St Axander'i eliitkool on varikool.
Kõikidele välis-
silmadele on tegu tavalise erakooliga,
milles ei toimu midagi eripärast. Ainult õpilased ja õpetajad,
kes selles koolis viibivad, näevad selle koha tõelist pale.
SABS-is algab õppetöö vanusest 18 ja lõppeb 25. eluaasta saabudes.
Selles koolis on tavaained ning kõrvalained,
mis on igale õpilasele individuaalselt määratud.
SABS's käivad õpilased, kellel on erilised võimed
(elemedid, necromantia, telepaatia, kujumuutjad jne).
Eliitkooli treeningu eesmärgiks on õpetada oma annet kontrollima ja valitsema.
Igal õpilasel on oma mentor, kelleks on lõpuklassi õpilane või õppejõud.
Lisainfo
Tähtsamad teated
*Õppeaasta on alanud, sealhulgas õppetöö toimub.
*Toimub Jõuluball
Staff
Marcus Finn
Olivia de Ravenaugh
Gareth R. Motrell
Owen Kite
Post by Justin Turner on Nov 16, 2014 22:42:52 GMT 2
Pärast suurt kergendust põlvedele, lausus ta rahulikult "Sa oled nii ra...." kui ta sai ülimegasupergiga terava pilgu kohe Amy poolt. "Rahulikuks läinud? Just kidding, hahahahaaaa..." tal tuli meelde, et õe närviga ei maksa närvida, see ei ole kunagi lõppenud hästi, sest too kindlasti toob revenge näkku.
"Sa ei kavatse siit niipea lahkuda jah? Pigem on mõttekas küsida, et kas sa hakkab väga tihti siin käima?" ta juba teadis vastust, et selleks on jah. Niisiis hakkas ta mõtteid mõtlema juba uusi kohti, kuhu liikuda, et omaette olla.
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 1:26:21 GMT 2
"Tule taevas ja põrgu siia, kombineerigu oma jõud ja tõesti... aidaku... Sa oled juba viimased 5 tundi mu toas olnud!" teatas järsku Justin, viies nüüd eriti kurja ja pahase pilgu Amy poole. "See on juba täielik vabaduse breach. Ma ei saa mitte sittagi teha, kui sa siin oled. Kuidas ma peaks porri vaatama ja kuidas ma peaks pihku panema, kui mu õde on juba viimased neli tundi mu voodis ja sobrab mu playstationis ja üritab mu salakausta parooli lahti muukida..." ta lõi raamatu tugevamalt vastu lauda ja lisas "Pealegi, mida peaksid mu toakaaslased mõtlema, kui nad peaksid siia sisenema ja näevad mingisugust kenat tibi mu voodis lamamas???" küsis ta juurde ja võttis oma prillid eest ära, puudutades korra sõrmega klaasi ja seejärel puudutas silma, mille tulemusena klaasid läksid silma otsekui läätsedeks. Kui muidu oleks see mõtlematu, oli see Justini puhul suva, kuna klaas mis puudutas teda, oli otsekui vesi, nii et ta ikka nägi normaalselt prilliteta.
Last Edit: Nov 17, 2014 1:26:57 GMT 2 by Justin Turner
"Ma arvan, et isegi kui taevas ja põrgu kombineeruksid ja sinna lisada ka virgin verd... oih, see tähendab sinu verd ja pärast seda pidada 400 sajandit igasuguseid erinevaid tseremoonijaid, et selle võimu veel tõsta... siis ka ei oleks lähedal sellele, et mind siit minema saada," vastas Amy irvitades ja viis lõpuks oma naeratava pilgu Justinile.
"Pealegi, ma ammu häkkisin selle kataloogi lahti. See oli liiga lihtne... Sa kasutad alati ühte samas kombinatsioonilist viisi. Aga su maitse on endiselt üsna hea. Sain palju asju, millest õppida, et tulevikus erinevaid mehi ära võluda," ta pilgutas silma ja lisas "Aga ma endiselt ei saa aru, miks sa selle h mängus valisid selle blondi tüdruku... Ta on ju kõige igavam tegelane terves mängus, aga sa läksid ta kallale esimesena. Tavaliselt sa ei teeks selliseid otsuseid ju."
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 1:32:58 GMT 2
Poiss jäi sõnatuks, kui ta kuulis, et tüdruk oli juba ammu ära häkkinud faili ja oli juba enamus asju läbi kamminud. Kui ta aga kuulis viimast asja, läks ta nägu eriti punaseks. "Välja..." ta tõmbas vita tüdruku käest välja ja lausus "Ma tunnen, kuidas praegu ma saan jõudu põrgu kõige pimedamast nurgast, et sind kohe minema siit visata või midagi hullemat teha..."
Post by Justin Turner on Nov 17, 2014 1:35:26 GMT 2
"..." poisi silmad läksid eriti suureks kissituseks. Ta võttis tüdruku sülle, viis ta koridori, lasi ta maha, tõmbas tema järel ukse kinni ja pani ukse lukku, mille järel ta vajus voodisse pikali, nägu endiselt kergelt punane. "Tundub, et saatan jõudis siia kooli..."
Last Edit: Nov 17, 2014 1:43:40 GMT 2 by Justin Turner
"Awww, sa viskad mind reaalselt välja," lausus Amy kurbade silmadega, kui ta järgmisena end juba koridoris leidis. "Sa ei soovi isegi head ööd oma kulla õele? Sa oled ikka tõesti aggressiivne." ta toetas seljaga vastu ust ja lisas siis juurde "Aga mulle meeldib see. Tundub, et sa oled lõpuks ometigi natukene iseseisvunud." pomises ta vaiksemalt, mida Justin ilmselgelt ei kuulnud.
"Ma otsin nüüd selle blondi tüdruku ülesse ja hakkan teda piinama, tsau!" lausus ta ja lippas juba minema, tegelikult siis oma toa poole.