St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 20:29:36 GMT 2
"Jah, ainult psühhopaat on võimeline millegi sellise üle uhke olema," lausus mees ning lasi kuuldavale ühe turtsatuse. Mõnes mõttes võis ju tedagi enne võime avaldumist psühhopaadiks pidada, sest lisaks sellele et ta päris palju pahandusi tegi ja tema just süütamiste taga oli, oli mees ka enda vanematele tõeline peavalu olnud, kuigi nüüd enam mitte nii väga. Nüüd mees igatahes vaikis mõnda aega, vaid kuulas pigem Alexandria ära, hoides enda siniste silmade pilku tüdrukul. Paistis, et neidis sai temast isegi aru või kui ei saanud, siis vähemalt püüdiski. "Aitäh, et mu ära kuulasid... ja mõista üritad," lausus Remiel ning sirutas enda kõhul oleva käe, et mõned juuksesalgud tüdruku näolt ära lükata.
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 20:47:08 GMT 2
Alexandria noogutas ka nüüd Remy sõnade peale. Päris psühhopaadiks ta noormeest ei pidanudki, olgugi et too oli päris hullude asjadega hakkama saanud, nagu ta just rääkinud oli. Kui Remy järgmisel hetkel vaikides teda kuulas ning siis lõpuks teda üldse tänas, ilmus neidise huulile õrn naeratus. "Sa ei pea mind tänama,"lausus tüdruk ning pööritas kergelt silmi, kuni lõpuks oma pilgu taas Remyle viis, kui too oma käe välja sirutas ning neiu näol olevad paar juuksesalku ära lükkas. "Sa tead, et sa oled üks vähestest inimestest, kellega ma nii hästi läbi saan. Ma ei taha, et see muutuks selle pärast, mida sina või mina kunagi ammu teinud oleme,"lausus Alex ning silmitses Remieli. Pealegi ei tundnudki ta siis veel kutti, kui too püromaan oli ning need kaks inimest põlema oli pannud. Võib-olla oli hea, et noormees neiule oma minevikust rääkis, aga tüdruk arvas siiski, et ei pea sellest väga suurt numbrit tegema.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 21:05:43 GMT 2
Kuigi polnud ehk tõesti vajadust Alexit tänada, oli Remielil siiski hea meel, et neidis teda tema mineviku pärast hukka ei mõistnud, sest ta on enda võimega ikka päris palju hullemaid asju korda saatnud kui Alex ise, kes tema käe all alles enda võimet kontrollima õpib ja isegi et edusamme teeb. "Ei muutugi," oli Remy kindel ning viis enda pilgu hetkeks tüdrukult leekidele. Talle oli alati meeldinud tuld näha, kuid seal pole ka midagi imestada, sest ta jagas Alexandriaga sama toetavat elementi - tuld. Soovimata seda hetkelist vaikust lõhkuda, viis mees enda pilgu leekidelt tüdrukule ja jäi teda mõneks ajaks silmitsema, enne kui neidise endale lihtsalt korraks kaissu tõmbas. "Tead, Alexandria, mul on lihtsalt hea meel, et me kohtusime... ja et sa mul olemas oled," tunnistas mees, kui ta juba niigi end neidisele avanud oli. Talle vähemalt tundus, et praegu said nad küll kõvasti lähedasemaks kui enne olid.
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 21:27:38 GMT 2
Alexandria naeratas kergelt, kui Remy talle kinnitas, et noorte minevikud nende häid suhteid kuidagi ära ei riku. See oligi täpselt see, mida tüdruk kuulda tahtis. Ta püüdis mitte lasta ennast häirida sellest, mida Remy kunagi ammu teinud oli, ning mida rohkem neiu sellele mõtles, seda enam taipas ta, et need teod ei omagi ehk tema jaoks nii suurt tähtsust. Remiel oli ikkagi ta lähedane sõber ning teda mõne minevikus tehtud teo pärast kaotada oleks lihtsalt nõme. Tüdruk silmitses mõnda aega lihtsalt kutti, ka siis kui too oma pilgu leekidele viis. Hetkeline vaikus sobis ka temale, hea oli lihtsalt lebada seal tulesõõris, kus oli soe, ning ka see oli hea, et Remy seal temaga koos oli. "Remy!" lausus näitsik siis hoopis kergelt naerdes, kui noormees ta ühel hetkel endale kaissu haaras. Tegelikult polnud Alexil selle vastu muidugi midagi ning tõttöelda olekski ta praegu kutti niikuinii kallistada tahtnud, sest tundis isegi, et nende sõprus justkui tugevamaks tänu sellele jutuajamisele oli saanud. Tuleb tunnistada, et seal Remy kaisus olla oli ka meeldivalt mugav, ning kuulnud veel mehe sõnu, ilmus neiu huulile taas kerge naeratus. "Mul on ka hea meel, et sina mul olemas oled,"lausus Alexandria siis veidi laiemalt naeratades.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 21:44:51 GMT 2
Remiel ei suhelnud ka just väga paljude inimestega, aga mõni hea sõber või tuttav tal oli, ent kõige lähedasemana tundis ta end ikkagi Alexandriaga, kes mehele hoopis võib-olla rohkem kui sõbrana juba meeldis. Temast ei tahtnud ka Remy ilma jääda ja oli üldse tüdruku nimel valmis läbi tule ja vee minema. "Mida?" küsis noormees, kui neidist enda nime ütlemas kuulis. Kui ta oleks end püsti ajanud, oleks ta ilmselt neidist isegi kallistanud, aga praegu piisas ka sellest, kui ta neiu kas või natukeseks kaissu tõmbas. Neiu sõnu kuuldes ilmus mehe näole naeratus ning ta vajutas Alexandria põsele ühe musi, enne kui tüdruku siiski lahti lasi. "Varsti peaks vist tagasi minema hakkama," taipas mees, sest kuigi tulesõõr nende ümber andis piisavalt valgust ja soojust, võis taevast vaadates märgata, et väljas hakkas siiski hämarduma.
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 22:03:49 GMT 2
Kuna Alexandria ja Remy nii lähedased olid, oleks ka neidis kuti nimel paljukski valmis olnud. Kuigi tuleb tõdeda, et neil mõlemal olid küllaltki vägevad võimed ka, nii et ei tea, kui palju nad kumbki just kaitset vajasid. "Ei midagi," raputas neidis pead, kui Remy küsivat häält kuulis, ning oli lihtsalt hetke vait ja hingas sisse noormehe lõhna, kui Remiel tüdruku korraks enda kaissu tõmbas. Saanud ka ühe põsemusi osaliseks, muigas näitsik kergelt, kuid järgmisel hetkel lasi noormees ta jällegi lahti ning tüdruk sättis ennast taas selili maha. Tegelikult oleks võinud Remy kaisus isegi pikemalt olla... "Peaks või? Mul on siin ka hea olla," lausus tüdruk seejärel ning silmitses juba hämarduvat taevast, sest ei tahtnudki justkui veel ära minna. "Millal me järgmise harjutamise tunni teeme?" küsis Lexi mõne hetke pärast, viies oma pilgu Remyle.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 22:11:49 GMT 2
Neil mõlemal olid küll vägevad võimed, aga Remyle torkas korraga pähe, et sellest võiks isegi midagi veel ägedamat tulla, kui nad enda jõud ühendaksid ning korraga vaenlase vastu enda võimeid kasutaksid, kui neil kunagi reaalselt midagi sellist üldse vaja peaks minema. "Nagu ütled," lausus Remy, kes oleks ise ka ehk neidist pikemalt kaisus hoida tahtnud, kuid miskipärast leidis ta, et parem oleks neidisest praegu siiski lahti lasta. Pealegi polnud Alex ju mehe tüdruksõber, kuigi Remyle oleks see isegi meeldinud. Asi oli lihtsalt selles, et ta ei osanud enda kasvavatest tunnetest kuidagi neiule rääkida ja ta polnud päris kindel ka selles, kas neidis üldse sama tunneb. Ehk peaks seda siiski proovima ja vaatama, mis edasi saab? "Ma ei tea, hilja on ikka," kehitas mees õlgu, sest tema tahtis küll ikka tänase päevanumbri sees tagasi jõuda. "Sa tahad mind nii väga jälle kannatamas näha?" küsis mees kerge muige saatel. "Millal aga soovid," lisas ta siis.
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 22:26:57 GMT 2
Korraga vaenlast piinata ning teda tulega hirmutda või lausa põlema panna oleks päris võimas küll. Kuid samas ei kontrollinud Alexandria oma võimet veel piisavalt hästi. Tal oli veel Remyga mitmeid ja mitmeid ühiseid tunde vaja, et ükskord nii kaugele jõuda, et ta oma võimet juba kindlamalt oskaks taltsutada. Mis neiu tunnetesse puutus, siis hetkel oli Alexandria kindel, et teda ja Remieli seob ainult tugev ja lähedane sõprus, millelegi rohkemale ei osanud ta isegi mõelda. Ja kuigi talle meeldis noormehe kaisus olla, ei järeldanud tüdruk sellest kuidagi moodi, nagu tähendaks see seda, et ta kutiga kohe suhet oleks tahtnud. Kui ta Remy tunnetest teadnud oleks, oleks olukord vist veidi keerulisem olnud ning tüdrukule ka rohkem mõtlemisainet pakkunud. Samas oli Remy hetk tagasi talle lubanud, et nende sõprus ei muutu, nii et praegu oli Alex päris rahul ja uskus, et nende läbisaamine selliseks jääbki. "Mina ei taha veel minna,"lausus neidis mehe sõnade peale. Olgugi, et juba hilja oli ja väljas pimedamaks hakkas minema. "Kui sa tahad, siis sa võid minema hakata, aga mina jään küll veel siia,"sõnas ta veel ning pani hetkeks koguni silmad kinni. Järgmisel hetkel tegi ta silmad siiski uuesti lahti ning vaata Remy poole, ajades ennast seejärel istuma ka. "Sa tead küll, et mulle ei meeldi sind kannatama panna!" lausus Alexandria, sest tema andmete kohaselt pidi noormees seda küll teadma, isegi kui too nalja tegi tahtis Lexi lihtsalt kindel olla, et tüüp seda ikka teadis. "Homme? Nädalavahetusel? Järgmisel nädalal?" hakkas tüdruk siis võimalikke päevi pakkuma.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 22:46:02 GMT 2
"Olgu, natukeseks võib veel jääda," arvas Remy, sest ei tahtnud ise ka üksi tagasi minna. Ta tahtis pigem kena olla ja Alexiga koos minna, et siis tüdruk hiljem tüdrukute magamistubade juurde saata ja ise enda magamistuppa minna, kuna koos nad samas toas just olla ei tohtinud. Oli küll hilja, aga vähemalt mitte öö, sest nüüd läkski järjest varem ja varem pimedaks. Lihtsalt enda tulesõõri ei saanud ta väga kauaks põlema jätta, nii et hommikuks võiksid nad ikka tagasi minna. "Homme sobib," noogutas Remiel, kelle meelest nad kas või iga päev harjutada võisid, kui Alex seda ainult tahtis. Lihtsalt peaks mõtlema, mida homme Alexile õpetada, kui just tüdruk ise soovi ei avalda. "On sul midagi, mida sa homme õppida ka tahad?" otsustas mees siiski neiult endalt uurida, et homset kohtumist ette valmistada.
Post by Alexandria Hensley on Nov 17, 2014 22:58:42 GMT 2
Alexandria huulile ilmus rahulolev naeratus, kui Remy arvas, et võib natukeseks veel pankrannikule jääda. Täpselt seda neidis lootnud oligi. Sest üksi ilma tulesõõrita oleks seal üsna nadi seda rannikul olemist nautida olnud. Jah, vähemalt polnud veel öö, kuigi väljas läks küllaltki kiiresti pimedaks küll. Aga samas ei saanud öelda, nagu oleks neidisel midagi pimeduse vastu, pigem just vastupidi. Öö meeldis talle, samamoodi nagu ka pimedus. Ainus asi, mis teda takistas pidevalt öösiti väljas luusimast, oligi see, et elumajas siiski mingi järelvalve oli ja mingid öörahu kellaajad olid ka ikkagi olemas. "Päriselt?" küsis neidis, kui noormees mainis, et talle juba homme harjutamiseks sobis. Tüdruk polnud seda isegi loota osanud. "Jah! Ma tahaks homme proovida, kuidas oleks oma võimet kasutada siis, kui elav tuli mul läheduses on, et ma saaksin sellelt energiat ammutada,"käis tüdruk välja oma soovi. Ta polnud küll kindel, kas Remy saaks talle tuleleegi tekitada, kui ta ise samal ajal piinleks, kuid kui ei saa, siis on alati võimalus ise lihtsalt tuli süüdata. "Ja tegelikult olen ma nüüd valmis tagasi minema," teatas Alex järgmisel hetkel, tõustes püsti ning oodates, et ka Remy temaga liituks, et nad koos tagasi minna saaksid. See oli küll ehe näide sellest, kui kiiresti tüdruku tujud mõnikord vahetuda võisid, sest alles mõni hetk tagasi oli ta kindlameelselt veel pikemaks ajaks pankrannikule jääda tahtnud...
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 17, 2014 23:09:50 GMT 2
"Kui mul mingeid muid plaane pole, sobib mulle iga aeg, mil sa harjutada tahad," mainis Remiel, et näitsik seda teinekordki teaks ja julgelt enda soovidega mehe juurde tuleks. Ta võib kas või pärast mõnda tundi tüübi välja või kuskile vedada, et harjutada, sest enamasti läks neil kahel kiiresti, kui Alex koostööd tegi. "See tundub huvitav, kuid mul käis ka korraks peast läbi see, et kui sul õnnestub tulest energiat ammutada, võiksime proovida enda võimed ühendada, ent see vajaks juba kedagi kolmandat, aga see läheb raskeks, sest see on meie katsejänesele äärmiselt ohtlik ja ma kahtlen, kas see oleks üldse lubatud," seletas mees, sest ei tahtnud ka väga kellegi kolmanda eluga riskida, kuna oli varem juba ainuüksi enda võimega inimesi teise ilma saatnud. Samas kui Alex homse tunni jaoks elavat tuld vajas, võis Remy mingi järjekordse pisikese tulesõõri tüdruku ümber tekitada, enne kui neidis üldse enda võime käiku laseb. Ehk suudaks ta seda niimoodi veel hoida ka, kuigi ilmselt peab homme veel hullemaid piinu sellisel juhul taluma. "Siis lähme," sõnas mees ning kaotas selle sooja tulesõõri üldse ära, et end siis püsti ajada ja koos neidisega tagasi minna.
Post by Alexandria Hensley on Nov 18, 2014 15:04:46 GMT 2
"Okei. Nüüdsest alates hakkan ma sind veel tihedamini meie väikeste eratundidega tüütama. Minu pärast võiks me iga päev ka harjutada,"muigas Alexandria. Tema sai nii lihtsalt üha enam oma võime käsitlemises paremaks ning see ju tema eesmärk oligi. Kuigi natuke pidi siiski mõtlema Remyle ka, sest vaevalt, et kutt tahaks päris iga päev piinelda... Kuulnud seejärel noormehe sõnu, lõi Alexi pilk korraks särama, sest mõte sellisest võimsast võimete koosulusest pani ikka natuke huvituma küll. "Ma pean juba sind selle pärast napakaks, et sa mu mentoriks hakkasid. See inimene, kes nõustuks meie ühise võimete katsetamise ohvriks olema, peaks ikka peast no täiesti segane olema,"mainis neidis siis kergelt turtsatades. Ja ka tema arvas, et vaevalt see lubatud oli. Kellelegi tule otsa panemine jätaks ju ohvri kehale ikka mingeid jälgi, olgugi, et Alexi võime inimesi piinata käis ainult läbi mõtete ja oli pelgalt illusioon. "Aga kujuta ette, me oleks ikka vägev tiim,"pidi Lexi märkima, sest nende kummagi niigi ohtlikud võimed oleks koostöö tulemusel ilmselt veelgi võimendunud. Kui Remiel järgmisel hetkel tulesõõri nende ümbert kaotas, tundis neidis küll automaatselt, kuidas väljas tegelikult küllaltki jahe oli. Ja kui Remy ennast samuti püsti ajas, ei raisanud tüdruk palju aega, vaid hakkas kohe õpilaste elumaja poole sammuma, tõmmates enda käed oma nahktagi varrukatesse.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 18, 2014 20:54:35 GMT 2
"Mul ei ole midagi selle vastu, et iga päev harjutada ja küll ma selle aja sinu jaoks juba leian," lausus Remiel, kuigi ta tahaks endiselt need harjutamised siis nii jätta, et korra päevas, mitte rohkem, sest piinlema pidi ta nii või teisiti, et Alexandria üldse enda võimet kontrollima õpiks. "Me oleme selles mõttes väga keerulises olukorras, kui meie katsealuseks ei taha vabatahtlikuks olla keegi, kes ise end tervendada oskab, kui seda vaja peaks minema... ja ta peab arvestama samamoodi piinlemisega," arvas mees, kuid sellegipoolest tahaks ta seda kunagi proovida, veel enam seetõttu, et nad Alexiga on mõlemad ühed tulised inimesed, kes valdavad sama elementi. "Me oleks päris võimsad jah," noogutas mees Lexi sõnu kuuldes ning hakkas koos tüdrukuga tagasi jalutama. "On sul külm?" pidid noormees siiski küsima, kui märkas, et Alex enda käed tagi varrukatesse tõmbas.
Post by Alexandria Hensley on Nov 18, 2014 21:05:35 GMT 2
"Suurepärane!... Okei, võib-olla iga päev päris mitte, aga tihedamini võiks harjutada küll," leidis Alexandria, kui nüüd hetke järele mõtles. Mõnikord oli neil kummalgi ilmselt ikka muud tegemist ka ning muid plaane, mis harjutamisega kuidagi kokku ei sobinud. Aga hea meel oli neiul sellegi poolest, et noormees nii lihtsalt nõus oli tema jaoks aega leidma. "Me peaks ilmselt kellelegi selle eest maksma, sest vaevalt, et keegi vabatahtlikult piinelda ja põleda tahab," turtsatas Lexandria. "Kui me just kedagi ära ei röövi ja teda siis piinama ei hakka," lisas neiu mõtlikult, justkui kaaluks päris tõsiselt ka seda varianti. Kui nad siis tagasi jalutama hakkasid, siis küsimust kuuldes viis tüdruk oma pilgu Remyle. "Ei saa just öelda, nagu väljas soe oleks," vastas ta õrnalt muiates, siiski tahtmata tunnistada, et tal külm oli. "Kuigi enne seal maas tulesõõris olles oli palju parem olla küll,"lisas Alex ja pani jaki varrukatesse tõmmatud käed veel rinnale risti, sest tundus, et nii võib veidi soojem olla.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 18, 2014 21:14:24 GMT 2
"No sa tead, et võid alati minu poole pöörduda," lausus Remy, sest enamasti tal ikka oli iga päev aega ja muid plaane mees tihti ei teinudki. Ta polnud eriline seltskonnalõvi, kuigi tavaliselt sai ikka teistega läbi ka, kui vaja või kellega lihtsalt rohkem puutus. "Me ei lähe nii brutaalseks," ütles mees kohe ära, kui Alex arvas, et võiks hoopis kellegi enda katsejäneseks röövida. Aidan ei tahtnud lihtsalt, et minevik teda taas kummitama tuleks ja nii ei soovinud ta ka kellegi elu mingite katsetuste nimel just enda hinge peale. "November ongi jahe," noogutas Remiel, ent selle asemel, et neidisele enda jakk anda, tekitas ta tema ümber hoopis uue tulesõõri, mis näitsikuga kaasas käis ning lisaks sooja andmisele ka teed valgustas. "Magalani jõudmiseni oled nüüd soojas," lausus mees, sest tal oli piisavalt hea olla, et mitte teist tulesõõri enda ümber tekitada.