St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Justin Turner on Nov 15, 2014 20:26:38 GMT 2
Oli suhteliselt hilja õhtu juba. Kuigi kell polnud nii hilja, läks pimedaks juba üsna varakult. See ei takistanud Justinil aga torni tulla ja sealset toredat üksindust omaette veeta. Selles mõttes, mida targemat ikka on ühel kergelt nohkaril teha, kelle enesehinnang on kõvasti alla keskmise.
Niisiis, kuna vähemalt ta üritab endale üsna cuul olla, kõndis ta vägeval viisil torni trepist ülesse. Jõudnud ülesse, tegi ta ukse lahti ja uuris, ega keegi ruumis pole. Saades kinnitust, pani ta ukse kinni, kuid jättis kergelt praokile,et siis jalaga ukse lahti lüüa, nagu coolid tüübid sea teevad. Ta pan ukse jalaga kinni ja kõndis akna juurde, ülbe nägu näos, samal ajal mäludes nätsu. Ta sülitas nätsu läheval olevasse prügikasti ja viis oma ülbed silmad aknast välja. Rohkem ta ei suutnud. Ta ohkas, ajas end normaalselt aknale istuma ja pomises omaette "Ma ei saa kunagi aru, miks nii paljud niiviisi käituvad," ta ei teadnud, kas teised olid veidrad või tema oli veider. Ta oli mõlemaga rahul, kuid ta oli rohkem kindel, et tema on see veider.
Kerge ohkega, tõmbas ta taskust telefoni ja võttis kaamera välja ja suunas selle taeva poole, et pilti teha... Kuid nagu ikka, oli pilt lihtsalt mustus. "Oleks proffikaamera, saaks ägedaid pilte." mõtiskles ta omaette, jõudes järeldusele, et ta peaks kunagi selle muretsema. Ta jäi vaatama oma mobiili musta pilti, kuni alt kostusid piduliste lärmitsemised. "Psh, peod alles algavad ju." ilmselt varstigi võib mõni piduline siia eksida.
OT: kinni
Last Edit: Nov 15, 2014 20:26:50 GMT 2 by Justin Turner
Oli küll juba hiline õhtu ja suurem osa õpilastest kas veetis aega oma toakaaslastega või oli kuskil väljaspool koolimaja, kuid siiski kooliterritooriumil, väikese olengu püsti pannud, aga Darcia ei võtnud osa kummastki üritusest. Ei, selle asemel jalutas neidis metsa vahel ringi, kuid oli siiski üsna hõredalt paiknevate puude vahel, kust koolimaja alla kuuluvad hooned veel ilusti paista olid. Metsas äraeksimist või rünnakuid Darci ei kartnud, kuid kaugemale polnud vaja põgeneda, pealegi nägi ta oma võime tõttu ilusti päris mitme meetri kaugusele. Umbes nagu oleks olnud päevavalgus, aga Mae nägi kuupaistel paremini kui päise päeva ajal. Lõpuks koperdas tüdruk siiski puude vahelt välja ja avastas, et oli oma jalutuskäiguga jõudnud välja vahitorni juurde, mis teiste hoonete kohal uhkelt kõrgus. Pilgu taevasse viinud, tundus ta nägevat, et keegi justkui seisab torniakna ees ja vehib seal mingi esemega. Noh, seda saab ainult ühel viisil teada, mõtles Darci sammu kiirendades, et torni juurde jõuda, selle uks lahti kiskuda ja trepiastmetest üles spurtida. "Nüüd on siis tõestatud, et mu silmad ei peta kunagi," muigas neidis vastu uksepiita toetudes ja ristas käed rinnal, kui oli üles jõudnud ja märkas noormeest, kes üritas kaameraga õisest taevast pilti saada.
Post by Justin Turner on Nov 15, 2014 20:51:11 GMT 2
Noormees viskas pilgu hääle suunas ja ohkas mõtteis: ma olen viimasel ajal liiga suur naistemagnet, samas ta võib veel minema joosta, nii et ära lootust veel täiesti maha viska. Tal siiski tekkis veel mõte, kuidas saada rahu ja vaikust ning tüdruku minema ajada. See töötas lihtsal viisil, sa pidid olema smooth ja ütlema mingi komplimendi, mille tõttu naisterahvas pööritab silmi, mõtleb, et tegemist on mingi virgin nerdiga ja on juba peagi läinud. Paras aeg seda katsetada...
Noormees viskas oma mehelikud pruunid silmad Darci poole ja võttis ühe sõrmega prilli äärtest kinni ja sättis neid paremini, nagu oleks ta mingi avastuse teinud. "Nüüd on siis tõestatud, et mu silmad tunnevad iluduse alati ära" ta tundis, kuidas 9gag oleks praegu ta üle uhke.
Nüüd ma saan aru, miks ma olen endiselt virgin nerd... nuttis ta hinges, kuid välimuselt ei muutunud midagi, vaid ta vaatas sügavalt otse tüdruku silmadesse.[/i]
Last Edit: Nov 15, 2014 20:56:40 GMT 2 by Justin Turner
Darcia hoidis oma pilku noormehel, kui too oma prilliraame näppis ja seejärel suu avas, et midagi öelda. Neiu muigas, kui kuulis, et too samuti oma silmad jutuks võttis. "Kas see pidi kompliment olema?" uuris Darci muigega ja ohkas seejärel, astudes kitsasse ruumi sisse ja toetas end vastu aknalauda. "Sul annaks veel natuke areneda," mainis ta seejärel ja viis pilgu aknast välja. Öine aeg oli ikka ilus, ja mitte ainult sellepärast, et ta nägi praegusel ajal ilmselt rohkem kui ükski teine inimene siin koolis. Pilgu uuesti koolivennale viinud, pidi Mae tõdema, et viimane tundus millegi üle tõsiselt juurdlevat, hoides samal ajal oma pilku endiselt tüdrukul, mis Darcias muidugi mitte mingit ebamugavust ei tekitanud.
Post by Justin Turner on Nov 15, 2014 21:33:40 GMT 2
"Psh," tegi ta pettunult ja pani viis pilgu välja kuu poole. "Nojah, sa suutsid minu kõige suurema rünnagu vastu pidada... You are good," lausus ta pool muigega, kuigi ta võis neid "rünnakuid" ühel käel ära lugeda.
"Pole vaja seda teha tho," lausus ta ohke saatel, sest selleks puudusid liiga palju elemente. Samas ta süda tuksus natukene kiiremini, et ta ühe kena neiuga ühes ruumis oli, kuigi tema oli see vanem klassivend, kellel peaks olema suur kogemus ja tarkus seljataga.
"See oli rünnak või?" muigas Darci, silmad endiselt noormehe omadel. Noh, ta oli kogenud palju hullemat kui see. "Olgu, räägi mulle, miks sa istud ja mossitad siin?" tahtis neidis nüüd teada, sest koolikaaslane nägi ikka väga mõtlik välja. Ei tea, mis teda veel vaevab? Muidugi ei teadnud ta Justinist suurt midagi, aga päris võõras tüüp talle ka ei olnud.
Post by Justin Turner on Nov 15, 2014 22:38:08 GMT 2
"Mina ja mossitan?" naeris noormees. Ta võttis järjekorselt prillid eest ära ja lausus seejärel "Sinusuguse kena neiu juures ma ei saa ju mossitada..." mille järel ta muigas ja lausus "peaks ma vist ütlema?" 9gag oleks ta üle endiselt väga uhke. Ta reaalselt ei mossitanud, sest ta oli üsna rahul kõigega, ta lihtsalt oligi selline, et võis jääda mulje nagu ta mossitaks.
"Ja millega sa enne minu kohalejõudmist siis tegelesid?" tahtis Darci nüüd teada, kui Justin üritas talle kinnitada, et ei mossita. Ju siis on esmamulje mõnikord tõesti petlik, samas nüüd nägi kutt juba hoopis lõbusam välja. "Jäta, sa paned mind ebamugavasse olukorda," sõnas neidis turtsatades, sest koolivend ei tahtnud sugugi komplimentide loopimist lõpetada.
Post by Justin Turner on Nov 15, 2014 23:19:07 GMT 2
Poiss ohkas ja lausus "Mul on tunne, nagu ma oleksin mingisuguses ülekuulamisest FBI poolt..." ta ohkas ja vaatas tüdrukule otsa "Miks sa tulid siia torni üldse?" uuris ta siis vastu ja kissitas kergelt silmi.
Kuigi poiss nägi käitudes väga lõbus välja, oli ta seesmiselt üsna tühi. Seda vist kutsutakse maskiks ja poiss oskab teha väga head maski. "Ja mis šampooni sa kasutad?" küsis ta muuseas juurde.