St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 20, 2014 17:08:23 GMT 2
Remiel võis ju esialgu Alexandria peale pisut pahane olla ja tema korviandmine võis haiget teha, kuid see ei tähenda, et mees neidisest hoolimise lõpetanud oleks. Pigem vastupidi - ta ei suutnud mitte hoolida, sest neidis oli talle sellegipoolest väga kallis. "Jah, sa ju täitsa oskad seda, mis me eelmisel korral õppisime," kehitas mees õlgu, kuigi igaks juhuks võib ta ikka lasta tüdrukul veel proovida. "Ma ei ütle midagi," lausus mees, hoides enda pilku Alexi silmadel, sest kumbki variant ei pidanud väga paika... või õigemini see esimene isegi veidi pidas. "Aga okei, ma lasen sul uuesti proovida, sest ma tahan näha, et sa ikka suudad õigel ajal lõpetada," otsustas mees siiski veel ühe korra Alexandrial end piinata lasta.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 14:14:30 GMT 2
"Oled selles nii kindel? Alguses ei läinud ju eriti hästi,"mõtles Alexandria valjult, kui Remy arvas, et tüdruk oskas päris hästi seda, mida nad eelmisel korral olid õppinud. Nojah, lõpuks oli tal kõik välja tulnud küll, kuid kas Remiel ei tahtnudki kindel olla, et neidis nüüd edaspidi ka ohvri piinamise vastavalt tahtmisele õigel ajal ära suudab lõpetada? Kui neiu siis järgmisel hetkel noormehe vasust kuulis, tegi neidis sellest oma järeldused. Kui Remy ei kavatsenud öelda, et ta rohkem piinelda ei taha, siis järeldas Lexi, et kutt tõepoolest ei tahtnudki tema seltskonnas rohkem olla. Ja see tegi nüüd hoopis tüdrukule haiget, kuigi ta seda otseselt välja ei näidanud. Vaatas küll hetkeks Remyd mittemidagiütleval pilgul, kuid järgmisel hetkel kehitas lihtsalt õlgu. "Tegelikult ma arvan, et meil ei ole vaja rohkem harjutada. Sa ju ise ütlesid seda ka. Ja tead, mis? Võib-olla me peaks järgmise harjutamistunni üldse kuskile kaugesse tulevikku lükkama, kui sa üldse tahad mu mentor edasi olla,"teatas tüdruk siis ning pani käed risti rinnale. Minema ta veel kõndima ei hakanud, kuigi mõtles sellele küll.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 14:25:02 GMT 2
"Aga järgmisel korral läks," lausus mees, kuid mõtles siiski ise ka, et laseb Alexandrial veel proovida, ent siis oli ta juba tüdruku uuesti välja vihastada suutnud, kuigi enda meelest ei öelnud Remy küll midagi valesti. Ta lihtsalt ei tahtnud neidise valesid järeldusi kinnitada, aga see tekitas muidugi juba uued ja veelgi valemad järeldused, mille peale Remy esialgu midagi ütlema ei hakanud, kuid tõmbas neidise siis tugevasse kallistusse. "Ma ei mõelnud seda üldse nii," lausus ta, laskmata tüdrukust lahti. Kui Alexandria milleski veel kohe hämmastavalt hea oli, siis valede järelduste tegemises.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 14:49:20 GMT 2
Võib-olla ei olnudki Remy midagi valesti öelnud, aga Alexandrial oli lihtsalt liiga hea kujutlusvõime ning suutis ikka oma järeldused teha, nii nagu ta asjast aru sai. Ja ta oligi seepärast päris pettunud ja solvunud ja mida kõike veel, sest tema tahtis ju ikka Remieliga koos aega veeta ja tema sõber edasi olla, olgugi et noormees midagi enamat paistis tahtvat... Kui aga kutt ta järgmisel hetkel tugevasse kallistusse tõmbas, üllatas see neidu päris kõvasti, kuigi ei mõelnud hetkeksi, vaid põimis enda käed ka Remy ümber. Peaasi, et noormees seda nüüd valesti ei tõlgendaks, või nii. "Ma ei saa sinust üldse aru," torises tüdruk, kuigi tal oli hea meel nii Remy embuses olla ning hetkel ei kavatsenud ta veel kutist lahti ka lasta. "Lõpetame tänaseks selle harjutamise ära?" küsis ta siis veel, kuna ei arvanud, et Remy päriselt ka vajalikuks pidas korra veel tema võimet katsetada.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 15:42:23 GMT 2
Remy ei tahtnud ka neidisest lahti lasta ning hoidiski teda päris mõnda aega enda embuses, üks käsi õrnalt silitamas neidise blonde juukseid. "Mina ka mitte," lausus ta, kuigi see käis rohkem selle kohta, et Remy ei saanud Alexist üldse aru. "Mul oleks vist vaja sõnastikku, mis seletab lahti iga lause, mida sa ütled. I don't speak girl," lausus mees. Kui keegi üldse selle sõnastikuga lagedale tuleks, oleks puhas geenius, sest see aitaks Remyl ka paremini Alexist aru saada. "Ja ma vabandan, kui sinu vastu vastik olin," taipas mees ka öelda, sest nende treening ei alanud just kõige soojemalt, olgugi et soojendav tuli oli täiesti olemas. "Ei, ma tahan, et sa vähemalt korra veel enda võimet minu peal kasutaksid," vastas mees ning manas nende mõlema ümber ühe suurema tulesõõri, enne kui näitsikust lahti lasi.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 16:08:37 GMT 2
Alexandria turtsatas kergelt, kui kuulis, et Remiel hoopiski temast aru ei saa. "Tegelikult ongi nii huvitavam," leidis neidis siiski hetke pärast. "Sest see oleks veel eriti ärritav, kui sa teaksid alati täpselt, mida ma ütlen või teen ja oskaksid vastavalt käituda. Ja vastupidi,"arvas tüdruk, olles selles täiesti veendunud. "Kuigi just praegu tegid sa küll kõik isegi ilma sõnastikuta õigesti. Vabandus vastu võetud,"muigas neidis seejärel. See kallistus oli lihtsalt tähendanud päris palju ja andnud mõista ka, mida Remy tegelikult mõtles. Ei tea, kas neidis oleks ise ka pidanud vabandama, näiteks selle pärast, kuidas nende eelmine harjutamine lõppenud oli? Samas ei tahtnud ta seda teemat uuesti üles võtta. Seejärel lasi temagi Remyst lahti ning noogutas siis kuti sõnade peale. Polnud tegelikult Alexilgi midagi selle vastu, et korra veel oma võimet proovida. Järgmisel hetkel võiski Remiel jälle tugevat piina tunda. Päris kohe Alexandria seda siiski ei lõpetanud, kuigi tajus, et kontrollis olukorda. Siiski ei lasknud ta noormehel ka väga kaua kannatada. "See tuli teeb võime kasutamise palju erilisemaks," leidis neiu, kui illusiooni lõpetanud oli, sest tundis, kuidas tuli talle energiat andis.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 16:35:37 GMT 2
"Mulle ei meeldi äraarvamismängud ega mõistatused," lausus Remy õlgu kehitades. Ta oli juba harjunud sellega, et Alex nii kergesti ärrituv oli ja temaga rääkides sõnu pidi valima, aga kummalisel kombel suutis ta neidist ja tema tujusid siiski taluda. Ehk oligi see sellepärsat, et noormees tõesti hoolis neidisest ja loomulikult mängisid siin oma osa ka need tunded, mis tal Alexi vastu tekkinud olid. Siiski kukkus noormees järgmisel hetkel taas valust karjudes maha, kuna oli ise palunud Alexil vähemalt korra veel enda võimet kasutada, ent kaua ei pidanud ta kannatama. "Meil ongi sama toetav element, nii et tuli on meie sõber ka," lausus mees Alexi sõnu kuuldes ja end püsti ajades, võtmata seda tulesõõri nende ümbert ära. Pigem pani mees oma käe leekide kohale, et seda soojust ja kuuluvustunnet tunda.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 16:54:26 GMT 2
Alexandria muigas õrnalt, sest need Remy sõnad jätsid mulje, nagu oleks Alex ise ka justkui üks mõistatus. Aga neiu ise oli endiselt arvamusel, et parem oligi, et nad mõlemad küllaltki erinevad olid ega teadnud, mida teine mõtles. Sest vastupidine oleks palju igavam olnud. Samuti oli Alex mõnikord imestanud, et nad Remyga üldse nii hästi läbi said või et kutt üldse tema tujusid taluda suutis. Kui Remiel siis hetke pärast taas valust karjudes maha kukkus, ei lasknud Lexi tal siiski kaua piinelda, ning kui noormees uuesti püsti oli tõusnud, viis neidis oma pilgu tulele. Järgmisel hetkel astus ta paar sammu tulele lähemale ning sirutas enda käe samuti välja, tunnetades leekidest õhkavat soojust ja lihtsalt imetledes seda, kui ilusad need leegid olid. "Võib-olla me selle pärast saamegi nii hästi läbi, et tuli meid mõlemat tõmbab," mõtles tüdruk siis. "Nii et meiega on kõik okei, eks? Ma võin sind ikka oma parimaks sõbraks pidada?"pahvatas Lexandria ühel hetkel, kuigi järgmisel taipas, et selle teema tõstatamine polnud võib-olla kõige parem mõte. "Tahad sa nüüd tagasi kooli või elumajja minna?"käis ta seepärast kohe teise küsimuse ka välja.
Post by Remiel A. Laughlin on Nov 21, 2014 17:31:21 GMT 2
Alex oligi Remy jaoks üks suur mõistatus, mida mees ilmselt kunagi ei lahenda ja sellepärast ei meeldinudki talle ka need äraarvamismängud ja kogu neisse puutuv. Hoides enda kätt leekide kohal ning silmitsenud neid, tuli mehel taas see tuttav tunne, kui juba leekide nägemisest tuju paremaks läks, sest ta oleks nendega justkui kokku kuulunud. "Tuli ei tõmba meid, me kuulume sellega kokku," lausus mees, viies enda siniste silmade pilgu leekidelt näitsikule, kes samamoodi enda käe leekide kohale oli asetanud, kuid neidise küsimusele vastas mees ainult ühe kerge peanoogutusega. "Võiks minna küll," leidis Remiel ning kustutas enda ja Alexi ümbert siis leegid, mille soojust nad just tundnud olid ja seal isegi enda käsi hoidsid.
Post by Alexandria Hensley on Nov 21, 2014 17:51:17 GMT 2
Alexandria jaoks oli nende ümber olev Remieli tekitatud tulesõõr lihtsalt ilus ja ligitõmbav, seepärast seisiski ta natuke aega selle lähedal, hoides oma käsi tuli juures. Tuleb tunnistada, et Remyl ikka vedas oma võimega küll, kuna ei pidanud vist kunagi külma kannatama. Ja samamoodi vedas neiul, kuna Remy järgmisel hetkel oma peanoogutusega mõista andis, et tüdruk võib endiselt teda oma parimaks sõbraks pidada. See rahustas Alexi nüüd küll täielikult maha ning tüdruk oleks hea meelega nüüd noormeheha koos midagi teinud, sest harjutamise olid nad ju lõpetanud, aga kell oli alles võrdlemisi vähe. Kuulnud aga siis, et Remiel soovis ikkagi tagasi elutuppa minna, ei hakanud Alexandria ka midagi peale suruma, olgugi et ta isegi natuke pettunud oli, vaid noogutas samuti lihtsalt ning suunduski siis koos Remyga elumaja poole.