St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Marnix van der Byl on Nov 17, 2014 17:17:47 GMT 2
Mees mõistis, et Sophial hakkab siin igav, siiski lootis mees, et tüdruk ei plaani seepärast veel ideed maha kanda, kuna oleks tore rohkem aega koos veeta ja kokkukolimine oli ainus loogiline samm. "Tean, mina sind ka, Soph," vastas mees kerge naeratusega. "Ma üritan tõesti rohkem kodus olla," lubas punapea. "Teeme nii, et näiteks esmaspäeval ja teisipäeval olen pikemalt tööl, aga ülejäänud päevad üritan kiiremini ära saada," vastas Marx. Õnneks olid tal reeded vabad, aga ka sel ajal istus ta laboris, kolm täispikka tööpäeva laboris, pluss umbes kolm-neli tundi, mis ta sai teiste päevade arvelt näpistada. Mees suudles naist vastu, kuid tõmbus mõne aja pärast eemale, hoides käsi ümber naise. "Ma olen üsna väsinud, tuled ka magama?" uuris Marnix.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 17:29:05 GMT 2
Mehe sõnade peale naeratas Sophia kergelt. Tundus, et vähemalt hetkel ei rikkunud see sissekolimise jutt nende tuju väga palju, mis oligi olnud peamiselt Hayley eesmärk. Ta ei teadnud, kas kolida sisse või mitte, kuid ta teadis, et täna siinviibides ta Marxile kindlat vastust ei anna. Tal oli vaja selle üle mõelda nii, et mehe olemasolu pidevalt ta kõrval ei mõjutaks seda. Ilmselt oleks halvem see, kui Sophia ütleb, et kolib sisse ning mõni päev hiljem kolib välja, kuna mõtles ümber. Kuulnud, et mees üritab rohkem kodus olla, naeratas Sophia kergelt. "Räägime sellest siis täpsemalt, kui ma olen otsustanud siia kolida," lausus Hayley mehele. See variant tundus naisele isegi aktsepteeritav, kuid naine hetkel ei kavatsenud mingit kindlat otsust sellegipoolest vastu võtta. Kui Marx suudluse lõpetas ning magama tahtis minna, noogutas Sophia. "Ma tulen ka," vastas naine. Olgugi et ta ei olnud just väga väsinud, tahtis ta sellegpoolest Marxi kaisus olla, isegi kui ta unetult lage peaks vaatama.
Post by Marnix van der Byl on Nov 17, 2014 22:01:21 GMT 2
Mees nõustus naisega, eks nad räägivad sellest hiljem, aega on. "Tule," sõnas mees ning ta läks magamistuppa, kus ta lahti riietus. Marx kõndis bokseriteväel vannituppa, et seal hambad pesta ning läks üsna pea tagasi magamistuppa, et seal teki alla pugeda. "Hommikul ajan su ka seitsme ajal üles?" uuris mees, pannes äratuskella enda kapi peal veerand kaheksaks. Ta jõudis alati kiiresti valmis ja kuigi mehe esimene loeng pidi kella kümne ajal algama, tahtis ta laboris töötada.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 22:36:12 GMT 2
Sophia järgnes mehele magamistuppa, kus ta end pesu väele kooris ning riided toolileenile pani. Juuksed patsist lahti teinud, viis Hayley pilgu peeglile ning libistas käega läbi oma pikkade lahtiste juuste ning naeratas oma peegelpildile. Seejärel käis Sophia korra elutoas, kuhu ta enda kotti jättis ning tuli siis enda kosmeetikakotiga magamistuppa tagasi. Kiirelt meigi maha võtnud, läks Soph vannituppa, kus Marx hambaid pesi. Naine lähenes mehele ning vajutas Marxi seljale kerge musi, enne kui ta hambaharjale -pasta pani ning hambaid pesema hakkas. Hambad puhtad, läks Sophia uuesti mehe juurde ning vajutas enda huuled punapea omadele, libistades kätega aeglaselt mööda mehe paljast ülalkeha tagumikuni. Neidis katkestas korra suudluse, et mehele kergelt püsiv pilk saata. Naine siiralt lootis, et mees ei ole selleks liialt väsinud. Missugune mees siis seksi ei taha? Right? Eriti arvestades seda, et viimasest korrast oli juba üle nädala möödas.
Post by Marnix van der Byl on Nov 17, 2014 22:56:27 GMT 2
Mees suudles naist vastu ja naeratas. Tundnud Sophia kätt, tõmbas Marx naise lähemale, et teda korralikult suudelda. "Head ööd," sõnas veel mees ja pani käe ümber Sophia ja sulges silmad. Marx oli tõesti väsinud, ta oli veetnud pika päeva ja üks seesugune pidi kindlasti veel tulema. Marx lootis, et Soph mõistab. Mitte, et Marnixil oleks midagi seksi vastu, ta lihtsalt ei jaksanud, ta oleks tõenäoliselt selle ajal magama jäänud. "Teeme ülehomme mõnusa kohtinguõhtu," lisas Marx soojal toonil.
Post by Sophia Hayley Gray on Nov 17, 2014 23:13:01 GMT 2
Kui Marx teda vastu suudles, eeldas naine, et sealt eitavat vastust ta ei saa, kuid Soph siiski eksis. "Head ööd," lausus naine õhkõrna ohkega ning vajutas veel korra kerge musi mehe huulile. Naine üritas seda kõike mitte üle mõelda ning kinnitada endale, et asi oli lihtsalt selles, et Marx oli väsinud, mitte milleski muus. Seejärel tuli mehepoolne pakkumine kohtinguõhtuks, mille peale naeratas Hayley kergelt. "See oleks äraütlemata armas," vastas Hayley seejärel mehele. Selleks ajaks on ta ilmselt välja ka mõelnud, kas sisse kolida või mitte. Vähemalt ta saaks mehe läheduses olla nii, et Marx pole surmväsinud ning Soph ei jää meest oodates diivanile magama. Mõnus kohtinguõhtu võis olla tõesti see, mis Hayley jaoks oleks nende suhet parandanud. Esmalt jäi Marx magama ning mingi aeg hiljem ka Sophia, kes vajus rahutusse unne.