St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Marnix van der Byl on Nov 16, 2014 12:48:45 GMT 2
Marx oli sellest aastast ka mentor, eelmisel aastal ta seda kohustust endale ei võtnud, kuid nüüd oli see vajalik. Kuidas muidu saada teada, kes siin koolis on võimekad õpilased ja kes pisut tavalisemad. Marnix ei teadnud väga seda tüdrukut, kelle mentoriks ta pidi hakkama, mees vähemalt lootis, et tegu on mõne normaalse inimesega. Et ilm oli pisut jahe, ostis mees kaasa kaks topsi teed. Ta oli leppinud enda õpilasega kokku kohtumise jõe ääres pärast tunde, seal sai neiu võimest rääkida ja ehk ka seda pisut katsetada. Marx kandis tumehalli villast mantlit ja tumepunaseid pükse, mille värv oli pisut tuhmunud. Mees lonksas ühest topsist sooja teed ja mõtles, et varsti peaks tüdruk jõeni jõudma. OT: Mu õpilane
Post by Andrea Winzterh on Nov 16, 2014 13:40:14 GMT 2
Niisiis sai ta endale siin koolis mentori. Andy pidi tunnistama, et see süsteem oli talle uus. Teises koolis, kus ta õppinud oli kolm aastat, ei olnud sellist asja nagu mentorlus. Samas poleks tal olnud nii kui nii mentorit. Tema võime oli kõikidele võõras ja kahjuks pelgasid enamus nekromantiat. Ilmselgelt ei teatud siin koolis tema võimest. Ehk oli see aga hea asi. Vähemalt ei kardetud, et ta võib surnute armee äratada ja terve saare sellega hävitada. Andrea ei olnud kindel, kas see isegi võimalik oli aga talle meeldis unistada oma väest. Ta soovis et ta on võimas, et ta kontrollib seda. Siiski harjutamist oli tema maailmas minimaalselt. Kell oli saamas viis ja tal oli kokkulepitud kohtumine mentoriga. Pisut elevust ja närvilisust oli ilmselt norm, siiski kartis Andy õpetajat ja seda mida too teha plaanib. Palju too üldse teadis neidisest ja tema võimest? "Tere, vabandust, et hilinesin," teatas ta olles jõudnud sihtkohta. Õpetaja oli noor aga seda olid enamus õppejõud nendes koolides. Nad pidid olema kõik võimetega kuna siis nad vähemalt suutsid end kaitsta teiste võimete eest. Inimestel polnud asi nii lihtne.
Post by Marnix van der Byl on Nov 16, 2014 14:02:29 GMT 2
Mees kuulis varsti samme ja pööras end pisut ümber, et tulijat näha. Jah, oligi ta uus õpilane. "Tere, pole hullu," vastas mees kerge pearaputusega. "Näed, ma tõin teed, sest ilm keeras päris jahedaks kätte," lisas Marnix ning ta ulatas topsi neiu kätte. "Ma olen Marnix, aga eelistan, et mind kutsutaks Marxiks," tutvustas mees end kerge naeratusega. Mehele oli räägitud, et Andrea on pisut teistsugune ja Marxil tasuks olla ettevaatlik selle võime katsetamise ja avastamisega, kuna säärast asja tihti SABS-isse ei tulnud. "Kui palju sa ise oled uurinud ja proovinud?" küsis mees, lonksates pärast seda vaarikateed, mis meenutas mehele alati kodu.
Post by Andrea Winzterh on Nov 16, 2014 14:10:02 GMT 2
See oli veider, kui aus olla. Ükski õppejõud ei käitunud nii vabalt kui oli seda Marx. "Meeldiv, Andrea, kuid võib Andyks kutsuda," vastas tüdruk samaga mandes samal ajal näole viisaka naeratus. Siis võttis ta vastu tee, mille mees talle ulatanud oli. Nad jõid teed, kui romantiline. Siis tuli küsimus, mis oli ilmselgelt ta võime pihta. "Katsetanud ja uurinud mida täpsemalt?" kortsutas neidis kulmu. "Võimet?" kallutas ta pead. "See ei ole just asi, mida ma julgeks inimeste läheduses teha. Te mõistaksite seda kui te teaksite mis mu võime on," lisas ta juurde. Ei, tal polnud kavas ülbe või mõrralik olla. "Vabandust... ma ei mõelnud halva pärast. Lihtsalt nekromantia ei olemidagi mida saaks uurida ja katsetada niisama."
Post by Marnix van der Byl on Nov 16, 2014 18:02:16 GMT 2
Marnix oli esimest aastat ja seetõttu ta ei tundnud end mugavalt, kui keegi teda perekonnanime järgi kutsus. "Selge, Andy, rõõm on minupoolne," vastas mees viisakalt. Tjah, romantiline või mitte, aga tee soojendas. "Ikka võimet," vastas mees noogutusega. "Mind ei ole vaja teietada," arvas Marx. Mentor pidi rohkem usaldusisiku eest olema, kes aitas võimega seotud probleeme lahendada. "Mulle päris täpselt ei räägitud, anti vaid ülevaade, aga palun selgita, mida sa teha oskad?" uuris Marnix. Ta mõtles, kas tüdrukust oleks uurimistöös kasu, sellist annet ei saanud raisata. Omaette küsimus oli see, kui usaldusväärne Andy oli.
Post by Andrea Winzterh on Nov 16, 2014 18:11:26 GMT 2
Andrea silmitses õpetajat tähelepanelikult. Raske oli end avada kellelegi, keda sa ei teadnud. Ta ei usaldanud meest ja ta ei usaldanud teavet oma võime kohta tema kätte ent kui ta saaks teda tegelikult aidata? Kui palju saaks ta sellega kaotada? 'Räägi talle, anna talle ülevaade aga ära kaota valvsust,' ütles hääl neidise peas. "Ma olen nekromant ja mu toetav element on hing ja vaim. See on element, mis kõige haruldasem. Ma olen otsinud inimest, kes valdaks mingilgi määral sarnast annet või kellel on sama toetav element aga senini ma ei ole kedagi leidnud. Samuti ei ole ma katsetanud oma võimet, enamasti seetõttu et ma kardan omaenda võimet. Ma ei tea kuidas isegi manada oma väge. Ma olen lugenud sellest ja ma tean teooriat. Praktika on aga teine lugu."
Post by Marnix van der Byl on Nov 17, 2014 0:16:29 GMT 2
Noormees ei plaaninud neiu võimet ära kasutada. Hetkel. "Sa ei ole üldse proovinud? Kuidas sa tead siis, mis võime sul üldse on?" uuris Marnix. Kogu asi tundus natuke videviku tsoonis olevat. "Kui sa kardad iseenda võimet, siis sa ei õpigi seda talitsema. See võib kõige halvemates kohtades end ilmutada ja muuta sind vaid nõrgaks," teatas Marx. Ta hakkas manipuleerima sellega, mida Andrea nägi, luues ilusast loodusest raagus puud ja tumehalli taeva. "Näed, see juhtus minuga alguses tihti, ma muutsin teiste maailma kiirelt väga veidraks ja nägin ka ise ainult seda. Siis ma õppisin end kõigest eemalduma," lisas mees, lõigates illusiooni hetkega läbi.
Post by Andrea Winzterh on Nov 17, 2014 17:42:43 GMT 2
Andrea oigas. "Muidugi olen ma proovinud, kuid mitte tahtlikult. See on lihtsalt välja löönud. Nagu näiteks ma äratasin ellu varese. Ta oli elus tervelt viiskümmend sekundit kuniks ma ta vabaks lasin. Peale seda olid veel mõningad asjad nagu hingede tunnetamine, varjude tekitamine ja kontrollimine. Aga ühtegi asja ei ole ma tahtnud teha, seega ma ei ole kunagi tahtlikult midagi esile mananud, seda ma mõtlesin," selgitas Andrea ära kuidas ta oli oma võimega tuttavaks saanud ja mida ta teinud on sellega. Siis muutus aga õhkkond nende ümber ja Andy tundis reaalset paanikat hetkeks aga kuuldes mehe sõnu rahunes neidis maha ja siis oli ilm ning olu järsult tavaliseks muutunud. "See ei ole nii lihtne. Ma suudan surnuid äratada, ja jumal teab mida veel. Kus kohas oleksin ma pidanud seda õppima ja kelle käe all, võttes arvesse, et minu suguseid ei leidu just kuigi palju?" tahtis näitsik teada. Ta ei olnud pahane ega vihane, küll aga tundis ta meeleheidet ja frustratsiooni.
Post by Marnix van der Byl on Nov 19, 2014 23:00:53 GMT 2
"See asi, võime, lööb edaspidigi ellu, kui sa ei õpi seda talitsema. Sa pead vaatamata hirmust, et midagi läheb valesti, enda võimet tundma õppima. Alguses tõmbas minu võime mind depressiivsesse maailma, ma olin peaaegu hulluks minemas, aga mind aidati ja ma võtsin võime üle kontrolli. Nüüd võin ma ükskõik mis hetkel seda kasutada ja olen ka seda tugevamaks muutnud," rääkis mees. "Nii, proovi keskenduda," ütles mees võttis maast oksa. "Kui sa suutsid varese ellu äratada, äkki suudad ka oksa võrsuma panna," lisas Marx, hoides enda pruunide silmade pilku tüdrukul.
Post by Andrea Winzterh on Nov 20, 2014 0:32:12 GMT 2
Äkitselt tundis neidis kuidas veider tunne teda närima hakkas. Ta ei olnud aus, mitte täielikult. Nii kaua oli ta valetanud enda kohta teistele, et see tuli nii loomulikult välja. Tunne, et ta peab varjama, end kaitsma. Ta oli pea 15 aastat sedasi elanud. Nüüd kus teda koheldi nagu algajat tundis Andy ärritust ent ta ei saanud midagi sinna parata. Ta oli muutnud lugu. Või... mitte täielikult. Ta oli kaotanud oma võime üle kontrolli ja see oli see, mis teda hirmutas. Kui mentor palus tal keskenduda vaatas neidis meest hetke ja viis siis pilgu ära. "Ma ei ole võhik," pahvatas Andy pahaselt. Jumal, mentor hakkab teda vihkama või arvama jumal teab mida temast. "Ma õppisin oma võimet tundma kui ma olin kaheksane, ma saavutasin kontrolli, kui ma olin kümne aastane. Peale seda ma olen harjutanud, kuni ma viisin asja liiga kaugele. Ma olin siis 16-aastane. Ma üritasin leida kedagi teispoolsusest ja ma jäin sinna lõksu, kuna ma kaotasin kontrolli oma väe üle. Ma olin koomas pea seitse kuud. Peale seda olen ma seda alla surunud. Te ei mõista. See ei ole võime nagu teie oma. Ma ei tekita illusioone. Ma ei tekita tuld ega vihma, ega midagi muud. Minus peitub pimedus, kaos, surm. Kui ma lasen selle tagasi endasse... ma ei suuda seda kontrollida. Ei, mitte ma ei suuda, vaid ma ei taha. Ma tunnen end vägevana, nagu miski ei suudaks mind peatada. Ja see... ma isegi ei tea kas ma tegin kõik võimaliku, et leida see inimene, kelle pärast ma end selleni viisin. Ma nägin nii palju, ma teadsin nii palju, ma tundsin kõike. Nüüdseks on kõik suhteliselt tuhmiks muutunud ja nii on parem. Ma tean, et direktor tahab, et ma hakkaksin uuesti harjutama aga ma raiskan enda aega siin, ja ka teie oma."
Post by Marnix van der Byl on Nov 22, 2014 11:58:45 GMT 2
Noormees sai aru, et tüdruk varjas midagi, miks ta muidu enda annet nii palju peita üritas. Lõpuks alustas Andy enda looga. Marx kuulas ja taipas ühel hetkel, et Andrea hakkas vist vaikselt paanikasse sattuma, see ei olnud küll hea. Mees lasi oksal käest kukkuda ning astus sammukese lähemale. "Rahu, sa ei pea täna enda võimet proovima, kui sa ikka ei taha. Esimesena peaksid sa vist üldse selle võime omaks võtma, sest mulle tundub, et sa üritad seda poolt endas välja lülitada," rääkis Marnix rahulikult madalal hääletoonil, üritades Andyle kinnitada, et kõik on korras. "Me võime täna lihtsalt jalutada ja rääkida," lisas mees.
Post by Andrea Winzterh on Nov 23, 2014 17:26:49 GMT 2
Andrea ohkas raskelt langetades samal hetkel oma pea. Ta ei tahtnud hüsteeritseda oma võime pärast. Ta ei tahtnud seda karta ja ta ei kartnudki! Ent ometi ei suutnud ta end viia selleni, et esile kutsuda seda väge. Neidise isa oli rääkinud talle nekromantidest. Nad pidavad olema ühed vägevaimad, kui nad suudavad oma võimet viimseni kontrollida. "See vägi on osa minust, ma tean seda, kuid ma ei suuda seda manada. Sellest ei tule midagi välja, isegi kui ma üritaksin. Ma olen seda proovinud aga mitte midagi pole juhtunud. Võimalik, et ma hoian end ise tagasi alateadlikult aga ma ei oska end ka vabaks lasta. See ei ole võime, millega saaks eksperimenteerida, mängida ja katsetada," rääkis neidis olles nõus mehe viimase ettepanekuga. Jalutamine ja rääkimine oli hea mõte, vähemalt praegu. "Ma kardan, et ma ei suuda iial seda võimet kasutada Ma ei teadnud enne ei enda ega oma võime piire, nüüd tean ja see muutis mind."