hetkeks sedagi märgata, kuidas leegid Alexandria ümber hetkeks suuremaks lahvatasid ning siis enda esialgse suuruse tagasi võtsid. "Sa tahtsid, et ma ütleks midagi, mis ei rikuks meie sõprust ära, aga nagu ma aru saan, siis seda ma just tegin, anna andeks," pomises mees ning viis pilgu enda ette maha. Ei teagi, kas Alex veel homme harjutada tahtis, sest äkki hakkab ta üldse meest nüüd vältima.
Post by Alexandria Hensley on Nov 19, 2014 18:29:46 GMT 2
Alexandria ei tulnud esialgu selle pealegi, et peaks püüdma rahuneda ning ehk samuti sügavalt sisse-välja hingama. Ta lihtsalt oligi selline kiiresti ärrituja ja sõjakas, nagu praegu näha oli. Ja Remy peale hääletõstmist ei pannud neiu ise alguses tähelegi, see käis kuidagi nii automaatselt. "Oled nii kindel? Võib-olla oleks mitte kunagi parem olnud!"teatas tüdruk kuuldu peale ning viis oma pilgu siis lõpuks Remyle. Miks pidi kutt järsku nende sõpruse ohtu seadma ja millegi sellisega lagedale tulema? "Ära ütle seda!" pahvatas Alex omakorda siis, kui Remy ikkagi välja ütles, et neiu talle rohkem kui sõbrana meeldis. Neiugi pani tähele, kuidas leegid tema ümber ühel hetkel justkui suuremaks lahvatasid, ning vaistlikult tõmbus ta veidi tagasi, kuigi seda ainult korraks. "Sa võid need leegid kustutada, mul on palav!"teatas tüdruk seejärel, olgugi et see päris tõsi polnud. Aga ega tal just väga külm ka enam polnud ja pealegi hakkasid nad juba elumajale lähenema. Kuulnud siis, kuidas Remy järgmisel hetkel vabandas, raputas näitsik pead. "Mis nüüd saab?" nõudis Alex seejärel. "Unustame me selle vestluse ja oleme sõbrad edasi või mis?" pöördus ta küsimusega Remieli poole, kõndides siiski edasi.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 19, 2014 18:44:23 GMT 2
"Või polekski sellel vahet, sest minu peale vihastanud oleksid sa nii või teisiti," arvas Remiel, kui Alex juba praegu nii reageeris. Paistab, et mees peab Alexi sõbratsoonis ikka edasi olema, kui sedagi, ent samas ei saanud ta sinna midagi parata, et ta Alexisse selle aasta jooksul armuda oli suutnud. Nüüd ei tahtnud ta igatahes rohkem midagi öelda, sest tundus, et oligi kõik juba ära rikkuda suutnud. Way to go, Remy! "Sa ei oska valetada, Alex," sõnas mees, kuid kustutas neidise ümbert siiski leegid, mis õhku isegi kerge kõrbelõhna jätsid. "Sõbrad," noogutas Remiel, kuid ei tahtnud väga midagi rohkem öelda, ent seda vestlust ei soovinud ta ka unustada, nagu poleks nad sellest Alexiga kunagi rääkinudki.
Post by Alexandria Hensley on Nov 19, 2014 19:12:03 GMT 2
"Võib-olla,"vastas Alexandria napisõnaliselt, kui Remiel arvas, et tüdruk niikuinii tema peale vihastanud oleks. Aga ikkagi oli Remy ikka väga vale aja ja koha valinud selleks, et oma tunnetest rääkida. Sest neil oli just tore õhtu olnud ja neiu tajus isegi, kuidas ta kuti minevikust kuuldes temaga isegi lähedasemateks sõpradeks oli saanud... Oli siis vaja see kõik ära rikkuda? "Mulle meeldiks küll mõelda, et oskan,"lausus neiu selle peale, kui Remy teatas, et Alex valetada ei osanud. Ilmselt tundis noormees teda samuti piisavalt hästi, et seda öelda, isegi kui neiule see hetkel ei meeldinud. Kui leegid tema ümbert kadusid, vaatas Alex hetke nõutult ringi ning tajus, kuidas külm õhk nüüd taas temani jõudis. Aga mis sa ikka teed. "Ja ära mitte mõtlegi mitte kunagi enam mulle öelda, et ma sulle meeldin või midagi muud säärast. Selle teemaga on kõik. Sa oled endiselt mu parim sõber," lausus siis Lexi veel. Alex ise arvas küll, et see jutuajamine oleks parem täielikult ära unustada.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 19, 2014 19:32:48 GMT 2
Nüüd tajus Remielgi selle novembrikuu õhtu jahedat õhku, aga aitas küll tänaseks tulega mängimisest. Pealegi magala juba paistis ja sinna nad tagasi pididki minema. Muidugi mõjusid Alexi sõnad mehele nagu jahe vesi, sest tundus, et neidis siiski polnud mehest nii huvitatud nagu mees temast ja sõbratsooni ta jääma pidigi. Kurb. "Jajah, ärme räägi sellest enam," lausus mees napisõnaliselt, kui nad magalani jõudsid. Siis saatis ta Alexi siiski tüdrukute magamistubade juurde ning läks ise enda magamistuppa, et terve ülejäänud õhtu seal lihtsalt mõelda ja midagi ehk järgmiseks päevaks õppida.