St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 15, 2014 21:28:59 GMT 2
"Jääbki, kuni uus lumi sinna peale sajab. Ja pealegi on see märk sellest, et me olime siin. Samamoodi jääb ju meie tulesüdamest põlenud südame jälg," rääkis Remiel, sest tallegi meeldis see mõte. Vähemalt oleks sellel siis tähendus ja jällegi üks ilus mälestus kenast päevast. "Mitte need, kes mu võimet ei tea," lausus kutt ning vaatas Alexile otsa. Samuti võis ju see olla ükskõik milline Alex, kelle nimest põlenud jälg jääb, sest Alex oli vägagi levinud nimi. "Mul on hea meel, et mul on võimalus sind õnnelikuks teha. Ma kavatsen seda hästi kasutada," lausus Remiel naeratades ning vajutas enda huuled Alexi omadele.
Post by Alexandria Hensley on Dec 15, 2014 22:08:10 GMT 2
Alexandria noogutas. "Mulle isegi meeldib, et meist nüüd siin jälg maas on," arvas tüdruk naeratades. "Võib-olla sa peaksid enda nime ka sinna maha põletama, siis teaksid küll kõik, kes need siin olid," lisas Lexi, kui siis jälle maha tagasi oli istunud. Kes teab, äkki oleks need nimed kevadel ka alles, siis kui lumi ära sulab? "Aga need, kes teavad, saavad ilmselt aru," lausus neidis Remy sõnade peale. Selles oli mehel muidugi õigus küll, et Alex üsna levinud nimi oli. Remieli järgmiste sõnade peale tõi Alex kuuldavale aga kerge turtsatuse, sest need sõnad olid nii armsad, et kõlasid ka peaaegu magedalt. Ent ometi oli tüdrukul neid hea meel kuulda. "Parem oleks," mainis ta seejärel rohkem naljaga, enne kui Remieli siis taas vastu suudles ja oma ühe käe ka üsna pea mehe juustesse libistas.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 15, 2014 22:18:36 GMT 2
"Selle vea võib ju parandada," arvas Remiel ning keskendus mõneks hetkeks taas tulele. Ei läinudki väga kaua, kui Alexi nime alla ilmus leegitsevates tähtedes ka Remieli nimi, kuigi mees oli kasutanud sellestki lühemat vormi, mis ühtlasi tema hüüdnimeks oli. "Nad võivad ju aru saada, aga kuni ma õpetaja pole, ei saa nad ka öelda, et meie suhe on keelatud ja minu teada pole nad ära keelanud ka enda võimega mängimist. Või kui ka oleks, siis reeglid olen ma juba ammu kuu peale saatnud," rääkis mees, kuigi see pani teda veidi tuleviku peale mõtlema ka. Mis saab siis, kui ta lõpetab? Kui ta jätkaks õpetajana, saaks ta vähemalt Alexi lähedale jääda ja edasi ka tema mentor olla, mis tundus igati okei ja tõtt-öelda olekski Remy seda eelistanud, aga kes teab, mida tulevik veel tuua võib. Alexi kommentaari kuuldes tõusis Remieli suunurk pisut, kuid siis juba keskendus mees suudlusele ning libistas oma käed mööda tüdruku keha tema puusadele.
Post by Alexandria Hensley on Dec 15, 2014 22:31:17 GMT 2
Kuulnud Remy sõnu, jälgis Alex teda hetke, nii kaua kuni mees keskendus, ning järgmisel hetkel võis ka Alexandria juba märgata eemal enda nime all ka noormehe nime. "Vot nii. Nii on isegi parem," arvas neiu naeratades, sest nüüd olid seal ju nende mõlema nimed. Ja olgugi, et see ka tegelikult päris ninnu-nännu oli, siis meeldis see tüdrukule ikkagi, kuigi oli alati mõelnud, et sellised asjad pole tema jaoks. Ju ta siis oli eksinud. "Selle võimega mängimise ära keelamise koha pealt ei oleks ma nii kindel," lausus neiu pisut mõtlikult. Need, kellel olid teisi ohustavad võimed, ei saanud ju oma võimega päris oma lõbuks mängida ka. Näiteks Alex. Kuigi temagi aeg-ajalt seda ikkagi oma lõbuks ära kasutas. "Sellest olen ma aru saanud jah," lisas ta siis kergeltf naerdes selle kohta, et noormees reeglid kuu peale oli saatnud. Ja ise oli veel mentor. Ent sellele järgnenud suudlust ei tahtnud Alexandria veel lõpetada ning tundnud Remy käsi enda puusadel, otsustas tüdruk hoopis kutile sülle ronida, et sealt siis suudlust jätkata.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 15, 2014 22:39:18 GMT 2
"Ma leidsin su õrnema poole üles või?" küsis Remiel muiates, sest temagi meelest oli see üsna ninnu-nännu, mis ta tegi, aga noh, sellised asjad kippusid tüdrukutele peale minema ja isegi veel Alexile, kellest Remy seda teatud mõttes isegi ei oodanud. "Vähemalt ei paista see tuletaltsutajatele keelatud olevat," muigas Remiel, kuna temaga polnud keegi veel midagi teinud enda võime kasutamise pärast. Pealegi saab ta selle kõik harjutustunni kaela ka ajada ja siis ei saa keegi niikuinii kobiseda. Kui Alex Remyle sülle ronis, jätkas ka mees suudlust ning hoidis enda käsi tugevamalt ümber tüdruku, enne kui temast eemale tõmbus ja talle silma jäi vaatama. "Tahad äkki edasi minna?" pakkus mees, pidades sellega silmas eelkõige seda, et liiguks kuskile privaatsemasse kohta, kuhu keegi nii ootamatult ei ilmuks. Näiteks needsamusedki kämpingud seal matkaraja ääres.
Post by Alexandria Hensley on Dec 15, 2014 22:59:14 GMT 2
"Looda sa. See on ainult üks täiesti erandlik olukord," lausus Alexandria Remy küsimuse peale. Kas ta siis hakkaks päriselt tunnistama, et talle selline ninnu-nännu värk peale läks? Ja tegelikult, võib-olla oli asi üldse ainult Remys, sest neidis tundis, et tal olid päriselt ka mehe vastu tunded. Noormehe järgmiste sõnade peale tüdruk muigas, sest ei kujutanud Remieli isegi ette, ilma et too nii tihti oma võimet ei rakendaks. Remy ja tema võime lihtsalt käisid kokku. Kui neidis järgmisel hetkel mehele sülle oli roninud ja suudlust jätkanud, tundis temagi, et nende vahel võisid asjad ikka päris kähku ja sujuvalt päris kuumaks minna. Ent Remy küsimust kuulnud ja tabanud tema pilgu, ilmus tüdruku huulile muie. "Ei," teatas ta vastuseks, sest natuke võis ju Remyd õrritada ka, pealegi pakkus see neiule lõbu. Ainult et kaua ei tahtnud ta siiski mehe huultest eemal olla, sest järgmisel hetkel suudles neidis ikkagi uuesti Remyd, lahkumata ka tema sülest.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 15, 2014 23:11:03 GMT 2
"Ainult üks? Nii et sa ei taha, et ma sulle lilli ka kingiks?" küsis Remy naerdes, sest talle ikkagi meeldis Alexit kiusata ja viimasel ajal polnud tüdruk selle peale just pahaseks ka saanud. Mis Remy tunnetesse puutus, siis tema teadis päris kindlalt, et oli Alexisse armunud ja nüüd oli ta lihtsalt õnnelik, et tüdruku lõpuks ka sai. Ta oli ju tõesti kaua oodanud ja neidisega isegi kakelnud, kui too tema varasemad lähenemiskatsed eemale oli tõrjunud. "Sa oled nii kiuslik," lausus Remiel, kui Alexi õrritamise ära tabas, ent suudles siis tüdrukut vastu, asetades ühe enda käe tüdruku puusalt tema põsele ja edasi tema juustesse, et neid õrnalt sasida.
Post by Alexandria Hensley on Dec 15, 2014 23:37:26 GMT 2
"Katsu sa ainult mulle lilli kinkida," lausus Alexandria hoiatavalt, kuigi muigas siiski õrnalt. Lilled läksid ikkagi kingituste alla ning neiule tõsiselt ei meeldinud, kui talle kingitusi tehti. Aga kuna praegu Remy talle veel midagi kinkinud polnud, siis ei olnud vaja tema sõnade peale ka veel kurjaks saada. Alex tegelikult kahetses seda, et ta Remyd endast nii mitmel korral eemale oli tõuganud, kuid ometi olid nad nüüd koos ja see oli vist ikkagi peamine. Mõlemad paistsid koos olles õnnelikud ka. "Kas ma ei tohi kiuslik olla?" päris neidis muige saatel, kui korraks eemaldus. Kuid järgmisel hetkel olid tema huuled jälle mehe omadel ja seekord ei protestinud ta isegi siis, kui Remy tema juukseid sasis. Selle asemel tõmbas ta kutti endale lihtsalt veel lähemale ja lasi sellel suudlusel ka päris kaua kesta.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 15, 2014 23:55:01 GMT 2
"Selge, siis teen sulle midagi sellist nagu siis, kui sa minu tuppa jäid," lausus Remiel, sest sellel õhtul oli ta Alexile paberist lille teinud ja selle kunstipärasemaks muutmiseks seda pisut veel põletanud ka ja Alexile oli see meeldinud. Mis nendesse kriipsujukudesse puutus, siis lasigi mees selle pildi ära raamida ja nüüd on see tema voodi kohal seinal, olgugi et toakaaslasel oli sellegi kohta kommentaare. "Natuke ikka võid," vastas Remiel neidise küsimusele, kuid lasi samuti sellel suudlusel pikalt kesta. Ühel hetkel, kui mees tundis, et õhk hakkab otsa saama, liikusid ta huuled neiu kaelale, et natukenegi hinge tõmmata, enne kui need uuesti Alexi huuled leidsid ning mees neidiest nüüd meelega eemale tõmbus, jäädes talle siiski silma vaatama. "Oled sa endiselt kindel, et tahad siia jääda?" pidi Remy igaks juhuks üle küsima, sest äkki on Alex meelt muutnud.
Post by Alexandria Hensley on Dec 16, 2014 15:45:23 GMT 2
"Aga äkki ma ei taha, et sa mulle üldse midagi teeks," lausus Alexandria, kuigi isetehtud asjad olid küll armsad ning need meeldisid tüdrukule ka rohkem kui ostetud asjad. Nagu see lillgi, mille Remy talle teinud oli. See oli tüdrukul muideks endiselt alles. "Ainult natukene?" kommenteeris tüdruk siis noormehe sõnade peale, kuigi mehe sõnad teda pisut muigama panid. Nendele sõnadele järgnenud suudlus oli jällegi päris kirglik ja tundnud lisaks veel Remy huuli oma kaelal, pani see tüdruku küll juba ümber mõtlema. "Mh," pomises neiu siis pisut pettunult, kui Remiel temast järgmisel hetkel eemale tõmbus. "Kuhu sa siis minna tahad? Sa ei tahtnud ju minu tuppa tulla," pidi tüdruk siiski veel veidi norima, kuigi ka tema mõtles juba hoopis kämpingumajakesse minemisest. Oma sõnad öelnud, tahtis ta küll uuesti oma huuled Remy omadele vajutada, kuid hoidis ennast siiski tagasi ega teinud seda.
Post by Remiel A. Laughlin on Dec 16, 2014 20:37:44 GMT 2
"Tasa," muigas Remy Alexi sõnade peale, sest ilmselt eelistaks temagi neiule midagi pigem ise teha kui osta. Võib-olla teeb ta jõuludeks ka tüdrukule siiski midagi ise, isegi kui see on vaid mõni piparkook või paberist lilleke. "Jah, ainult natukene," vastas mees õrritavalt, kuid hoidis enda pilku siiski tüdruku silmadel. Liiga palju head asja ju ka neiule hea ei saanud olla. "Sa närid tähti," pidi mees neidise küsimuse peale kohe kommenteerima. "Kämpingud on ju ka päris hubased? Ma võin sinna jälle tule teha ju," vastas ta siis Alexi küsimusele.
Post by Alexandria Hensley on Dec 16, 2014 21:12:24 GMT 2
Alex tegi korraks kurja näo pähe, kui Remy tal tasa käskis olla, ent ei hakanud siiski vaidlema, kuigi oli selleks valmis küll. Samas ei tahtnud ta seda hetke praegu ära rikkuda. Eks ta õiendab kutiga siis, kui suurem vajadus tekib. Näiteks siis, kui mees talle ikkagi midagi kinkida otsustab... Kuulnud, et ta ainult natukene kiusata võis, kissitas neidis korraks silmi, ent järgmisel hetkel turtsatas ta taas, kui mees mainis, et ta tähti näris, jälle. "Aga kui ma ei taha kämpingusse minna?" küsis Lexi muige saatel, kuid tõusis järgmisel hetkel siiski püsti, haarates kinni ka Remy käest, et too end samuti püsti ajaks. Siis suudles ta korraks lühidalt uuesti Remyd, enne kui nad siis suuna kämpingute poole võtsid, kus nad oma öö veetsid ning hommikul siis varakult ja vastumeelselt tagasi elumajja läksid.