St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Blair Simmons on Nov 15, 2014 15:26:19 GMT 2
Seekord on minul au chatiteema avada, jee! (:
Tore üle pika aja jälle foorumis olla. Andke mulle siiski asu, ma pole mitu aastat korralikult foorumites olnud ning postitused annavad soovida.
Sellegi poolest tegin valmis kaks teemat - üks metsa, teine ühisesse puhketuppa. Feel free to join!
Kui kellelgil on ettepanekuid õdede-vendade-parimate sõprade-boyfriendide-toanaabrite-teemade suhtes, siis võib vabalt PM-ida. Olen igasugustele pakkumistele avatud.
Post by Marcus Finn on Nov 15, 2014 16:26:25 GMT 2
Minu poolt siis samutit tere tulemast foorumisse. Nagu Blairgi, ei ole ka mina kuigi kaua foorumites olnud. Seega sorry, kui ma mõned asjad aeglasemalt kohale jõuavad. Ja postitused... ma isegi ei julge öelda millised need on
Post by Marnix van der Byl on Nov 15, 2014 16:30:11 GMT 2
Ei tea, kas asi on minus, aga lilla tekst tumedal taustal on üsna keeruline lugeda, lihtsalt mainin Minu poolt ka teretulemast kõigile, varsti löön otsingu ja muu jama üles.
Post by Justin Turner on Nov 15, 2014 16:31:21 GMT 2
Kuna juba vabandamisteks läks siis... Ka mina pole kuigi kaua teinud OP characteri. Palun olge kannatlikud ja küll mu tegelane jõuab end badassiks teha.
Ei tea, kas asi on minus, aga lilla tekst tumedal taustal on üsna keeruline lugeda, lihtsalt mainin Minu poolt ka teretulemast kõigile, varsti löön otsingu ja muu jama üles.
Sorry Ju on asi siis mu ekraani eee... ereduses? Sest ma näen seda hästi. Igatahes, just selliseid ettepanekuid ootangi. Tean siis, et teksti lillaks ei tee, hehe.